-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Olyat láttatok már, hogy a telefont lehet átkapcsolni tdcma és wdcma között? inew v3 ilyen
Box's don't touch!
-
csampei
senior tag
válasz diegho #68548 üzenetére
Vagy elmenni közmunkára nem? Esetleg munkanélkülire...ilyen a melóm Sbwolf fórumtárs linkelte.Elég nekem a munkámra meg a kollégákra figyelni,vigyázni adott esetben.
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
-
csampei
senior tag
válasz diegho #68554 üzenetére
Karcmentes,mert minden hónapban újat vesz
Hagy ne kelljen már magyarázkodnom...csak egy gondolat erejéig:
Vagyok 108 kg ruhástól szerszámostól ha úgy van 118kg ha esetleg ráesek ráülök vagy rá hasalok akkor már bingó!De ott a víz kérdés,azt nagyon nem árt ha bírja,mert azzal is van dolgom.Ha véletlen leejtem az X5 3-5 méter esett aszfaltra és semmi gond.Nem nem dobáltam,kiesett a mellényzsebből.
Szóval ennyi!Lehet hogy sok "hasonló" embert ismert,bár én nem hiszem.De Te tudod!
Nekem ez kellett és kész!Ha nem tetszik azt tartsd magadba!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz diegho #68556 üzenetére
Nevezd aminek akarod!Ez nem gondolkodik vagy "nem gondolkodik" kérdése!Ha Te annak veszed akkor sajnos sajnos le kell vonnom a következtetést hogy primitív vagy mint a szíjhajtás...
Én kihasználom ezt a készüléket,hogy Te max verekedni tudnál vele azt pont lesz@rom!Ez egy fórum,ahol az emberek a tapasztalataikat osztják meg egymással ebben a kérdésben (csájnafonok),és mivel az országban sincs ebből a készülékből 10db-nál több így gondoltam megosztom.Nyomatékosan MEGISMÉTLEM ha ez Téged ennyi zavar akkor séta a szemeddel tovább Megvettem mert erre van szükségem,megvettem ,mert kihasználom,megvettem mert megtehetem,és nem azért vettem mert hülye vagyok!
Ezt itt zárjuk le!
További kellemes kötekedést!
-
hitchins
őstag
válasz aytukabozs #68439 üzenetére
köszi mindenkinek
igen az xperia m az elsődleges, csak mivel az nem aktív sim-es ezért kérdeztem. -
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Discovery v5 SP8810 tulajokat keresek, akink lenne egy pici szabad ideje. Szükségem lenne a készülékben található komplett FW-re ugyanis...
-
gyuszito
senior tag
Hello skacok! Itt egy tesztkép melyet Caesar A9600 @ Zopo ZP910-zel lõttem! Értékelnétek a ma kapható telefonokhoz képest?
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
RBJ
addikt
Nem értem kinek mi köze, hogy mikor milyen telefont akar venni. Ha neki az tetszik, megteheti, vágya akkor olyat vesz amit akar és senkinek semmi köze, joga belepofázni. Sőt ha havonta újat vesz akkor mi van. Megsúgom nálam se bír egy telefon se ki egy évet se. Akár milyen strapa telefon.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
doogee titans 150 ne van valakinek? Most tiny n 97 dollár plusz 8 gb kártya ajándékba.
Találtam egy strapa oldalt. Ettől a terepmintástól leesett az állam.
[link][ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
-
junkpod
veterán
Egy kis segítségre van szükségem az InewV3 telenor gond feloldásához. A gond az, hogy ha 3g hálózaton van a sim akkor híváskor nem bontja az adat kapcsolatot így nem tud telefonálni. Ha edgen van akkor szépen eltűnik az E jelecske és jön-megy a hívás. Több szálon próbálok megoldást találni.
1. Nem találom a "hívás előnyben" beállítást, mert úgy viselkedik mintha a data lenne előnyben. Hol lehetne ezt állítani?
2. Van egy olyan ROM ami más band-et használ és ott jól megy a telenor, ha tudnám milyen fájlokat kell átrakni a mostani ROMba az is jó lehetne.
3. A mut beállításaiban is keresem a megoldást.Ha bárki tudna segíteni bármiben a fentiekből az jó lenne.
Box's don't touch!
-
margithid
veterán
A TCL IDOL X S950-nek nincs micro sdvel bővíthető változata?
Nem kevés ebbe a 2000es aksi? -
v1kt0hr
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, mert telefonvasarlas előtt állok.
-30ezer forintig bezárólag milyen kínai telefont ajánlotok netezesre, telefonalasra, fotózásra, esetleg jatszasra?Lenovo y510p, OnePlus 6
-
Krinyo
senior tag
W718J alacsony mikrofon érzékenység megoldva:
Mobileuncle MTK Tools / Engineer mode (MTK) / Hardware tools / Audio / Normal Mode / mic alatt:
mic / level 0 = 255
mic / level 1 = 255
mic / level 2 = 235
mic / level 3 = 235
mic / level 4 = 215
mic / level 5 = 215
mic / level 5 = 205Minden érték után SET-et nyomni, root nem kell hozzá. Reboot.
Ezzel tökéletesen lehet hallani a másik oldalon.
-
balinthun
tag
Hello!
Próbálta már valaki a "folyékony üveg" képernyővédőt? Mivel a telefonom 5,5 inches ezért nem találok rá rendes fóliát ezért gondolkozom ezen. Hogy ne legyen offtopic egy Lenovora lenne
-
b0bcat
addikt
Kollégák! Olyat látott már valaki, hogy elvileg "sima" MT6589-es készülék Antutuban 17000 pontot hoz? A device infónál pedig 1,3 GHz-es magokat és Mali-400 GPU-t ír... Jól sejtem, hogy inkább MT6582 lehet a készülékben?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
hungobungo
senior tag
válasz junkpod #68551 üzenetére
Van egy kínai telefon a Nibiru Mars H1, a haverom szerint az is TD-SCDMA verzióban jött ki először, és arra várt megkapja a romot amivel WCDMA-sítani lehet. modem.img cserével talán?
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
fape
senior tag
Sziasztok!
Kicsit rég jártam erre. Lassan egy éves lesz a Lenovo A820-m. (Teljesen elégedett vagyok, semmi bajom vele) Ezért gondoltam körbe kéne nézni, milyen új és hasonlóan frankó készülékek vannak a piacon.
Szóval az érdekelne, hogy mik a mostani best buy dual simes droidos telók?
Remélem tudok adni pár tippet.
Előre is köszönöm a segítséget.Nem ezeket a drónokat keresik!
-
hungobungo
senior tag
szerintem ha nem hiányzik pl. az előlapi kamera, meg minőségileg megfelel mindene (gps, kameraminőség, akksi élettartam, kijelzőméret stb.) akkor ne cserélj, várd meg az ősszel megjelenő mtk6595-ös szériát.
"The current news in the market is that Xiaomi will be coming with MT6595 some time between June and July 2014. They are also working diligently towards releasing a MT6732 64-bit model by the end of September 2014.
MediaTek MT6595 is based on the ARM® ‘big.LITTLE’ architecture, with four high-performance Cortex®-A17 and four energy efficient Cortex-A7 processors, supports TD / FDD-LTE 4G, WCDMA and GSM and also support 2K LCD and 2K/4K playback.
MT6732 comes with a 1.5GHz quad-core ARM Cortex-A53 processor and next-generation Mali-T670 GPU"
Vagyis ha minőségi ugrást akarsz, várd meg az őszt, addig meg sörözz/unatkozz valami vízparti helyen
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
diegho
nagyúr
válasz hungobungo #68588 üzenetére
Remélhetőleg ezeket a procikat a jelenlegi Mi2S is meg fogja kapni. Én most nagyon agyalok egy Mi2S kipróbálásán, bár már úton van a T11
-
junkpod
veterán
mondjatok kérlek egy toolt amivel ki-be lehet tenni-venni fájlokat a ROM img fájlokban. köszi
Box's don't touch!
-
diegho
nagyúr
válasz Graphics #68592 üzenetére
Engem több dolog miatt érdekel az Mi2S:
- snapdragon
- kitkat
- 130mm alatti magasság
- rengeteg minőségi kiegészítő, mint pl szálcsiszolt alu hátlapIgazából majd meglátom milyen a T11, ha nem tetszik, mert nagy, akkor veszek egy Mi2S-t, ha vállalható a T11 méretileg, akkor megvárom hátha valaki kihoz végre egy 130mm-es telefont, ami best buynak mondható.
-
janakbacsi
őstag
zopo zp 700 nem indul csak a kék zopo felirat látszik és utána semmi. recovery-be sem tudok belépni, hogy nyomjak neki egy factory reset-et. mi lehet a gyógymód?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
diegho
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest