Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Verhóó
üzenetére
(#19148) Keraa
Ilyet általában tudnak az alternatív lockscreen-ek, de ha az android alap lockscreen-jét kilövöd, akkor baj lehet a hardver gombok lezárásával.
(#19151) RazorGTR1
Ebben igazad van, de csak azért, mert röccenés mentesen tudja kiszolgálni a WinMo-t, még nem értem, hogy miért jó egy ősidők óta pachelt OS-t használni az elavult megoldásaival. Félre ne érts, nem mondom, hogy nem szerettem, amíg azt használtam, de az android is van annyira kezes és a "mókolhatósággal" kapcsolatban sincs hiányérzetem.

A HD2-ről mint vasról meg csak annyit, hogy tényleg nem volt ezen kívül még olyan vasam, aminél egy év után ne estem volna kísértésbe, hogy lecseréljem.
(#19155) Verhóó
Persze, hogy elmagyaráznám, de én az astro playert nem ismerem. Én a Mortplayert, vagy PowerAMP-et ajánlottam. Előbbi ingyenes, utóbbi meg megéri az árát!
(#19203) zedok
Frissítsd a superusert!
Aktív témák
- Formula-1
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest