- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #34583 üzenetére
Nem fogadott hívásokhoz, smsekhez, facebookhoz, k9mailhez tudja (meg gmailhez is, csak az most perpill nem működik, mert machinált a google), ha felrakja a Go Launcher Ex Notificationst.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #34437 üzenetére
1800-on megy a mobil.
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #34263 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
V.Stryker #34240 üzenetére
Szerintem mindegyik billentyűzetben ki lehet kapcsolni a szótárat.
Én smart keyboardot használok, ez jött be a legjobban és ez kezeli a legjobban a fizikai billt is.
(#34243) atila4: Total Commander (még RC, fejlesztő oldalán van csak fent, később kikerül marketre is), Pure News Widget (scrollable)
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
bluobluo75 #34154 üzenetére
Már válaszoltam, hogy Fancy Widgets Pro + H7C Weather és H7C Clock skinek.
(#34156) alexander12: Na mondjuk azt a magyarítást, hagyjuk, ami ilyeneket írkál, hogy előfordul havibaj meg "szar" az idő. Plusz warezra buzdít az egyik menüpontban.
Inkább angolul használom.
-
fatal`
titán
válasz
Melack #34134 üzenetére
Mindegyik megy ezt az egyet kivéve, de csak azokat az appokat tudod velük áthelyezni, amit a beállításokban is (sőt, igazából mindegyik csak abba a menübe dobál, annyit egyszerűsítenek, hogy nem neked kell bóklászni az appok között, meg egyből látod mi az, amit át lehet helyezni).
-
fatal`
titán
Ha valaki többet át akar helyezni, akkor egyszerűbb, mint a menüben bóklászni. Mondjuk én droidsailt használok (rootolt telóhoz), evvel azt is át lehet pakolászni, amit egyébként nem enged.
De a legtöbb app nekem is a telefonon van.
(#34132) xSide: Én csak megjegyeztem, hogy az rinyál, de régóta DroidSailt használok, ha jól emlékszem még én ajánlottam itt a topicban először.
-
fatal`
titán
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Én már megvettem a PlayerPRO-t
(#33811) punky10: Ha gomb nélküli headsetet használsz, akkor mivel váltasz számot? Én a hangerőgombokkal való léptetésről beszélek, nem a headset gombjáról, nekem sincs gomb a headsetemen, ezért kell, hogy a hangerőgombokkal válthassak számot. A shakinget én sem használom, ki lehet kapcsolni. Nagyon jó a PowerAMP, de állandóan a képernyőt buzerálni számváltáshoz idegesítő. Gestureöket is tud a PlayerPRO. Félre ne érts, semmi gond a PowerAMP-pal, sőt, csak annyit mondtam, hogy nem a legjobb. Mivel hogy egyik sem a legjobb, van, akinek ez jön be jobban, van akinek az.
Egyébként nem értem miért nem tud hangerő gombokkal léptetni, kb 10-15 perc (ha lassan gépel a fejlesztő) leprogramozni a lockscreenre.
-
fatal`
titán
válasz
idegenufo #33797 üzenetére
Már megint kezded? Nem a PowerAMP a legjobb és ezt már ki is fejtettem neked nem egyszer.
(#33799) Nocsesz1: Titanium Backup Pro vagy Root Uninstaller Pro. Én utóbbit vettem meg, ez is tud adatot menteni (igaz talán nem egyszerre az összes programról), bár ezt a részét nem használom. Eltávolításra / Jegelésre ugyanúgy alkalmas és sokkal olcsóbb, mint a TBP.
-
fatal`
titán
válasz
bluobluo75 #33790 üzenetére
PlayerPRO, PowerAMP, MortPlayer, Winamp, N7 válogass
-
fatal`
titán
válasz
maggi1886076 #33523 üzenetére
A next a következő verzió fejlesztői előzetese.
-
fatal`
titán
Nem tudom, pedig ott elvileg mindennel működik, állítólag PowerAMPpal is. Lehet, hogy a Mort más rutint használ a lejátszásra? Nem tudom. Az tuti, hogy nekem n7-ben nem működik.
(#33461) Mr X: PlayerPRO tudja CM nélkül is, gyári ROMon.
Nem igazán értem a dolgot, mert egyszerű felüldefiniálni a hangerőszabályzó gombot (egy függvény és azt csinálsz rá, amit akarsz) és gyári lockscreenje a legtöbb lejátszónak van. Igaz a mikrofon gombjával a legtöbb lejátszó tud léptetni, de nekem mikrofon nélküli a fülesem és szerintem nem vagyok evvel egyedül.
-
fatal`
titán
Nem mondtam, hogy hazudsz, nem tudta olvasni az SDmet, mert olvashatóként volt csatolva, csak ezt később vettem észre. Csak a beállításait néztem meg, ott meg nem volt ilyen. Mire fixáltam a hibát, addigra fizetős lett.
Ha alapból működik akkor ok, végre mégegy lejátszó, ami tudja.
Igazából felületre nekem a PowerAMP tetszik a legjobban, de mivel az nem tudja ezt, ezért a PlayerPRO-t vettem meg.
-
fatal`
titán
N7-ben nem találtam ilyet, bár nem tudtam nagyon megnézni, mert szarakodott az sd kártyám, utána meg fizetős lett.
A rázást én sem használom, csak funkciónak írtam, van, akinek az kell. Mondjuk a PowerAMP nem tudja egyiket sem (shaking van, de az külső cucc és iszonyat bugos, kikapcsolt képernyővel nem is működik).
PlayerPRO-ban a hangerőléptetésnek egyetlen hátránya, hogy kell hozzá a lockscreenje.
(#33423) TRob1: Albumot léptetni sajnos nem tud.
A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák.
-
fatal`
titán
válasz
lsebestyen #33404 üzenetére
Ha ezek nem jöttek be, nem nagyon fogsz találni. Ezek a legjobbak, esetleg próbáld meg a MortPlayert, az sem ross, bár kevesebbet tud. Vagy használd a gyárit.
-
fatal`
titán
Ha beállítod rendesen a Fancyt akkor pontosabb. De az is tud accuweathert, csak az MSN jobb. Van még benne Weatherbug meg Google Weather, de az utóbbi a legpontatlanabb az összes közül. Ez a fizetős verzióra vonatkozik, az ingyenes Fancyben ugyanaz a két szolgáltató van, mint a BW-ben (Google, Accu).
(#33395) Teasüti: Szerintem nem néztél még SPB-t, Navigációt és Officet a marketen.
(#33398) Teasüti: Ha ROOTolva van a telefonod, akkor eltudod távolítani.
-
fatal`
titán
Windowshoz biztosan tud, sambat passzolom.
-
-
-
fatal`
titán
Pl. jobb az eq (ha felrakod a dsp packot), tud hangerő gombbal léptetést, ha aktív a lockscreen, rázással is lehet számot léptetni, dalszövegkeresést (bár azt lehet, hogy ez is tud, annyira nem figyeltem), és nekem szimpibb a felülete is, de ez szubjektív.
(#32973) domerator: Használj go launchert
-
fatal`
titán
Nálam is jó már, valamiért olvashatóként volt csak felcsatolva az SD, valamit biztos mellényomtam total commanderben.
Ettől függetlenül a PlayerPRO azért lényegesen többet tud.
(#32960) sittes79: Fancyben be lehet állítani, hogyha ráböksz pl. az időjárás képre akkor frissítsen. Vagy a helyszínre.
-
fatal`
titán
Be lehet zárni a skypeot a kijelentkezéssel, ilyenkor bezárja teljesen.
-
-
fatal`
titán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs, de mi van? Olvasol is vagy csak írsz?
Tudom, hogy magyar, de ha visszaolvastál volna (vagy rákattintottál volna arra a hszre, amire válaszoltam), akkor láthatnád, hogy nem jó a magyar fordítás, ezért ajánlott egy másik programot, amire visszaírtam, hogy nem élek vele, mert jó az angol fancy.
Idegent érzek a láthatáron...
(#32552) TRob1: Nem a divat miatt használom, hanem mert jól néz ki az órája és ezen nézem az előrejelzést a web meg a tv helyett. A hőfok pedig, ha nagyjából pontos az bőven elég.
(#32553) Cartman023: AppDrawerbe alkalmazás nem tud mappát létrehozni, mert ahhoz nem fér hozzá csak a Launcher. Ha kell ez a funkció, akkor használj Go Launchert. Meg azért, mert ezer másik funkcióval is többet tud.
(Pl. gesztusok a dockon)
(#32554) noxon: AdFree, ROOT kell hozzá.
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #32546 üzenetére
Ha jól emlékszem kategóriát lehet létrehozni és abba kell beleraknod amit akarsz, és tudsz köztük váltogatni. Konkrét mappák csak az asztalon vannak.
(#32547) flash-: Több módszer is van. Vagy valamilyen távoli asztali kliens, pl. VNC, de ez kényelmetlen. Vagy bekapcsolod a web-ui-t az utorrentben, beállítod a jelszót, kinyitod/forwardolod a portot és letöltesz egy appot a telóra a marketről. Én Torrentoiset használok.
-
fatal`
titán
Nem tudjátok ki fordította a Fancy Widgetset?
Legközelebb pc-n fordítson, mert a rossz t9 miatt előfordulhat havazás helyett azt írja, hogy előfordulhat havibaj.
Ki kéne javítani.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #32343 üzenetére
"Az teljesen egységes minden Igo alkalmazásnál"
Ez nem igaz. Az iGO 2006-é volt az egyik formátum, az iGO 8 egy másikat használ, a 8.3 és a Primo pedig egy harmadikat.
"Igo által hivatalosan támogatott PNA-ból közel sincs olyan sok, mint ahány androidos teló van"
Ez igaz, de azért te sem gondolod komolyan, hogy minden androidos telefonra rákerülne az iGO.
A többivel úgy nagyjából egyetértek.
(#32345) Tesztelo.hu: Nem tudtam, hogy abbahagyták a forgalmazását, bár őszintén szólva logikus lépés volt, nem is tudom lehet e még kapni WinMO-s PDA-t.
Viszont a Primot még forgalmazzák szerintem WinCE PDA-n, bár a támogatás valóban egyszerűbb rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest