- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
Srácok, ha titanium backuppal mentem le az alkalmazást akkor azt egy másik telefonon csak akkor tudom előhozni ha rootolt vagy nem kell hozzá a root jog? Mármint a telepítéshez.
-
ouzohuto
senior tag
Hadejohogymarlattamkamerahibastcls720at..
-
ouzohuto
senior tag
Engem jobban érdekel az 1 vs 2g ram kérdés. Szerintetek számít valamit?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Laza... #81178 üzenetére
Konkrétan azért tettem első helyre, mert az 450MP már nem tartozik a fiatalok közé akkor meg elég neki az m-es proci ja meg csak HD amit könnyebben hajt és 3300mah és csak 150 dodó
Nekem ez volt a futtatásom, de ha valamit rosszul gondolok hurrogj le. Régen beszéltünk róla hogy bőven elég 1gram akármire, most már nincs így?
Persze ezt mindenkinek írtam!
-
ouzohuto
senior tag
Na nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeket is és mondom a talpon maradtakat gamer telefon(kölyök):
1. TCL S720
2. ASUS Zenphone 5
3. Xiaomi hongmi note
4. Coolpadok jó árban de nem ismerem
5. Dodgee jó árban de nem ismeremÖtletek várok még akkor ide kommentbe
single sim is jó lenne -
ouzohuto
senior tag
Sajnos akkor az nem jatszik
Akkor a kerdes mashogy: gamer telefonban gondolkodva akkor mi a befoto? -
ouzohuto
senior tag
Sziasztok emberek!
Reg jartam erre, mert a rendelt K1 bevalt es most se erzem, hogy cserelnem kene. Viszont ocsem w7s-e megint kinyiffant illetve erintoje cserere suorult ugyanis megint sikeresen betort(amugy ha valakinek kene irjon).Kinezett telefon Xiaomi hongmi note, jatek a fo szempont. Ha lenne mas hasonlo kategoriaju telefon irjatok meg, de a kerdes, hol kapom meg legjobb aron es persze megbizhatoan. Eddig minidealrol rendeltem, oda van meg kuponkod? Vammal hogy allunk(kiskapuk stb)?
Elore is koszi sracok!
Illetve kicsi off: K1 re ezt az uj L androidot fel lehet pakolni?
-
ouzohuto
senior tag
Csa sracok!
Hu de reg jartam erre....nah lenyeg bratyo akar rendelni telot, de lenne egy ket tapasztalat visszajelzes:
1. 6589 vs 6582?; Octa az meg minek? Nagy jatekokkal nem jatszik.
2. Mi most a bestbuy mint jo teljesitmeny kello aku kapacitas es persue ar, ja meg minoseg.
3. Angliaban el, kell neki valami + vamot fizetni stb. Honnan tudhatna e meg ezt ha itt nincs otlet?(remelem lesz
)
-
ouzohuto
senior tag
Es nem talalom...pls ha valaki tudja kivel beszeltem a kijelzo cseret szoljon!
-
ouzohuto
senior tag
Na basszus nem emlekszem kivel beszeltem a kijelzo cseret :$ valaki?
Ha valaki Debrecenbe tud az ne fogja vissza magat! -
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43914 üzenetére
Láttam már ilyet sajnos és bizonyos mágneskapcsolók, potik kimehetnek sőt persze forradás nyoma is látható rajtuk, de nem olvad el a műanyag csak pl a vezetéken az a puha. Ami képet linkeltél már égés volt az fix!
(#43915) Keeperv85: Oks
-
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43903 üzenetére
Ahogy a kollega is irta mar elso bekapcsolasnal eldol hogy kigyullad e mert max rossz kotes miatt lehet, de szerintem az is kizart mett nem a 220ba van kotve :S
-
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43870 üzenetére
Kamukakat ennyire elhinni is csak egy laikus tud...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
instantwater #41206 üzenetére
Es ezert nem lesz noname a marka mert a te csaladodban ketto is van
jolvan ertemen
-
ouzohuto
senior tag
válasz
instantwater #41157 üzenetére
Ma bocsi, de a THL mitol lett nem noname?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Nightmare89 #41119 üzenetére
Sajnos vakuban biztos vagyok benne, hogy nem fogsz talalni jot ;S sajna mindegyik kicsi, ha s3 villanojat nezem huuu na az bazinagy
amuhy nagOn megvagyok elegedve a k1el
-
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
Tagenda t94? Panda? Kicsit ocso nemde?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
fateless #39642 üzenetére
Eddigi telefok amik voltak kezben: w8, a820-30, w7s, c2, hono2, g3s es a sajatom. Thl szep anyag de vaskos telok, a zopo es huawei ott van, a g3s se rossz, a lenovokrol annyit, hogy osszeszereles 5os, de anyaghasznalat nekem nem jon be(kicsit sima muanyag benyomsa van), p780 fogdosnek mar. Sajatot meg nem protezsalom mert ugy se hinne senki
de ez a legjobb
-
ouzohuto
senior tag
JB+ajánlom másnak is tényleg jó!(este nem)
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Elektrosokk #36120 üzenetére
Pls torold ki a w7s-t
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Elektrosokk #35849 üzenetére
Persze, ocsem tegnap ejtette le es mar 2 kijelzoje van
-
ouzohuto
senior tag
Srácok, más már írta ezt a problémát most megint leírom, hogy a videó felvételnél beugrik/közelebb/zoomol és úgy vesz :S valakinek valami erre?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
gipsztigris #35167 üzenetére
Nekem nem lat!
-
ouzohuto
senior tag
Na most neztem meg rendesen tesom Thl w7st es 1 dolog kivetelevel minden popec.
A telefon bitannagy!szeltebe hosszaba vastagsagaban, de gyonyoru a kivitelezes es anyaghasznalat en semmifele kulonbseget nem tudok felfedezni a note 2 hoz kepest.
Kamera szep kepet csinal(persze viszonylag), bar K1 em szebbet es valamiert eleg lassan exponal :S
Aksi jol birja 1 nap tesomnal szoval
Ja minideal kicsit extrazott 2 tok egy kemeny egy flip rajta folia csomagban +1, 2 aksi ugye es fules.
Ami nagy negativum, hogy a kijelzo szinek tekinteteben messze elmarad a K1 emtol :S hetfon 2 telefont is megnezek(a820 es w8) megnezem hozzajuk kepest milyen.
Roviden ennyi -
ouzohuto
senior tag
Na ma megjott ocsem w7s e essss.... Soso nekem kicsit gagyi, illetve azt hittem a thl jobb minosegu, de a K1 szerintem jobb
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Pumika1975 #34467 üzenetére
En sehol nem fizetnek!
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Telegdy #33154 üzenetére
Én is most rendeltem és kaptam mindent rendben. Há az a vicces, hogy kiválasztottam, hogy majd az én bankom vált és 200ft al többért váltotta
gyaaaa
Végül is THL W7S lett mert márka és jól néz ki nagyon
Blubeot meg nem mertem bevállalni, majd a kolléga jelzi milyen lesz az övé!Remélem best buy volt és tényleg itt tartunk árilag
-
ouzohuto
senior tag
Nah senki nem akar segíteni? :S Szerintetek ez valós?Mixeshopról eddig jókat hallottam, de nehezen tudom befogadni az árát :S Aksi vajon marhanagy kamu és a vékonysága is? avagy ekkora telefonnál már simán lehet?
Ja és még egy nálam elég nagy kérdés, hogy ezek nem csak fel vannak húzva 1,5 re oszt csókolom? Valaki húzta már a chinateló prociját(mondjuk bladenél Skatenél simán működött de az qualcom ugye)
-
ouzohuto
senior tag
Khmm ez kamu?ez
Mondjuk a kepek is elegge kamuszagot arasztanakUgyanit blubeo 6000 az letezik, hogy tudja a leirtakat?
-
ouzohuto
senior tag
Na sracok tesom most ballagott es ossze is gyult kis love es persze telo...na a fo szempont az hogy nagy 5,5-6 nagyonjo jatek teljesitmeny es persze ezt akkuval os birni kene
Na?eddig talan thl s7
-
ouzohuto
senior tag
válasz
iMaverick #32144 üzenetére
Na azert van kulonbseg elso ranezesre is. De igazad van, szerintem is 0,2-0,3 colos kulonbseget nem lehet meglatni, de tegyel egymasmelle egy sgs3 es egy note2t es latni fogod a kilonbseget garantalom. Szerintem ilyen sarkositasokkal kene inkabb, hogy mihez keves mar az a felbontas
-
ouzohuto
senior tag
válasz
janakbacsi #32085 üzenetére
talán inkább rossz a kiterjesztése, lehet fatban van és extben kéne lennie na valami ilyesmi csak írtam valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged