- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
f8enter #22756 üzenetére
Milyen rom-od van? JB alatt ki lehet íratni %-osan. Az ikont viszont nem lehet eltüntetni.
Vagy pedíg play-ről a Battery Circle -
fil
őstag
válasz
f8enter #22658 üzenetére
Én nem tudom, hogy ez jó ötlet-e ...
Én úgy tudom, hogy az LiIon akkuban lévő elektronika adatokat szolgáltat a készülékben lévő vezérlő sw-nek, ami ez alapján dinamikusan változtatja a töltési karakterisztikát. A LiIon akkuk állítólag nagyon kényesek a töltésre (is). Egy nem kimondottan hozzá való töltővel esetleg ki lehet nyírni. A szavaidból márpedig úgy vettem ki, hogy ez egy külső töltő lenn. -
fil
őstag
válasz
f8enter #22643 üzenetére
A töltést a készülék szabályozza. Az, hogy a töltőd mekkora kapacitású nem befolyásolja, hogy a telefon mekkora töltést vesz fel. Illetve csak akkor, ha túl kicsi. A töltést a telefon softwarének töltési algoritmusa szabályozza. A lithium akkuk töltése egyébként is egy szigorúan szabályozott folyamat.
-
fil
őstag
Azért valami mégis van. (ki lehet hámozni) A linkelt gps.rar-ban ott van egy minta conf file, amiben igazából csak az ntp szervert kell kicserélni a helyire, és megkapod ugyanazt, amit fentebb te is nagyon korrektül és áttekinthetően beírtál.
A hivatkozott Fastergps app-al ezt a gps.conf (/system/etc/gps.conf) lehet egyszerűen editálni.
De igazad van. Sz@rból nem lehet palacsintát sütni, ha gyenge a hw-akkor jó sosem lesz, bármit bűvészkedhetsz. Azonban egy kicsit javítani esetleg lehet. Sokszor ez is nagy segítség lehet. -
fil
őstag
GPS problémákkal küzdőknek. itt
Most próbáltam és működött (G2S), de ,hogy mennyire lesz tartós, stabil, az majd kiderül. Most csak egy pár perces teszt volt. -
fil
őstag
Ez a cn_app_remover hogyan működik? Föl flasheltem, rebootoltam, de nem láttam semmi jelét ,hogy bármit is csinálna. Appok között nem lett semmi új, boot közben nem láttam futni...
-
fil
őstag
Megpróbáltam ezt a CWM recoveryt fel flashelni a MobilUncle Tolls-al az itt olvasható leírás szerint. Sajnos mikor a MobilUncle tools-ban rányomok az Update recovery-re az nem keres semmit az SD kártyán, hanem csak különböző kínai oldalakon találhatóakat listázza ki, szép kínai írással. Mit csinálok rosszul?
-
fil
őstag
"...Amúgy meg tudnának mindenből megfelelő minőségű cuccot belerakni a telóba - ha akarnának..."
...Ami akár még tartós is lehetne. Na de akkor mit adnának el jövőre? Tönkremennének. Minden cég ezt csinálja, apránként adagolni, mindig csak egy-egy dolgot, hogy aztán megvegyék a következő modellt is. -
fil
őstag
"...Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad?
Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával..."Tökéletesen igazad van... egy kis kiegészítéssel. Mikor valaki egy közel Nexus 4 specifikációjú cuccot vesz harmad áron, akkor azért ő sem gondolhatja komolyan, hogy az nem jár - akár komoly - minőségbeli kompromisszumokkal. Biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, amikor minőségben is felveszik a versenyt a nagyokkal, de most azért még nem tartunk ott. Nem a specifikációval van a baj a kínai cuccoknál - nem csak telefonnál - ,hanem a minőség esetlegességével. Ki lehet fogni egy szuper cuccot, de lehet nagyokat szívni is ... szerintem.
Másrészt minden ilyen "egyben kütyü"-nél figyelembe kell venni, hogy egy dedikált eszközhöz képest kompromisszum. Még a legdrágábbak is.Ami a táblázatodat illeti: azt honnan lehet azt tudni, hogy melyik készülékben melyik GPS chip van? A specifikációkban nemigen látom feltüntetve.
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22384 üzenetére
Gondolom, ahogy eddig is, ezután is lesznek kisebb-nagyobb különbségek a Google hivatalos OS-e és az egyes gyártók megvalósításai között. (Bár a Google igyekszik ezt egyre inkább megakadályozni). Pláne ugyebár a kínaiak az ilyesmit különösen lazán kezelik
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22381 üzenetére
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22375 üzenetére
Aha
Egyébként arra gondoltam, hogy ha már van, hátha van valami pontosabb információja is róla. Ha meg már megvan néhány hónapja és használja rendesen - fólia nélkül - akkor meg vagy vannak rajta apróbb hajszál karcok, vagy nincsenek. Ha rendes gorilla, akkor normál zsebben hordástól nem lesznek (persze, ha mellé teszi a lakáskulcsot az más)
-
fil
őstag
A Jiayu G2S gorilla glass-os? Az egyik site-on azt írják, hogy az, a másikon meg meg sem említik. Akinek van árulja már el, hogy mi az igazság. Vagy több verzió lenne?
-
fil
őstag
válasz
Saccco #22340 üzenetére
Kár, hogy ezek mind ilyen nagyméretűek. Én max 4"-t szeretnék. Abban meg ami tetszik az a G2s. Lehet, hogy mégis az lesz a 900 MHz hiánya ellenére.
(Ami még tetszik az a Lenovo A660, bár az egy kicsit más műfaj, jobb lenne az 1GB RAM, még ha nem is strapa telefon, a GG viszont jó lenne, megszoktam, hogy nem karcolódik) -
fil
őstag
Amennyire én tudom (nem vagyok szakember) Mo.-n UMTS 900 és 2100 MHz van. A 2100 MHz mindegyik szolgáltatónál, a Voda viszont jelentős sávszélességet vett 900MHz-es tartományban. Ez utóbbinál nem kell olyan sűrűn lennie az adótornyoknak, tehát vidéken előnyösebb. Nagyvárosokban mindegyik szolgáltató ad 2100 MHz-en.
Hátrány? Ha nincs 900 MHz-ed, akkor olyan területen, ahol csak az van nem lesz 3G vételed csak 2G.
A baj tényleg az a kínaiakkal, hogy elég esetleges, hogy mit írnak bele egy specifikációban. Ha megnéz az ember 4 site-ot, minimum 2 különböző speickóval hirdetik. -
fil
őstag
-
fil
őstag
válasz
konigjanos #21914 üzenetére
"...elvileg ez tök lassan vált..." Gyakorlatilag is.
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #21852 üzenetére
A Lenovo-k úgy néz ki tudják. A többség nem. Valószínűleg ott nem használják ezt a frekit. Egyelőre akkor nem erőltetem a Defy+ lecserélését. (kivéve ha valami nagyon alkalmi vétel adódik).
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #21827 üzenetére
Én is így tudom. Vodás vagyok. Ezért is kérdeztem.
-
fil
őstag
Nézegetem ezeknek a dual sim-es kínai telefonoknak a specifikációját. Azt vettem észre, hogy a 3G mindegyiknél csak 2100 Mhz. Tényleg egyiksem tudja a 900 Mhz-t, vagy csak kifelejtik a speckóból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged