- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest