- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
BigBlackDog #39163 üzenetére
Airpush Detectorral nézd meg melyik alkalmazás okozza és töröld.
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #39136 üzenetére
Miért nem jó? Kiválasztod melyik képeket akarod cserélgetni. Megadod, hogy automatikusan cserélje vagy amikor rányomsz a kitett ikonra (ami egy általad kiválasztott kép). Azt is beállíthatod, hogy ilyenkor cserélje a mappában következő képre vagy nyissa meg a képek előnézetét. Tehát ha az alapértelmezett mappájába két képet raksz, akkor ha jól állítottad be, akkor a képernyőn a widgetre nyomva cseréli a háttérképet. Mi a gond?
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #39097 üzenetére
Próbáld ki ezt: Wallpaper Changer.
(#39093) gipsztigris: az is egy lehetőség. Lényeg, hogy megoldódott.
-
tomy86
addikt
válasz
gipsztigris #39085 üzenetére
Lehet, hogy a market szerint nem kompatibilis az X8-al. Letöltöd a saját telefonodra és utána átteszed az övére. Hátha mégis megy.
-
tomy86
addikt
válasz
mandras81 #38911 üzenetére
Az AirPush Detectorral kiderítheted melyik app okozza.
szerk: megelőztek
-
tomy86
addikt
válasz
Csucsu88 #38853 üzenetére
Ha diktafon szerűre gondolsz és nem hívásrögzítőre, akkor Hi-Q MP3 Recorder (Full). Van ingyenes verzió is, de ha jól tudom csak 10 percet rögzít.
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #38828 üzenetére
Szivesen. Egyébként, ha csak naptár widget kell, akkor próbáld ki a Simple Calendart. Én jelenleg ezt használom. Kirakod akár több példányban és mindegyiknél külön kiválaszthatod, hogy melyik naptáradat mutassa.
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #38813 üzenetére
A TRob1 által ajánlott megoldás a legegyszerűbb. A google naptárban létrehozol egy Munka naptárat. Ezután a telefonodon pl. a Business Calendarnál (de szerintem bármelyiknél) beállítod, hogy csak a "munka" naptárat mutassa. Kipróbálva.
Business Calendarnál a beállítás. Menü - Egyebek - Calendars. A felső "Favorites" részben azoknál a naptáraknál, amiket nem akarsz látni rányomsz a zöld nyílra (így azok átkerülnek az egyéb naptárakba) , amíg csak a "Munka" naptárad marad ott és ennyi. -
tomy86
addikt
válasz
lecsoo4 #38585 üzenetére
Nemrég volt róla szó. Én a Widgetsoid2.x-et használom.
-
tomy86
addikt
válasz
RootRulez #38535 üzenetére
sms backup+. Google fiókba ment (SMS-t, MMS-t, híváslistát) és be lehet állítani auto backupot is.
-
tomy86
addikt
válasz
tvamos #38506 üzenetére
Elixir vagy Widgetsoid.
-
tomy86
addikt
A prémiummal továbbra is az a bajom, hogy ennyit nekem nem ér. A futamot nem akarom telefonon nézni. Igazából a Livesports24 F1 Racing majdnem mindent tud, amit elvárok ebben a témában (futamok eredményei, bajnokság állása, hírek stb.), csak nem lehet emlékeztetőt beállítani a futamokhoz (vagy csak nem találtam meg). Erre használom az F1 Calendart. Arra gondoltam, hátha van egy 2in1 progi.
(#38245) RBJ: Lehet abban valami, amit RazorGTR1 ír. Többeknek volt hasonló gondja hamis kártyák miatt. Ha a gyári csomagban volt, az más. -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Sport témában keresek a jelenleg használt programokra alternatívát. Négy sportágban: F1, WTCC, NHL, NFL. Amit tudjon: mérkőzések, futamok időpontjai (ha ezekhez emlékeztetőt is tud adni az + pont). Eredmények, ha lehet visszamenőleg is. Bajnokság állása. Hírek nem fontos.
Főleg a WTCC és F1 kapcsán érdekelnének javaslatok. Amiket most használok: NHL GameCenter, NFL Scores & News, F1 Calendar - Livesports24 F1 Racing, Tom Coronel. Ingyenes előnyben. -
tomy86
addikt
válasz
stefi68 #37924 üzenetére
Amíg nincs jobb ötlet: Simi Clock. A betűtípus mondjuk nem állítható, de a méret és szín igen. Tudja a hetek számát is. Az időjárás és akksi kijelzést meg egyszerűen nem jelölöd be.
-
tomy86
addikt
válasz
PrinczA #37850 üzenetére
My Shopping List. Korábban volt a telefonomon és ha jól emlékszem van benne wifi és bt mellett online szinkron funkció is.
-
tomy86
addikt
válasz
atillaahun #37227 üzenetére
-
tomy86
addikt
SMS Backup+. Elmenti az üzeneteket és a híváslistát a google fiókodba és vissza is állítja (ha jól tudom az MMS-t nem tudja visszaállítani). Névjegyzéket meg mented sd kártyára vagy google fiókba és onnan visszaállítod.
-
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló #36984 üzenetére
A Mort Player tényleg nem játssza le (rosszul emlékeztem). A következő hozzászólásomban módosítottam is (sajnos lejárt a szerkesztési idő). De hogy az andLess sem játssza le? Nálam tökéletesen működik.
-
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló #36977 üzenetére
-
tomy86
addikt
Én a widgetsoidot használom ilyenekre.
-
-
tomy86
addikt
Akkor a telefon beállításaiban meg kell keresni az alkalmazások kezelése menüt és ott egyenként kell megnézni, hogy melyik alkalmazást lehet sd-re áthelyezni. Ha rányomsz egy adott alkalmazásra a listában, akkor ha lehet, kiválaszthatod az áthelyezést sd kártyára. Bocs, de a Wildfire menüjét nem ismerem pontosan. De a telefon topikjában, biztosan pontosan le tudják írni, hogy érhető el.
(#36489) Cartman023: ahhoz van egy "számlázási idószak" tarifa beállítás.
típus: számlázási időszak, hossza: 1 hónap, első napja: 2012.01.01. havidíj: értelemszerűen a díjcsomagod havidíja. -
-
tomy86
addikt
válasz
nimfas #36416 üzenetére
Hozz létre egy szabályt így:
név mondjuk: havi keret
aktív:true
cél típusa:hívások
tarifa: egyik sem
keret nincs túllépve:true
irány:kimenőés két díjcsomagot
1/ név pl. kimenő hívás
típus:hívás
keret típusa: korlátlan
számlázás módja: 1/1 (ha másodperc alapú)
havidíj:0
ár ehységenként:0
egység díja a kereten belül: 13/13
egység díja:13/132/ név pl. lebeszélhető díj
típus: vegyes
tarifák összevonása: kimenő hívás
keret típusa: költség
keret:2000
havidíj:0
percdíj:0ez a szabály legyen az ingyenes alatt
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
nimfas #36399 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy "ingyenes" számcsoportot, benne az ingyenes számokkal. A Díjcsomagoknál létrehoztam egy "ingyenes" tarifát, ahol a díj 0. Ezt a díjcsomagot tettem a lista aljára (fontos a sorrend). Végül a szabályoknál csináltam egy "ingyenes" szabályt, ahol a tartalmazott számok az "ingyenes" és a tarifa "ingyenes".
-
tomy86
addikt
válasz
#30734848 #36361 üzenetére
Az elsőre a RootRulez által ajánlott Call Meter 3G, a másodikra meg a 3G Watchdog.
-
tomy86
addikt
válasz
Teasüti #36130 üzenetére
Erre gondolsz? Voice Search
-
tomy86
addikt
Nem magától teszi oda az ES sem. Menü-Manager-App manager és a kiválasztott alkalmazást menti. Nem rootolt a telefonom. T-s függő, újonnan vettem és nem rootoltam.
Senki nem állította, hogy magától teszi oda(#35591) TRob1:: szerintem az utólag telepített appok mentéséhez egyik proginál sem kell root (és itt továbbra is csak az apk fájl mentéséről bszélek).
-
tomy86
addikt
válasz
kavics325i #35584 üzenetére
A TC nem tudom, de pl. az ES File Explorer a backups mappába az sd-n.
-
tomy86
addikt
válasz
atila4 #34986 üzenetére
Endomondo Sports Tracker vagy a korábban többek által ajánlott Sports Tracker.
-
tomy86
addikt
válasz
bluobluo75 #34042 üzenetére
Kiválasztod a programot, rányomsz a download gombra és rákérdez,hogy akarod-e telepíteni. Most is kipróbáltam és működik.
-
tomy86
addikt
válasz
bluobluo75 #34035 üzenetére
Először a getjar települ. Azt elindítva eljutsz a getjar oldalára és ekkor már le tudod tölteni bármelyik programot. Ezután, ha zavar le is törölheted a getjart.
-
tomy86
addikt
válasz
bluobluo75 #34029 üzenetére
Beautiful Widgethez van hasonló téma ingyen. A BW pedig ingyenes a getjaron.
Feltelepíted a BW-t és utána kiválasztod a neked tetsző témát a beállításokban. -
tomy86
addikt
válasz
V.Stryker #33970 üzenetére
kapcsolók: Widgetsoid2.x.
system: Android Assistant -
tomy86
addikt
válasz
toth_janika #33829 üzenetére
Már írtam a fejlesztőnek és elküldtem a módosított beállításokat. Azt írta, hogy a hét végén feltölti a módosított verziót.
-
tomy86
addikt
Kellene egy kis segítség angoltudás pótlására
Ma callvote felhívta a figyelmemet, hogy a netről letölthető call meter 3g médiamániaS beállítás hibás. Úgy látszik, hogy az elküldés után még módosítottam, de kiment a fejemből. Kellene írnom a fejlesztőnek és elmagyarázni, hogy cserélje ki a javított verzióval. Na ehhez már kevés azt angolom. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
-
tomy86
addikt
válasz
alexander12 #33707 üzenetére
Az én telefonálási szokásaimhoz például jobb a MédiaMánia (kiszámoltam). Olcsóbb percdíj, olcsóbb sms. Adatforgalomnál meg elég szokott lenni az 500 mega (médiamániaS), úgyhogy nem zavar a túlforgalmazási díj.
(#33704) aggleány: nincs mit. Örülök, hogy végül sikerült. -
tomy86
addikt
válasz
aggleány #33691 üzenetére
Pedig a QR kódra importálja a beállításokat. A másik módszernek is működnie kellene (tegnap kipróbáltam). A program beállításainál kiválasztod a szabályok importálása -> import pre-configured... menüpontot. Ezután elvisz egy weboldalra,ott kiválasztod a HU t-mobile media mania s csomagot és a "by link"-re kattintasz. De ha valamiért nem megy, akkor elküldöm mailben a konfig fájlokat, amiket be kell másolni a program könyvtárába.
-
tomy86
addikt
Az a baj, hogy biztos megcsinálta azt is valaki, de eddig Magyarországról csak én osztottam meg a beállításaimat a program fejlesztőjével. Ezért csak ez az egy elérhető az import menüből az itteni szolgáltatók tarifái közül. Itt találsz segítséget az alapokhoz és én is segítek, ha van kérdésed és tudom a megoldást.
-
tomy86
addikt
válasz
F-ECT$ #33663 üzenetére
és (#33654) punky10
Innen elérhető. Egyedül a hangposta hívását nem vettem bele. De, ha valakinek fontos, akkor azt is megcsinálom, csak én ritkán hívom így nálam nem befolyásolja a számla végösszegét. Számolja a külföldre küldött smst is (konkrétan a német országhívószámmal). -
tomy86
addikt
válasz
punky10 #33654 üzenetére
MédiaMániaS csomag beállításait el tudom küldeni. 2 hónapja tesztelem és jól számol. Az alapján már könnyen beállíthatod a Mozaikot.
Ezt a beállítást elküldtem a program készítőjének is, úgyhogy elérhető az importálás menüből. Szabályok importálása -> import pre-configured... és a weboldalon kiválasztod a HU t-mobile media mania s csomag beállításait. Azóta csak minimálisat változtattam rajta. -
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
Potyka03 #32694 üzenetére
Törölni bármilyen fájlkezelővel tudsz SD kártyáról (ha jól értem nem uninstallról van szó). Pl: ES file explorer vagy Astro.
Vagy amit tboldi javasolt. A szükséges programok mentéséhez is használható az ES File Explorer (Astrot nem ismerem) vagy az App Backup & Restore.
-
tomy86
addikt
válasz
aimettirlz #32222 üzenetére
Call Meter 3G ügyben mi a kérdésed?
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29941 üzenetére
Lehet, hogy csak Sipdroid használata esetén tudja megkülönböztetni a hívásokat
Legalábbis erre vonatkozó beállítás letölthető a CM3G fejlesztőjének oldaláról.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29939 üzenetére
Tedd a szabályok legelejére, hátha akkor jó! Ha akkor sem, akkor nincs több ötletem egyelőre.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29936 üzenetére
Kipróbáltad, amit utólag írtam?
"Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásoknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et."
Tehát a korábbi (eddig használt) szabályoknál is módosítsd a SIP hívás beállítását "nem számít-"ról (ez az alapbeállítás) "nem"-re. Ekkor elvileg, ha nem SIP hívás, akkor a beállított tarifa szerint számol, ha meg SIP-en megy, akkor nem. Lehet, hogy a SIP hívásokra vonatkozó szabályt a többi elé kell tenni. Így SIP hívás esetén már nem megy végig a többi szabályon és nem számol percdíjat. -
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29929 üzenetére
Gyári híváslista gondolom csak azt jelzi, hogy hívtad az adott számot. Az mindegy, hogy mobilhálózaton, internet protokollon keresztül vagy füstjeleket generáltál egy programmal x percig. Lehet, hogy a CM3G-ben sem lesz megoldás a sip hívás beállítása, mert van olyan vélemény, hogy nem működik, mivel a viber nem sip-et használ. Valahol meg mintha azt írta volna a program készítője, hogy az mindegy, akkor is kezeli a program. Én nem próbáltam, csak egy ötlet.
Vonatkozó időtartam: minden
Még az lehet a gond, hogy ebben az esetben a mobilhálózaton bonyolított hívásiknál a SIP hívás opciónál nem a "nem számít"-ot kell beállítani, mint általában, hanem a "nem"-et.
-
tomy86
addikt
válasz
Something_ #29920 üzenetére
Viber vs. Call Meter 3G már egyszer felmerült. Én akkor ezt javasoltam, de nem tudom, hogy bevált-e.
-
tomy86
addikt
Arra esetleg nincs ötleted (vagy valakinek), hogy egyéb naptárakat hogy lehetne importálni a saját naptárba? Nálam a névnap, ünnepnap és hasonló naptárakat szinkronizálja a telefon. A gondom a sport naptárakkal van. Azok nem is jelennek meg a telefonon a szinkronizálható naptárak között és a weben az URL címnél is csak html kód van, ical nincs. Úgyhogy a mentés-importálás sem járható út.
-
tomy86
addikt
válasz
Tomi0703 #29487 üzenetére
Számcsoportoknál létrehozol egy hálózaton belüli és egy hálózaton kívüli számcsoportot. A díjcsomagoknál pedig beállítod, hogy melyikhez milyen tarifa tartozik. Érdemes ezt a leírást elolvasnod. A hozzászólások között van megoldás a lebeszélhető percekre is (igaz okostarifa 90-hez, de ez részletkérdés).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged