- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
feelmt #31918 üzenetére
Newman K1
Kijelző minősége:
Nagyon jó!sgs3 van barátnőmnek és annyi, hogy az övé a mélyebb színeket(amoled) az enyém meg a magasakat,élénkeket kezelte jobban. IPS az király!
betekintési szög óriási,
fényerő sgs3 és note 2 verő!.
Összeszerelési minősége:
Számomra kiváló, lefogadom , ha HTC lenne ráírva akkor vinnék mint a perecet.
A telefon tetszetős, fehér fekete színeket egy vékony krómcsík szegi ami elegáns nekem és vékonyítja a telefont. Még a 55 éves könyvelőnéni is megdicsérte, hogy de szép telefonItt vannak képek a telefonról és Youtobon megtalálod az unboxing videómat is.
Aksi:
Én olyan 10x telefonálok egy nap kb 1 percesek, sokat netezek wifi, mobilnet felváltva, játék olyan 1-2 óra naponta, youtube félóra de attól függ és 8tól este 10 ig egyszerűen nem tudtam megölniGPS:
Kipróbáltam és nagyon hamar talál jelet még ebben az őrülten szar időben is, de valamiért eza endomondó mindig 10x azt amit megyek, na szóval 4 km helyett 40km ír ki :SWifi és mobilnet nagyon jó, semmi dobálás vagy megszakítás.
Rom ami alatta van a magyar nyelvel együtt nagyon jó eddig semmi rossz fordítást nem láttam/találtam.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
levi.hungary #31828 üzenetére
g2s
-
ouzohuto
senior tag
A battery tester nem mutatott eredmenyt reggelre...kb 27% aksiszintet mutatott es bekapcsolta magatol a wifit.miert?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Pachenkoooo #31095 üzenetére
Még senkinek sincs
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Pachenkoooo #31075 üzenetére
Megszoktam az 512mb rom szarságot ezért most fel se tűnik, hogy van 4 gb
még mindig csak 300mb foglalt
-
ouzohuto
senior tag
Sracok sajnos sok telefonnal talalkoztam azzal a hibaval amit a K1 nel is megvam, megpedig, hogy a kamera esti fotozaskor vakuval fotoz, de amikor elsutom a fotozast elvakitja az adott targyat amit fotoztam volna. Viszont amikor csak rafokuszalok es nem sutom el akkor toleletes! Ezt valamilyen fenykepezoprogram megoldja?
-
-
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
Na Newman K1 rol irok most is, de hogy nehogy kovezes legyen a vege csak annak aki szeretne.privat es irok vissza.
-
ouzohuto
senior tag
nekem is megjött a k1
comming soon
-
ouzohuto
senior tag
hmmmhat vamkezelve oregem
ma varhatom a postást?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
instantwater #29795 üzenetére
ez egy tapintatos mittomén volt tőletek, de megértem
-
ouzohuto
senior tag
兰光 na valki ez mi?
-
ouzohuto
senior tag
ZTE Skate 1,5 év után végig zsebben hordva 0 karc!(ILLETVE 1ső hónapban sokak ajánlása miatt Egy Nillkin tokban hordtam aminek a háta mögé szépen bement vagy 6 porszem és teljesen összekarcolta a hátlapot!)
Egy óriási nagy baromság az egész!Porold ki a zsebed, a kijelzőt a combodfele és soha nem lesz semmi baja. -
ouzohuto
senior tag
Kaptam délelőtt trackingot
asszem ez jóhír
-
-
-
ouzohuto
senior tag
Minidealnél fizetéskor hová kell megadnom, hogy eu töltő legyen + magyar nyelv?a paypalnál is lesz ilyen kis mező hogy other?
-
ouzohuto
senior tag
Köszönöm srácok!Azt hiszem holnap befizetek erre az MX58-ra
Ja még valami, azt hol látom, hogy van-e raktáron?
-
ouzohuto
senior tag
a pandawillnél milyen + költségekre számíthatok még a telefon árán felül, illetve singpostal jön??(itt most nem a vámra gondolok)
-
ouzohuto
senior tag
válasz
peter76bp #28824 üzenetére
ja a Fejtangot enis neztem hogy kopp ugyanaz es arrol meg yutubon van is video es igenszep a kijelzoje!De ahogy mas is irta a mixeshop nemaza kummantos fajta, na de mind1 tenyleg csak tajekozodni szerettem volna
azert orulok, hogy a verseny nemhogy csokkent meg nott is!
(#28825) RVR400: mar hogy lenne az pont hogy keves!
-
ouzohuto
senior tag
Azt nem értem aki nem lát itt furát, ugyanis MTK 6589, 4gb ROM, 1gb RAM, 5"-IPS-HD, 2800ma aksi, 168g és 9mm vastag pláne 180 dodóért?
-
ouzohuto
senior tag
[link]erre valaki velemeny es hogy mennyi az igaz ebbol? :S
-
ouzohuto
senior tag
[link]
mar linkeltem, de valaki monda errol valami hiheto info -
ouzohuto
senior tag
miert erzem azt, hogy ezek az s4 klonok kicsit santitanak....nagy aku megis minden benne stb....
-
ouzohuto
senior tag
[link]wtf is this?
-
ouzohuto
senior tag
"És egyébként is ott az SD-kártya slot a telefonban, lehet bővíteni a háttértárat, ellentétben például az iPhone-családdal. A gond az, hogy a plusz memóriakártyára nem lehet alkalmazásokat telepíteni, csak fotók és videók tárolására alkalmas. A 8 gigás háttértár pedig hamar betelik, mivel - éppen a jobb kijelző miatt - a sok grafikát tartalmazó alkalmazások, főleg a játékok simán elérik ma már a gigabájtos méretet."
Indexes cikkből kivágva....valaki aki illetékes kérem csapjon már le neki egy kurvanagypofont plssss....
-
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
válasz
hungobungo #23721 üzenetére
huuu ez mi?
-
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
válasz
vegyszer #22305 üzenetére
A rendszer simán elbírná azzal semmiféle probléma nincs, csak éppen egy gyártó se gondolja azt, hogy ha van HDMI/HML kimenet a telón jobban fogják venni :S
(#22304) mrkatona: Néha jól esne nem a laptoppal kínlódni az összekötöm a TVvel hanem csak leszedem telón és rádugom egy pillanat alatt és go nézem azt amit
én pl most a "how i met your mother"t nézem online...mind1
-
ouzohuto
senior tag
Na úgy néz ki, hogy MTK6589-es platformra épülő telefonokba nincs illetve nem is várható, hogy lesz HDMI/HML támogatottság
Sajnos nekem a dual sim mellett ez lett volna az egyetlen követelmény
mimimi
-
ouzohuto
senior tag
Jiayu G4 igazi magyaroknak szént szalonnás teszt
Tényleg ilyen fémkeretes lesz?mert ha igen eléggé béna és nem kell :S
-
ouzohuto
senior tag
Ebbe a marha nagy alliexpress akcióba csak olyan átverések vannak, hogy 60dodó DHL futár...azmegmán akkor minek, persze kint a képek felett ott ragyog marha nagy betűkkel, hogy FREEEE SHIIIPPPINGGG
vagy rendeljem meg oszt majd kiderül melyik?
Írtam már egy Nina nevezetűnek, de csak nyomja az automata üzenetet, hogy akciózás miatt leterheltek szóval majd hónap válaszol!(de akkormárminek....)
-
ouzohuto
senior tag
BSI és a CMOS között milyen különbségek vannak?
http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html
-
ouzohuto
senior tag
van ertelme feltennem ujra es ujra feltennem a kerdest, hogy az mtk6589 kepese hml vagyis tvre rakotheto funkcoval? :S
-
ouzohuto
senior tag
Na van mar valami hir hogya 6589 tud e hml funkciot, vagy rakotni valahogy tvre?
-
ouzohuto
senior tag
Video: Support 1080P video decoding support HDMI 3D output
Ez már tuti?
-
ouzohuto
senior tag
minideal közzétette March 15th kiadásra a G4-et, Imi X1S is de 1751 aksival nagyon felejtős...
Más: Megtudná nekem mondani valaki, hogy van e esély hdmi kimentes vay ilyen univerzális kimenet mint s3nál a 6589-en?
-
ouzohuto
senior tag
a jiayu g4 nek tenyleg csak 1800as aksija van/lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged