Hirdetés
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Verhóó
üzenetére
Persze, elvárható egy autótól, hogy kanyarodjon, de anélkül nem is lenne autó. Ez meg anélkül is telefon, hogy lehetne a hangerőszabályozóval számot léptetni.
Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni.
Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk.szasanyi
Vannak olyan alkalmazások, amik hagynak szemetet, mások nem. Az én telóm nincs rootolva, tehát csak a memóriakártyát látom, de ott van már pár dolog, aminek az alkalmazását eltüntettem. Részemről úgy oldom meg, hogy ha törlök egy progit, akkor rögtön utána megnézem a kártyát is, és ha hagyott valamit, kitörlöm azt is. Nem a leggyorsabb, nem a legegyszerűbb, de megfelelő alkalmazás híján egyelőre számomra a legjobb módszer.
Most van nálam teszten egy SGS Plus.
Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt. -
helixP
nagyúr
Aktív témák
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni.
Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk.
Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt.