- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Első linken volt amit adtál, de engem nem érdekel. Kíváncsi lennék S660/S710 és hasonlókra, ha tényleg csak a leírt hardveren fut akkor utóbbi 2 év csúcsmobiljai jöhetnek csak szóba, ez elég nagy hiba lenne a fejlesztők részéről (szűkebb játékos kör). Persze ők tudják, nem mindegy. Ez egyébként ajánlott és nem minimum.
-
Ájvé
veterán
Igen emailes ár, itt talán látod. CN raktáros, de elvileg van vám biztosítás, nem tudom ér-e valamit, de ez még áfával se olyan sok szerintem.
Upo:
Az a recommend vagyis ajánlott, utána írják a többit mint minimum, ezt írtam hogy egy játékot mindig úgy próbálnak programozni hogy gyengébb készülékeken is fusson, nyilván nem olyan minőségben mint egy erősebb gépen. Nem mindenki ilyen maximalista mint te. De a fenti Leeco Le Max 2-ben S820 van amiben Adreno 530 a GPU, úgyhogy nem kell 100 ezerért telefont venni ehhez a játékhoz.
Olvasd tovább a cikket, ott vannak a minimum ajánlott készülékek. -
Ájvé
veterán
Most jött bangood email, Leeco Lemax 2 S820-al ügye, 129$, tessék olcsón még most is közel csúcs hardver.
-
Ájvé
veterán
válasz
attiati #137397 üzenetére
Nyilatkozatatni hogy nincs tartozása a készülék miatt, vagy valami ilyesmi, szóval nincs hitel a készülékre.
Persze nem tőled fogják vonni ha van tartozás, de le tudják tiltani tartozás miatt. Mondjuk ezt lehet feltüntetik számlán is.
IMEI ellenőrzése. -
Ájvé
veterán
Azt nem néztem vissza, bocs, csak láttam valaki a GSMArenat írta, annál a hivatalos oldal hitelesebb. Így mondjuk nem értem miért hozta fel ha már te linkelted a hivatalos oldalról az információt.
(#137370) bl4ze:
Tessék itt egy szűkített lista akkor. A két említett készüléknél én nem tudnék egyértelműen jobbat mondani, esetleg Moto Z vagy HTC U11 Life de mindkettőnek kicsi az akksija. -
Ájvé
veterán
válasz
svgyula #137364 üzenetére
Hivatalos oldalán is szerepelnek az itthon használt frekvenciák, B20-nál roaming is fel van tüntetve, úgyhogy jó eséllyel minden működni fog, de ahogy írtad majd kiderül.
-
Ájvé
veterán
Jó de alapvetően be lehet állítani, alapértelmezetten a hívást vagy valamilyen módon hívó számot kiválasztani.
Két kártyáról egy időben viszont nem igazán működik a net, csak akkor lehetne ha dual active lenne, de abból nem sok van.
Ezeknek utána lehet nézni, csak részlet kérdés. Viszont nincs két kártyán egy időben net, mindkét kártya alapból hálózaton van de ha az egyikre hívás érkezik akkor a másik nem elérhető.
Szóval inkább ezek a fő kérdések, mivel a többi csak beállítás vagy készülék kérdése (hogyan oldották meg).
Nálam eddig minden készülékben ki lehetett választani hívás előtt, hogy melyik kártyáról akarok hívni, de mondjuk nincs túl nagy tapasztalatom a témában. -
Ájvé
veterán
válasz
bl4ze #137360 üzenetére
Nokia 6.1, Moto G5S Plus.
Két kártyán szerintem nem lehet egy időben netezni (talán dual active telefonokkal), de miért lenne erre szükség?
Alapba mindkét kártya hálózaton van, ha jön hívás a másik megszakad, jelzi melyik kártyára jön a hívás. Ha te hívsz be lehet állítani alapból melyikről menjen a hívás, vagy hívás előtt lehet kiválasztani. -
Ájvé
veterán
válasz
ViZion #137248 üzenetére
Hát nálam is megy Playről a letöltés mobil hálózatról ha ahogy írtam rányomok a frissítésre, alapba nem tölti le mivel adatforgalmat generál. Lenne is anyázás szerintem ha mindig menne magától az auto frissítés Playen, ez felhasználók miatt van így, mert nincs mindenkinek több 10 GB-os csomagja.
Na akkor meglett, köszönd a Huaweinek mert ez náluk van csak így, nálam sincs ilyen külön beállítás.
-
Ájvé
veterán
válasz
ViZion #137242 üzenetére
Menj a saját alkalmazások és játékok menüben (bal oldalon fent a 3 vonalat érintésd) és ott frissítéseknél nyomj a frissítésre amit frissíteni szeretnél. Alapba nem frissít vagy tölt le a Play mobil adathálózatról.
Azt amúgy hogy érted hogy letölt de nem jön adat? Gyenge a hálózat? Ha van letöltés akkor jönnie is kellene.
Miuiba van amúgy tűzfal, nem tiltottad le a mobil adatforgalmat? -
Ájvé
veterán
Mert kinek kellene Lenovo? Ár/értékben nem túl jók, support se túl erős. De most hogy mondtad rá kellett keresnem hogy egyáltalán milyen készülékek vannak és nem sok van. Szerintem azért van mert a Motorolát nyomják aminek sokkal nagyobb a presztizse, ismertebb és keresettebb, abból viszont van sok idei készülék.
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137137 üzenetére
Ennyire nem rossz a helyzet, de én egy ideje már AOSP párti vagyok inkább. 2,5 évig használtam MIUI-t szóval van tapasztalatom vele és szoktak gondok lenni, ez mellett ügye erőforrás igénye is elég nagy, van néhány jó szolgáltatása és funkciója, de ennyiért nekem nem kell. Többi az egyéni referencia kérdése, lehet szeretni mert nem rossz egyébként, egy stabillal jól el lehet lenni nagyobb galibák nélkül.
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137125 üzenetére
Ilyen áron maximum noname kínai telefonokba van 6 GB RAM, szóval akkor fel kellene ébredni.
Flexy90:
Mi 8 már Snapdragon 845-ös, persze megértem hogy így sem éri meg. Ahogy fentebb is írtam ennyiért nem fogsz normális készüléket kapni 6 GB RAM-al, vagy lehet akkor viszont szerény SoC lesz benne. Másik hiába kapsz 6 GB RAM-ot, ha az valami DDR 2-3-as noname modul csak. Összességében kellene nézni egy készüléket nem csak egy adott komponensét, ha normális készüléket akarsz 6 Gb RAM-al az nem lesz kevesebb, 100 alatt szerintem nincs (de lehet tévedek, de nem sok lehet), viszont 66-ért egész biztos nem kapsz normálisat. -
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137112 üzenetére
Van Mi A2-ből 6/128-as global is, lehet hozzánk nem jut el mondjuk, de attól van külföldről beszerezhető.
RAM témához, valaki talán itt magyarázta hogy kamerához (mondjuk fogapmam sincs milyen kamera) kevés a 4GB RAM, én nem osztottam a nézetét, de ki tudja.Flexy90:
Tudom hogy ugyan az a 6X és Mi A2, te kerestél alternatívát, ez pedig tökéletes alternatívája. Azt hittem B20 miatt vagy a 6X nehézkes beszerezhetősége miatt keresel alternatívát, de akkor nem Pocophone F1 talán jó lesz. -
Ájvé
veterán
válasz
Mercutio_ #137001 üzenetére
Gondolom az S, azon van a legnagyobb haszon és több milliós eladások is vannak. Persze nem látok bele a pénzügyeikbe. Xiaomi viszont biztos hogy a Redmi szérián szakít legtöbbet, Kína, India, Oroszország piacokon, meg most már Európába is de nyilván nem ilyen eladásokkal mint ezekben az országokban.
-
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136999 üzenetére
Tudom hallottam, egy fecske ügye még nem csinál nyarat, de kezdetnek mondjuk hogy jó. Xiaomi például beszállítókat használ, nem saját maga forgalmaz mint a Huawei és Samsung, ez lenne inkább az első lépés hogy ténylegesen komolyan versenybe szállhasson Európába. Mondjuk még a Redmi széria képzi a bevételek nagy részét addig felesleges is erről beszélnünk hiszen nem felső kategóriában versenyez. Persze nálunk kelet Európában simán sikeres lehet ezzel, de korábban a felső kategóriáról volt szó, az ide kevés lesz.
-
Ájvé
veterán
válasz
svgyula #136996 üzenetére
"Azért egy 4 éves zászlóhordozó szintjére most kezdenek elérni az "egyszerűbb"(nem rossz!) gyártók."
Csak nem bírom ki, te itt a Oneplusra gondolsz mint zászlóhordozó és Xiaomi mint egyszerűbb gyártó?
Xiaomi régebb óta a piacon van csak megjegyzem és igen neki saját erőből kellett ide feljutnia, még a Oneplus mögött ott az Oppo és egyébként így sem éri el a csúcs kategóriát még most sem a Oneplus. Oneplus annak volt jó alternatíva aki szereti a tiszta Androidot top hardverrel szerelve, de kamerában még most se érte el a csúcsot a Oneplus. Meg ügye a szolgáltatásokról ne is beszéljünk mint Samsung prémium vagy Huawei 3+3+3 garanciája. Nincs ilyen háttere se a Oneplusnak se a Xiaominak. Mindkettő főleg online értékesítésre épít, nincs olyan hálózatuk mint a nagyoknak úgymond, mert nem csak a készüléken múlik a prémium megítélés hanem a szolgáltatásokon is. Na ezért se fogja szerintem soha lenyomni a Samsungot vagy Huaweit itt Európában se a Oneplus se a Xiaomi.(#136997) Blizzardking:
"Egyéni preferencia kérdése hogy ki melyik oprenszert preferálja."
Mindkettő Android. -
Ájvé
veterán
válasz
zebede #136940 üzenetére
Rendben úgy már jó lesz, van rá Lineage támogatás szóval custom ROM-ok is.
X527 B20-as én is úgy tudom.
Nézz utána szerintem, mert kamerában nem biztos hogy annyira jó. Ez mellett USB Type C-s és Jack is lemaradt (vagyis tölteni és átalakítóval zenét hallgatni egy időben nem lehet).
Tesztekben amúgy jót írnak a kameráról is, de videóról nem sok minden van, főleg nem hang minőségről.
Micro SD-t sem fogad csak megjegyzem. -
Ájvé
veterán
válasz
zebede #136935 üzenetére
Nem hiszem hogy jobb lenne a kamerája, támogatás viszont 0 rá és erősen a custom ROM-ok világában érdemes gondolkodni egy ilyen készülék esetében. Olyannak nem ajánlanám akinek idegen ez a világ szóval heavy usernek való telefon inkább.
Redmi 5-el amúgy mi a baj kamerán kívül (mert ennyiért sokkal jobbat nem kapsz, esetleg 45-ért Meizu M6 Note jobb lehet, csak fekete és kék színben van most, arany nincs készleten). -
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #136896 üzenetére
Nem kell megírnom neki, fent van itt ph-n is szájba rágós formátumban. Én neked írtam hogy szerintem problémás így használni, de te tudod. Nekem Le Max 2 van, fórumban pedig az első tanács hogy cseréld le a ROM-ot (már leírtam miért). Nem akartam se kötekedni se vitatkozni, csak leírtam a véleményem és próbáltam tanácsot adni, bocsánat ha túl rámenős voltam a véleményemmel.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
interstate76 #136881 üzenetére
Akkor jó, én csak tisztán látás végett írtam, így érdemes ebben gondolkodni. Nem figyelmeztetés csak jótanács.
-
Ájvé
veterán
válasz
interstate76 #136877 üzenetére
Ez csak akkor ajánlott ha bele tudsz kicsit merülni a custom romok világába, ugyanis egy módosított shop ROM lesz alapból rajta mikor megkapod azt meg nem javasolt használni biztonsági okokból. Egyébként jó választás ennyiért.
-
Ájvé
veterán
válasz
Atomgeszi #136864 üzenetére
MIUI-t fejleszti leginkább a Xiaomi, mondjuk biztonsági frissítéseket nem nagyon néztem, de főverzió frissítés maximum a Mi szériában mondható rendszeresnek, Redmik 1-2 szoktak kapni. Amúgy stabil ritkábban frissül, lehet még havonta se, felteszői jön hetente, de azzal előfordulnak hibák.
-
Ájvé
veterán
válasz
viktorhu #136846 üzenetére
Pedig van igazság abban amit mond. Több frekvenciát is bele tesznek kisebb gyártók (Umidigi, Vernee, Elephone stb.) pont azért hogy nagyobb piacot tudjanak megcélozni.
Nagy gyártók meg kifejezetten piacokra készítik a készülékeket, így azok végképp nem fognak globálisan működni. -
Ájvé
veterán
válasz
Blizzardking #136827 üzenetére
Xiaomi esetén Redmi 4X óta nem volt kompakt B20-as készülék tudtommal.
Killerlaca:
Redmi Note 5 -
Ájvé
veterán
válasz
gulupeti #136816 üzenetére
55-ért van EU-ból Redmi Note 5 gari itthon a Wayteqhez szól. Ha eláll vásárlástól akkor viszont Szlovákiába kell visszaküldeni.
-
Ájvé
veterán
Sultan mobil szerviz, ő a spemall hivtalos szervize. Volt vele dolgom és nagyon ajánlom, nagyon korrekt.
-
Ájvé
veterán
Kell lennie garancia levélnek vagy a számlával is tudsz hivatkozni rá. Nekik kellene intézni, mivel tartós fogyasztási cikk így minimum 1 év garancia kell hogy legyen rá (persze új készülék esetén). Fogyasztó védelemhez vagy békéltető testülethez lehet fordulni.
Amúgy kérheted hogy nevezzék meg az adott szervizt, ha ott ingyen megcsinálják akkor lényegében eleget tesz az áruház a kötelezettségének, mondjuk köteles lenne tőled fogadni a terméket és neki intézni a garanciát, de lehet csak neked kedveznek ha közvetlenül a szervizbe juttatod el. -
Ájvé
veterán
válasz
Mercutio_ #136773 üzenetére
Jó, de azért írtam. Here-n van offline térkép, nyilván fog működni net nélkül is ha le van töltve a térkép. Waze-hoz nem nagyon értek, de úgy tudom az online megy.
Somatom:
Google Maps mehet offline is, persze ahhoz előre le kell tölteni az útvonalat. Amit írtál érdekes, szerintem is az lehet, hogy 2G-n telefonáltál és 4G-n ment a net ugyan azon a kártyán. Meg kell nézni legközelebb hogy megmarad az adatkapcsolat hívás közben vagy sem, bár ezek szerint lehetett (ha nem volt letöltve a térkép, viszont mondjuk ha egy ideje futott már akkor lehet letöltötte előre és ha a cím nem volt messze egyből be tudta adni).
Barátod címe fix, vagyis egy utca/házszám. Burger King meg lehet bárhol, azt csak akkor tudja beadni ha van online kapcsolat és le tudja tölteni hogy hol van a közelben ilyen hely. -
Ájvé
veterán
válasz
Killerlaca #136730 üzenetére
A1-et.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
citkar #136552 üzenetére
Vidéken pont B20-at építik mivel nagyobb lefedettséget biztosít (nagyobb a szórás). Nagy városokban is van B20, ezzel csökkentik a többi frekvencia terheltségét vagy ha a telefonod képes rá nagyobb sávszélességet tud biztosítani ha több sávon tudsz adatot forgalmazni.
osztszoroz:
Igen de úgy látom alacsony hullámon csak egyre képes, szóval a felsorolásba or vagyis vagy van utána írja meg 1800-at és 2100-at, ergo alacsony frekvencián csak egyet tud sugározni egy ilyen eszköz. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136543 üzenetére
Akkor elnézést, úgy emlékeztem EU garanciát kell kijelölni. Mondjuk 10$-t szerintem megér.
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136540 üzenetére
Ezért írtam én is mert olvastam, hátha valaki nem követi.
Csoportos rendelésbe is 2 évet (EU) kellett választani, csak úgy volt érvényes tudtommal. Annyi hogy nem kellett EU Express szállítást választani mivel csoportos. Ha közvetlen spemalltól rendelsz akkor viszont érdemes ezt választani. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136538 üzenetére
Akár, de ezt le szokták spórolni és adnak sima töltőt (persze gondolom nem a felső kategóriában). Licencek szerintem inkább többet nyomnak a latba, képzeljük el 10 millió eladott P20 esetében legyen csak 5$ a licenc a gyorstöltésnek. Így nem kell fizetnie, kábelt pedig tud maga is gyártani (úgy is saját kábel kell hozzá, csak azzal megy a gyorstöltés, ez megint nekik jó mivel ha elromlik/elhagyod megint ilyet kell venned a gyorstöltés miatt). Licencek szokták a legnagyobb kiadást jelenteni ilyen technológiák miatt.
S9 jól néztem csak QC2-t tudja? Ez is érdekes, pedig Samsung igazán megtehetné hogy megveszi hozzá, bár lehet fontosabb nekik a vezeték nélküli töltés. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136536 üzenetére
Manapság semmi nincs ingyen, szóval szerintem azért is kell perkálni. Lehet olcsóbb mint a Qualcomm féle technológia, ezért van a Pixelekbe. Egyre szövevényesebb lesz ez az egész, ez biztos.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136534 üzenetére
Ja, de akkor kinek kell fizetni? Mert hát az egész csak arról szól hogy kinek fizessenek.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136528 üzenetére
Ezen gondolkodtam, QC 3 csak Type-C-vel megy, de nem találtam erre konkrét információt.
Hát igen jó lenne ha tovább lépnének a gyártók és átállnának rá. Gondolom ez is pénz miatt van.(#136529) ungawa:
Hát lehet hogy hasonló eset, ott is tudná a QC3-at a SoC, de talán csak QC2 működik. -
Ájvé
veterán
Én nem rendeltem egy darabot se, csak megemlítettem mivel tudom hogy sokan rendeltek (nem vagyok kárörvendő félre értés ne essék). Eustockról fogalmam sincs, de szerintem Spemallon nem lesz akkor Eustockon még úgy se (Eustockon mindig minden gyorsan elfogy és soká jön újra, spemallon meg általában azért szokott lenni, csak a magyar raktárba kérdéses mikor érkezik meg).
Nem úgy tűnik amúgy hogy lesz bármi is náluk:
"Termék beérkezések:
utolsó frissítés: 2018.04.23. hétfő 21:02
- Meizu M6 okostelefon - ezüst [várható beérkezés: 2018.04.24.]
- Meizu M6 Note okostelefon fekete, kék [várható beérkezés: 2018.04.24.]
- Tronsmart Element Mega hangszóró [várható beérkezés: 2018.04.24.]"
Persze lehet, régen frissítették már. -
Ájvé
veterán
válasz
#32577792 #136521 üzenetére
Igen sokszor ez miatt nincs QC támogatás, maga a SoC 636 QC4-re is képes lenne. Ezt is írják gsmarenan a cikkben.
Attól hogy nem ad gyors töltőt hozzá még lehetne QC4-es is, de nem támogatja, ahogy írtad is valószínűleg nem fizetett érte jogdíjat vagy csak QC2-ig fizetett mert biztos nem volt sok. QC2-t tudja de nem kap hozzá való töltőt, ez is gondolom spórolás, de a lehetőség legalább adott.
"R-GO: illik az ilyen esetekben ezt saját felelősségre használni."
Ezt nem értem mire írod. QC2-t tudja csak megfelelő töltő kell hozzá. Rádughatsz QC4-es töltőt is csak nem fog gyorsabban tölteni mivel QC2-t tudja csak (töltők tudtommal visszafelé működnek vagyis korábbi QC-t tudják). Nyilván érdemes minőségi töltőt venni és akkor nem olvad le a kábel és nem sérül semmi. Ebből a szempontból inkább a Xiaomi töltője lehet aggályos, legalábbis régebben nem volt egy nagy minőség amit adott.Mellesleg úgy látom spemallon ugrik a Redmi Note 5 rendelés mivel a gyártó nem szállítja le a rendelést időben.
-
Ájvé
veterán
válasz
Donki Hóte #136517 üzenetére
GSMArenan írják hogy QC 2-t tudja, le is tesztelték, szóval biztos. Gondolom azért nem ad QC 2-es töltőt mert drágább lenne, meg nem tudná azt a vackot adni ami általában benne van.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136502 üzenetére
Néztem, nappali képek jók, kevés fénynél viszont gyenge már (de mondjuk itt sok mobil elvérzik, sőt igazából ide már komoly fényképezőgép kellene). Redmi Note 5-ről is vannak már tesztek és ez alapján elég jó lesz a kamerája is. Szóval igazad van, M6 Note szintjét biztosan eléri.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136500 üzenetére
Nem nagyon van még róla teszt, mondjuk igaz lehet mivel E3-ban is ugyan olyan kamera van mint az M6 Noteban. Akkor így már más a leányzó fekvése.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136497 üzenetére
Kamerában lehet Meizu M6 Note a jobb, nem? SoC persze egyértelműen erősebb a Redmi Note 5-ben.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136484 üzenetére
Nem nekem lesz.
Egyébként az elvártaknak megfelel a Redmi 5 is, vállalható képet is tud készíteni. Ezen felül minél olcsóbb készüléket szeretne, Redmi Note 5 1,5x ennyibe kerül, persze jobb is majd eldönti kell-e neki.
Nem linkeltél de gondolom spemall rendelésről van szó. -
Ájvé
veterán
válasz
asdf_ #136424 üzenetére
Mint már többen is írták, fizikai home gomb a Samsungokon van (A és S széria), szóval azokat nézd ha ez kell.
Ez mellett 2 SIM+SD-nek és kivehető akksinak semmi nem felel meg így egyszerre, de ez is le lett már írva.
A többi leírtnak meg nagyon sok készülék megfelel, szóval azért ragadtunk meg ennél a 3 kritériumnál mivel ez eleve behatárol mindent és nem lehet mit írni rá. Még a méret a kicsit korlátozó lehet, de kb 5,2"-os készülékek megfelelnek ennek is, úgyhogy még mindig a 3 első feltételnél maradunk.Jim74:
Az túl nagy neki, de egyébként tényleg nem lenne rossz, 2 SIM+SD és front ujjlenyomat olvasó legalább megvan benne. -
-
Ájvé
veterán
válasz
asdf_ #136418 üzenetére
Hát elég sok feltételed van aminek elég kevés telefon felel meg, fizikai home gomb, cserélhető akksi, 2 SIM+SD ezeknek külön is kevés készülék felel meg, de így együtt meg szinte semelyik. Itt egy lista a fizikai home gombon felül, itt látható nagyrészt régebbi készülékek és belépő szint jelent meg a listában. Szóval elgondolkodnék ezek fontosságán, főleg a cserélhető akksin, mert legutóbb is csak az LG G5-el volt ilyen irányú próbálkozás, de ez se lett siker.
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136357 üzenetére
Van az 50% is talán, a 4x Kryo 260 (módosított A73) elég sokat dob a teljesítményén.
Kamera nem lesz egy bajnok, f/2.2, 1.25 μm 12 Mpixel, második kamera csak 5 Mpixeles (mélység mérés), szóval ettől nem kell sokat várni. -
Ájvé
veterán
válasz
Killerlaca #136350 üzenetére
Jó készülék, van róla teszt, ennyiért megéri. Kérdés hogy mik az elvárások, ha jó akkor meg lehet venni. Írtam Redmi Note 5 Pro lesz erősebb valamivel drágábban (nem tudni mennyi lesz pontosan).
-
Ájvé
veterán
válasz
Killerlaca #136348 üzenetére
Nem kell Kínából rendelni, eustockon is van. Ha esetleg még erősebb hardver kell akkor várd meg a Redmi Note 5 Pro-t, S636 van benne ami jobb az S625-nél.
-
Ájvé
veterán
válasz
aprokaroka87 #136303 üzenetére
Szeretett volna a helyzet magaslatán lenni, csak nem sikerült. Ha tudják akkor megpróbálják még szervizbe küldés előtt megoldani, nyilván hogy ne kelljen elküldeni. Gondolom ezért próbált megoldást kínálni, aztán talán belátta hogy sok ez neki és hagyta.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136270 üzenetére
Na jó, ez igaz, B5-öt használnak (850 Mhz). Viszont a Redmi 5 Plus (GSMarena kínaira írja ezt az elnevezést), Redmi Note 5 néven is fut. Redmi Note 5 Pro is létezik már mivel bejelentették és S636-al fog megjelenni. Illetve Mi A1 volt az első hivatalos globális terjesztésű telefon (Microsofttal kötött licenc megállapodás után tudták csak hivatalosan globálisan piacra dobni).
-
Ájvé
veterán
válasz
Ciccuka #136267 üzenetére
Hagyjuk már, ez már Global. Indiába is Global kerül már forgalomba, ott is van B20 frekvencia. Kínai és Global van, ez pedig Global már. Másrészt Mi A1-en kívül nincs egyetlen tényleges globàlis terjesztésű telefonja a Xiaominak, csak Globalnak jelölik a nem Kínába szánt modelleket.
Redmi Note 4X kínai belpiacos modell!
Direkt linkeltem a ph!-s cikket is, de látom neked felesleges ez a szájtépés. Mindegy legyen, majd meglátjuk, egyszer.nimfas:
Ez már Xiaomi hibája, az nevezési metódus amit használ több mint kiismerhetetlen, fan legyen a lábán a követni tudja.
Jó eséllyel lesz S625 Redmi Note 5(bár ez egyébként van is már, Redmi 5 Plus néven, ha megnézed ph is írta hogy ez már megjelent ezen a néven, csak a Redmi 5 Plus indiába került bemutatásra oda szánták, utána bemutatták, gsmarena is így hívja, helyesen most), Redmi Note 5 Pro pedig lesz az S636-os. Viszont a kínai boltok tesznek rá hogy hívják, Pro vagy nem Pro ezen a néven árulják, szóval lehet majd csak Redmi Note 5 máshol meg Redmi Note 5 Pro néven fog szerepelni ugyan az modell (S636-os). Ez a Xiaomi hülyesége, nem lehet követni mit miért hogyan nevez és az milyen további verzióba kapható akár azonos néven.
Meg kell nézni mit írnak a készülékre, olyan helyről kell megrendelni ami megbízható és reklamálni ha baj van (épp ezért csak paypalon keresztül szabad Kínából telefont venni). -
Ájvé
veterán
válasz
Ciccuka #136265 üzenetére
Ez a végleges változat, Indiában még is jelent, van ahol tesztelték már.
Ja mindenki hazudik, csak te mondasz igazat, nyilvánvaló. -
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136262 üzenetére
Az a bolt hibája, vagy kamu és nem azt adják amit te keresel ezért kell megbízható helyről rendelni. Tessék Gearbesten is csak április 19-én lesz elérhető, szóval van még idő (nem hiszem hogy máshol sokkal előbb lenne elérhető).
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #136259 üzenetére
Ez a Note 5 Pro és S636 lesz benne.
ciccuka:
Februárba jelentették be, guglizd ki legalább, bár ez nimfasnak is szólhatna. -
Ájvé
veterán
válasz
Pzoli2 #136254 üzenetére
Nem attól függ hogy ingyenes a posta (kiszállítás), Kínából szinte bármit felár nélkül küldenek, de áfa és ártól függően vám köteles ettől. Az a lényeg honnan jön, anglia még nem vám köteles egyelőre. EU-n belülről jön akkor nincs vám, ha kívülről akkor valószínűleg vám (és áfa) köteles.
-
Ájvé
veterán
válasz
Kamikazeman #136226 üzenetére
Mindegyik Honor 8 dual active ha ez a kérdés. Honor 9 már nem az.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #136198 üzenetére
Csak az X720 NFC-s ha jól tudom, a többi nem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136159 üzenetére
De akkor jól írtam, kevés a 6" 18:9-es képaránnyal.
Viszont elég kevés lehetőség van így is, B20 sajnos több készülékben nincs azok közül ami szóba jöhetne. Asus Zenfone 5-öt esetleg nézheted, mondjuk nekem ez az iPhone copy bevágott kijelző nem jön be, de mindenkinek más az ízlése. -
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136155 üzenetére
Mindkettő 6"-os 18:9-es kijelzővel. Mondjuk Mi Mix 2 LCD, bocs ezt nem néztem. Viszont Oneplus 5T mindennek megfelel. Vagy vehetsz Samsung Note 8-at, az 6,3"-os már.
Felső határ amúgy csak a baj, meg hogy AMOLED. LCD-be kínai telefonok sokasága van ennyiért -
Ájvé
veterán
válasz
Depression #136153 üzenetére
Kicsit sokat vársz ennyiért. Amúgy Oneplus 5T megfelel a leírtaknak, vagy Xiaomi Mi Mix 2 is, csak 100-ért sem kapod meg ezeket se.
-
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #136120 üzenetére
ac-s wifit nem tudja elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged