Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Jaja, mindketto igen. A furcsa az az, hogy amikor az egyik ilyen fizetos alkalmazasra ramentem, hogy ujra megveszem, akkor amikor ranyomok az osszegre (meg a vasarlas elott), akkor hibat jelzett. Tehat lehet, hogy a markettel van valami, legalabbis remelem. Van nehany app, amint erint..
Szerk:
Most megjavult. Nem ertem a dolgot. A kovetkezo volt: a "legjobb fizetos alkalmazasok kozott" minden olyan alkalmazas, amit mar megvettem, de nem toltottem le es nem installaltam, az osszeggel szerepelt, amennyibe kerul. Illetve ha ramentem, akkor megint megvetette volna. Ahogy irtam is.
Most pedig belementem a sajat alkalmazasok koze es legorditettem a lista legaljara, ahol azok szoktak szerepelni, amiket megvettem de nem raktam fel... es ott voltak!!!! Na most ramentem egy ilyenre, es felajanlotta a telepitest, mint normalisan. Mondom ezt nem hiszem el. Visszamentem ujra a "legjobb fizetos alkalmazasok" listajara, es csodak csodajara, most mar ujra "megvasarolt" statuszban vannak.
Ez mi lehetett? Ramjott a para rendesen.. Bocs a mubalheert... :-)
Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest