Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
alexw801
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
A ZTE V987-ről:
Kettőt használunk fiammal, én május óta, nálam a legutolsó Bruno féle ROM-mal. A fiamé fiatalabb, és Bruno korábbi ROM-ja van rajta.
Egyetlen jelenség ritkán, hogy eldobja az SD kártyát (ezt jelzi hanggal), és néha nem mászik fel a mobil netre. Mindkét esetben reboot szükséges, ez 1 perc volt eddig, de a Gravity box (integrálva van Bruno ROM-jába) legújabb verziója "intelligens reboot"-ot ajánl, fél perc, és nem kell beadni a 2 SIM PIN kódját, mint egy rendes reboot-nál.
Kiváló telefon. Nem baj, hogy nagy, jól olvasható, kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
jó készülékek, nekem személy szerint csak egy a bajom velük (de ez is szubjektív) hogy fordítva van rajta a vissza gomb. jobb kezes vagyok és nagyon kellemetlen tud lenni az állandó " átnyúlkálás".