-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz gyuszito #68402 üzenetére
Azért arra figyelj, hogy csak a hangszóró fölé tedd a mágnes ott úgy is érezni fogod, hogy vonza egymást a két mágnes oda is érdemes közelíteni ahol "füleled" a hívásokat.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
bb71
őstag
válasz pmikloska #68387 üzenetére
A Baseband (telefonálásért, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatért felelős chip és szoftver egysége) leggyakrabban azért frissül, hogy a telefonbeszélgetések közben jobb legyen a hangminőség, avagy olyan helyen is érzékelje a telefonod a Wi-Fi,2G/3G hálózatot, ahol korábban nem tette. Ezt azonban nem érdemes kézzel módosítani, mivel akár végzetes következményei lehetnek, ha valamit elrontasz, az egész készülékedet is tönkreteheted. Tehát mindenképpen a gyári, vagy pedig az egyedi ROM-okhoz mellékelt baseband verziót használd.
A baseband a telefon azon része, melyet csak nagyon tapasztalt felhasználóként érdemes módosítani. A legtöbb egyedi ROM tökéletesen együtt működik a gyár BB verzióval. A RIL pedig a Radio Interface Layer, mely tulajdonképpen az operációs rendszer és a rádiózásért felelős egység (jelen esetben a baseband) közti kommunikációért felel.
Forrás: [link]
-
Reibek
senior tag
Sziasztok
Adott egy ipegtop z26 friss teló
azt játsza a lelkem hogy mefy a hangszorómikrofon rendesen úgy kb 2p-ig aztán elhalkul és semmi hang
csak akkor áll helyre ha aksi ki aksi be
Ötlet hogy mi lehet a baj? -
KukkSteve
senior tag
Thl T11 tesztfotókat dobjon már fel valaki, legyen oly nedves...
Köszi.A számom az adatlapomon. ;)
-
Krinyo
senior tag
Próbáltam állítani rajta különböző útmutatások alapján, de nem lett szinte semmivel sem jobb. Nem rootolt a készülék, de a beállított értékek újraindítás után is megmaradnak, nekem ezzel nincs baj. Állítólag az aktív zajszűrő (hátsó mikrofon által) is be van kapcsolva, ezt sem tudom kikapcsolni, ez is tudja tovább rontani az amúgy sem rózsás helyzetet.
Egyedül ez a gond vele, egyébként semmi baj nem lenne, nagyon jópofa készülék... -
szuand1
tag
válasz Krinyo #68412 üzenetére
Nekem a tárcsázoban megnyomva a menü gombot és beállítások majd egyéb beállítások alatt megtalálható a kettős mikrofonos zajcsökkentés ki- be kapcsolás
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
diegho
nagyúr
Tegnap használtam 1 napot a Iocean X7 HD-t, tesztelgettem, hogy milyen, mert itthon nincs sok időm nyomkodni őket. Első körben az összes munkatársam elmarta előlem, mert milyen jó a fogása. Bizony-bizony a tok, amit adnak mellé zseniális. Gumírozott anyag, annyira jó fogni, hogy azt el sem lehet mondani. Kolléganőm odatette a kis Y300 mellé megnézte a két telefon képét és csak annyit mondott, hogy "hát igen". Amúgy a rendszer jól működik. Akksi 1 napot bír kb. Térerő szuper. Továbbra is azt állítom, hogy ez a telefon jobb, mint az inew v3! A kijelzője szerintem szebb, nincs dátum bug, nincs telenor bug, a fényképező szintén jó. Miért nem ez lett a néptelefon?
-
margithid
veterán
A minideales rendelés vámolással együtt kb milyen gyorsan érkezik meg?
-
rebuilt
tag
Itt a Inew V3" tesojáról" egy kis bemutató
[ Szerkesztve ]
Ha már eladtad amit hirdettél vedd a fáradtságot és írd oda hogy ELKELT vagy akár törölheted is.Mind a ketten jobban járunk!!!;
-
margithid
veterán
válasz chinaminman #68418 üzenetére
Fasza, akkor akár 1 hónapig is ellehet a dolog...
-
Stafni
aktív tag
válasz chinaminman #68418 üzenetére
Miért nem a telephelyükön veszed át?
-
RBJ
addikt
TITANS DG150
KÁr, hogy ennyire le van hülyítve ez a telefon. MIn 5 mpix és 1 gram mal kellene.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
hitchins
őstag
Páromnak vennénk egy Xperia M-et, mivel a régi telefonja haldoklik..
Mivel jelenleg 2 telefont használ. (az egyiken csak én hívom) így hasznos lenne a dual verzió, hogy csak 1 telót kelljen cipelni, de nem tudom van-e bármi hátránya a készüléknek normál verzióval szemben.
Pl 2 hálózat miatt rövid akkuidő, esetleg valami összekadás stb.
Aki ilyet használ tudna egy két szót írni róla?
+ kérdés, ha egyik simen beszél és a másikra jön hívás arról kap valami értesítést, vagy az eltűnik az éterben?
Esetleg van bármi egyéb dolog ami problémás lehet dual sim használatnál, pl hívásindításnál be lehet állítani valami elsődleges simet, vagy mindig ki kell választani, hogy melyikről akar telefonálni?
Bocs a hülye kérdésekért de nagyon nem vagyok otthon ebben a dual sim témában.
köszi
-
aytukabozs
addikt
válasz TransAm88 #68428 üzenetére
de működött nem?
mondjuk én is szkeptikus vagyok, megnézném ugyanezt a telót 1 hét múlva is hogy működik-e még?
(#68427) hitchins
Xperia M dualt nem ismerem, dualos telefonom is csak 2 hete van de;
A simkezelést be lehet állitani, az alap hogy beállítható elsődleges sim, de még a kontaktokat is be lehet lőni melyiket honnan hívja.
Dual standby telefonként mikor az egyiket hívják a másikon nem eléhető jelzést kap a hívó, ha dual active lenne asszem akkor lenne látható hogy keresték a másik kártyán.
Akkufelhasználásban nem olyan vészes a különbség, bár az 1750-es akku alapból kevéske szvsz egy okostelefonnak.
Na most pedig jöhetnek a szakik leoltani
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
svgyula
addikt
válasz aytukabozs #68429 üzenetére
Szia! Ha desztillált vízbe rakta akkor nincs vele semmi gond mivel az nem vezeti az áramot.
Amúgy pedig a legtöbb alkatrész simán úgy le van festve, hogy ha egy napig áztatja akkor sem ázik be.
Régen volt egy "buta" telóm beleesett a kádba fürdés közben! Akku ki- átmostam tiszta vízzel utánna
ablaktisztítóval aztán hajszárítóval megmelegítettem és egy nap után simán működött.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb dual sim-es teló, amelyik hozza kb. a Newman N2 szintjét (vagy jobbat) a kamera tekintetében? Legalább 1 GB RAM-mal szereltet keresek.
Köszönöm!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Laza...
addikt
-
hitchins
őstag
válasz aytukabozs #68429 üzenetére
koszi
jol ertem ezek szerint, ha epp beszel az egyik sim-en akkor az ekozben jovo hivasrol nem is fog tudni?
Nem elerheto annyit tesz mintha ki lenne kapcsolva?At lehet kuldeni legalabb hangpostara, vagy foglalt jelzesre?Aktiv dualos nem kinai telefon letezik?
-
Zeki
nagyúr
válasz hitchins #68435 üzenetére
etotalk.com oldalra felmész, ott beírod a keresőjébe, hogy dual active, és lám, lesz pár készülék.
Hívásátirányítással mehet a nem dual active, akkor ha beszélsz, és nincs a hálón a másik sim, akkor átirányítod arra a simre, amiről beszélsz. Csak ez pénzes lesz, ha felveszed. -
aytukabozs
addikt
válasz hitchins #68435 üzenetére
Mint említettem én még eléggé kezdő vagyok dualsimben, de azt hiszem ügyes átirányításokkal a 2 szám közt pl lehet orvosolni a helyzetet, dualactive kínai telók vannak de azt hittem hogy most az xperiáról beszélünk
[szerk.]
Megelőztek.
Szokás szerint, pedig most nem is telóról írok[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
svgyula
addikt
válasz Krinyo #68436 üzenetére
Hát nem tudom ha ennél agresszívabb lesz akkor kell egy ilyen eltávolító is! Tegnap jött meg a teló és míg elkezdtem belakni annyiszor ugrott fel egy figyelmeztetés, mint az eddigi telóimnál összesen! Ja és nem én kapcsoltam be alapból vinnyogott..........
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
ralf21
csendes tag
Üdv.
Segítségeteket kérném!
Rom-ot szeretnék cserélni a telefonomon.a bökkenő csak az hogy kínai telefonom van.
Ilyen:
http://www.antelife.com/mpai-s720-dual-core-mtk6572-smartphone-with-4-5-inch-android-4-2-capacitive-screen-512mb-4g-dual-camera-black.htmlMinden féle építő jellegű választ szívesen fogadok.
Ha lehetséges a telepítésének lépéseiről is szívesen olvasnék. -
vick
csendes tag
válasz margithid #68358 üzenetére
Helló! 15000 pénzt fizettem a DHL-nek ( VÁM +ÁFA ). Maga a telcsi 50000 volt. Cégre vámkezeltük, majd elszámoljuk az ÁFA-t
Szerintem nem rossz vétel. Itt van most még egy kicsit olcsóbban , ingyen DHL-el. ( http://www.tmallbox.com/mobile-phone/18000-mtk6592-thl-t11-octa-core-1280720-2g16g.html)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest