- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
A páromnak olcsó, dualsimes telefonja van, gyenge kijelzővel. Nekem jelenleg egy Nexus S-em van. Semmi értelmét nem látom, hogy olyan betekintési szögei legyenek.
De hogy ne legyen vita, eltérőek az igényeink, pont.Egyébként, hogy egy életszerű példát mondjak:
Asztalon van a telefon karnyújtásnyi távolságon belül. Feloldod a képernyőzárat hardveresen, mert csak az időt/dátumot akarod megnézni. -
nagyúr
válasz
banderasz77 #7051 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor várd meg az első fecskéket.
-
nagyúr
válasz
hungobungo #7016 üzenetére
Haladjál, senki nem tiltja meg.
Egyébként ezt most úgy mondod, mintha egy QWERTY-s telefonon nem lenne virtuális bill.
Ha csak ilyen stílusban vagy képes írni, akkor inkább tartsd meg magadban. Úgy gondolom én normális hangnemben szóltam hozzád.(#7022) hungobungo
SJ már nem kaphatja be legnagyobb bánatára.(#7024) hungobungo
Taníts mester. -
nagyúr
válasz
hungobungo #7003 üzenetére
Több mint egy éve 4"-on vagyok, és igen csak futólag használtam ettől nagyobbat. Viszont osztom azok véleményét, akik szerint a hardveres bill jobb. Függetlenül a gúnyolódásodtól.
(#7004) feca81
Mindent a maga idejében. -
nagyúr
válasz
sasa311 #6984 üzenetére
Én rendeltem már a Pandától. Időben feladták, de 4 hét alatt jött meg.
Ehhez képest a húú, nagyon príma support szinten.
De nyugtával a napot, majd ha kezemben lesz az M2.(#6986) MotorBoy79
Ha minden rendben ment, megosztom.
---
Btw, most már megjött a hírlevél is tőlük.
$10-ért DHL-lel küldik el, ami 3-5 nap alatt itt van elvileg:Dear All Customers!
We see that some people to suspect that we are fraut site. And we are do a
new site,and we have the low price,but we just want to attract more
cusotmers,and even we get little profit.We will do the promotion for the DHL shipping,you just need to pay $10 per
each tablet and mobile phone,example, if two phones,you just need to add two
of this DHL to the cart,if you buy 3 phones or tablets,you just need to add
3 of this DHL to your cart!We want to send packages by Fast express shipping,then it can prove we are
Legit and honest seller!DHL only take 3 to 5 days can arrive most of the countries!
-
nagyúr
válasz
hungobungo #6981 üzenetére
Használtál már slide QWERTY-t? Pl. Moto Milestone sorozat?
Én csak futólag és összehasonlíthatatlanul jobb azon gépelni.(#6980) MotorBoy79
A kedvemért levitték az árát. -
nagyúr
válasz
krisztian07 #6709 üzenetére
A képeket leméretezték, így kb semmit nem ér.
Amúgy meg van egy furcsa zöldes beütésük. -
nagyúr
ztibor és xhege
Nyugodtan használjátok a szerkesztés gombot 5 percen belül akár többször is. Fórum!=chat.
Csak jó tanács. -
nagyúr
Beszéltem én is most az ügyfélszolgálattal. Teljesen normálisnak tűnt és viszonylag gyors is, egyedi kéréseket is megold.
Bár nem dual sim, erősen gondolkodok egy Xiaomi M2 beszerzésén.
Csak az a kérdés, hogy várjak még rá, hogy ti megkapjátok, vagy rendeljem meg? -
nagyúr
Innen ki volt aki legkorábban rendelt a hootablet-től?
-
nagyúr
Te miről beszélsz?
Devast azt írta, hogy "az áfa meg 27% és akkor a vámról még nem is beszéltünk". Itt hol látsz te vámolást?
Ne nézzél már hülyének, ha kérhetem.
Erre reagáltam, hogy "Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan."
Az én értelmezésemben teljesen megállja a helyét a mondat. Ő a vámról beszélt, én meg a vámra reagáltam.A végét meg pláne nem értem, hogy miért nekem írod.
Ha csak kötekedni akarsz, akkor keress mást, mert nem vagyok rá vevő.
-
nagyúr
válasz
siryeti #4247 üzenetére
Akkor csak jól olvastam korábban, hogy külön akarjátok postáztatni csak megzavarta a #4238 hsz.
De így mi értelme van egybe rendelni, mármint egy embernek? Mindenki rendelne magának külön, a bolttal megbeszélitek, hogy a megjegyzésben megadtok vmi szöveget, vagy adnak nektek egy kupon kódot és kész.Természetesen egyenként jóval kisebb az esélye, hogy vámolásnál fenn akadjon.
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.(#4247) siryeti
Az meg lemaradt, hogy 5 percen belül használd a szerkesztést, ahogy én most. -
nagyúr
Én már csináltam itt PH-n jó pár csoportos rendelést, így ha kell tudok segíteni, bár nem nagy ördöngösség.
Arra azonban számítsatok, hogy ekkora tételnél kb 0 az esélye, hogy vám és áfa nélkül megússzátok.
-
nagyúr
Ice Cream Sandwich, avagy a 4.0 android verzió
rootolt = rendszergazdai jogok megszerzése -
nagyúr
-
nagyúr
válasz
berigazek #3467 üzenetére
A Prohardver korábbi(?) ajánlásával: imageshack
(#3466) Nokia12
Elég szomorú, hogy csak ennyit bír az akku max terhelés mellett.
Sajnos az üzemidő és a gyenge gsm modul jóval nagyobb hiba mint a W3+ esetén megjelölt dolgok. -
nagyúr
Van esetleg arról vmi infó, hogy a zp300 "pro" mikor kerül piacra? Leginkább az új SoC miatt érdekelne.
-
nagyúr
válasz
Black&White #2033 üzenetére
Nem vagyok egészen biztos a technikai háttérben, így nem is mennék bele. Azonban biztos vagyok benne, hogy normál körülmények között tökmindegy, hogy 260k vagy 16M árnyalat van.
-
nagyúr
Ezt láttátok már?
Elég pofásan néz ki képeken és az ára is impresszív? Mi a buktató?
-
nagyúr
válasz
nonsense #1507 üzenetére
Amikor átdob a PP oldalára és látod összegezve a tranzakciót, akkor kell lennie egy olyasmi linknek, hogy "Change conversion options".
Ott két opció van: PP vagy bank.
Annyi kockázat van benne, hogy nem azonnal vált, így ha időközben gyengül a forint, akkor bukhatsz is rajta. -
nagyúr
válasz
cipofuzo87 #1505 üzenetére
Mondjuk a ZP300 egyébparamétereivel már jó is lenne.
Esetleg kicsit kisebb fizikai méretekkel és persze legfeljebb olyan áron. -
nagyúr
válasz
mercenaire #1496 üzenetére
Konkrét ajánlatom nincsen, mivel hatalmas a választék, a tapasztalatom meg kicsi.
Pl a a pandawill.com-on érdemes nézelődni.
De vannak egyéb oldalak is, a teljesség igénye nélkül:
etotalk.com
fastcardtech.comÉn ezeken nézelődtem és a pandwill-lel van pozitív tapasztalatom.
-
nagyúr
válasz
mercenaire #1494 üzenetére
Akkor nem is fontos, hogy érintős és/vagy androidos legyen?
Hát igen, a vám. Pontosabban az ÁFA.
-
nagyúr
válasz
mercenaire #1492 üzenetére
Egyéb elvárás? Méret? Tulajdonságok? Max rászánt összeg?
Utóbbiba szerintem érdemes belekalkulálni azt is ha megfogja a vám, még ha ez ne mis jellemző. -
nagyúr
válasz
Novicsok #1484 üzenetére
Úgy értettem, hogy hazai tapasztalat.
De mivel még nagy friss a cucc, így inkább csak költői kérdés volt.Nagyon megtetszett ez a ZP300. Igazából csak az a kérdés maradt, hogy a 6577-es SoC mennyivel lesz drágább és főként mikor érkezik hasonló telefonban.
A Nexus S-emtől úgy tűnik jóval erősebb már a 6575 is, de kicsit tartok tőle, hogy a HD felbontáshoz nem lesz minden esetben elég.Hát ez bizony sokat utazott. 05.27-én rendeltem, 28-án feladták és 06.20-án lépett be az országba. A kézbesítés 22-én volt, ahogy írtam is.
Igaz kicsit kerekítettem, de akkor is közel 4 hét volt. Bár a leírás alapján 2-4 hét az átlagos szállítási idő. Nem tudom, ti hogy kapjátok meg annyi idő alatt.#1485
Ahogy írtam, bizonyos követelményeknek meg kellett felelnie és nem volt olyan 6575-ös ami jó lett volna. -
nagyúr
Na, végre megérkezett (4 hét) a Pandawill-től a telefon. Erről van szó.
Első benyomások jók, bár a hátlap levételével nagyon megszenvedtem.
Tudom, hogy ennyiért lett volna jobb ajánlat, de bizonyos paramétereknek teljesülniük kellett, így lett ez a választott.Nagyon tapasztalatlan vagyok ilyen téren, de azért megkérdezem.
Custom ROM-ot tudok hozzá vhonnan szerezni? Vagy csinálnom kell?#1475
Nekem 4 hét alatt hozták meg, pedig direkt a szingapuri opciót választottam én is.---
A Zopo ZP300--zal gondolom még senkinek nincs tapasztalata?! -
nagyúr
Aki rendelt már pandawill-től, mennyi idő után jön mail hogy feladták?
-
nagyúr
Erről van esetleg vmi infója itt vkinek?
-
nagyúr
Vmi hasonlót néztem az előbb.
Egyébként klónt nem igazán szeretnék. Nem célom, hogy vm másnak nézzen ki a telefon mint ami.
Még turkálok, aztán majd jövök néhány tippel.
Találtam egy ilyen oldalt is. Kicsit szofisztikáltabb.
Meg ezek is szeretik a pandát. -
nagyúr
Ez azért messze van a konkréttól.
Random én is tudok választani.#1166
Azt csak a példa kedvéért linkeltem.
Viszont nekem konkrét ajánlat kellene, mert szerintem nem lövök nagyon mellé azzal, ha azt mondom, hogy hatalmas szórás van a kínai telefonok minőségében.
Ezért kellene olyan amiről legalább tapasztalat van vhol. Sajnos hiába látom, hogy mit írtak egy táblázatba specifikációként, nem sokra megyek vele. -
nagyúr
Sajnos a 4" sok. Gondolhatod, hogy egy 160 cm magas nőnek mekkora keze van.
Egyébként van bőven $200 alatt is 4"-os, pl a Lenovo A750. -
nagyúr
Úgy gondoltam, hogy nem lehet többértelmű a kérdés.
Természetesen szeretnék minél naprakészebb hardvert, legalább 2.3-as rendszert és visszafogott dizájnt. Durván a $250 a teteje.
A kijelző méretet már említettem.
Ha MTK SoC, akkor jó lenne a 6575. Bár gondolom a 320x480-as felbontáshoz elegendő a 6573 is.
A felhasználás nem hinném, hogy különösebben befolyásolja.
Amiket eddig néztem:
-Philips W626
-Lenovo A500, P70, A65 -
nagyúr
3.5-3.8-as kijelzővel mik legjobb dual simes telefonok?
Női kézbe lenen, így nem lehet nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest