- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
fateless #5223 üzenetére
de megpedig azzal hogy toluk vagyis nemetorszagbol kapod igy vam kilove, de asszem valaki linkelt egy oldalt ami ilyen atiranyitassal foglalkozik, szoval tenyleg nem nyerunj vele sokat. vagy talan garancia teren is valalnak valamit, szoval ha van valami ok bajlodnak vele
-
DJGABI
addikt
válasz
fateless #4594 üzenetére
Persze, azt a 60k-t erős fenntartással kell kezelni. Múltkor hasonló kuponos oldalon azt hiszem tablet speckóval lódítottak. Annyira szerintem nem problémáznak rajt, megvetted, magadra vagy utalva, meg egységsugarú júzer tuti nem jár utána hogy most akkor retina-e vagy sem. Egyértelmű hogy a linkelt 89$-s gépről van szó.
-
DJGABI
addikt
válasz
fateless #3825 üzenetére
Acer mellett nincs semmi féle plusz a márka meg támogatás miatt (legalább is számomra). Gari egyértelmű, ugyanaz mindkettőnél, visszaküldős. Ha jól emlékszem frissítésekkel eddig is hadilábon álltak Acer-nél mobilfronton (erre is ráhúztak vmi minimális saját felületet = garantált csúszás az esetleges frissítésnél), support-ról szerintem így MT6577-nél senki nem tud még semmit mondani, komolyabb custom rom-okat nem nagyon találtam én legalábbis egyikhez sem, az MT6575 már elterjedtebbek, ahogy nézem azt többen moddolják. Amúgy a HD kijelzőt én sokallom, oké lehet a 2 mag kihajtja, de szerintem baromira felesleges ekkora méretben.
Liquid review: [link] Hülye helyen lévő bekapcsológomb (kamera mellett), képernyőről helyet lopó virtuális érintőgombok, magam részéről én nem venném...
-
indigo
aktív tag
válasz
fateless #681 üzenetére
Ha hívásátirányítást választom, akkor felajánlja-e a rendszer, hogy melyik SIM-ről hívom vissza ("suggested") a hívót vagy automatikusan az átirányított kártyáról fogom tárcsázni? Mert ha az átirányított kártyáról hívnám fel, akkor elvesztené a dual sim a jelentőségét.
-
-
jFox
addikt
válasz
fateless #374 üzenetére
Akkor olvasgass egy kicsit : [link]
"Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul."
Igaz elnagyolt volt a kijelentésem. Úgy lenne pontos, hogy adatforgalom nélkül is működik ugyan, de baromi lassan talál műholdat. A linkelt cikk szerint akár 12,5 perc is lehet!
Most nekem egy 50Mb-os adatcsomagom van ami megfizethető és levelezésre néhány weblapra elég. Ha még ehhez jön a GPS használat is az megeszi egy hét alatt.
És nem kell az álszenteskedés.
Ha a google-ba beírod egy program nevét, zene címét, stb. akkor kb. 5 perc alatt találsz egy olyan linket ahonnan letölthető ingyen. Nem hiszem, hogy egyszer sem töltöttél le ilyesmit.De vannak ingyenes navi programok is pl. a Navitel vagy az Aeromap, WeTravel, stb.
ON:
Pikkolo^^: Nyilván nem a Nexus S-ből fognak elsőre kétkártyásat csinálni a rendkívül szűk célközönség számára. Bár a Motorola megtette.A kínai 4-600MHz-es procikhoz képest pedig ez a 800MHz már jobban hangzik, nem beszélve arról, hogy a Samsung minőségibb készülékeket gyárt. Az ára fogja meghatározni a létjogosultságát. Ha horror áron fogják adni akkor nyilván nem lesz sikeres. De jól beárazva szerintem jobb alternatíva lehet mint egy kínai "ismeretlen költő verse".
albgab: Akkor nem tudok segíteni.
Így elég nehézkes lesz használni az Android előnyeit. Nem tudsz market-et hasznáni sem. (egyébként nem tart semmiből regisztrálni egy gmail-es címet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest