- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Egy Tronsmart TS7-ről ami MTK6582-es,hogy lehet lementeni a romot?Van ehhez már CWM?
-
Terentius
őstag
Tronsmartom olyat csinal,hogy 15 % alatt azonnal kikapcsol.Az akksi masodszor van toltve
-
Terentius
őstag
Megjött a Tronsmart TS7 telefonom.Az új MTK 6582 procis.Az a helyzet,hogy a teló minőségi,nagyon jól szól,jó képeket csinál,de a HD videók elég lassan mennek
Bs playeren elindítottam egy HD videót és akadt.Aztán mikor szoftveres dekódolásra mentem akkor ment jól.Ez mitől van?Ennyire gyenge a telefon?Antutu 16700 HD-ban.Epic citadel Performance és high qualityben is 31.5 FPS 1280x720-on. -
Terentius
őstag
A Lenovo tervezőmérnökének miért nem verik be a fejét?Majdnem minden telóról hiányzik a LED.Röhejes ez a mentalitás
[link] -
Terentius
őstag
Tronsmart Ts7 új verziójáról mi a vélemény?Nem kevés a HD-hez az MTK5682?
-
Terentius
őstag
Szerintetek jó a Tronsmart Ts7?
Az új proci van benne -
Terentius
őstag
Az új MTK 6582 gyorsabb mint a sima 6589?Mert kinéztem egy tronsmart ts7-et és az antutuban majdnem annyira jó mint az MT6589T
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #48893 üzenetére
Én is ezért szeretem a kicsike THL W100-am,mert különlegesnek számít itt.
Baráti társaságból még év elején mindenki óva intett a kínai vackoktól,de én vállaltam a kockázatot.Azóta a társaságban van még egy W100-as és egy POMP W88 is.Na az aztán igazi noname,de meglepően jó. -
Terentius
őstag
válasz
gipsztigris #48709 üzenetére
Vigyázz mert még a végén meg is teszi a
fosszuper galaxy s4 minijéről -
Terentius
őstag
válasz
instantwater #48571 üzenetére
50-50%
-
Terentius
őstag
nem értem nekem vodafoneom van és tökéletesen megy a viber 3Gn
-
Terentius
őstag
Nem értem mi a baj a klónokkal,mikor az csak kívülről klón.Belül ugyanaz van mint akármelyik másikban.A másik meg az,hogy nekem van pénzem egy htc onera,de nem akarok rá ennyit kiadni mikor egy tronsmart ts7 is megfelelő.Az már csak hab a tortán ha idegenek azt hiszik róla,hogy ez egy One.
-
Terentius
őstag
válasz
fateless #47814 üzenetére
Érdekes,hogy nagyon sok helyen hallom-és most tőled is-ezt az "általános felhasználást".Kérem szépen valaki mondja már meg nekem,hogy mit értünk ezen?Egy okostelefont mi másra lehet használni általános felhasználáson kívül?Telefonálás,net,játék,filmezés,zenehallgatás,navigáció,fényképezés.Ezzel kb. ki is merült egy mai okostelefon felhasználási lehetősége.Saját tapszanyalat alapján nem gondolom,hogy egy Galaxy S4-et több vagy jobb módon lehetne használni,mint egy MT6589-el felszerelt telefont.
-
Terentius
őstag
Hát az én W100-am vakujával éjjel akár 10 méterre is ellátok.Haverom POMP W89-e meg akár 20-ra is.
Találtam egy érdekességet
THL W100 akku 1500 mA
Battery monitor nekem is 1500-at mutat -
Terentius
őstag
Nem értem a problémázást.A Cubot csinálja a legjobb képeket 155$-ért?IGEN!A ZTE V987 csinál ilyen jó képeket?IGEN,de 70$ indokolatlan felárért.
-
Terentius
őstag
Star Q9000 vagy Tronsmart Ts7 vagy Cubot GT99?
-
Terentius
őstag
Cubot GT99 és Tronsmart TS7-ben van RÁDIÓ?Illetve mennyire lép fel akadozás lapozásnál stb?
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #45910 üzenetére
Nem a fele.A Thl W100-hoz képest az S4 mini majdnem 3x annyiba kerül és ugyanazt tudja.
-
Terentius
őstag
Nekem a W100 988 mhz-re véve is vitte a Most Wantedet.Kevésbé melegszik és az akksi is jóval tovább bírja
-
Terentius
őstag
Egy ilyen töltőt érdemes venni?
Galaxy S4 eredeti töltő 8$.Elég sok pozitív visszajelzés van.
-
Terentius
őstag
Cappa72 ismét híres lett
THL W100 -
Terentius
őstag
Cubot GT99 van valakinek?Mennyire jó?
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #43718 üzenetére
A G3S nem jó?
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #43700 üzenetére
Haverom vett 35 ezerért egy S3-at,mert a pénz nagy részét munkában beszámították neki.Ott követte el a hibát,hogy nem adta el 100-ért a zsír új S3-at és vett volna helyette egy 40 ezres kínait
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #43694 üzenetére
Most olvasom a jiayu g3s totyikot és majdnem mindegyik minideales hibás!
-
Terentius
őstag
Jiayu g3s vagy THL W200? Mindkettő 185$ minidealen
-
Terentius
őstag
ezeknek a kinai telefonoknak az akkumulátora a tapasztalatok alapján mennyi ideig teljesít majdnem száz százalékos hatásfokon?a mostani telefonhoz két akksit kaptam eddig csak az egyiket használtam az elmúlt 1 hónapban minden nap töltenem kell a telefont ezért tartok attól hogy három nap múlva ez az akksi mehet a kukába
-
Terentius
őstag
válasz
Dexter-2000 #43079 üzenetére
Senki sem jós.Szarszung duost venni meg nevetnivaló
-
Terentius
őstag
Azt hiszem en is benevezek egy ts7-re.Mas kerdes:Mennyi toltes utan kezdenek el tonkremenni ezek az akksik?Minden nap kell toltenem a THL-t.Ezen kivul tud valaki olcson minosegi 1A-es toltot ajanlani?
-
Terentius
őstag
Star S5 T-s procival
Ez jó vétel lehet? -
Terentius
őstag
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Minidealen 44ABED kód használatával THL W100.......most csak 150$!
Én még 1 nappal ezelőtt 154$-ért vettemMindegy ma feladták és most már olyan mint az ötöslottó.Bármikor bejöhet!
-
Terentius
őstag
Ez nekünk nagyon nem lesz jó!
Kína az egész világgazdaságot magával ránthatja. -
Terentius
őstag
Urak!
Ezt be lehet vállalni?Ha jól látom Star(alps?) Q9000.175$-ért 5 hüvelyk,HD.
[link] -
Terentius
őstag
Az miért van,hogy a G szenzor remeg?A kalibrálásnál a vízjel középen van,de ugrál kicsit ide-oda.Játéknál elég zavaró tud lenni.
-
Terentius
őstag
válasz
cactusjack #33036 üzenetére
Ha olcsó mobil akkor inkább ez:
[link] -
Terentius
őstag
Smsreg.apk-t hogyan lehet eltávolítani?Rámennék az eltávolításra,de nem lehet rányomni.
-
Terentius
őstag
Megcsináltam tökéletesen működik!Köszi
Az első verzió működött a második nem akart. -
Terentius
őstag
Valaki segítene Thl W100 Gps konfigban?GPS test kb 20 perc után talál 12 holdat.Nem lehet meggyorsítani?Az offline navigációs programra is várok mire történik valami.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32496 üzenetére
Azt írták Pandán,hogy nem volt rajta google play .Ezt meg lehet itthon oldani?
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32494 üzenetére
De írták,hogy már vett valaki.Én is úgy emlékszek,hogy valaki említette,hogy 4-et vett.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32492 üzenetére
Na igen,de előtte valaki beszámolóját várnám aki már vett ilyet.
-
Terentius
őstag
Erről mi a vélemény:
Hero V6888 -
Terentius
őstag
válasz
turbulencia8 #31920 üzenetére
Nekem qHD Thl W100-am van és most próbáltam ki a Nova 3-at.Egyáltalán nem akad. Riptide is gyönyörűen megy.
-
Terentius
őstag
Nekem is kéne valami normális töltő.Amit a Thl-hez adtak az oké,de mivel csak 500mA ezért veszett lassan tölti.
-
Terentius
őstag
Lehet én vagyok a hülye,de a kamerán belül nem találok makrót.
Egyébként az este már itt támadási felületet nyújtottam,hogy ajnározom a telefont miközben el akarom adni,tehát nem vagyok hiteles forrás.
1.Ez egy szakmai topik nem apró.Gondoltam nem az ide irogatók a célközönségem.
2.A Thl W100 tényleg mindenben ok kivéve a kamera.Egyelőre azt tudom én is mondani,hogy a fényképező része nem a legjobb,de szerintem 720p-ben korrekt videót csinál.Ma feltettem rá a Real Racing 3-at is 2x lefagyott telepítés során és csak az akku kivétel oldotta meg a helyzetet.Ettől függetlenül nem bántam meg,hogy ezt vettem,mert a 240 ppi tökéletes.A képe tű éles,nincs bevilágítás és egy darab pixelt nem láttam.Haverom One X-e mellett ugyanolyan volt a kijelző pedig az HD. -
Terentius
őstag
Megjött ma a Thl W100 minidealről.Nagyon király telefon,megérte a pénzt.Első benyomások:
-Kijelző csodálatos
-Nem pixeles
-Fényerőt jól állítja be
-A rendszer csak úgy szalad
-Notification led nincs csak töltés jelző.
-Egész jó képeket csinál
-Kialakítása minőségi hatást kelt.Múltkor fogtam egy iphone 4-et ahhoz tudnám hasonlítani
-Hang minősége,hangereje ok.
-Gps minden féle mókolás nélkül azonnal talált holdakat.
-Wifi nagyon erős -
Terentius
őstag
gugli fordítója segítségével érdekes dolgot találtam a vowney honlapján:
English Interpretation : VOWNEY
V : value- value
O : Opportunity- chance
W : worth- worth
N : new- innovation
E : e- Mobile Internet
Y : you- youHa az elméletben holnap érkező Thl W100-at sikerül elpasszolni(hacsak nem leszek belé szerelmes) akkor bizony esélyes egy ilyen Vowney V5 utódnak.
-
Terentius
őstag
Minidealen newman k1 mellé nem lehet még gy akksit kérni?Illetve jár hozzá tok,headset,fólia?
-
Terentius
őstag
Én az ilyeneken csak röhögök.Ez igaz mindenre a mai világban.Ha nem nézel utána a dolgoknak buta,átverhető,kihasználható leszel és a cégek ezt használják ki.Amúgy minden ami amerikából jön jól mutatja az ottani társadalom dekadenciáját.Az ilyen iphone és társai szarok nyilván a társadalom tehetősebb rétegének készülnek,de ma már a proletárság is inkább hitelbe veri magát csak azért,hogy azt láttassa magáról ő is valaki!Én csak azt nem értem miért szólnak majd le engem az emberek mikor felmutatok egy Thl-t.Ha nem is a szemembe,hanem a hátam mögött majd megkapom,hogy "ez egy tipikus szarrágó,mert ilyen noname telefont vesz kínából!"Pedig nem a márkának kéne a menőnek lennie,hanem az adott termékben található képességeknek függetlenül annak márkájától("brand",de gyűlölöm ezt a szót),árától.Ma nem menő az ha az ember okosan utánanéz a dolgoknak és a lehetőségeihez vagy a józan eszének megfelelő módon dönt.Nem!Ma ha ilyet csinálsz akkor te egy sóher,zsidó,skót,szar alak vagy sokak szemében.Főleg akkor ha olyan körökben mozogsz ahol a "presztízshez" hozzá tartozik az iphone,galaxy S3-4,ipad és még sorolhatnám.De engem ez nem érdekel.Szarok a presztízsre és az egyéb sznob hülyeségekre.
-
Terentius
őstag
Ezt nem értem.Ha valóban csak MT6589M van benne akkor miért csak qHD-ra korlátozták a támogatottságot.Ennyit számít,hogy a GPU órajelét csökkentették?Bár gondolom az antutu eredményekből kiindulva így is 2x olyan erős mint mondjuk egy MT6577T
Így viszont nyílván valóan jobban megérte nekem ilyet rendelni 155$-ért mint mondjuk egy Jiayu G2S-t 156$-értCappa72: Köszi majd megnézem ha megjön.Mindenképpen szeretnék majd HD videókat felvenni,de nem 3 percet 900MB-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Windows 10
- Ford topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged