Hirdetés
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Bjorngolf
üzenetére
Hogy őszinte legyek én ASUS párti vagyok,az elmúlt két hétben két darabot is rendeltem (egyet magamnak is) így már 4 darab van a közvetlen környezetembe egy zen 4 meg 3db zen 5 (2/16) és nincs velük gond! Az alkalmazásaim amiket használok minden fut rajta (az Asus szerint 92%-a fut az eddig kiadott appok közül az intel chip-en) nagyon jól optimalizált,és piszok gyors (antutu 25000-27000) kis teló! Arról nem beszélve,hogy kéthetente jönnek ki rá frissítések,tehát van support rendesen! De kiemelném a piszok gyors és stabil GPS-t amiben a GLONASS támogatás is jelen van.Térerő viszonylatában is veri az eddigieket,és ennek hozadéka a gyors mobilnet is még az eldugottabb helyeken is. Egyetlen negatívum az az akksi,mert ahogy használom 1-1.5 nap amit bír,de szerintem ha ki se esne a kezemből fél nap alatt simán le tudnám gyalázni
na de ez ilyen
! Összességében sokkal jobban tetszik mint az MTK soc-os telók,mert a fogyasztást leszámítva eddig még mindenben verte az eddigi telóimat.Én a magam részéről ajánlom!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
na de ez ilyen