Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Necc
addikt
-
atillaahun
veterán
Valahogy sejtettem, hogy a mai supportok mellett, nem sok gyártó romjából főznek ilyen korrekt rendszereket. Elméletileg ősszel jön a Grand X, úgyhogy megyek vissza én is ZTE-zni.
A kivétel erősíti a szabályt kicsit túlzásnak tartottam elsőre bedobni, de akkor Most érkezett el az ideje.
-
air
nagyúr
Túl sok levelet nem kaphatsz, ha 5 nap alatt másfél percnyi használattal el is olvastad őket.
Vagy csak email értesítőnek használod a telefont? Az meg elég nagy marhaság.
Szumma szummárum az 5 nap alatti másfél perc használat még akkor sem életszerű, ha nem vagy egy aktív telefonhasználó. Esetleg egy második készüléknél vagy szabi alatt lehet ilyen "aktív" használatot produkálni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Babetta-X
senior tag
Én próbáltam droidon is, de mivel én csak "látogató" vagyok itt jelenleg, PNA-ról tudok jobban nyilatkozni, viszont többször is láttam futni droidon és nekem bejött.
Egyébként meg ez a warez nem warez téma.. Szerintem nem kell ennyire a ló túloldalára esni. Nekem van itthon legális frissítésem PNA-ra SD kártyán. Namost ha lenne egy olyan gép (tegyük fel!!) amin valamiért nem indulna el, ellenben egy letöltött változat meg igen, nem érezném úgy, hogy warezolok. Kifizettem érte az árat, használom és örülök. Azért is örülök főképp, mivel magyar termékről van szó.
Persze tudom, hogy ezt mindenki másképp látja, de a kérdező kérdésére én továbbra is azt mondom, hogy ha kicsit kacifántosan is, de lehet igot szerezni androidra legálisan. Nem a playből nem a marketből, de ha fizetni akar érte, akkor tud is szerintem.
-
atillaahun
veterán
Épp most mondod, hogy nálad Blade-en ICS-vel vannak nyilak. Asszonynál Sony-nál ICS-vel vannak nyilak. Nálam LG-n GB-vel nincsenek nyilak.
Ebből most miért az következik, hogy nem rendszer, hanem készülékfüggő?Szóval attól, hogy Play azt írja, még nem feltétlen kell elhinni.
[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
Nekem kicsit lassabbnak tűnnek mint a gyári, de lehet hogy tévedek.
A root jogot kivéve mindent gyárit használok.A launcherekben még az a baj, hogy annyi állítási lehetőség, variáció van, hogy az már fáraszt, állandóan változtatgatom
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Vasinger!
nagyúr
Jah, akkor ez más. Kajak azt hittem, hogy meg lehet venni, mert sokan ajánlották az IGO-t, mondom ha valóban ilyen jó akkor megveszem. Erről nem tudtam, hogy csak illegális helyről lehet beszerezni, elnézést.
Bár ép ésszel nem tudom felfogni, hogy az milyen már, hogy illegálisan be lehet egy terméket szerezni, legálisan meg nem.
-
ddekany
veterán
Illetőnek ahol ez gond amúgy Xperia Ray van pár hetes ICS-vel (az a 4.0.4 talán). Nem tudom most megnézni, mi van a böngészője esetén, de neked pl. vannak ott ICS-vel nyilak, sőt nekem Android emulátorban "csupasz" ICS-n ugyancsak vannak (oda maps nem megy fel sajnos), míg ezen a videón (Xperia, ICS, gyári böngésző) [link] nincsenek nyilak. Ez valami szerencsejáték... van akinek jut nyíl, van akinek nem...
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
Necc
addikt
Nem is feltétlenül a feltöréstöl kell tartani, hanem attól, hogy a kugli némi delláért cserébe kiadja marketingcégeknek az adataidat, és azok el kezdenek b@xogatni a szarjaikkal éjjel-nappal, és a jóember meg csak pislog, hogy honnan a rákból szerzik meg a marketingcégek a számodat (természetesen más forrásból is szedhetik, a kugli csak egy lehetséges forrás).
Erröl amúgy a mai napig ez a(z igazsághoz nagyon is közel álló) paródia jut eszembe:
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
darvinya
titán
-
gatto_
senior tag
Kiadják a telefonos cégek maguk. Nekem a Diginél van vonalas. Csak azért, mert benne volt az akciós csomagban. Nem használom semmire, a számát sem tudom. Nincs sehol sem szinkronizálva, és a szerződés kötéskor kikötöttem, hogy titkos legyen. Egyedül anyám tudja a számot, ő szokott hívni. Viszont ennek ellenére, szinte napi rendszerességgel hívnak különböző biztosítók, üdülési cégek, befektetési tanácsadók, az egészségemet feltérképezni kívánó szervezetek, közvélemény kutatók, választási időszakban Orbán Viktor, és Tarlós...
Nem hinném hogy ez a google műve. A mobilomon sosem hív egy ilyen sem, csak a voda bombáz a spam sms-ekkel. -
ddekany
veterán
"De komolyan - valaki tényleg meg van győződve arról ha nem szinkronizálja a kontaktjait akkor azok adatai sehol nincsenek meg a neten"
Melyik adatai? A telefonkönyvedből kiderül, hogy te kikkel vagy kapcsolatba, sőt, akár hogy kik fontosak neked (csillagozottak). Ugyan ezt megteszi még sok felhasználó, elég izgalmas kapcsolati hálót kap a Google (ha két ember telefonszáma megvan egymásnak pl., valószínűleg több közük van egymáshoz, stb). Hogy ez érdekel-e vagy sem, az más kérdés, de ez nem u.a. az információ, mint simán ez illetők telefonszáma.
Amúgy amit mindig furcsálltam, hogy a Google egyáltalán nem ösztönzi az embert arra, hogy pakolja át a telefonkönyvét hozzá. Amikor más platformról térsz át vagy butafonról, és beimportálod a CSV vagy VCF-ből a telefonkönyvet, hiába állítod be a Sync-et, azokat a számokat nem fogja szinkronizálni, mert a típusuk más ("telefonmemória" vagy ilyesmi). Ez mondjuk érthető, mert balhé lenne, ha szó nélkül átrakná a Google Contactsba. De nincs rá semmi egyszerű parancs, hogy tegye át! Biztos majd átlagos felhasználó exportálással, meg CSV feltöltéssel fog/mert küzdeni... Ráadásul simán azt lehet hinni, miután beállítottad a szinkronizálást, hogy már mentve vannak a számaid "a felhőbe", de közbe persze nem, mert a típusuk nem olyan.
Amúgy nem megbízhatóbb ("szabványosabb") VCF-et export/importálni ha más platformról térsz át? Csak mert CSV-t mondatok.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
félreérted, több csv-t vagy vcf-et nem tud egyszerre importálni csak egyesével a google címtár.
szerk:
régi telefonok nem egy db adatbázis fájlba mentettek ki, hanem minden névjegyet külön-külön fájlba, ez az amit a google elfelejtett, mert különben tettek volna be több fájl kijelölést.egyébként most próbáltam ki egy egyesített vcf-t importálni, a google címtárba mi látszott? egy névhez rendelte az összes kontaktom számát
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
hát akkor csak engem szoptatott a Samu Champ, arról váltottam androidosra.
mindenesetre most már a google fiókomban a contactjaim így nem kell paráznom a telefonváltáskor, és tuti hogy a következő is androidos lesz.
(az engem meg nem különösebben foglalkoztat hogy mit hol tud rólam a google, annyi és annyi helyen kiadja az adatait egy ember net nélkül is, hogy ez már csak hab a tortán.) -
csongi
veterán
Heti rendszerességgel mentettem a telefonszámokat,mert egy csomó adat volt ami gyorsabb könnyebb volt begépelni pc-n mint a telefonba. egyszer én is szívtam emiatt
Régen használtam, akkor elfogadható volt, azért kérdeztem mert lehet 2,3,4-nél már nincs is igazán értelme. -
nagyúr
Jó de azért az se gyakori és ott el lehet olvasni az értékeléseket, vagy ha pl. gyanúsan alacsony a csillagozás. Én még nem is telepítettem úgy appot, hogy ne olvastam volna el az értékeléseket.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Misua
senior tag
-
csongi
veterán
Igen gyári állapot
Tegnap este rászabadult az egyik barátom, teipakolta minden akármivel, meg skinnel vagy mikkel ..szóval vissza állításPár dologra lenne szükségem csupán.
Normális ingyenes zene-videó lejátszó
PDF nézegető.
Olyan programra ami a kijelzőt felébreszti valamelyik kijelző gombbal, hogy ne kelljen a tetején a hardveres gombot nyomkodni. És le is tudjam zárni a kijelzőt vele.
kb ennyi lenne -
punky10
addikt
Én ExDailert használok,de nálam is felteszi a kérdést,hogy a telefonos kapcsolatok közzé mentse,vagy a gmail fiokomba.Sőt,ha stock telefonkönyvet használom,akkor is ez történik.Megnéztem több droidos telot,a nálam lévökben mindnél ez történik.Szerintem ez az általános.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gumi és felni topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás