Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Na még 1 harmadik-negyedik próba a linkre, hátha jó lesz
Így mégiscsak szebben mutat, nem? :
"Viber, marketen keresd..."(#23318) zozyk:
Lehet beragadt, üss egy nagyot a monitorra...szerk: Látok 2 szmájlit, meg az off is működött.
ui: Persze csak hülyéskedek, nem kell a szívedre venni.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #23313 üzenetére
Jah, és nem mellesleg van ott egy ilyen szöveg (nem a Root változatnál, hanem amit próbáltál ill. válasznak kaptad):
"NOTE: Data/setting of applications can only be supported if you have a rooted phone, or if the application integrates with us."
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #23311 üzenetére
Szvsz csak a root verzióval tudsz adatokat menteni. Ha anélkül is lehetne, gondolom az összes többi appot is úgy készítenék, elvégre mégiscsak többen használnák/használhatnák azokat...
(#23313) jer1cho:
Tudom. Csak mint tudjuk, nem minden válasz helyes.Lehet hogy pont az enyém nem az, én csak logikázok. De van egy olyan változata, hogy MyBackup Root - Akk ez minek is kellene, ha lehet backupolni root nélkül is mindent? Akk vmi itt hibádzik.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Emlékeim szerint (
) a SoundHound eddig nem volt magyar, a mai frissítéssel meg az lett.
-
TRob1
veterán
válasz
retroid #23116 üzenetére
Háát, ha fegyverrel kényszerítenének (
), akkor:
Antivirus Free vagy Lookout Security & Antivirus (ha kell egy kis plusz védelem)
(Mert mind2t sok millióan töltötték le, és mind2t sokezren dícsérik
)
(#23117) dokee78 :
Jaaa! Azt sztem nem tudja a Note. Az említett ApMemo ilyet tud?
Lehet csak rajzolni szerette volna a betűket, ahogy csináltam is (aszonta ilyenre gondolt)
-
TRob1
veterán
A sokszor emlegetett és sokak által kedvelt, a piacon legjobb (
) jegyzet appot, a Note Everything-et nézted már?
-
TRob1
veterán
válasz
Bobby G. #22930 üzenetére
Én a GoLauncherEx Go Contacts Widgetjét használom, régebben meg a Photo Contacts Widget-et.
-
TRob1
veterán
válasz
transmission #22923 üzenetére
Hát igen, az a kb. 1 perc (vagy még annyi se) az hosszú idő.
A beállításokat meg gondolom ebben is le lehet menteni, mint pl. a GoLauncherben (vagyis még azok is megmaradnak)
De ha leírod ide az összes menüpontot, megmondom melyik az amit keresel.
-
TRob1
veterán
válasz
DrJános #22756 üzenetére
Általában Fájlkezelő vagy File Manager néven.
ui: Egyébként lehet hogy tényleg nincs benne alapból (nem minden Androidos telefonban van)
ui2: De ha nem akarsz holnapig várni a wifire, és most kell az astro, akk csináld így: Fájlkezelő telepítése SD kariról...
-
TRob1
veterán
válasz
DrJános #22749 üzenetére
Megnyomod a menüt, és ott a Napirend.
(Azt nemtom nálad hogy hozott létre akaratodon kívül bármit is, de nálam még nem sikerült neki soha)
A másik 2-re nemtok mit mondani (filmet soha nem bírnék nézni telefonon, ezért nem is foglalkoztam a témával, de asszem egynek a MoboPlayer-t szokták favorizálni)
-
TRob1
veterán
válasz
DrJános #22746 üzenetére
Ha nem akarod szinkronizálni, akkor nem kell wifi (meg semmi más se)
A telefonodon ott a naptár app, ráböksz egy időpontra, aztán már írhatod is az eseményt, meg állítod be hogy egyszeri, napi, heti... stb. (A net elérés csak a szinkronizáláshoz kellene, de nem muszáj, max a pc-n majd a gugliba nem látod az eseményeket)ui: Egyébként a Wifi meg azért van, hogy használják
(Én pl. soha nem kapcsolom ki a telefonon, mert minek?)
ui2: És sztem jobban jársz, ha elkezded használni a gmail fiókod is, hisz rohadt jó dolog, hogy oda-vissza szinkronizálható pl. a névjegyzék, vagy a naptár események (telefonon beírod, ott is megjelenik vagy pc-n írod be, és a telefonon megjelenik
)... nem beszélve a névjegyzék ottani könnyebb szerkeszthetőségéről... stb. És ha elveszik/ellopják/összetörik/elromlik a telefonod, akkor is megmaradnak a kontaktjaid, eseményeid...
-
TRob1
veterán
ugye.
Viccet félretéve: az én szememben mindkettő haszontalan dolog, sajna ezért nem is tudok segíteni, de majd csak akad vki, hisz azért mindkettőt használják. A Killereket azért valszeg kevesebben, mint a rádiót. (Mert a Killerek többet ártanak, főleg ha auto módban használják őket. És a rádiónak is pont az "automata mód" a hátránya.) -
TRob1
veterán
válasz
enginev3.0 #22608 üzenetére
Hogy mit mentesz ki?
A Data/Data mappából, az adott Angry B. mappából (pl:com.rovio.angrybirdsseasons, ...) kell kimenteni a Files mappát, majd újratelepítésnél ugyanide visszamásolni, és a benne lévő fájlok "permissionjét" is át kell állítani, ahogy volt eredetileg. Gondolom minden érthető volt.ui: De persze mindez könnyebb pl. a Titanium Backup(Pro)-val, amivel bármi más app dolgait is vissza tudod állítani..
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #22520 üzenetére
Mint mondtam, tökéletes a Mort, ezért nem is próbálom ki a Power-t (főleg hogy nem is tetszett, de amúgy se) Azért köszi. Egyébként itt-ott említették hogy nagyon jó lett, de engem nem tett kiváncsivá.
(#22523) Nunder: Válaszoltam stefi oldalán a Go-nál.
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #22511 üzenetére
"legalábbis a pro verzió" - Hehe, itt a fizetősbe a bogarak a plusz szolgáltatás. A free meg bogárnélküli.
Én Winampot használtam míg nem találtam a MortPlayer-t, és mivel bevált, már nem is próbálgatok mást (Régebben a PowerAmp-ot is próbáltam, de az vhogy nem tetszett egyáltalán, hiába a nagy hype körülötte). -
TRob1
veterán
válasz
domerator #22409 üzenetére
Gyro Galaxy, aTilt 3D Labyrinth Free ...
Nem próbáltam, de ezek sztem ilyesmik lehetnek.
-
TRob1
veterán
válasz
Avicularia #22382 üzenetére
Csak néha az asszony idegesítésére.
-
TRob1
veterán
válasz
bohoc71 #22378 üzenetére
Nekem ZTE Penge a telefon, és ha bemegyek AppDrawerbe, van egy olyan hogy ZTE Blade Settings. A Proxy sensor adatait tudom megnézni, Proxy kalibrálást lehet elvégezni, és az usb töltést lehet ki/bekapcsolni itt. Nemtom más típusnál hogy müxik, de tippre ugyanúgy van ott egy ilyen menüpont.
-
TRob1
veterán
válasz
transmission #22168 üzenetére
Én
MortPlayer-t.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Jah.
Sztem eleve jobban jár, ha feltesz egy ilyen vagy ilyen hátteret, és akkor widgetek se kellenek, üres home, de legalább fekete-fehér.(Annyi, hogy az előbbin a rózsát, az utóbbin meg a feliratot át kell színezni fehérre, mert a szín nem menő manapság
)
(#22151) dokee78: RSS-ből má' nem is jó a fehér? Még válogatsz is?
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #22145 üzenetére
Nemá, holnap lesz a Szilvi szülinapja?
Egyébként az ilyen képernyőképek láttán mindig elgondolkodok, hogy visszatérek a fekete-fehér tv nézésére (mint annó, 30 éve), illetve az is mindig eszembe jut, hogy vajon a gazdáiknak csak egyszínű ruháik vannak-e, és az autójuk is mindig csak fehér v fekete (más szín kizárva), és valszeg a falak is csupaszok otthon (max a fehér falon 1-2 fullfekete négyzet).
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #22126 üzenetére
Nem találkoztam még vele, igaz, nem is kerestem, mivel az említett noteszbe lehet olyat csinálni, hogy beviszed előre a listát (csak egyszer kell, 1.kép), és utána amit bejelölsz, azt teszi a bev.listádra (vagyis nem kell mindig újraírnod, hanem csak katt arra, amit épp venni kell, és az lesz a lista, 2.kép). És amit megvettél, az értelemszerűen a fenti fülön látható Kész oldalra teszi.
(Vagyis ugyanazt tudja amit szeretnél, annyi különbséggel, hogy neked kell egyszer bevinni egy tetszőleges listát.)
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Nah, erről van szó. Mindig is ezt használtam jegyzetekre.
Nem beszélve arról, hogy nekem olyan funkció is kell, hogy a jegyzetbe dátum ill. idő beszúrás, amit a többi kipróbált note nem tudott (vagy én nem találtam), ez meg azt is.
Nagyon jó a bev. lista is, és az is hasznos, hogy állíthatom, hová ugorjon a jegyzetbe, mikor megnyitom (szöveg elejére, végére, vagy utolsó szerkesztési pontra). Persze lehet hogy ezt pl. másik note app is tudja, de az a lényeg, hogy ez mindent tud, amire szükség van, és mégsincs "túlcsicsázva". -
TRob1
veterán
Nyomsz egy Menü-t mikor az app drawer-ben vagy, és már látod is. /Program elrejtése-ként írja ott/
(Egyébként nem csak ez miatt, de azt vettem észre, hogy sokan, sok helyen elfelejtik használni a menü gombot)
Szerk: Nah, helyes, gyorsabban megtaláltad, mint ahogy leírtam.
(#22033) doddencs: Lassúúúú? Nah, ezt még nem olvastam/hallottam róla.
Én személy szerint passzolom a kérdést, mivel sose volt gondom vele, ezért nem is néztem alternatívák után.
-
TRob1
veterán
Évek óta használom a programot, semmi gonddal. Régen 2 féle SE telefonhoz, év eleje óta meg Androidhoz (2 gépről is). Akkor biztos rakás szar.
Jah, és erre mondják: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem biztos hogy a víz a hülye".
(#21837) RexpecT + (#21841) basaja:
Android Lost-ot is dícsérik, és sokmindent tud (ingyenes) -
TRob1
veterán
Jah, és eléggé dícsérik a Meridian Media Player-t is...
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21809 üzenetére
Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. (1-1 negatív vagy pozitív hsz-ből nem lehet eldönteni semmiről, hogy az neked tetszik-e vagy sem) Pl.pont a Mobo-nak "kellene" az egyik legjobbnak lennie a szavazatok mennyisége és átlaga alapján...
Szvsz ez olyan dolog, hogy mindenki eldönti maga, miket használ. Nekem pl. a néhány hsz-el lejjebb lévő nexusking ajánlóból 1 db app van telepítve, a "valami zseblámpa"
, a petipetya ajánlóból meg 2 (dropbox, docs to go), pedig van vagy 55-60 app a telefonomon.
Több ezer hsz-ből egy mondja hogy gyenge, mások meg 4-5 pontot adnak rá, akkor mi a fontosabb? Az 1 vagy a sok ember véleménye? Sztem legfőképp egyik se, hanem a saját tapasztalat.
VPlayer-t vagy pedig a Yxplayer-t? - 1 pillanat telepíteni mind2-t, és néhány perc alatt kiderül, hogy melyik jobb számodra (hisz a vélemények alapján nagyon xarok is, meg nagyon jók is
)
Bocsi a hosszúért...
-
TRob1
veterán
válasz
nexusking #21773 üzenetére
Csak kiváncsiság: Eddig sok vírussal találkoztál? (Tényleg érdekel, mi a helyzet Android fronton)
szerk: Mert olyannal még nem találkoztam hogy valaki vírust talált volna rajta, de olyannal már rengeteggel, aki azt mondta, hogy Teljesen felesleges minden ilysfajta app.
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21311 üzenetére
Neki sem ajánlottam, csak kérdeztem hogy nézte-e már.
(Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok
Sztem nincs olyan hogy legjobb, mindenkinek más tetszik, mindenki mást ajánl (vagy a sablon PowerAmpot
).
-
-
TRob1
veterán
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem azt akartam mondani hogy a telefonodon nem tudsz megoldani semmit, hanem hogy root nélkül a rootot igénylő dolgokat. Az egyébként-et helyettesítsd: másként vagy root nélkül
A root-ellenzést meg megint félreérted. Nem ebből szűrtem le, hanem az egész eddigi hsz-eidből, mikor felmerült a root szó.
(#21240) porse:
Lehet. De ez is csak nézőpont kérdése. Van aki megelékszik mindig azzal amit mások adnak/eldöntenek helyette, és van aki magának keresi meg a "legjobbat" (ami szintén relatív). Mert azt is furcsának tartom, hogy a HTC cuccai egységesen mindenkinek tetszenek, hisz a világon nincs semmi ami mindenkinek bejön. (A legszebb nők se tetszenek mindenkinek, a lenagyobb filmek se jönnek be sokaknak, a világ legszebb építményeiért se rajog mindenki... stb) -
TRob1
veterán
Bocsi, nem vita, hanem tényleg érdekel.
(#21232) Storms:
Igen, én is azt használom, de itt most arról volt szó, hogy ezt root és pénz (mert ugye a fizetősökben nincs) nélkül hogy oldom meg.(#21234) porse:
Az miért semmi szerinted, ha vki olyan ellenzi állandóan a rootot, aki nem tudja megoldani egyébként a dolgokat? Tök mind1 milyen appokat talál a marketen, rendszerszinten nem lehet megoldani semmit root nélkül (többek között pont ezért találták ki a root-ot).
(és egy nagyon off, de már a leges legelső windowsomban is rendszergazda voltam a pc-n, hát ugyanígy tettem a telefonon is, hadd "uraljam" már, ami a sajátom)
-
TRob1
veterán
Mikor megvettem az első (és egyetlen) androidos telefonom, nyomkodtam kicsit, lemerült (elég hamar annyi szuflával ami benne volt
), töltőre vele, addig olvasgattam, mikor feltöltött, go root, és főzött rom.
(#21225) sssz:
1 hónap? 1-2 óra (férfiaknak)
Ok, írd úgy, csak légyszi legyen olyan írás is benne, pl. miként lehet full backupot csinálni minden alkalmazásodról és adatairól is. Vagy mi módon lehet esetleg 1-2 rendszer által telepített alkalmazást törölni esetleg másra cserélni. És reklámmentesség megoldás is jó lenne (pénz nélkül
)...
-
TRob1
veterán
válasz
volvoguy #21201 üzenetére
Amit először megadtál, az az elsődleges, nem lehet cserélgetni. Factory reset után tudod újra megadni (amivel mindent törölsz)
(Nah, pl. többek között az ilyesmik miatt is tartom feleslegesnek a több gmail accot... Persze csak akkor, ha "falsból" van vmelyik. Ha eleve volt is több, és használja mindet az ember amúgy is, akkor megértem.)
Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest