- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
domerator
veterán
Sajnos emberünk az alapokkal is kínlódik, mint malac a jégen...
ne is mondj neki ilyet, hogy tegyen fel CM-et...
Valahol sajnálom... felajánlottam neki, hogy segítek személyesen, de marha messze lakik Budapesttől...
Valahol a lakhelye környékén kellene találnia egy fórumszakit... (bár utána nincs menekvés addig, amíg számot nem tud váltani valahogy a hangerőgombokkal...)
Ja... Defyje van...
-
domerator
veterán
válasz
HollyBoni #19240 üzenetére
Az egyetlen értékelhetően hangosabb érzetet keltő cucc a Skate romból készített MOnte Carlo-ban levő Dolby... anno feltettem próbaként és sokkal hangosabb volt, mint bármilyen más megoldás, de sajna abban a romban nem megy a BT, meg a tether, szóval nem lett használatba véve.
-
domerator
veterán
A Go Launcher még bugos... logcatban volt jópár error pirossal, betűvel és Go Launcher szerepelt benne...
Na meg nekem 2x is rebootolta a telót. -
domerator
veterán
Egy sokáig Diamondot használó ismerősöm anyagai
ha esetleg szükség lesz rá a gyógyításhoz
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
semmi
-
domerator
veterán
válasz
aggleány #18350 üzenetére
Ezt én is láttam... de...
- YOU MUST have an internet connection to use this app. Files are uploaded to the cloud, converted, and then downloaded to your phone.
- You should install OI File Manager in order to select files directly from your phone, without it you can only select from your picture, video, and music galleries.
Vagyis az OI File manager tud bármilyen fájlt kiválasztani, ezen kívül a konvertálás úgy megy, hogy fellöki a szerverre a fájlt, ott átkonvertálódik, majd visszaadja készen... szóval kell hozzá net rendesen
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest