Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
a nejemnek néznék új két kártyás telefont. Nagyon szereti a jelenlegit: Alcatel OT-997D, de az már erősen betegeskedik...
A gond az, hogy semmiképpen sem szeretne a jelenleginél nagyobbat: 130 x 68 x 11 mm.
(persze plusz 1-2 mm-t hosszúságban vagy szélességben még biztosan el tudnék fogadtatni vele)
Úgy gondolom, a fenti méretbe optimális esetben még egy 4.5" képernyős is beleférne -- a jelenlegi 4.3-as. De melyik legyen?
Ebben kérem a segítségeteket. Az ár másod- vagy harmadrendű szempont! Ha igazán jót találnék, akkor egy - kínai kategóriában - drága készüléket is megvennék. Ami a méret mellett fontos szempont, hogy legyen magyar nyelv benne (lehetőleg mókolás nélkül, out of box).
Persze néztem én is, de a méret korlát miatt nem könnyű jót találni; amit eddig láttam, az pl. Jiayu G5 vagy Amoi N288, ezekben, ha jól láttam, nincs magyar. A legjobb lenne egy Moto G, de abban sincs magyar...
Előre is köszönöm az öteleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest