-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
sexymusprime #113311 üzenetére
Én is így gondoltam, amíg nem volt 4G képes telefonom...
-
kmarci25
veterán
Köszi srácok
, még tipródok. Igazán élesedni november eleje-közepe táján fog a dolog, akkor majd még visszatérek.
-
kmarci25
veterán
válasz
Beni2360 #111669 üzenetére
Gondolom erre a részre gondolsz: Additionally, there is 16GB of internal storage, which is quite low for a premium smartphone, but you will be pleased to know that Doogee F3 Pro has a microSD card slot that allows you to expand your storage up to 64GB. Számomra ez sem ad egyértelmű választ, ezért is kérdeztem itt meg... (Még mielőtt: már a kérdés feltétele előtt elolvastam több oldalt, köztük az általad linkeltet is, és csak az után kérdeztem.)
tescodr: igen. Ez az egyik esélyes, itt egy kicsit a kamerától félek. (Plusz a CPU lehetne kicsit combosabb, de ez már a káka a csomón...)
-
kmarci25
veterán
válasz
Ferike81 #111665 üzenetére
Na, de nagyon jó!
Somatom: pontosan melyik modell? (2-3 GB ram, 4G B20, 5-5,5 col, 2 sim+sd, "normális", használható akku, Android 5-5.1, lehetőleg OTG.) Zopok felett átsiklottam, a dizájn nem igazán tetszik, de meggyőzhető vagyok, főleg a napokban szerzett tapasztalatok után...
Beni2360: ebben hol látod a választ a kérdésemre? Itt, ha jól értem annyi szerepel, hogy micro sim-ből fogad kettőt.
berek21: igen, de maradnék a 60-65 ezres kereten belül. Lehet, hogy teljesíthetetlen a célom?
-
kmarci25
veterán
válasz
v-man #111662 üzenetére
Remélem választ is kapunk.
Egyébként kezdek megőrülni ettől a trendtől, hogy vagy ez vagy az. Nekem muszáj a 2 sim foglalat (egy magán, egy melós), plusz a 16 GB, ami általában a beépített méret, úgy gondolom hamarosan kevés lenne.
Az elmúlt napokban sorra kellett kizárnom emiatt az árban, tudásban, dizájnban tetsző telefonokat: pl. Meizu M2 Note (bár ott B20 sincs), UMI Iron, Ulefone Be Touch Pro. Ha ez is ilyen, akkor teljesen meg vagyok lőve. Ami meg az első választásom lenne, az Elephone P8000, az meg mindenütt out of stock, és egyáltalán nem bízom benne, hogy 2-3 héten belül, mikor aktuális lenne a vásárlás lesz belőle újra. Attól tartok, hogy az ennyi volt... -
kmarci25
veterán
Nem világos számomra, hogy a Doogee F3 Pro 2 sim kártyát és egy sd kártyát egyidőben tud "fogadni"? Vagy ez is olyan, hogy vagy 2 sim, vagy 1 sim és sd?
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Feleségem Cubot X9 telefonja pár napja leesett, és azóta nem ad ki hangot magából.
Valamikor a héten megpróbálom szétszedni és megnézni, hogy a hangszórónál csak a forrasztás sérült, vagy más baja van. Ha kiderül mi a baj, akkor tudtok ajánlani valakit, aki segít meggyógyítani? (Forrasztani otthon nem tudok sajnos...)
-
kmarci25
veterán
válasz
fateless #111088 üzenetére
Akkor még lehet reménykedni... Kb. egy hónap múlva tervezem a vásárlást, hátha addig befutnak vélemények. Ár és specifikáció alapján mindegyik jó lehetne, de azért nem ártana olvasni valamit róluk. Még az M2 is tetszik, de sajnos az már egy árkategóriával feljebb van.
TeXaSeee: nem kell forgatni a szemeidet
, eddig a megállapításig én is eljutottam. Az okait kérdeztem.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Az Elephone S2/S2 Plus, illetve Trunk ennyire népszerűtlen vagy nem ajánlott? Vagy csak elveszett a tömegben? Eddig csak a P8000-et nézegettem, de aztán láttam, hogy van ez a másik két modell, ami a paraméterek alapján még jó is lehetne, de itt nem találok egyikről sem semmit.
-
kmarci25
veterán
válasz
Buccer #108630 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam a mai napon. Nem szinkronizál sokszor a gmail azonnal. A gépen látom, hogy van email, a telefon nem jelez. Ez ma 2-3-szor fordult elő, de volt szintén 2-3 email, amikor meg "normál" módon, azonnal jelzett. Lehet, hogy valami központi google adatszinkron probléma áll fenn.
-
kmarci25
veterán
válasz
mtibi55 #107456 üzenetére
Ahogy cappa is írta, ne gyorsformázással formázd, a partition magic pl. tényleg jó. Ha ez megvan utána én lefuttatnék rajta egy tesztet is: h2testw ezzel.
Ha pedig új kártya kell, akkor érdeklődj az ebay-es topikban, ott tudunk ajánlani tuti eladót, jobb áron, mint boltban. -
kmarci25
veterán
Igen, a design miatt klón a Blade S6 (nem mintha zavarna...) Szerintem azok nem rossz képek, legalábbis az én mércémmel mérve.
-
kmarci25
veterán
Melyik készüléket ajánljátok 150$-ig (mindennel együtt szeretném, ha 60 ezerből meglenne) ezekkel a kritériumokkal?
- max. 5"
- 2 GB RAM, 16 GB ROM
- dual SIM (nyilván dual standby)
- stabil GPS
- mindkét kártyám vodafone-os, úgyhogy jó lenne ha működne a voda 4G-je
- SD bővíthetőség nagy előny, de nem feltétlen kell, ha van van legalább 16 GB ROM
- Android 4.4 (talán halvány remény az 5-re), OTA frissítések (nem szeretnék flash-elni)
- kamera: mobilok között az elmegy kategória (most egy inew v3 van nálam, számomra az tökéletesen megfelel, ennél lejjebb is mehet a minőség)Létezik ilyesmi? (Az inew kezd furán viselkedni és a típushiba - elváló kijelző - is úgy látom közeledik, úgyhogy nézelődök, de kb. 1,5 éve nem követem aktívan, hogy mi most a jó vétel.)
-
kmarci25
veterán
válasz
Thumas #106550 üzenetére
Feleségemnek az van. Mire lennél kíváncsi? Semmi extra, egy a sok átlag hasonló kínai telefon közül. A kijelző színei szépek, kellemes fogása van, a rendszer egy teljesen alap Lollipop. GPS pontos benne, a kamerája elmegy kategória (mobilos fotózásra elég). Az egyetlen zavaró tényező lehet, hogy unibody és emelllet az egyik sim foglalat egyben az sd kártya foglalat is (tehát vagy 2 simmel használod vagy 1 sim és sd kártya).
Amire a feleségemnek kell, arra tökéletes. Gyors, gördülékeny, átlag júzernek megfelelő. -
kmarci25
veterán
válasz
rabtibus #106522 üzenetére
Töltsd le Play-ből a Sygic-et. 7 napig megkapod a premium verziót (ami tulajdonképpen egy teljes értékű navi), a 7 nap letelte után pedig picit lebutítják (pl. nincs sávváltási asszisztens, és nincs hangutasítás), de használható marad, sőt: frissíthetők továbbra is ingyenesen (!!!) a térképek. (Plusz elég sokszor akciózzák a teljes Európa térképet 20-25 euróra.) Teljesen jó, használható navi, ajánlom.
-
kmarci25
veterán
válasz
kigyula #105848 üzenetére
A helyedben én is eladnám...
Kérdés, hogy lesz-e aki megveszi. Egyébként meg hirdetésre ott az apró.
-
kmarci25
veterán
Kapcsolódó sztori. Bátyám iNew v3 telójának elvált a kijelzője, tönkrement. Mi már nem akarjuk javítani (mert egyrészt 20 ezer körül van egy kijelző, másrészt nem biztos hogy meg tudnánk javítani, harmadrészt lassan úgyis kéne venni valami újat). Azért bement egy sarki gsm-be, hogy érdeklődjön. A srác természetesen azonnal elhajtotta, és hozzátette, hogy kínai telefont informatikusok (sic!) vesznek, azért, hogy azon próbálgassanak ilyen-olyan rendszereket (sic!).
Te jó ég!
-
kmarci25
veterán
válasz
maggi1886076 #104939 üzenetére
Apróhirdetések között írd be a mobilok keresésénél a keresősávba, hogy Honor 6 dual. Két találatot kapsz, 99-ért mindkettő. Ha Kínából rendeled 10-15-tel lesz drágább, bolt és árfolyam függyvényében.
-
kmarci25
veterán
Még egy 4G-s kérdés. Ez mit jelent? Jó ez idehaza?
4G: FDD-LTE B1/B3/B7 (Lenovo Vibe x2)KurtCobain: köszi!
-
kmarci25
veterán
Üdv! 4G képes telefonnál mi a fontos? Milyen tartományok használtak Magyarországon?
-
kmarci25
veterán
Tegnap érkezett meg a Cubot X9-es készülék feleségemnek. Teljesen oké, működik, szépen, gördülékenyen. Egy gondom van: sehogy sem megy a root (framaroot, vroot próba megvolt). Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám megoldani?
-
kmarci25
veterán
válasz
aytukabozs #101826 üzenetére
Én sem találtam adatot erről. Akkor kénytelen leszek kipróbálni. Köszönöm!
-
kmarci25
veterán
Abban tud valaki segíteni, hogy Cubot X9 készüléknél melyik SIM slot az elsődleges? Illetve, hogy mindkettő slot-ban működik a 3G (ha nem, akkor melyikben)?
-
kmarci25
veterán
válasz
Yager01 #97072 üzenetére
Igen, zöld keretes hsz-ben a válasz. Állítsd át, így jóval kedvezőbb lesz az árfolyam, mert a PP ceruzája nagyon vastagon fog.
-
kmarci25
veterán
válasz
Sanyesz. #96838 üzenetére
Más márkával is csinálta sajnos... Azért vettem egy újat. Most kaptam választ a saját topikjában, hogy másnak is van gondja a 32-es kártyákkal, ami nagyon jó hír...
Ja, és a 16-os kártyám, ami gond nélkül ment, az is Sandisk. Úgyhogy szerintem itt nem a márka a ludas, hanem a méret. -
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #96835 üzenetére
Nem, sajnos csak médiatárolóként ismeri fel, usb külső tárolóként nem...
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #96833 üzenetére
Az a fura, hogy egyik percről a másikra történt ez... Itt a melóban nem tudok vele mit kezdeni, nincs nálam kártyaolvasó sem, úgyhogy meg kell várnom, míg hazaérek, de otthon megpróbálom. Köszi a választ mindenesetre, de ez így eléggé zavaró, remélem nem fogja ezt művelni gyakran...
-
kmarci25
veterán
Nem vág igazán ide, de hátha tudtok segíteni...
iNew v3 telefonom van. A kérdésem az, hogy azzal mit tudok csinálni, ha az eddig hibamentesen működő sd kártyára az egyik pillanatról a másikra azt írja ki, hogy sérült?
Egyik pillanatban semmi gond nem volt a telefonnal, aztán egyszer csak észrevettem, hogy épp újraindult (a boot hang tűnt fel), és azóta jelzi, hogy sérült a kártya... Újraindítani, illetve a kártyát kivenni és visszatenni próbáltam, nem sikerült. Egyébként egy 32 gb-os Sandisk kártya, pár hete használom, eddig működött. Nem hibás, mert h2testw-vel ellenőriztem a használat előtt.
Nem szereti a 32 gb-os kártyákat, vagy miért van ez? -
kmarci25
veterán
válasz
Mercutio_ #96098 üzenetére
Hát ja, ha csak egy sim van egy számhoz, akkor szívás. De ha - ahogy fentebb is írták - kapsz kettőt ugyanahhoz a számhoz, és amikor a kocsiban ülsz, akkor letiltja a mobilban lévőt, és viszont, akkor már eléggé praktikus tud lenni. Én pl. általában elfelejtem benyomni a blututot mikor beülök az autóba...
Szerk.: na, most aztán hárman is megválaszoltuk...
-
kmarci25
veterán
válasz
sasa311 #96094 üzenetére
...kőkorban (lol) amikor még a puccos autókban volt "beépített telefon"...
Ez eléggé nagy tévedés. Manapság is rendelhető úgy autó, hogy van benne SIM foglalat, ami azért hasznos, mert nem kell a telefonodat csatlakoztatni sem kábellel, sem BT-vel, hanem a beépített audio rendszeren keresztül indítasz és fogadsz hívásokat, a hangszórókon hallod kihangosítva a másik felet, és a beépített mikrofonon beszélsz (ilyen pl. az előző Citroen C4 Picasso-ba rendelhető volt).
Szóval ez egy picit sem LOL...
-
kmarci25
veterán
válasz
Viktor0610 #95759 üzenetére
Persze, most is ezt csinálom. De milyen jó lenne ha a Handcent megcsinálná helyettem...
Tudod, 3rd world problem...
-
kmarci25
veterán
válasz
Mercutio_ #95753 üzenetére
A beállításokban csak az alapértelmezett SMS küldő kártyát tudod megadni, nem? Nekem is az kellene, hogy minden sms küldés előtt kérdezzen rá, hogy melyik kártyát akarom használni, ahogy hívásoknál is van.
Én ez ügyben írtam is a Handcent-nek, azt válaszolták, hogy jelenleg csak néhány dual sim-es telefont támogat az app, és persze nem kínai márkákat.
Ja, és én a "gyári" telefonnal érkezett sms appot használom, mert az tudja ezt. A baj csak az, hogy nem konvertál rövid sms-sé... -
kmarci25
veterán
Kezdem úgy érezni, hogy névválasztás terén mellélőtt az Op3ndott...
-
kmarci25
veterán
válasz
grafikus17 #90386 üzenetére
Igen, elérnek.
-
kmarci25
veterán
válasz
New Bluestar #90195 üzenetére
Mini-nél 15,99$ a DHL-es szállítás.
-
kmarci25
veterán
Óh, jajj. Csodás készülék és a használata is mennyei lehet. 2,45-ös képernyő, és ájfon sztájl.
-
kmarci25
veterán
5 col alatt van mostanában normális - min. 4 mag, 1GB ram, 8GB rom - hardverrel szerelt, megbízható, telefon? Vagy csak 5 col és fölött érdemes nézelődni?
-
kmarci25
veterán
De úgy néz ki le kell mondjak a p7-ről, minideal-en ilyet irnak a leirásban:
Vice card is a micro card (Nano SIM) or memory card (microSD).
as they both share one slot, you only can use one once.
Azaz a második sim kártya és a cf kártya egy foglalatot használ ami azt jelenti egyszerre csak egyikük lehet bent.
Ez valóban igy van?Ezt hol írják a minideal-en? Én azt elképzelni sem tudom, hogy ugyanaz a foglalat fogadni tudjon egy sim kártyát vagy egy sd kártyát. Szerintem ez nettó hülyeség.
-
kmarci25
veterán
válasz
cool13 #81513 üzenetére
Technology Happy Life
Hát lehet ilyen névvel rossz márka???Viccet - és a kínaiak elképesztően debil névválasztását - félretéve a THL tényleg a nevesebb gyártók közé tartozik. Azért tényleg inkább adnák egy város, vagy hegy, vagy bármilyen más nevet. Nekem pl. sokkal szimpatikusabb egy Jiíyu vagy Xiaomi, mint egy Coolpad, vagy Elephone.
-
kmarci25
veterán
válasz
bubu256 #79316 üzenetére
Szerinted csak azok jönnek Kínából akik letelepedési kötvényt vásárolnak?
Amit linkeltél az egy lehetőség, fizetsz, és kapsz letelepedési engedélyt. A kolléga a fentiekben családi letelepedési vízumot emlegetett, ami nem létezik. A legtöbb kínai, aki itt van az munkavállalási céllal utazik az országba és ilyen célú tartózkodási engedélyt kap (ha pozitívan bírálják el az ügyét).
Aki idejön hosszabb távra, az már a külképviseleten benyújtja a szükséges okmányokat, kap egy vízumot, ami rövid ideig érvényes és csak egy beutazásra jogosít, idejön és itt átveszi a tartózkodási engedélyét, ami több évre érvényes. Ha már hosszabb ideje, életvitelszerűen tartózkodik itt, akkor kaphat letelepedési engedélyt, kivéve persze abban az esetben, amit linkeltél. De ahogy írják is valamivel több, mit 400 db fogyott, ami nagyon pici töredéke a hazánkban élő kínai állampolgároknak.aytukabozs: nyilván nem, de nem is erről szól ez a beszélgetés, hanem arról, hogy jellemzően milyen tevékenységet végeznek az itteni kínaiak.
-
kmarci25
veterán
válasz
alexw801 #79287 üzenetére
...családi bevándorló vízumot...
Ne haragudj, de ebből a három szóból már levettem, hogy nem értesz a dologhoz. Jelenleg ilyen típusú okmány nincs és nem is volt soha. (Dolgoztam olyan helyen, ahol ilyen ügyekkel foglalkoznak.)
És igaza van szili.tamas1 topiktársnak abban, hogy igen sok "sima" munkavállaló kínai állampolgár van hazánkban. Meg nem erősített információk szerint, aki bejön az országba annak meghatározott ideig (1-2 év) nem lehet saját vállalkozása, addig gürizik beosztottként. Az idő múlásával nyithat, alapíthat saját üzeletet.Egyébként kis gyakorlással, simán megkülönböztethetőek ránézésre a különböző ázsiai nációk (kínai, vietnami, koreai, japán, mongol, stb.), és pl. gyors éttermekben kínaiak dolgoznak, nem vietnamiak (azok inkább piacoznak).
De ez nagyon off.
-
kmarci25
veterán
válasz
b0bcat #79150 üzenetére
Igen, de ez alig volt pár másodperc. Tehát lehet, hogy ébresztett, de az ébren töltött idő nem volt számottevő.
Miért baj a 108 alkalom? Szerintem ez nem olyan, mint pl. egy készülék bekapcsolása, ahol maga a ki és bekapcsolás is komoly energiát kíván. Én inkább az összes ébren töltött időt nézem, és ebből a szempontból nincs probléma.
-
kmarci25
veterán
válasz
paulkaresz #78044 üzenetére
Te tényleg azt szeretnéd, hogy más döntse el helyetted, hogy milyen telefonod legyen?
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
hungobungo #72453 üzenetére
Most azt kéne írnom, hogy "azta! de elment a kedvem ezektől a telefonoktól, hogy láttam ezeket a képeket!", de szerintem arra, amire ezek a kamerák ki lettek találva, arra tökéletesen megfelelnek.
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
forzaroma #71856 üzenetére
Hát a GPS, igen.
Azzal vannak gondok. GPS test app-pal gyorsan talál holdat (ha az első több tíz perces pozicionálást kivártad) és 10 méter körüli pontosságot mutat, de ha pl. autóban navigálasz, akkor az út kb. 50%-ban gond van. Legalábbis azzal az fw-vel, ami az enyémen van. Bár most próbáltam Sygic-kel és azzal már egész jó volt. A gond konkrétan az, hogy ugrál a pozíció.
Vannak javítások, majd tervezek is egy rom cserét, de még várok, mire kijön egy olyan, ami tényleg jó.deadboy: makrón kívül más fotók?
-
kmarci25
veterán
válasz
silver-pda #70789 üzenetére
Dual sim dual standby:
1. - jól olvastam és értettem, hogy ha egyik sim-en jön hívás és felveszem, akkor másik sim nem elérhető állapotú lesz, és nem tom, hogy azon kerestek-e közben?Jól érted.
2. - ha egyik sim-en netezek, és másik sim-en hívás jön, akkor
a,)nem jön hívás, mert netezek
b.) jön hívás, felvehetem és net megszakad
c.) jön hívás, felvehetem és net megy továbbVagy a c vagy a b a helyes, lényeg, hogy ha aktív a net, akkor fogad a másik kártyán hívást.
Van olyan dual sim-es, ami aktívan tudja a 2 vonalat? (tehát egyiken beszélek, másikon keresnek, akkor mondjuk jelez vhogy?)
Van, dual active-nak hívják, és jóval drágábbak...
-
kmarci25
veterán
válasz
Winner413 #70366 üzenetére
Egyrészt ez nem klón.
Másrészt van aktív net kapcsolatod? Szerintem nincs, és ezért nem fogadja el a beírt email címet, jelszót. Reset kellene ide valahogy (Én is jártam hasonló cipőben, rossz minta miatt lezárt, és nem volt bekapcsolva se a wifi se a mobilnet. Én recoveryben tudtam indítani és ott reseteltem.) Mindjárt segítenek itt a nálam okosabbak.
-
kmarci25
veterán
válasz
-HajTömeg- #70196 üzenetére
Ha átnézel a topikjába, láthatod. Maga a készülék számomra remek, még azzal is, hogy a gps nem erőssége. Legalábbis nekem nem (1.0.6-os verzió van az enyémen, másoknak nem ez van fenn). Fog folyamatosan 5-6 műholdat, a pontosság 10 méter vagy az alatti, és mégis, folyamatos navigáláskor ugrál a pozíció.
Most épp azon vagyok, hogy vegyek egy bluetooth-os gps vevőt, és azzal navizok, ha nagyon kell a navi.
-
kmarci25
veterán
válasz
-HajTömeg- #70174 üzenetére
Nézd meg a specifikációt. Az olcsóbb TCDMA a drágább WCDMA.
That's the f*ck. -
kmarci25
veterán
válasz
mucsacso #69944 üzenetére
- garancia,ha lehet 2 év legalább
Ez alatt mit értesz pontosan? Mert ilyen kritériumokkal ennyiért (max. 60 ezer) nem fogsz kapni olyat, aminek van Magyarországon garanciális ügyintézése. Max a Concorde 5005 jöhet szóba, ami iNew v3 egyébként (a külső ugyanaz, állítólag a belső is, de ez bizonyítva még nincsen), de az pár ezerrel a kereteden kívül van.
Ha belemész abba, hogy Kínából rendelsz, és gariztatás céljából vissza kell küldeni Kínába a telefont, akkor kaphatsz bőven ajánlatot. Ja, igen, mondjuk a 2 év ott is necces, inkább az egy év a jellemző.
-
kmarci25
veterán
válasz
hungobungo #69932 üzenetére
Hát ez az! Ezért kérdeztem vissza.
-
kmarci25
veterán
válasz
svgyula #69915 üzenetére
Ahamm... Akkor csak azt mondd meg, hogy pl. egy Facebook app-ot, vagy egy Outlook.com appot hogy akadályozod meg, hogy induljon? Nekem fenn van a facebook is (kb. hetente egyszer használom, ahogy az outlookot is), aztán mégis fut egyfolytában a háttérben. A taskkilereket meg hagyjuk...
Olyan alkalmazásom meg nekem is van, ami jó ha van, pl. a mobilparkolás ilyen, vagy a SmartTools. Kéthavonta egyszer kell, de akkor jó ha van.Csak, hogy legyen egy kis flame...
-
kmarci25
veterán
válasz
Mobildeck #68993 üzenetére
Minideal, iNew v3. Rendelés pénteken, következő szerdán átadták a DHL-nek, pénteken Magyarországon volt, kedden hozta a futár. Ez ha jól számolom 12 naptári nap, 8 munkanap. Azt hozzáteszem, hogy a rendelést követő hétfőn, kedden és szerdán minden reggel azzal kezdtem, hogy chaten írtam a minideal-nek, hogy adják fel a csomagom. Minden nap megígérték, hogy aznap feladják, ez szerdára sikerült is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest