- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59162 üzenetére
Na ez igen.
Ez valóban support!
Mondjuk azért a felárért már nyújtani is kell valamit. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59151 üzenetére
A .com-os oldalra gondolsz?
Ott van alul a kapcsolati telefonszám... 0086... na ez nem az EU, hanem Kína.
Ez EU-s:
http://www.zopomobilestore.lv/ -
Zeki
nagyúr
válasz
benceman00 #59148 üzenetére
Nagy.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #59129 üzenetére
Volt akinek konkrétan ráírták hogy photoframe x USD, és nem kértek tőle igazolást.
-
Zeki
nagyúr
2000-estől már okés.
kínai webshopok
az IPS messze jobb, de azért emezeket is lehet használni, hiszen eddig is ilyenek voltak. -
Zeki
nagyúr
válasz
benceman00 #59075 üzenetére
Az licit, még bármeddig elmehet árban.
Adatokban nagyon jó, de az FHD kijelző jobban eszi az akkut, meg nem tudom játék során nem laggol-e. -
Zeki
nagyúr
válasz
Raqueia #59063 üzenetére
Ott a pont!
A kínai minőségbiztosítás, meg tervezés egy lótrágya.
GPS antennát küldenek (mert gyárilag szar), nem építettek bele valamit, beleépítettek de letakarták, mert a többiben nem lesz (érintőgomb világítás), kamu akku adatok, stb... számtalan eset van, hogy egy adatokban jó teló nagy csalódás lesz a kipróbálás után, mert a gyártó valamit elcseszett, vagy annyira olcsóból hozta ki, hogy hamar összefossa magát a telefon. A kamera meg nagy százalékban fos mindegyikben, mindegy hány megapixel (ez csak arra jó, hogy a tudatlant megtévesszék, aki azt hiszi jobb a 13 megapixel mint az 5).Épp ezért nem vennék noname kínai telefont, hiába a mindenféle parasztvakítós adatok a hardverről. Csak aminek neve is van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gallimi #58987 üzenetére
Igen, vársz.
Meg rágod a körmöd, hogy 2 hete nem adták fel! meg hogy 5 hete úton van! meg hogy 2 hete a vámon!
Mijafaszvanmár!?Szóval vagy van végtelen türelmed, vagy DHL expressel rendelsz.
Kínai boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteennem megbízhatósági a sorrend.
-
Zeki
nagyúr
Szia!
Szerintem!
Olcsó telót nagy gyártótól vegyél.
Lenovo, ZTE.Nekem erre fáj a fogam, a tmallbox szerint van ebbő 2 giga ram és 1 giga ram változat.
A 2 gigás alig drágább. -
Zeki
nagyúr
válasz
littlemole #58902 üzenetére
Paypalon csak dispute nyitással tudsz üzenni az eladónak.
Ez nem az ebay. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #58717 üzenetére
Igen, páran túl könnyűnek találták a csomagjukat. Épp a készülék nem volt benne.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #58652 üzenetére
Mert nem az összeset soroltam fel.
Majd legközelebb benne lesz. -
Zeki
nagyúr
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.comezt nem megbízhatósági sorrendben írtam, de scam webshop nincs a listában.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58593 üzenetére
Ja, kéne már az akku téren is valami technológiai áttörés.
Valami nanografitos izéről olvastam régen, jó lenne már valami újítás, ami gyorsan el is terjed. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Az etotalk plusz postát is számol.
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.com -
Zeki
nagyúr
válasz
feltamadas #58216 üzenetére
Passz.
Keress rá erre a szép ipegtop márkára valami külföldi (orosz) fórumon.Kínában BÁRKI össze tud dobatni egy húdefaszamindjártbecsinálokazörömtől telefont. Már amit az adatok mutatnak.
Aztán kézbeveszed, és kiderül hogy
- a kamera fos
- a gps fos
- akku fos
- nincs optimalizálva a cucc, laggol, lefagy, kilép, összeomlik.
- kurvára ideges leszel, hogy pénzt adtál ezért a szarért, és most mijafaszt csinálj.
- jössz majd ide tanácsokat kérni, aztán ha semmi sem használ, adod el másnak (hátha jön egy balek), vagy küldheted ki kínába javításra.Ha biztosra akarsz menni, maradj a márkásabb telefonoknál, és ne verjen hevesebben a szíved, mert megláttál egy adatokban (külsőben) zsírfasza telefont, ami jobbnak tűnik. Mert csak tűnik.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Armagedown #58208 üzenetére
ZTE, Lenovo.
Ezeknek vannak olcsóbb modelljeik.
A nonamekkel ne foglalkozz. -
Zeki
nagyúr
válasz
hfrici #58091 üzenetére
Zavaros vagy.
Ha regisztráltál, akkor nyilván be is tudtál lépni, úgy rendeltél. Ugyanis amint regisztrálsz, már be is vagy lépve.
És ha később megint be akarsz lépni, a mél címmel és megadott jelszavaddal betudsz lépni.
És ha beléptél, http://www.pandawill.com/customer/account/
akkor balra a felsorolásokban ott van a My Orders.
Amúgy a regisztrációról is kapsz mélt.MOST TESZTELTEM!
A rendelésről minden webshop küld emailt.
Nézd meg a spam fiókban.
Remélem nem olyan postafiókot adtál meg, ami vagy inaktív lesz egy idő után, vagy elírtad. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #57976 üzenetére
Szívesen!
Nem mindig éri meg kínából rendelni.
Célszerű itthon is megnézni az akciókat. És akkor van magyar nyelv, meg a garancia.
Bár komolyan mondom (mivel én az Auchanban járok sűrűn), hogy néha úgy van brutál jó áron valami, hogy semmi akciós tábla nincs ott.
OFF: én pl. egy Sony fényképezőgépet vettem ott úgy, hogy a legolcsóbb hazai netes áruház sírva fakadt volna ha meglátja. 45 ezres gép 35-ért.Be kell járni ide-oda (médiamarkt is) és figyelgetni az árakat. A katalógusban nincs minden benne.
Amennyi idő alatt megjön kínából, annyi idő alatt itt is találni valami akciót, ha szemfüles az ember. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #57973 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
vmate6 #57965 üzenetére
Adatokat nem nézted?
Nincs benne WCDMA-azaz 3G-s mobilnet.
A ram/rom meg nevetséges.A garancia meg... hehehe...
Miért nem tudtok ITTHON !!!!! szétnézni nagyon olcsó droidos telefonok között?
PL: T-mobile Samsung Galaxy pocket Neo
Ajándék kedvezmények online rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül felhasználható egyenleg és +200 MB adatforgalmi egyenleg online rendelés esetén -
Zeki
nagyúr
válasz
Steelheart2 #57943 üzenetére
THL, ZTE, Lenovo, Jiayu, Huawei, Xiaomi
Ezekkel nem lehet igazából melléfogni.Webshopok az aláírásomban.
-
Zeki
nagyúr
És a vámolás meg az ő pöcsölésük valóban nem az ő bajuk.
-
Zeki
nagyúr
válasz
freelancer68 #57423 üzenetére
Tepsifón.
Nem kellene.A Lenovo leégette magát előttem, mivel tavaly nyár végén azt ígérték, év végén jönnek ide is a kétkártyás mobiljaikkal.
Nem jöttek. -
Zeki
nagyúr
A postázós topikban már milliószor ki lett tárgyalva, itt meg off.
Lezuhant egy futárgép a nyáron, mert egy akku tüzet okozott.
Ősz elején behúzták a vészféket a távolkeleti posták.
Erre jött ráaz egyhetes ünnepük, aztán az aliexpress (alibaba) minden világrekordot alaposan megdöntő értékesítési akciója, aztán jött a Karácsony.
A kinti posták így alaposan meglettek fingatva. Meg a csomagokat rendelők is, 2-3 hónap is lehetett az átfutási idő.
Majd tavasszal talán már nem lesz ekkora káosz.
Vagy DHL expresszel kell rendelni.
Ja, és az itthoni vámosoknak is ki lett adva az ukász, tehát 2 hét is lehet egy vámolás. Amit csak tudnak átvilágítanak, megvámolnak. -
Zeki
nagyúr
Na ez egy szép 8 magos telefon!
THL T100S Iron Man
310 USD -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
meridaharcos #57151 üzenetére
A DX-es csomagok dézsmálva vannak. Nem első eset.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mantin #56992 üzenetére
27% Áfa, 2.5% Vám, 1220Ft kezelési költség.
Ha jól tudom. De itt megnézheted magad is, ez a postázós-vámos topik.
Legfelül a topiknyitót lenyithatod.
DHL-nél nincs külön kezelési költség, ha jól tudom. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #56923 üzenetére
Nincs pihentetés.
Bekérik tőled a vámoláshoz szükséges vásárlási igazolásokat (emailben), utána vámolnak, utána kiviszi a postás, és neki fizeted ki a 27% Áfát meg az 1220Ft kezelési költséget.
Ez most 2 hetes móka is lehetett, amúgy pár nap alatt lezajlik.De a posta meg vám témában EZ a topik működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest