- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
gyuszmó #35152 üzenetére
Nincs. Csak ne keverd össze a webSMS-sel a t-mobile.hu webes felületen, mert az a rendes tarifa szerint számlázódik.
Ha nagyon hatásvadász szeretnék lenni, azt mondanám, hogy mióta T-Mobile ügyfél vagyok, én még nem fizettem sms-ért... ami nyilván nem igaz, mert van, ahová nem küldhetsz ilyen "wapos" sms-t egy központi 777-re végződő számmal.
Ja, és ha a nejednek ősrégi Nokiája van, ahogy említetted is, elmentheti az sms-küldő t-zones oldal linkjét könyvjelzőnek, és kiteheti a főképernyőre - én még a nokiás időkben kaptam rá erre a megoldásra, azokon a telókon még gyorsabb is volt a dolog, kevesebb képet töltöttek le.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Spórolós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest