Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203
üzenetére
ARMv6 már öreg motorosnak számít...jócskán
néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.skyfire-el én is próbálkoztam, van amit vitt, van amit nem...azzal is el lehet bohóckodni, de minőségben ne számíts semmire
videóra a legjobb még mindig a youtube kliens! már arra ami fent van youtube-on 
egyébként még annyit hozzátennék, hogy ARMv7-es procival rendelkező Defy+ tulajként feleslegesnek tartom a flash playert! nem is siratom sokáig majd... nem telefonra vannak optimalizálva ezek a flash tartalmak, konkrétan egy 10 percesnél hosszabb videó úgy megeszi az aksit, mint annak a rendje, ha böngészőből nézed flash player segítségével! rosszabb esetben még szaggat is...
egy régebbi modell esetén el se merem képzelni, hogy mi történhet ... szerintem ne akard földhöz vágni a telefonodat!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.