- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
combrader
tag
Nem tud valaki egy olyan timer vagy számláló progit, amit be lehet úgy állítani, hogy pl. 10 percenként jelezzen? Úgy értem, hogy egy 40 perces tréninget beállítok, hogy vagy 0-tól vagy 40-től számoljon és 10 percenként jelezzen hanggal.
Ötlet?
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
-
combrader
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom SD-re küldeni az alkalmazásokat a Titanium Backup-al? Elvileg fel van osztva az SD kártya, a TB indulás után látja is, hogy egy rész ext3-as fájlrendszerben van (oda lehetne pakolni), de egyetlen proginál sem elérhető, hogy SD-re mozgatja. Valakinek ötlet? Vagy külön állítani kéne valamit, valahol?
Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest