Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #28260 üzenetére
Már lejárt a szerkesztési idő.
Ez a G3S a G5 tulajdonképpen? Mert lehet, hogy én fake infókat olvastam. Erre gondoltál? Máshol nem nagyon találtam ilyen néven.
-
SUPREME7
őstag
válasz
#40993792 #28253 üzenetére
Igazából azért lenne jó tudni, hogy ennyire új, vagy csak szimplán sz@r (bár óriási különbségek nincsenek ezek között szerintem - bár nem volt szerencsém még ilyen csodákhoz)
Egyébként azért is remélném, hogy ez is népszerű lesz, mert eltér a megszokott dizájntól, és a jiayu g3-ra hajaz ami nagyon elterjedt és baromira tetszik az is
Csak egyrészt drága, meg hát hardveresen sincs már toppon.
(#28254) tboy93:
Nem csak ezért rendelném, hanem mert külsőre is jobban tetszik. De még van 2 napom megálmodni.
Sajnos nem hagytam elég lóvét a kártyámon és nem tudok sehogy sem pénzt juttatni rá, mert nincs egy nyamvadt BB bankfiók nyitva szombaton. Ilyenkor sajnálom, hogy nem OTP-s vagyok
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok!
Kedden én is megrendelem a kiszemelt telefont. Még nem esett szó erről, de mi a véleményetek?
W89 Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch HD IPS Screen
Még a kínaiak közt is kínai, legalábbis sehol semmi infó róla, lehet, hogy ennyire új? Igazából az tetszik benne, hogy eltér a többi samsung kópiáktól. (tudom ez meg sony vagy htc kópia, de hát na
)
Még a Thl w8 érdekelne, mert kezd kialakulni egy közössége, és az jó ha van hozzá mindenféle jóság, de sajnos a 8Gb-os lenne az optimális, amit mindenhol kifosztottak, a 16-os meg drága.
Más ötlet? Pandawillről rendelnék, mert azt ismerem-szeretem, sokszor rendeltem már róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest