- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs #86435 üzenetére
Méretben igazából nekem mindegy. Pontosabban az U méretével sincs semmi gondom, de maximum 5" amit én józannak és értelmesnek látok. Nagyobb képátméretű teló szerintem felesleges. Igen megnéztem az V5-öt és láttam hogy a 2gb-os verzió kb 45-50 e áll meg. Most még az Asus Zenfone 5-öt néztem.
http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-screen.htmlÁrban nem rossz, kb 40 e ft. és ahogy olvastam tesztet róla, az aksija jóval többet bír. Mert ahogy olvastam most pár cikket a ZTE-ről azt írják hogy elég gyorsan megeszi az aksiját.
-
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs #86431 üzenetére
Úgy jön egy skatújában, hogy az Asus tajvani cég, és nekik is olcsók a telefonjaik
és őszintén nem is nagyon tudtam h létezik telefonjaik. nagyából 40 e környékén nézelődök telefont. Jellemzően netezés, filmnézés, zenehallgatásra használnám a telót az alap funkciókon kívül (telefonálás, sms). Sokat szoktam utazni, és ezért gondoltam erre. Most egy Sony Xperia U-m van csak sajnos már a végét járna (szegény 3 éve már) és egyre több baki és hiba jön ki. És sajnos bármennyire is szeretem a sony-t normális emberi áron nincs elérhető készülék (ami fejlettebb a mostani telómnál).
És am meg őszintén nem igazán ismerem a feltörekvő márkákat, hogy melyik a jó stb. -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Tudnátok mondani jó oldalakat, ahonnan biztonságosan vehetek telefont? Cubot és Asus-okat nézegettem legfőképpen eddig.
Valamint milyen márkát ajánlotok?
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest