- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
combrader
tag
Nem tud valaki egy olyan timer vagy számláló progit, amit be lehet úgy állítani, hogy pl. 10 percenként jelezzen? Úgy értem, hogy egy 40 perces tréninget beállítok, hogy vagy 0-tól vagy 40-től számoljon és 10 percenként jelezzen hanggal.
Ötlet?
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest