Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Én néha leszedem a telefon hátlapját, és lefigyelem hogy megvan-e még, illetve a helyén van-e az akku, nem használok rá külön appot.
(Ha esetleg másmilyen figyelésre gondolsz, olyat nem használok. Csak a beépített akkuszintjelzőt, ami ha jelzi hogy majdnem lemerült, akkor feltöltöm
) -
TRob1
veterán
válasz
sittes79
üzenetére
a Tiny Flashlight + LED-nek.
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
Nézd meg pl. az utóbbi 3 hsz-em (szerkesztés szempontjából)

szerk: a 10 év Nokiáért részvétem.

szerk2: Hogy nem iszol alkoholt, az meg
(Fogadjunk vmi kiscsaj vagy. Ez megmagyarázza a 10 év Nokiát is: Oviban kaptál egy 3210-est, de most hogy gimis "nagylány" lettél, lecserélted zsebpénzből egy droidra.
) -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
Gondolom a legújabbat használod (habár eddig is volt haladó beállítások)
(#27441) Zsolt_72:

-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
Menü/Tulajdonságok és ott a 6. menüpont (Haladó beállítások)
ui: Ugye még mindig a GoLauncherEx-nél járunk?

Zsolt_72 + petipetya:
Nem jártok véletlen egy nappal előrébb?
Még nincs új év!
Nem éjféltől szokás kívánni? 
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem az a tippem, hogy a biztonsággal függ össze az is, hogy külsős appok nem tudják "kinyerni" belőle az infot az értesítéshez...
szerk: Persze, az biztos hogy vannak mentései, de azért akkor se kerüljenek más kezébe a mélek, kontaktok, jelszavak, egyéb adatok... stb. ha nem muszáj.

-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Sztem tuti jobban jársz ha az új gmail appot használod és hagyod a fenébe az értesítést (értesítési sávon úgyis jelzi), mint hogy egy régebbi gmail appot használj csak az értesítés miatt (legfőképp a biztonság szempontjából, ugyanis ez irányú javítás/fejlesztés is történt)
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
A Go-ról van szó? Mert ha igen, csak simán installálod, és a GoLauncher Haladó beállítások menüpontjában belemész a legfelső, Go Launcher Ex Értesítések-be és bepipálod hogy mikre jelezzen.
(#27426) klambi:
k9
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
ADW Notifier is működik sokak szerint (én nem használom, Go párti vagyok)
Ha a Gmail jelzésre gondolsz, az meg semmivel nem működik mostanság...ui: habár ahogy olvasom, mindenkinek máshogy működik vagy épp egyáltalán nem.

-
TRob1
veterán
Azért közel se fut minden...
De így működik a droid (ha már van memó, hadd ne legyen üres. Majd felszabadít 1 pillanat alatt, ha netán másnak kell
)(#27379) Tomi0703:
Nincs mit.(#27381) Javert:
Z4root for Blade (És előtte kapcsold be az ”USB hibakeresést”) -
TRob1
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
(#27372) mraco:
Sajnos az meg nem a Go csapat hibája... régebbi gmail appra jelez, de az újabbakra elvileg semmi más se, gugli vmit megberhelt (az én tippem az, hogy még jobban rámentek a biztonságra, és ez miatt van vmi gebasz)(#27373) tutis:
Erre 1 tuti megoldás van: Válts Androidról más platformra, mert a droid így működik (és ha te bezárogatod, ő úgyis megnyitja, de a bezárások-megnyitások miatt nő a proci használat és az akkufogyasztás, ezért jobb hagyni ahogy van)
A másik megoldás még lehet amit te is írtál, a fagyasztás... max ha vmi zavar lesz az erőben, felolvasztod azt az appot, ami miatt van. -
TRob1
veterán
Hogy én se maradjak ki a jóból. Igaz, csak egy egyszerű építmény, ál visszajelzőkkel, de valódi! sörrel
(Soproni) + gumírozott hátrésszel a karcolások ellen, a hátoldalon cégjelzéssel 

-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
Németo.: Az úthálózat 650 800 km-t tesz ki, beleértve a 11 400 km autópályát is. (http://www.euvonal.hu)
Olaszo.: Az úthálózat teljes hossza 309 044 km, ebből 6400 km autópálya (http://www.euvonal.hu)
Magyaro: kb. 32ezer km (1999-ben 30.267,6km), autópálya kb 1300 km (http://statisztika.blogspot.com/2009/12/kozutak-hossza.html)
Nem beszélve arról, hogy a nyugati országokban mindig jobban odafigyelnek a frissítésre/bővítésre/naprakészségre...
-
TRob1
veterán
válasz
Arween
üzenetére
He?
Mint írtam, el vannak különítve a törölt alkalmazások mentései, és akár egy gombnyomással, de akár szelektálva is, törölheted őket.
A teljes visszaállításnál is fel vannak sorolva a mentett appok abc sorrendben, és a legvégén (a z után
) ott vannak a törölt appok mentései is kiszürkítve, áthúzva, ha nem akarod visszaállítani őket, akkor csak 1-1 klikk rájuk és kiveszi előlük a pipát.
Teljesen jó így a rendszer, átlátható is és egyszerű is. És ami fő, biztonságos.De indítsd el a TB-t, nyomj menü gombot, majd katt a műveletekre és ott nézelődj. Bármelyikre nyomhatsz, mert attól még nem indul a művelet, de ott legalább látni fogod hogy is néz ki...
-
TRob1
veterán
válasz
Arween
üzenetére
Be lehet állítani hogy hány mentés maradjon meg. Alapból asszem mindig csak az utolsó. De ha letörölsz 1 appot amiről már készült mentés, akkor hiába mented a többit folyamat, a törölt app mentése is megmarad. Ezzel vagy azt csinálod hogy törlöd a mentését (csak ezt), vagy full visszaállításnál kiveszed előle a pipát.
Ha a Menü/Művelet menüpontban lefelé mész, a végén lesz olyan hogy Másolatok törlése, és azon belül: Az eltávolított alkalmazások bizt.mentéseinek törlése (így is tudod törölni őket, ha tuti nem kellenek többé)
-
-
-
TRob1
veterán
1.Szinte biztosra veszem, hogy csak az alap Launcherrel használhatók a HTC gyári widgetjei
2.Menü/Tulajdonságok és ott a Hatások (4. menüpont)-ban Átmenet megadása, és itt véletlenszerűről vmi mást válassz.
3.Amit a wood-on látsz, az a GoWeather (egy különálló, Marketből szintén letölthető óra+időjárás app) -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
Beállítások legalsó menüpontja. Nálam: A telefonról (De gondolom vmi hasonló mindenkinél) és ott van az Android verziója.
(#26870) sssz:
Proximity-ktén sem szerepel? Mert a hívásbeállításokban szokott lenni. (De ha kikapcsoljátok, számítsatok rá hogy folyamat leteszitek/leteszi a hívást, kihangosítjátok... stb.) -
TRob1
veterán
B O L D O G K A R Á C S O N Y T M I N D E N K I N E K !

-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika
üzenetére
Szvsz PC-n meg kib. hatalmas játék, és az irányítással sincs semmi gond. Az elsőt 2szer végig is játszottam... (persze telefonon meg ki sem fogom próbálni)
-
TRob1
veterán
Ez a funkció csak GoLauncher használóknál jön elő.

ui: Egyébként a fagyasztástól meg még frissülnek az appok...
szerk: Mire szerkesztettem Probert75 is beírta (És én is pont a Maps-nál vettem észre, volt egy verzió ami zabálta az akkut nálam, de most már úgy tűnik, okés
) -
TRob1
veterán
válasz
Canonfan
üzenetére
Szerintem erre is a Titanium Backup (Pro) a megoldás... persze rootolt telefonon.
Egy alkalmazáson hosszan nyomva feljön egy menü, ott katt a Marketről leválasztás-ra. Ha újra akarod "Marketolni", akkor meg ugyanígy, csak Felcsatolás (eleve az is jelenik meg).Probert75+Teasüti:
Attól még frissíteni fogja azt is, ha rányom az összes frissítésre... -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Na megnézem ezt a RealSync-et. (Pro és sima között csak a 15 fájl/korlátlan a különbség?)
(#26435) dokee78:
Ez hamis, még a vak is látja hogy vmi amatőr Photoshopper készítette. A DB különben sem ilyen fajta tintát használ a leveleihez, és viasszal le van pecsételve...
(Én meg várok a végleges, a "nagyközönség" számára is elérhető verzióra
) -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Az oké, de ha épp az erdőben sétálgatsz, és pont akkor vki a közös (megosztott) mappátokba bedobott neked pl. egy 1,5gigás divx filmet hogy feltétlen nézd meg, a telefon meg leszinkronizálja a zsebedben, akkor mi van?
(Ha csak wifi-n, akkor meg megintcsak elvesuik a lényeg amit szeretnél, a folyamatos szinkron).
Sztem így jó, bármikor-bárhol elérem azt ami épp kell (ha van bármilyen net)(#26426) dokee78 :
És ezt te tuti a DropBox-tól kaptad?
Mert ha igen, miért nem kaptam én is, és miért nem elérhető Marketen? (Inkább nem kockáztatok vele) -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Jah, csak épp utána kellene gondolni: ha szinkronizálna folyamat mint pc-n, és a mobilneted 1 nap alatt kifújna, akkor mit mondanál? Direkt van így megcsinálva. ("De jó is lenne" ha a 8 gigányi dropboxomat automatán szinkronizálgatná a telefonra
)(#26428) dokee78:
Na pont az ilyesmik miatt nincs benne...
-
TRob1
veterán
válasz
EVOkaa
üzenetére
Appdrawerben Menü, majd Program elrejtése és ott pipa azon alkalmazások elé, amiknek nem akarod az ikonját látni.
Akkura csak ezt tudom mondani. (De nem emlékszem hogy LP nagyon ette volna az akkut mikor még annó - januárban/februárban - az használtam.)
-
TRob1
veterán
válasz
RexpecT
üzenetére
Root nélkül nem mented a beállításokat és az eredményeket.
Rootnak pont az a lényege, hogy elérd az ilyen dolgokat (is).szerk: Nem ez a kár, hanem hogy sokan ódzkodnak/tartanak a root-tól, mintha mumus lenne... (ez kisarkítva kb. olyan, mintha soha nem bújnánk ki anyu védelmet nyújtó szoknyája alól, nem szeretnénk a magunk ura lenni
)(#26361) tboldi :
De lassú vagy...
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Azért írtam, hogy biztosan megértsd, hátha neki nem hitted el.
Hisz már a legelső kérdésben is így szerepelt: "... wifis neten keresztül nézzem" -
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Magyarosan: nem egyazon wifin, hanem két különbözőn.

ui: De lásd a #26345 hsz-t is.

-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
W I F I

-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
GO Weather Animate Wallpaper vagy GO Weather Animate WallpaperHD?
És van 1 valagnyi ilyesmi téma is, nemtom ezek azok-e, sosem próbáltam:
GO Weather Wallpaper Theme 2 -
TRob1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Na hogy állsz a Pulykákkal? Ma játszottam először vele, 25.550 egyelőre az egyéni rekordom.
-
TRob1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Nem hagyományosban.

-
TRob1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Köszi (meg mindenki másnak is)
Nem lesz egyszerű menet, úgy látom (még a végén hagyom is a francba, aztán majd mindig csekkolom a T-honlapon az aktuális egyenleget
)
Keresek vmi magyar leírást hozzá, mert ez sztem rajtam kifog.Más:
Akit érint, a GoLauncherEX-hez mától elérhető Marketen a friss hunosítás.
(#26045) dokee78:
Köszi
(Közben ugyanezt megtaláltam + 1 másikat is) Csak összejön vmi belőlük 
-
TRob1
veterán
Ki milyen híváskezelő (vagy fene tudja minek hívják
) appot használ, amivel nyomon lehet követni a havi hívásokat (esetleg sms-eket is), és be lehet állítani ingyenesen hívható számokat, és persze a különböző szolgáltatókra is külön az árakat? -
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Az összeset levették egyébként, csak kb. a magyar kivételével az összes vissza is került rá 1-2 napra.
---
Volt 1 ilyen kiírás náluk, de már a múlt héten:
"For this time, we update the translation files after releasing GO Launcher to android market (maybe Tuesday or Wednesday), and recycle translated completely files on Friday. So there will be some difference between the Language pack and GO Launcher. It’s hard for us to make them match up perfectly.
Anyway, thanks for your great effort for helping us to translate GO Launcher."
(#25950) Psychonaut:
Olyan ismerős ez a link.
-
TRob1
veterán
Nemtom volt-e, de még ez is bekerült a mai "occsókaságok" közé:
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tessék. (Mondjuk megvenni nem tudod
, de van
) -
TRob1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Minden kis négyzetben (3x3), minden sorban, minden oszlopban legyen meg minden szám 1-9-ig
(egyformák nem lehetnek egy sorban sem és egy kis 3x3-as mezőben sem) Kész. 
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
De ha vmi haszontalan, akkor meg már jobb "ingyenbe", neeem?

(#25849) Fehércápa:
2-szer is volt napi akcióban. De mint a neve is mutatja, napi és nem mindennapi (azok a napok meg már elmúltak, ezért nem kell 23Ft-ba kerülnie már).
-
TRob1
veterán
"De vajon melyik widget lesz az amelyik legközelebb áll a valósághoz - itt vidéken?"
A leírtak szerint egyik se...

Én meg a GoWeather-t "használom" mert az mindig ugyanazt mutatja mint a Win7-en a Minialkalmazás.

(A használat persze túlzás mert nem érdekel, csak helykitöltésnek tettem fel 2x1-ben
) -
TRob1
veterán
szerk.: összességében nekem sajna nagy csalódás ez a 10 napos akció. Semmi olyan nem volt számomra, amit hosszútávon is használnék napi/heti szinten.
Persze vettem vagy 12-13 appot, de mind vagy "tartaléknak", vagy 1-2 napi szórakozásra. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
pengemetal
üzenetére
Nekem frissült a Svox, de azóta csak a Marist akarja

(#25801) pengemetal:
Inkább akcióznák be a Marist, me' "6-7cázat" nem ér meg nekem egy ilyen nő.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
4. napot pótold ezen az oldalon

-
TRob1
veterán
Igen, ez lehet úgymond 1 vásárlásra "ösztönző kampány" is, de az is lehet, hogy pont a 10 napos ákcijó hatására tört elő hirtelen nagyobb mennyiségben a ténylegesen kártékony hatású, free appnak álcázott alkalmazás, mert valószínűleg most még többen szedik a free-ket is ész nélkül, hátha benne lesz/vagy már benne van az occsóságok (ócskaságok
) között.
De a fene se tudja, mi a valóság. -
TRob1
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
"A szoftver emeltdíjas számokra küldött üzenetet, amelyek nagyjából ezerdolláros költséget generáltak a károsultaknak.":
"Cut the Rope FREE
NEED FOR SPEEDTM Shift FREE
Assassin's Creed® Revelations
Where's My Water? FREE
Riptide GP FREE
Great Little War Game FREE
World of Goo FREE
Angry Birds FREE
Shoot The Birds FREE
Talking Tom Cat 2 Free
Bag It! FREE
Talking Larry the Bird Free
Talking Larry the Bird"
-
-
TRob1
veterán
válasz
dedike
üzenetére
Szerintem is így már egyértelmű.

Pl. Halloween környékén használtam kb.1,5-2 hétig egy Halloweenes Live Wallpaper-t, és semmit nem változott az akkuidőm a használata előtti időszakhoz képest (értsd úgy, hogy észrevehetően nem változott semmit, de mint mondtam, vmennyire azért valszeg többet eszik)Perpill. nem megy Live Wallpaper nálam, de a mostani akcióban megvásárolt My Beach HD se evett többet a 2 nap alatt míg használtam (egyébként csak azért nem Live-ot használok, mert annyi ikon van a home képernyőkön, hogy alig látszik belőlük vmi
) -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023
üzenetére
Nem jellemző. (Csak egyesek azt állítják. ) Sokan használnak, és semmi különösebb plusz fogyasztással nem jár (valamennyivel azért biztos többet eszik, de nem zabálja)
-
TRob1
veterán
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Ha esetleg másmilyen figyelésre gondolsz, olyat nem használok. Csak a beépített akkuszintjelzőt, ami ha jelzi hogy majdnem lemerült, akkor feltöltöm
)

(Fogadjunk vmi kiscsaj vagy. Ez megmagyarázza a 10 év Nokiát is: Oviban kaptál egy 3210-est, de most hogy gimis "nagylány" lettél, lecserélted zsebpénzből egy droidra.

Még nincs új év!
Nem éjféltől szokás kívánni?

Rootnak pont az a lényege, hogy elérd az ilyen dolgokat (is).
(Te nem ájfónt akartál venni véletlen?
(Közben ugyanezt megtaláltam +