- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banderasz77 #7978 üzenetére
Azt kérdezted, melyik a jobb, mert árban ugyanott vannak
-
Daneeka14
csendes tag
válasz
banderasz77 #7949 üzenetére
tinji i9300. Ja és a másik hogy a dobozára az van írva hogy quad core plusz a telefonban is az van írva hogy quad core... az pedig ugye 4 magot jelent... eredetileg kettő magosként rendeltem meg.. Ez mennyire lehet igaz?
-
smilecat
aktív tag
válasz
banderasz77 #7896 üzenetére
Meg azt is melyik a csaló és megbízhatatlan oldal, így nem kell senkinek sem kérdezősködnie.
Mert van ahonnan megjön a megrendelt termék, csak állandóan pofázni kell nekik, és a nyakukon ülni meg noszogatni őket.
pl Fastcardtech.com
Nem lenne rossz oldal ha nem kellene ennyit pofáznia az embernek. -
válasz
banderasz77 #7842 üzenetére
itt van (volt, mert out of stock) 190ért
amúgymeg én is 240-250ért látom -
Nokia12
tag
válasz
banderasz77 #7802 üzenetére
Működik mindkét link.
-
thumb
aktív tag
válasz
banderasz77 #7802 üzenetére
Nekem amblokk nem megy ez az oldal. "HTTP/1.1 New Session Failed"
-
mikrofon
veterán
válasz
banderasz77 #7642 üzenetére
Hát én az etotalk-tól rendeltem! Úgy tűnik, hogy úton van már HUN-felé a csomag, remélem a Lenovo A789 csücsül benne!
Most hívtak a DHL-től, hogy adjam meg az e-mail címem, mert küldenek egy tájékoztatót a vámkezeléssel kapcsolatban, hogy mit kell tennem! Azt is mondták, ha elég gyors vagyok, akkor mire ide ér a csomag azon is túl leszek! Kötelező a vámkezelés! Ezek alapján tényleg úton van, pedig csak 3 napja rendeltem! -
robit1973
aktív tag
válasz
banderasz77 #7642 üzenetére
Szerintem a tmallbox nem rossz, de előtte kérdezz rá, hogy tuti van-e raktáron abból amit rendelni szeretnél!
-
válasz
banderasz77 #7583 üzenetére
Nekem a sima (egy magos) van, de úton a pluszos is
-
válasz
banderasz77 #7580 üzenetére
Én a zopo zp300+ ajánlanám. Igaz (kicsit) drága de tényleg minőségi az egész, a kijelzője meg arcleszaggatós
-
robit1973
aktív tag
válasz
banderasz77 #7580 üzenetére
Ár/érték arányban ( kb. 38K ) nekem még mindig ez a nyerő:[link]
-
smilecat
aktív tag
válasz
banderasz77 #7577 üzenetére
Mennyi pénzed van rá? Milyen képernyővel akarod? Van bőven kérdés ezzel kapcsolatban.
-
chinaminman
tag
válasz
banderasz77 #7577 üzenetére
kinek mi...
-
válasz
banderasz77 #7405 üzenetére
Lehet, hogy az etotalk. Ahogy eddig visszaolvastam, drágább, de korrektnek tűnik... Hja.. ez írtam a tmallbox-ról is, aztán mások meg belefutottak a málnásba...
-
mikrofon
veterán
válasz
banderasz77 #7405 üzenetére
Erre nem lehet biztos és tuti tippet adni!
Én írogattam nekik előtte a fórumtársak javaslatára! Készletről, adóról szállításról kérdeztem! A válasz és weblap alapján próbáltam választani..... -
mikrofon
veterán
válasz
banderasz77 #7394 üzenetére
Biztos jól meg gondoltad?
Azt vedd figyelembe, hogy vannak nagyobb, picit drágább, régi boltok és vannak újak, olcsóbbak!
Azt is vedd figyelembe, hogy sokan rendeltek már innen a fórumról is és gond nélkül megkapták!
Meg hát a fórumra olyan emberek kevesebben írnak, akik megkapták és minden rendben volt....
Az olcsóbb, nagyobb kockázatot én sem mertem bevállalni! -
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
Sajnálom, hogy elment tőle a kedved, nekem még a történtek után sem. Az egy másik kultúra a saját szokásaival. Itt a fórumon azért vagyunk, mert jó ár-érték arányú telefont szeretnénk vásárolni 1/2-1/3 áron, igaz nagy kockázattal. A lehetséges kellemetlenségek mellett van benne valami kihívás, izgalom!
-
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
Sajnálom, hogy elment tőle a kedved, nekem még a történtek után sem. Az egy másik kultúra a saját szokásaival. Itt a fórumon azért vagyunk, mert jó ár-érték arányú telefont szeretnénk vásárolni 1/2-1/3 áron, igaz nagy kockázattal. A lehetséges kellemetlenségek mellett van benne valami kihívás, izgalom!
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #7121 üzenetére
Keress rá, csak a fél topic szól erről. Röviden: még csak a mesében létezik.
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #7099 üzenetére
Igen, mindegyik 2 magos (mivelhogy mtk6577), és 1G ram-os. A szokásos "megbízhatóbb" boltokban kaphatók: ttmalls.com , etotalk.com , tmallbox.com , mixeshop.com .
Igazából különbség a kijelző méretében van, kinézetben, és legfőképpen olyan dolgokban, amit a bolt weblapján úgyse látni, csak személyes tapasztalatokból lehet összevadászni.
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #7076 üzenetére
Ezen MTK6577-es 1G ram-osoknak van 2Ah, vagy nagyobb aksijuk, én ezeket mérlegelem épp.
Lenovo A789 - 4.0" TFT 800x480 16M
JY-G2 Plus - 4.0" IPS 800x480 16M
ulefone V12 - 4.3" TFT 540x960 16M
ThL W3+ - 4.5” IPS 1280x720 256k
Bluebo L100 HD - 4.7" IPS 1280*720 Gorilla -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
banderasz77 #7051 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor várd meg az első fecskéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest