- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
(Tabletről vagyok, sorry, hogy 2-t postolok rövid időn belül)
8pen: van tutorial. Középről indul majdnem minden. 4 részre van osztva a bevitel, minden részén kettesével van 4 betű/karakter, középhez közel az angol szövegekben gyakrabban használtak, távolabb a ritkábban. Középről indítod a karakter bevitelt és ide is térsz vissza. Ha a bevinni kívánt karakter pl. a felső negyed jobb oldalán a 3. középről, akkor egy egybefüggő mozdulatsorral felfelé húzod középről az ujjad (felső negyed karakterei), elindulsz az óramutató járásával megegyezően (jobbra, tehát a felső negyed jobb oldalán felsorakozott karakterek közül akarsz bevinni egyet), és egészen 3 negyedet mész arra (középről a 3.-at fogja választani), majd visszatérsz középre és felengedés nélkül folytatod (kivéve, ha szóközt akarsz, akkor 1x felengeded, majd visszateszed az ujjad középre).
Egyszerű, igaz? Terveztem, hogy feloldózár helyett beteszem ezt alapértelmezett billentyűzetként, és képernyő feloldásakor jelszót kérjen.... -
Samus
addikt
Megnéztem, és rájöttem. Bár sajnos nála nem hiszem, hogy működne. A hagyományos kézírást próbálja felismerni, amikor folytatólagosan írod a szót. A betűk úgy vannak elrendezve, hogy hagyományosan írva területen érinted őket, a rendszer pedig ezek alapján értelmezi az írásod. Sajnos magyarul nem tud...
Egyébként azt nem tudja valaki, hogy tanítható kézírás felismerő "billentyűzet" elérhető-e? Hasonló, mint az S60v5-ben volt, aminek nem betűnként kell beírni, hanem írhatod folyamatosan, átalakítja, és beviszi, a hely pedig folyamatosan szabadul, olyan, mintha az írásodat valaki balról törölné. Nagyon tetszett, főleg az, hogy az én írásmódommal dolgozik (nem hagyományos kézírással írok, hanem a betűket külön, nem összekötve, amolyan "nyomtatott" formában. Az is jó volt, hogy akár minden betűt külön meg lehetett neki mutatni, megtanulta, onnantól pedig azzal dolgozott.
Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest