- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés... Lehet,hogy tudtok segíteni nekem.lehet-e ROOT-olni MTK 6589-es telót már olyan mòdszerrel,mint anno a Zopo-kat,hogy van egy ROOT fájl egy zippelt mappában és a gyökér könyvtárba bemásoltam és onnan rootoltam 3 sec alatt,azaz PC és kábel,semmi egyéb nélkül!? Tudtok ilyenröl véletlenül.Csal azért kérdezem,mert jelenleg bedöglött a laptopom és azon keresztül nem tudok ROOT-olni :-( -
berigazek
őstag
válasz
iMaverick #37172 üzenetére
Köszi neked is,de privátban leveleztem vele az este erről....nem jött semmi elő hiába nyomkodtam bármit is... :-( Holnap megnézek egy másik típust a boltban...megveszem azt,ha előjön :-) De az az érdekes,hogy internet nélkül is holdat kellett volna látnia 1 óra után is... :-( A régi telefonom net nélkül is műholdat látott 1 perc után is attól függetlenül,hogy 3 hete nem használtam a GPS-t...ott vslami gond volt a hardwerral.Még segéd GPS progik sem segítettek rajta!
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #37140 üzenetére
Köszike :-)
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés Android 4.2.1 és GPS-el kapcsolatosan...MTK 6589 azaz ennél az Android verziónál nincs benne a GPS menünél az EPO assistance segítség és nehezen talál múholdat...:-( egy óra alatt sem talált net nélkül és nettel sem.Feltettem 2 progit is de nem segített egyik sem mit tudtok javasolni.Lehet,hogy pont maga a GPS hardwer rossz a mobilban... :-( Valami ötlet? -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Rég jártam errefele .... Ha valaki szeretne egy nagyon jó Mobistel Cynus T2 nagyon jó mobilt írjon privátban,mert tudok szerezni ... :-) -
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Szombaton este kiszemelve a telefon Kínából és rá félórára ki is fizetve PayPal-al,a tegnap este már Tracking és 24 órája még HK-ban van,amióta feladták...most mondta ma a DHL-es kollégám,hogy fele Europába érkezik a kínai rendelésekből és belőle sok MO-ra (!!!) nem semmi,azért ,,kérnek időt" mostanság...(bezzeg a régi szép idők,3-4 nap és a kezemben volt a rendelt áru ) :-)
-
berigazek
őstag
Üdv!
Vásároljatok az e-bayen és akkor nyugodtan alszik mindenki :-) PayPal-al fizettek és kétszeresen bevagytok biztosítva,nem ,,zsákbamacska" :-) -
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Régóta nem voltam itt,mert kiküldetésben voltam a világ végén és internetem sem volt.
Egy kérdés:
Van valakinek MTK 6589 Quad Core telefonja és hozzá ROOT progija,most rendeltem egyet és be szeretném addig szerezni a progit,ha megvan valakinek.
További szép napot mindenkinek :-) -
berigazek
őstag
Íme kérlek szépen...én 90%-ban mindig innen vásároltam
-
berigazek
őstag
New Galaxy S4 5.0 inch 1280x720Pixels MT6589 1.2 GHz Android 4.1.2 OS 1GB RAM 4GB/ 8GB ROM WIFI GPS 3G WCDMA dual card smart phone N9500=222,-USD
H9500=195,-USD -
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom akadt,hogy a lányom telóján Android 4.0.3.-on csináltam egy gyári visszaállítást és eltüntaz SMS,Internet böngésző és a billentyűzet,nem lehet gépelni semmit,Emlékszem valamikor ezt beszéltétek.Hogy tudnám ezeket visszavarázsolni a telóra és letölteni hozzá az .apk-kat?
Üdv, -
berigazek
őstag
Aki szeretne Quad Core telefont magának!
-
berigazek
őstag
válasz
pmikloska #20210 üzenetére
Csak annyit mondhatok,hogy a Huawei elég jó minőségeket gyárt,lásd a 7" -os Tableteket is,meg a barátnőmnek van egy ez előtti típusa és az energia felhsználásra sok hangsúlyt fektettek,neki 3-4 napig is elment a telcsi,de tényleg....ez Androidba ritka,mint a fehér holló!
-
berigazek
őstag
Srácok amint írtam én ilyet használok 3 hete és emelem kalapom előtte.GPS 30 sec alatt kelet fog,magyar nyelv gyárilag benne van,igaz drágáljátok,mert az ember szeretne olcsóbban a vásárlást megúszni,de van friss ROM is rá,semmi kínai plusz .app,12 mp hátsó kamera,stb...kitűnő és lapos ,könnyű.
Húsvétra megyek haza,ha kell valakinek viszek,nem tudom MO-n kapható-e....olvasgassatok róla egy kicsit.A kistestvére olcsóbb sokkal,olyan is van a Media Markt-ban itt. -
berigazek
őstag
Srácok!Ha kell valakinek egy THL W3+ eladnám,tokostól-vonóstól,megkímélt állapotban,de nem tudom bekapcsolni az esés után,bőrtok,ami vadi új,az is van hozzá,pont ehhez való!18 ezer pénz.
-
berigazek
őstag
válasz
konigjanos #19480 üzenetére
Audio/Normal Mode Value is 0-255 én 200-at áll.be
Max.Vol.0-160 maradt 160
Loudspeaker Mode Value 0-255 én 140-et áll.be
Max Vo,.0-160 maradt 160
Speech Enhancement Value is 0-65 MARADT 0
Headset Mode Value 0-255 én 200-at állítottam be
Max Vol.0-160 maradt 160
Aztán mindenki annyira variálja,ahogy szeretné! -
berigazek
őstag
Sikerült az Engineering Módban az összes hangerőt felvenni a telón,annyira jól sikerült,hogy most hallom,hogy ketyeg,mint egy bomba vagy vekker
-
berigazek
őstag
Üdv Srácok!
Nagyon halk a telóm Csengődallama és Ébresztője.Ha belemegyek a MobileUncle Tools-ba és azon belül az MTK EngineerMode-ba/Audio-n belül a Normal Mode-ban a Hangerősséget felvehetem ugye nagyobbra?Jelenlegi értéket be lehet állítani 0-255 közöttire.Hol állítsam be?A Value is 0-255 vagy a Max Vol 0-160 lehetséges.A Level-t pedig 5-re emeltem meg.Szerintetek jól csináltam?
-
berigazek
őstag
http://mobil.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3586282_-cynus-t2-mobistel.html][link]
Akkor vegyetek Németországból 199,-euróért ilyet kockázat nélkül vagy ott van a kisebb testvér Mobistel Cynus T1 az is nagyon jó,de ez viszi a primet nálam:-)
-
berigazek
őstag
Srácok!Még egy kérés
lash player .apk -ja van valakinek,frissiteném,csak már tudom a Play-ről
-
berigazek
őstag
Sasha!
Egy próbát megér.Nekem a Backup is sikerült a memókártyán,1.29 Gb,de nem tudom,hogy ez teljes vagy csak részleges,mivel megszakítottam a mentést,mert majdnem elkéstem a munkából.A Zopo 200-ast a V9root.zip-el csináltam,a telóról direkt,a THLW3+ nál pedig az UnlockRoot-al! -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Köszönöm Uraim! Átjöttb a Spam-be ,átneveztem a fájlt vissza .exe-be és telepítettem utána az MKDroudtools-al.Hiányzott a MTK Preloadet fájl,de mégis sikerült a ROOT:-)
-
berigazek
őstag
válasz
czaczaczacza #18774 üzenetére
Most néztem nem jött semmi
-
berigazek
őstag
Srácok,segítsetek nekem kérlek,majd meghonorálom,megdoblak egy-két sörrel benneteket ezért.Megtaláltam milyen driver kell nekem csak elszállt a netem,ki tudná letölteni nekem és elküldeni mailben a következőt:
PdaNetZ350.exe
Most nagyon beborult és qvára havazik,elszállt a netem,megint várhatok 2 napot :-( Segítségeteket előre is köszönöm! -
berigazek
őstag
Köszi a válaszotokat.Minden ROOT alapj először a driver megléte és sikeres telepítése,de az érdekes az,hogy MTK 6577 a chip,de állítólag a Mobistel Cynus T1/T2 driverr kell feltelepíteni.Letöltöttem és egy .exe fájl,amit a gépre feletelepítettem,de semmi.... :-(Driver nélkül ROOT nincs :-(
-
berigazek
őstag
Kollégáim,valahogy nem sikeröl a ROOT a Mobistel Tynus T2-nél,a driverekkel szenvedtem,a ROOTUNLOCK -al is,de nem sikerül.Mivel minden telóm MTK 6577 volt,ennek a drivereit próbáltam ide ehhez is,de valahogy nem sikerül.Feltettem a Tynus T1/T2 drivereit is,de akkor sem jó,Valami ötlet és egyszerű progi,de sztem a driverek miatt nem sikerlölt... :-(
-
berigazek
őstag
Kifutottam az időből...ROOT-olni,de van még egy nagyon tulajdonsága OTG képes...Pendrive vagy más adathordozót beolvas gyorsan:-)
-
berigazek
őstag
Na Uraim!
Tegnap visszevittem a Medi Markt-ba a Mobistel T1 klészülékemet,visszaadták a pénzt természetesen és ugyancsak tegnap egy másik MM-ban megpillantottam a nagyobb tesóját azaz a Mobistel Cynus T2-st és szerettem volna venni belőle fekete színűt,de elkapkodtak már ,mint a cukrot,csak a kiállított darab volt ott,egy fekete és egy fehér.Megkell hagyni...a fehér sem csúnya,hófehér eleje hátulja és oldalai krómozottak,de nekem a fekete a férfias szín.Rögtön mondtam a boy-nak,hogy azonnal elvinném a kiálított darabot,azt mondta,hogy 3 hét múlva jön még...,,de ,,nekem most kell" mondtam neki,,,menj nagyfőnőkhőz éskérdezd meg,hogy elvihetem-e most?De azt mondta,hogy nincs kedvezmény rá,mondtam,hogy nem számít....(annyira megfogott a szép kecses darab,5"-os képernyőjével és szebb,.mint a kistesója,nagyobb a képernyőfelbontása,nem sokkal,de az 512 Mb RAM szépen mozgatja,ez nem dermed le netezés közben,12 Mp a főkamera,1.3 a másodlagos kamerája,mellékeltem is képet,ma készítettem vele,mindent leteszteletem,GPS 20 sec alatt jelet fogott,Bluetooth és PC között oda-vissza FTP jó,net kiváló,nem vastag,2000 MAh akksi és KETTŐT adtak ehhez belőle,más a töltője,teljesen más.IGo hasít ezerrel :-) Mit mondjak róla?Ja az Antutu 6300-at mutatott ezt ajánlom,igaz 219,.-eur az ára,nekem még is 199,-eur-kellett fizetnem,mert kiállított darab volt,össze-vissza tesztelgették,de karcnyom nem volt rajta egy szál sem,otthon rátettem a matt fóliát nagyon szépen,ami vele adtak.És egy fontos Infó,lehet,hogy sokan tudjátok már,de van aki nem...Android 4.0.4-es és alapból van Magyar nyelv benne,semmi kínai app(!!!)Majd ROOT-olom,ha lesz időm,de sokat melóztam mostanában.És meglepi,mert a SIM 1 ÉS SIM2 külön Csengődallam beéllítási lehetőségét,ebben benne van,alapból!!Egy dolgot nem tudok beáálítani,az az Automatikus Fényerőt....megvan a csúszka,azon tudok állítani,de szerintem magától is Automatikusan állíttja a fényerőt.Kérdezzetek,felelek. -
berigazek
őstag
Üdv társaim!
Azoknak akik kérdeztek tőlem,most rövid összefoglalót írok erről a Mobistel csodáról.
Ma visszavittem a Media Marktba és nem kértem másikat,vissza adták a pénzemet!
Egyetlen egy problémám volt vele éspedig,hogy Internetezés közben pontatlan a képernyő,de CSAK akkor és lassú,hiába próbáltam ki 5 Mb/sec internetnél...amúgy pont egy kategória ,mint a THLW3+,csak ,,átbaszás",mert a ferdeszemű ráírta a dobozára,hogy 4 Gb ROM és 4 Gb RAM,holott csak 512 van benne...amúgy gyors,stb.Azoknak ajánlom,akik NEM neteznek vele!Szuper képet készít,de sajna mérgemben letöröltem az összesen 3 képet,amít vele késítettem,de nagyon jók:-)
Minden más megfelel a valóságnak,azaz a leírtaknak!a GPS 30 sec alatt talált jelet,amúgy kitűnő kidolgozás -
berigazek
őstag
Kifutottam az időből...miért látja és,hogyan történhetett,hogy 1 Gb RAW-nak látja a Windows a 32 Gb Micro SDHC-t....ilyet még nem láttam,esés után ennyire megzagyvult a kártya is ?Végül is ,,áram" alatt volt és adat futott a háttérben,mert ezen volt a képernyővédő progim.... :-(
-
berigazek
őstag
válasz
tvamos #18504 üzenetére
Bocsássatok meg....kapkodtam az este és valóban elírtam,csak 512 RAM, MTK 6577 a proci,de a többi minden stimmel és gyorsabb,mint a THLW3+,de miért?Sztem azért ,mert csak 480X800 a felbontása a képernyőnek,amúgy ,ha hiszitek,ha nem szabad szemmel,semmi nem vehető észre.Nagyon szép a képernyője.Kipróbáltam a saját Navigációját a tegnap.30 sec alatt holdat látott.Ma az IGo-t próbálom ki.Alapból magyar nyelv is van benne,semmi kínai app (!!!) benne.Laposabb a THLW3+ nál,igazi 8 Mp kamera.fekete színű.Antutu szerint 5997 ponot ért el.Nekem bőven elég
Nem tudom ROOT-olni,azaz még nem nagyon foglalkoztam vele...
-
berigazek
őstag
válasz
hunaqua #18498 üzenetére
Kb...egy kategória...és mivel spontánul jött,hirtelen felindulásból" megvettem...Nincs VÁM és Áfa reszkir,ugyanaz és profi kidolgozás,sőt :-) Amúgy Németországban most kezd fellendülni a DUAL SIM ,amióta nagy lett a Szolgáltatók konkurenciája...kb.11-ról tudok én....aztán ki tudja,hogy mennyi van még,de a legtöbb az e-plus internetjét használják (!)
hun_gery!Sajna nincs meg a full verziója a Get data back-nak... :-(
-
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!Uraim elkelne egy nagy segítsék.Leejtettem a tegnap este a THL W3+ telómat és szerencsétlen úgy esett le,hogy már be sem kapcsol:-( nem törött el,tokban volt,karcmentes,de nem müködik,Most rendeltem tokot is hozzá amit mondtam is nektek,Minden tartozéka doboza érintetlen.A telefon is jól müködött.Kivettem ma belőle a 32 Gb kártyát és betettem egy másik telóba amit most 10 perce vettem Németországban a Media Markt-ban, egy kínai Mobistel Cynus T1 Dual Sim-es telót,ami nagyon a toppon van.MO-n lehet kapni már ezt nem tudjátok?A gondom az,hogy minden eszköz,a teló is sérültnek látja a memóriakártyát és semmi nem olvassa fel,minden eszköz a Formázást ajánlja fel,de nem szeretném formázni,csak miután elmentettem róla egy-két dolgot ami fontos számomra.Kérdésem az lenne,hogy állítólag lehet formázni úgy,hogy adatok megmaradjanak rajta?Vagy milyen progival láthatnám a fájlokat rajta?Ebben tudtok segíteni?
-
berigazek
őstag
válasz
konigjanos #18300 üzenetére
Képernyőkimélő progi van fent?Vagy csinálj egy gyári visszaállítást és szűzen próbáld ki.
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #18290 üzenetére
:-)
-
berigazek
őstag
Én rögtön mindig készítek egy mentést,ha egy új telefon számot beírok a telcsibe,30 sec az egész,sőt a Névjegyzék képeit is elment/visszaállítja :-)Bármi történik ott van a kártyán minden.
-
berigazek
őstag
Megérkezett 8 nap alatt HK-ból az univerzális akksi töltőm (2.49,-USD Frre Schipping) ,ki is próbáltam a THL W3+ akksiját töltöttem vele és szuper.Tényleg lehet állítani a méreteket és csúsztatni a töltő érintkezőket jobbra balra.Ennyi pénzért még a hülyének is megéri,hát még nekem.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki használ egy másadik akksit is
-
berigazek
őstag
válasz
mikrofon #16307 üzenetére
Köszi a válaszod :-)
gps76!
Az akksi kalibráló progik semmit sem érnek,ha egyszer egy akksiban a chip rossz,azt semmi nem hozza helyre.2 hónapja minden nap elindítom én is,ahogyan a nagykönyvben meg van írva,de mégis azt csinál amit akar..azaz egyből zuhan 13-20-6%-akokat és nem szépen lassan jön lefelé a töltöttségi szint.Ez telefononként változó,volt sok olyan telóm,amelyiknél kimondottan nagyon jól müködött ,reálisan jött lefelé %-ként,de ez nagyon becsapós,mert most 43% van és 20 perc múlva leesik 6%-ra és nagyon idegesítő :-( Nem tudok helyrehozni,chip problémás!
-
berigazek
őstag
Lehet,hogy sokan ismerik,de sokan nem.Rengeteg telefon tartozék és telefon is van.Megjött a bőrtokom 8 munkanap alatt a THLW3+ hoz Sing Post-al és Trackingel.Nem kértem Track-el,de kellemes meglepetés volt 17,-USD-ért
-
berigazek
őstag
válasz
mikrofon #15482 üzenetére
Nálam kitűnő a THL W3+ nál így nem tudok nyilatkozni ebben az ügyben.
Egyedül a Led Reminder nem müxik nálam,de használom a Missed Call-t több éve és az bevált :-)ÁrPi2!
Úgy kibírja,ha rögtön ki is veszik,de nem,hogy az akváriumban is töltsed fel :-)Mondom én csak ámultam-bámultam az este...
-
berigazek
őstag
Az este láttam egy Tv műsorban,hogy már kiadtak és sorra jönnek ki az új Samsung és más márkák,melyek mind por és vízállok.(akváriumban töltötték,stb...!)Csak úgy lestem... :-) Kiváncsi vagyok a 2 SIM-esek mikor lesznek ilyenek? :-)
-
berigazek
őstag
Lehet,hogy ugyanazt a Portot használja,mint más párosított eszköz és nem tud kommunikálni ezen a porton,törölj minden párosított egyközt a telón és a külső GPS-t is állítsd gyári alaphelyzetbe és próbáld meg újra párosítani őket és,ha müködik akkor utána párosítsd más eszközökkel.Próba szerencse!
zarew!
Nekem is elkel már a min 4.7" vagy 5" ....nem az ujjaim,hanem a szemeim... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged