Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
1. Szerintetek van olyan alkalmazás, amellyel két különböző androidos telefon között megoldható a fájlok átvitele, lehetőleg számítógép nélkül - mindkettő ugyanarra az otthoni wifi hálózatra csatlakozik, ha ezt igénylő alkalmazást tudtok az is megfelelő.
2. Ugyanígy két különböző androidos telefon között vajon mivel lehetne naprakészen szinkronban tartani a híváslistát és az sms-ket? Szintén számítógép nélkül. Backup progival rendben megy, ha a backup fájlt az egyik telefonról átküldöm a másik telefonra, de ennél egyszerűbb - lehetőleg online - megoldást keresek. Itt is bejátszhat az otthoni wifi hálózat segítsége.
-
petipetya
nagyúr
Webes felületen:
- Belépsz a naptárhoz a https://www.google.com/calendar címen.
- Más naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.
- Vissza a naptárhoz gomb.
- Saját naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.Telón:
- Szinkronizálás részben a naptárhoz pipa be (ha alapból nincs ott).
- Naptárban opciók gomb / további beállítások / saját naptárak / időjáráshoz mindkét pipa betesz.
- Ha leszinkronizálta, akkor a szinkronizálás részben kiveheted a pipát a naptártól.ui.: Egyébként most hogy mondod, az időjárás nekem sem jelenik meg a telefonos naptárban, pedig eddig ott volt. Így már értem a problémádat...
-
petipetya
nagyúr
Szokott valaki úgy telefonálni, hogy megcsörgetik és egyből visszahívja az illetőt? Erre keresek valami gyors módszert, aki tud légyszi ossza meg velem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #9131 üzenetére
Csak egyszer próbáltam ki az alkalmazást ébresztés nélkül, pusztán kíváncsiságból, hogy lássam mennyi mozgást produkálok éjjel. Az ébresztés részét vétó szépen levezette.
Sosem használnám, mivel a legtöbbször nagyon korán kelek a munka végett és már az is gáz lenne, ha a megszokottnál 10 perccel korábban rugdalna ki az ágyból.
-
petipetya
nagyúr
válasz
morfondőr #9090 üzenetére
Személy szerint ezért választottam külön a feljegyzéseket és az emlékeztetőt. Ez utóbbihoz a főképernyőre tettem ki a
One Click Add Event nevű alkalmazást.
A naptárban 1 perc van beállítva az emlékeztető idejének. Bárhol vagyok, csak rákattintok erre és pár mp alatt meg is van az emlékeztetőm, amely az adott pillanatban jelez.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Agent T #9022 üzenetére
A válasz igen. A telefonod a mobilinternetet használja, az pedig teljesen mindegy hogy mire, az adatforgalom pörög. De direkt kipróbáltam és feltelepítettem a 3G Watchdog-ot, majd a telón lévő mobilnetet wifin keresztül megosztottam egy másik androidra, ahol elindítottam egy letöltést.
-
petipetya
nagyúr
válasz
ThorsHUN #8937 üzenetére
Próbáld ki az ingyenes
Tango Video Calls-t. A napokban teszteltem és megfelelően működött, pedig a telómon csak hátlapi kamera van, de a másikon volt előlapi is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #8744 üzenetére
A megfelelő beállításokkal a k9mail is egyből jelzi az új leveleket:
- telón beállítások / fiókok és szinkronizálás / háttéradatoknál maradjon bent a pipa, míg az auto szinkronizálásból vedd ki.
- ezután a k9mail-ben az opciók / settings / network / background sync-nél ezt jelöld be: when background data is enabled
- telefont indítsd újra - ez kell, nálam addig nem működöttTesztelve, működik.
-
petipetya
nagyúr
sssz:
Értem, akkor ez az oka. Azért köszi neked és llaszlo-nak is.lordfreyr:
Meglestem neked, röpke 14MB-ot zabál fel - fotóEgyébként 550-en és 800-on is egyaránt lomha a gyári 2.2-vel. Van benne pár pofás widget, meg látványos a forgatási animáció, de nem nagy szám.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #8434 üzenetére
Pedig az anysoftkeyboard-ban benne van:
- Beállítások / nyelv és billentyűzet / anysoftkeyboard / billentyűzet / 16 billentyűs angol bepipál
- Szövegmezőben megjelenik a qwerty, itt kattints a billentyűzet jobb felső sarkában található ABC-gombra, és előjön az általad kívánt hagyományos billentyűzet, amely a fizikai gombos telefonokra hasonlít.A könyveket én is köszönöm, már szedem is le mindet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #8296 üzenetére
Szia!
Használd azsms backup+ nevű progit erre, engem még sosem hagyott cserben.
Ja, hogy Nokiára... Akkor ez a program sztornó.
citkar:
Igen, a 60/60 = perc alapú számlázás. -
petipetya
nagyúr
Az extended controls-ban mit kell beállítani ahhoz, hogy a status bar-on ne csak az extended controls felirat legyen, hanem maguk a widgetek is?
-
petipetya
nagyúr
Használja valaki a tv24 nevű progit? Praktikus, mert tv műsor és értesítő is egyben, ellenben nagyon zabálja az aksit, ezért le is gyalultam: fotó az aksi használatáról
-
petipetya
nagyúr
Akkor nyugodt szívvel és jó tapasztalattal ajánlom az ingyenes
go contacts-ot is, amely magában foglalja a telefonkönyvet (a csoportok kezelésének lehetőségével) és a tárcsázót (t9 tárcsázási lehetőséggel) is - katt a linkké alakított szövegre a fotókért.
-
petipetya
nagyúr
Amazon app store - magyar nyelvű leírás
Beregisztráltam, aztán rákerestem a file szóra, ki is adta az es file explorer-t. Rákattintottam, aztán eltűnt minden, és azóta a legördülő kereső mezőben az android szekció nincs is benne... Ha valaki rájön miként kell használni, írja le légyszi.
Igaz, a cikk alján írják is hogy azóta leállították, úgyhogy visszaszívom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #7885 üzenetére
Persze. Vásároltam már paypal-os fizetéssel, illetve market enablerrel is - ez utóbbi csak teszt volt egy nálunk nem elérhető, 200Ft-os alkalmazással.
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom, hogy eddig is benne volt-e a go sms-ben, de a security részben be lehet állítani azt, hogy a telefonon lévő összes alkalmazás is kóddal induljon el.
-
-
petipetya
nagyúr
Szia!
Csemegéztem egy kicsit a közelmúltban telepített alkalmazásaim között:
lottózó
Made in Hungary
végül pedig a kedvencem:
sleep as an droid - ha van a telódban mozgásérzékelő szenzor, akkor este elég betenni a párna alá, és a rezgésekből kirajzolja az éjszakádat. A teszt napján 23 órakor feküdtem le, a legelső görbe az a mocorgás amíg elhelyezkedtem, a többit pedig alvás közben produkáltam - fotó
-
petipetya
nagyúr
SUSH! - Az időzített hangvisszaállító
Velem rendszeresen előfordul(t)... - eddig.
-
petipetya
nagyúr
A fizetős
App Protector Pro segítségével bármelyik alkalmazást le tudod jelszavazni.
Jegyzetnek az ingyenes
ColorNote Notepad Notes-t használom, ebben alapból le lehet jelszavazni a jegyzetek egyenként, illetve widgetnek is ki lehet pakolni akármelyiket.
Sms-hez a szintén ingyenes
Go sms-t használom. Ebben is be lehet állítani jelszót illetve azt, hogy az értesítési sávon se áruljon el semmit az sms feladójáról.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #7565 üzenetére
Nincs androidod, ebből kifolyólag:
1. Honnan tudod hogy nincs benne, ha nem is hasznélsz androidot?
2. Igaz ez az összes többi alkalmazásra, melyről véleményt nyilvánítasz.
3. Ha valaki újonc a te hozzászólásod alapján mérlegel valamit, az félre van vezetve.
4. Van egy kereső (nem google) itt a topicban, melybe nyugodtan bepötyögheted az általad keresett alkalmazásokat, és akkor nem veled van teleszemetelve az egész topic.ui.: a feloldóminta alapból benne van az androidban
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #7541 üzenetére
Ha van openrecovery a telefonon, akkor nyert ügyed van. Abban van olyan funkció, hogy a telót a géphez tudod csatlakoztatni háttértárként (=sd), miközben a rendszer nincs betöltve.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #7537 üzenetére
Keress rá a sense analog clock widget-re, az csontra így néz ki. Van belőle 4x2-es és 4x1-es, fekete, fehér és átlátszó témával is.
-
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy mindent engedélyeztem, aztán kiszedtem azokat amelyehez nem kell net (pl. sms alkalmazás stb.). Utána szépen egyenként szedtem ki a pipát mindenhonnan, amíg csak az kapott netet amihez én akartam.
Persze csak kísérletképpen néztem meg, mert nem használom.
-
petipetya
nagyúr
Igen, magam is használom a
Picasa Tool Pro-t.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kissandras20 #6203 üzenetére
A Contact Group Manager segítségével.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #5895 üzenetére
Kétféle jegyzetelést használok:
1. Notification Notes Free a panelen, ha gyorsban fel kellene írni valamit.
2. Új esemény a naptárban, amely rezeg, villogtatja a led-et ls kiteszi magát a panelre is - ezt az időhöz kötött teendőkhöz. -
petipetya
nagyúr
Market kérdés:
Hogyan lehet kivenni valamit a my apps listájáról, hogy ne akarja frissíteni? A képen a docs to go-t szeretném onnan eltüntetni.
-
petipetya
nagyúr
Számlazárástól. Tegyük fel, hogy 13-án van a számlazárásod, akkor a mostani ciklus január 14. nulla órától tart egészen február 13. éjfélig. A lassítás pedig a számlazárás utáni nap nulla órától, vagyis 14-től nulla órától esik le. Az ingyenpercek és minden más, a csomagodban foglalt cuccos is így alakul.
-
petipetya
nagyúr
Hasonló paraméterekkel bír a SiMi Folder Widget.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
NoMagix #5753 üzenetére
Menj bele a beállítások / beviteli és nyelv menübe, majd pipáld be azt a szemétláda anysoftkeyboard-ot. Azon belül pipáld be a tetves magyar 4 soros gwerty-t. Végül menj egy szövegbeviteli mezőre, bökj rá egyszer majd még egyszer, aztán bökj rá hosszan és válaszd ki a listából azt a rohadék anysoftkeyboard-ot.
-
petipetya
nagyúr
válasz
DeFranco #5737 üzenetére
1. Töltsd le a Vulnerable Recovery-t innen.
2. Csomagold ki és másold be az sd gyökerébe a OpenRecovery-3_3 mappa tartalmát: OpenRecovery mappa és update.zip
3. Kapcsold ki majd kapcsold be a telefont úgy, hogy nyomva tartod az X + bekapcsoló gombot 3 mp-ig.
4. Hangerő fel és kamera gombot nyomd be.
5. Menj rá az apply sdcard:update.zip menüre.
6. Végezd el a wipe dalvik cache + wipe cache partition parancsokat.
7. Keresd meg a nandroid menüt, és ott válaszd ki a backup all-t.Visszaállítás később a restore all menüponttal történik.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amatőr csillagászat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netflix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest