- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
tolvaj! #43231 üzenetére
Aha, és ha erre keresel, akkor az is eredeti Samsung:
Hardware : SMDK4x12
Model : GT-N7100
Build number : JRO03C.N7100ZSALIA
Build date UTC : 20130117-094416
Android v : 4.1.1
Kernel v : 3.0.31-178067 (se.infra@SEP-113) (gcc version 4.4.3 (GCC) ) #1 SMP Thu Jan 17 17:41:04 CST 2013
Uboot build v : MAIN2.2.ubt.3634
LCD Driver IC : 1-otm8009a_6575_dsi
Baseband v: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V5, 2012/07/21 12:28Ami valójában egy MTK6577-es másolat, A Notenak amúgy sem kellene 25000 pontot tolnia Antutuban, ez a másik dolog. Jah, és a Samsung meg direkt nem rak feliratot sem a telefonjára.
-
RVR400
veterán
Van valakinek UMI X1S magyar nyelvvel? Kellene egyet rendelnem, viszont tudtommal nincs benne magyar nyelv, gondolom a Jbart féle módszerrel ez orvosolható.
-
RVR400
veterán
válasz
Crytek #43078 üzenetére
Lent látszanak a műholdak?
Ez 57 másodperc alatt wifi és mobilnet nélkül a szoba sarkában:
Szerintem a GPS fixet nem jól csinálod, mert az itt lévő leírás elég zavaros szerintem. Próbáld meg ezt.
-
-
RVR400
veterán
Rendeltem 4 dollárért egy "manufacturer refurbished" microSIM vágót 4 adapterrel, kaptam hozzá 6 db-ot. Már meg is vágtam a vodás kártyámat, adapterrel betoltam, teljesen hibátlan.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
andatti #42563 üzenetére
Szerintem pontosítsunk: van GPS, és tud 2100-as WCDMA-t, valamint oké, hogy 5 coll, de nem fullHD, ergo ennyi pénzért elég jó alternatíva, ha valaki gyors telót akar, és nincsenek durva igényei.
De szerintem ez is olyan, hogy mikor mit sikerül összekukázniuk.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #42389 üzenetére
Az S4 külön van.
Youtube-on van antelife-os videó, de nem futtatnak Antutut, viszont az ő oldalukon S4 szerepel és Q nélküli típus, és mindenhol amúgy úgy van főcímezve, hogy S4, aztán van beírva a leírásba, hogy Q-s prci van benne.Valaki megveszi, aztán majd megmondja.
-
RVR400
veterán
válasz
palocz #42215 üzenetére
Anno én is elszabtam valahogy a Z3-at, ugyanaz a DRAM FAILED üzenet volt. El kellett még jobban flesselni ezzel:
Root_DelChina_MP_mt89_v9_c05_pulid_jb2_20130321-160914_PC.zipValahonnan a needrom-romról töltöttem le, ezzel végigment, természetesen nem indult, de aztán fel tudtam rakni rá az eredetijét, ami előtte még hibával elszállt.
(#42219) Crytek: Az egy sima kettétolós microSD olvasó lesz.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #42124 üzenetére
Egyébként a Zopo saját weboldalán mindig fent vannak az aktuális gyári ROM-ok.
(#42129) cappa72: Nekem gyanús, hogy megpróbálta felrakni a sima 900-as 4.2-jét a 900s-re.
-
RVR400
veterán
válasz
Crytek #42116 üzenetére
Nekem is 30-ától van egy ilyenem, de nem geekbuyingos:
2013.07.31 23:33, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.30 23:31, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.26 07:59, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedViszont nem úgy tűnik, hogy ma kézbesítették volna...
-
RVR400
veterán
válasz
DJGABI #42099 üzenetére
Én 3-at rendeltem tőle. A poén, hogy egy időben csodálkoztunk, hogyan vannak a ragszámok, meg stb-k. Simán küldött nekem képet a ragszámos, postai címkés dobozról (nem kamu kép, már pár csomaghoz volt szerencsém), hogy melyik részen fogom megtalálni a memóriakártyákat.
-
RVR400
veterán
1.
Does this phone support microsd cards?
OnlineSupport Replay2013-07-03 20:51:11 )
The item supports Single Nano Simcard, thanks!2.
possibile questo telefono in lingua italiana ?
OnlineSupport Replay2013-07-12 02:35:43 )
Network Band: GSM 850/900/1800/1900 MHz + WCDMA 850/2100MHz
It can be used in your country.
Thanks.Szép.
-
RVR400
veterán
Ez azért érdekes, mert a Sensor Box alapján nincs benne Orientation sensor, de akkor hogyan működnek pl. a vízszintező programok a telón? Vagy ha ahhoz a gyorsulásmérőt használja, az oké, de akkor meg a fekvő vagy álló tájolás nem menne. Szóval mindenhez jó a gyorsulásmérő?
-
-
RVR400
veterán
S9920 84 USD-ért.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #41622 üzenetére
4 napja rendeltem feketét ezzel a kóddal.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #41614 üzenetére
Hónapok óta él a kód a W100-hoz, már itt is szerepelt párszor a kód...
Nah, most látom, hogy már volt.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #41369 üzenetére
Szerintem érdemes lenne megkérdezni, hoyg akiktől kértek, azoknak GIFT-ként jött-e vagy esetleg értékmegjelölés nélkül?
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #40912 üzenetére
Szerintem nem maradtam egyedül, ha jobban megnézed, még rajtam kívül volt azért 1-2 ember, akinek feltűnik a dolog. Természetesen ha egymás mellé rakod a HD-s 6589-et és a FHD-s 6589T-t és egy 800*480-as MTK6577-et, akkor észére fogod venni, hogy miről beszélek. Addig Te csak feltételezésekbe bocsátkozol olyan dologgal kapcsolatban, amiről nekem tapasztalatom van.
Valójában, ha nincs másik telefonod, akkor teljesen jó lesz a cucc, a képe vitathatatlanul gyönyörű, de azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy 2.25-ször több pixelt hajtó de csak 1.25-ször erősebb rendszer majd ugyanazt fogja produkálni, ráadásul az akkuidő is kevesebb lesz, mivel ugyanaz a SOC emelt órajellel nagyobb fogyasztást produkál... Azért a matematika és a fizika még mindig működik.Ha most nem egy HD-s MTK6589-ed van, akkor fogsz örülni a telónak, és a véleményemet továbbra sem fogod osztani (mert nincs összehasonlítási alapod), de ha az említett konfiggal rendelkezel, akkor nem fog tetszeni.
-
RVR400
veterán
válasz
albinolynx #40909 üzenetére
Nekem a Z3-hoz, amit én csináltam Droid Tools-szal, nem volt jó a flasheléshez. 523 byte méretű volt, aztán letöltöttem egy látszólag ugyanolyat, az már csak 516 byte, és azzal működött. Persze az6589-es, de ugyanez a hibakód volt.
-
RVR400
veterán
válasz
albinolynx #40906 üzenetére
Próbálj másik scatter fájlt keresni hozzá.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #40872 üzenetére
1 dolgot nem veszel figyelembe, ami keményen feláras:
7 mm vs 12 mm ..
.
-
RVR400
veterán
Jogos, mivel akárhogy is nézzük, még ha ugyanolyan teljesítményű telót lehetne venni Kínából 43-ért, akkor is ott van a super amoled kijelző előnye, amit nem igazán lehet űberelni. Szóval kb fél percig sem gondolkoznék a dolgon.
(#40832) w.miki: Hihető, amikor az Alcatel MTK6577-es procival 80-ért kapható...
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #40781 üzenetére
De akkor Te miért LG-t vagy kínai Lenovo-t akarsz venni, és miért nem myAudio vagy Concorde termékben gondolkozol?
-
RVR400
veterán
válasz
DJGABI #40750 üzenetére
Ez szép és jó, csak mondjuk nem a kínai partnert kellett volna bevonni az üzletbe, hanem a gyártót. Akkor már nem 20%-kal kapott volna kevesebb árat, hanem 30-40 %-kal, mivel így is volt még a kínai emberkének haszna, hiszen ingyen ő sem dolgozik. Akkor pedig a 27%-os VÁM (ÁFA) kifizetése után is még olcsóbb 1 teló, mint amit kint bárki elérhet. (Azt pedig tudjuk, hogy elég sok dolgot le lehet ám írni az adóból, ahogy a vállalkozók meg is teszik).
Szóval nem gondolom, hogy a MyAudio vagy éppen a Concorde a két szép szemünkért üzemel, meg hogy nekünk jobb legyen. Természetesen nagyon jó a hozzáállás, de akkor kérdem én:Mi van a márkás telefonokkal, amiket annyiért lehet megvenni kint mint itt? Akkor a nálunk forgalmazott telefonok gyakorlatilag mind veszteséggel vannak eladva?
-
RVR400
veterán
válasz
outsiders #40685 üzenetére
Olyan módon, hogy egymás mellett használtam a Z3-at meg a Beyondot... Ha fogsz egy 1280-as cuccot mellette, akkor rájössz, hogy mi az, hogy flottul megy. Ezért mondtam, hogy nem fog tetszeni, amit írok. A Real Racing 3 meg csak low beállításokkal megy valmennyire elfogadhatóan, de akkor meg felesleges a nagy felbontás. Természetesen a képe nagyon szép, ezt nem vitatom, de én tényleg csak akkor cserélek FHD-re, ha 8 mag lesz 6-os PowerVR-rel, mert ez így elég halovány.
-
RVR400
veterán
Most lehet, hogy 2 dolog miatt is utálni fogtok.
1. A W8 Beyond teszt elmarad, mivel kb fél órát volt nálam a telefon, az új tulaja már jött is érte.
2. Iszonyatosan kevés a 6589T a FullHD felbontáshoz, nem is értem, hogy akinek sima 6589 van FullHD-vel az hogyan bírja elviselni a rendszer működését, mivel még ezzel is 6577 fílingem volt.Ha esetleg sikerül valamikor vissza mangelni (ez felénk ilyen hülye szólás, nem pedig elírás
) a telefont fél napra, akkor lesz teszt. Addig lehet, hogy odaadom neki a Z3-at.
-
RVR400
veterán
válasz
Atomcsirke #40115 üzenetére
Hányszor volt már a kezedben 5"-nál nagyobb teló? 5-ből 4 ilyen hozzáállású ember akar olyan telefont mint az enyém, miután nyomogatta párszor...
-
RVR400
veterán
30 alatt van az ára.
-
RVR400
veterán
válasz
betyarr #39820 üzenetére
Vodafon:
Márkaüzleteinkben vagy viszonteladóinknál kérhetsz új SIM-kártyát, amivel ismét használhatod a régi számodat. A SIM-kártya pótlásának díja 7 000 forint, amennyiben a kártya elveszett, ellopták, a felhasználó megrongálta, vagy egyszerűen csak másikat kérsz. A pótlás díját a következő telefonszámládon tüntetjük fel.
Telenor:
Díjmentes („normál” SIM és Micro-SIM kártya esetében is)
programhibás SIM-kártya cseréje
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje3 825 Ft
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letíltása miatti kártyacsere
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítva (amennyiben a csere nem tartozik a fenti díjmentes esetekbe)T-mobile:
A kártyapótlás díja bruttó 4500 Ft. Amennyiben lopás vagy elvesztés miatt történő szüneteltetést, és a SIM kártya pótlását még aznap kéri, csak a kártyacsere díját kell fizetnie. A szüneteltetés és a kártyapótlás díját utólag, havi számlájával egyenlítheti ki.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #39723 üzenetére
Az általad említett akku "bug"-ot eddig nálam levő összes androidos telefon tudta, persze nem mindegyik ekkora mértékben, de 10% mindegyiknél volt legalább.
A kapacitív gombok alapból meg nem világítanak, csak ha nyomkodja őket az ember, akkor meg pont mindegy, mert az ujj úgyis takarja.
A fullhd meg mindegyik ilyen telónak sok, ez szerintem megint nem róható fel a C2-nek. -
RVR400
veterán
válasz
gaben1117 #39479 üzenetére
Mondjuk Alcatelért nem adnék pénzt...
Volt a kezemben egy 5020D. SIM-ről telefonra vagy ne adj' Isten gmailre menteni a névjegyeket az legalább 4-es pálya, mivel a leírásban benne van:"4.2 Névjegyek importálása, exportálása
és megosztása
A Telefonkönyv képernyőjén érintse meg az ikont az
opciómenü megnyitásához, érintse meg az Importálás/
Exportálás lehetőséget, majd válassza ki a névjegyek
importálását/exportálását a SIM-kártyára/SIM-kártyáról,
telefonba/telefonból, telefon tárhelyére/telefon tárhelyéről,
fiókokba/fiókokból stb."Viszont érdekes módon, minden más opció megvolt a menüben, csak ezek nem.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #39436 üzenetére
MTK6577 és SGX531 mellett még LOW beállítás mellett is eléggé döcögős a játék. Bár nekem nagyon tudja zavarni a szemem, van akit nem zavar. Én MTK6589 és SGX544 mellett is levettem MEDIUM beállításra, mert HIGH-on hajlamos beröccenni. Sajnos már itt is eljutottunk oda, hogy fél év alatt elavul az erős hardver lassan...
(#39447) dilajoska1: Pont erről van szó.
-
RVR400
veterán
(#39429) CineDOG1: Nem csak kínaiban ritka. Igazából kevés ember ismerek, aki tud egyszerre két vonalon beszélni. Nekem pl még két telefonnal sem szokott sikerülni, nem még ugyanazzal a készülékkel.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #39145 üzenetére
Te írtad le, hogy már külsőre sem egyezik a két telefon, mert valahol olvastad. Viszont de, külsőre is megegyezik a két telefon. A Star ROM-ja műküdik az 5700-ason gond nélkül, szóval a hardver is egyezik. Hogy fordítva nem megy, az ugye megint más dolog, de ki akarna CC ROM-ot tenni egy Star-ra?
Másrészt igaz, biztosan nem jó minden 9589-es Star-ra, mivel van belőle jó pár féle (S7589, N9589, N9588, N9589, S7189, N9389), de most az N9589-ről beszélünk, amire nem hasonlít, hanem ugyanaz.
De egyébként igazad van, csak 1.65x (42 vs 69) drágább, így már megéri.
Azért tudjuk jól, hogy ők nem 186 USD-ért veszik meg a gyártótól, amit Te vagy én annyiért tudunk megvenni külföldi webshopokról, ami már pár kézen átment, ahol hasznokat tettek rá....
Szóval tényleg ferdítettem, mivel mindezek fényében valószínűleg több mint 2x valójában...Részemről itt is befejeztem, mivel 100-ból 99 ember realizálja, hogy a két cucc ugyanaz, a maradék 1-nek CC-ja van, vagy valamiért elfogult vele szemben, és meggyőződése, hogy ez az árkülönbség valóban benne van a készülékben.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #39141 üzenetére
Biztos van különbség... A másik fórumon is egész jól elhiszik az emberek, hogy mást kaptak kétszer annyiért. Leginkább annyira hasonlít, hogy az egyik tesztben, amit be is linkeltem - mivel előkészülék volt - még a Star N9589 címkéje is benne maradt...
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #39116 üzenetére
Ez alapján DUAL SIM, mert indításkor mindkét slotra írja, hogy nincs kártya.
Viszont a másik linken meg látszik, hogy oldalt van TF slot. -
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #39034 üzenetére
Én a zopo oldaláról töltöttem le annak idején a drivereket, tökéletesen megy 64 bites W7-en.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Már rég hallottam, most újra előkerestem:Kínai telefonkészülék tulajdonosoknak kötelező.
-
RVR400
veterán
Azért az a fura, hogy miért pont itt kell néhány embernek álszenteskedni...
Kínai telefont veszünk, mert az jó. És ha tudunk olyat venni, ami tetszik, még ha klón is, akkor miért itt ugatunk le valakit, hogy tiszta hülye, mert 100-zal többért megvehetné az eredetit is...
100-zal többért mindenki tudna nem kínai telefont venni, aki 5" mellett FullHD-t akar, mégsem szidjuk, hogy akkor miért nem vesz valami márkásat... -
RVR400
veterán
Jiayu mobile shop...
Valószínűleg ők azért tudnak valamennyire pontos specifikációkat. -
RVR400
veterán
Üdv!
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahonnan lehet rendelni ezekhez a kínai csodákhoz kijelzőt? Van egy leejtett S7562 klón, aminek repedt lett a kijelzője. Nem tudom, hogy mennyire variálnak a kijelzőkkel, gondolom sok típusban lehet ilyen. Egy 800*480-as 4 colos kijelző van benne.
-
RVR400
veterán
válasz
Helltak #35067 üzenetére
Happy hourral 5 db, amúgy alin meg 145-ért vihető Top Rated eladótól...
(#35070) Ájvé: Én is OTP-s vagyok, nekem kb mindig az MNB-s középárfolyam környékén váltják, ami most egyébként 226, de a fentebb linkelt OTP-s deviza eladási 228 Ft, tehát itt csak 2 Ft a különbség, ami 1 % sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest