Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
(Tabletről vagyok, sorry, hogy 2-t postolok rövid időn belül)
8pen: van tutorial. Középről indul majdnem minden. 4 részre van osztva a bevitel, minden részén kettesével van 4 betű/karakter, középhez közel az angol szövegekben gyakrabban használtak, távolabb a ritkábban. Középről indítod a karakter bevitelt és ide is térsz vissza. Ha a bevinni kívánt karakter pl. a felső negyed jobb oldalán a 3. középről, akkor egy egybefüggő mozdulatsorral felfelé húzod középről az ujjad (felső negyed karakterei), elindulsz az óramutató járásával megegyezően (jobbra, tehát a felső negyed jobb oldalán felsorakozott karakterek közül akarsz bevinni egyet), és egészen 3 negyedet mész arra (középről a 3.-at fogja választani), majd visszatérsz középre és felengedés nélkül folytatod (kivéve, ha szóközt akarsz, akkor 1x felengeded, majd visszateszed az ujjad középre).
Egyszerű, igaz? Terveztem, hogy feloldózár helyett beteszem ezt alapértelmezett billentyűzetként, és képernyő feloldásakor jelszót kérjen.... -
Samus
addikt
Megnéztem, és rájöttem. Bár sajnos nála nem hiszem, hogy működne. A hagyományos kézírást próbálja felismerni, amikor folytatólagosan írod a szót. A betűk úgy vannak elrendezve, hogy hagyományosan írva területen érinted őket, a rendszer pedig ezek alapján értelmezi az írásod. Sajnos magyarul nem tud...
Egyébként azt nem tudja valaki, hogy tanítható kézírás felismerő "billentyűzet" elérhető-e? Hasonló, mint az S60v5-ben volt, aminek nem betűnként kell beírni, hanem írhatod folyamatosan, átalakítja, és beviszi, a hely pedig folyamatosan szabadul, olyan, mintha az írásodat valaki balról törölné. Nagyon tetszett, főleg az, hogy az én írásmódommal dolgozik (nem hagyományos kézírással írok, hanem a betűket külön, nem összekötve, amolyan "nyomtatott" formában. Az is jó volt, hogy akár minden betűt külön meg lehetett neki mutatni, megtanulta, onnantól pedig azzal dolgozott.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debian GNU/Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Socket AM5
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest