- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
felraktam ezt a NoLED alkalmazást, ami jólenne, ha jólenne.
egyszer volt benne ismétlődő hangfigyelmeztetés és rezgés is a felvillanó ikonok mellé, de amikor azok időbeállításait átállítottam, azóta nemhajlandó megszólalni, csak a képernyőt villantja fel bizonyos időközönként.bugos ez? vagy valami más van ?
aki használja , az jelezze már, hogy nála hogyan működik ? -
Luissimo
veterán
eż nem vita , csupán évődés:-)
ha aztírtadvolna, hogy eredetileg a magyar Bakony szóból származik és az angolok csak lopták :-)
nadeigy érvelni.
a bacon egy idegen szó, szalonnát jelent.továbbá ugyanolyam hibás a pc számítógép, a cd lemez (dvd lemez), sampinyon:-) gomba, LED dioda, HIV vírus, IQ hányados, sexshop bolt, folytassátok még :-)
amikor idegenből átvett szavakat stoppolunk össze magyarítva , az mindig öszvér megoldás
és ez nem ledegradálás :-) :-) volt -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
ezt a GreenPowert valaki alkalmazza?
mi a tapasztalat ?
szerintem ez éppen azt teszi, ami miatt én küzdök, hogy alvómódban elaltatja a wifit is és azzal is spórol, én viszont feltettem a Keep Alive-ot, hogy a net akkor is menjen és jöjjenek a leveleim.
(vagy ez a percenkénti lekérdezés ez azért müxik benne? Valaki próbálta, van tapasztalata róla, hogy segít az akkuidőn de minden megjön rendesen továbbrais ??) -
Luissimo
veterán
válasz
vinikorn #29497 üzenetére
Mondcsak EZT ITT olvastad már, próbáltad már, ha OFFLINE akarsz navig állni ??
-
Luissimo
veterán
válasz
idegenufo #29401 üzenetére
Naidefigyelj kispofám.
JÁRTÁL te már a piacon ??
Ott annyiminden van, hogy még el is adnak belőle.
Sőt van amit ingyenadnak.
pl EZT , az elmulasztott hívásokra és elnemolvasott SMS-ekre.
méghogy nincs led a telefonodon.
sebaj, ez majd csinál rája ledet és nézegetheted:De mérnem ismerkedsz meg a Google nevű barátunkkal, az még neked is a barátod lehet...
-
Luissimo
veterán
válasz
bpmcwap #29160 üzenetére
ITTVAN egy autentikusabbnak tűnő fórumtopic a problémádra
szerk:
oooops, bocsika, nemnéztem a linkedet , énvoltam a link -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
MÁS,
használ valaki TAPATALK-ot ?
hiogylehet ott beállítani ezeket a magyar fórumokat, hogy onnan lehessen kezelni a komplett fórumozást ?
Nekem ez kissé elvont, mert a fórumlistában nincsenek benne... -
Luissimo
veterán
válasz
#40993792 #28156 üzenetére
hello Zsolt !
Tudod, nemszeretnék minden formátumhoz másik olvasót letölteni, a TAB-on van egy beépített olvasó, ami hasonló az Aldikohoz, kinézetre is, az kezeli az epub-okat.
feltettem a CoolReadert, az olvassa a doc fájlokat ( rtf-et is)
Most , amiket találtam pdf-ben könyveket, azt most megint egy másikfajta olvasóval mazsolázzam?
Nincs olyan ami mindenevő?
próbáltam átkonvertálni a pdf-et doc-ra, akkor meg bizonyos magánhangzók egyszerűen eltűntek.No, mára feladom, akarommondani Tegnapra már inkább, alszok rá egyet, holnap hátha lesz valakinek ötlete.
Jóccakát ! -
Luissimo
veterán
válasz
#40993792 #28153 üzenetére
üdv a klubban, Amigo !
letöltöttem én néhány Moldovát pdf-ben, de a cool reader az nemlátja pdf-ben ezért átkellett konvertálnom doc-ba, így viszont olyan kuszaság lett, hogy a hosszű Ő és Ű betűk kimaradtak a szövegből .
ez normális, vagy valami hülye szoftvert fogtam ki ? (pdf2word) -
Luissimo
veterán
ahoy !
keresnék e-könyveket, mondjuk speciel Moldova érdekelne, de annyira nemválogatok.
(Leslie L, és Rejtő és Nemere , az van, másvalakinek másvalami esetleg ??) -
Luissimo
veterán
válasz
petipetya #28119 üzenetére
azt nézzed meg, hogy amit betölt az a síma index vagy a www.m.index.hu
No közben sikerült ráerőszakolni a teljes nézetet , de ezt a logikát akkor sem értem, első indításkor átállítottam a desktop-ra és mégis nemlehetett kiverni a fejéből a mobile-os lapokat...
(index/hu?teljes)tetszik, főleg a fullscreen alkalmazás, hogy eltünteti a huawei i
deos-on az értesítősávot végre...
-
Luissimo
veterán
ahhozképest, hogy google=android, mérnincsen egy rendes használható google chrome, androidra ?
vagy van, csak én nemtudok róla ? -
Luissimo
veterán
válasz
sunahunter #27143 üzenetére
melyik telo melyik romjának melyik bugyra?
merthogy ez nemderült ki.vagy csak nekem nem ? -
Luissimo
veterán
válasz
sunahunter #27134 üzenetére
ez melyik apk melyik beállíthatosági quoficiense ? ?
-
Luissimo
veterán
szovalakkor, nincs ötlet a winamp albumonkénti lejátszási tudásának kibontakoztatási hogyanjának mikéntjére ? :-) ? :-)
-
Luissimo
veterán
stét !
kérdés a winamp-ról.
hogyanlehet rávenni, hogy az albumokat albumonként játsza le, ne mixelje össze az össze salbumban lévő zenét valami random módon.
(nyilván ábécébe rakja, de még nemtudtam kiismerni)
nemszeretném igy hallgatni, illetve, lehet hogy jó igy is, de én konzervatív módon is szeretném, hogy albumonként sorban hallgassam.tipp?
köszi -
Luissimo
veterán
szerintem meg végig kell játszani a játékokat, mindig, minden körülmények között és akkor nincsszükség rútnaklenni
-
Luissimo
veterán
hali.
megvan nekem ez a Swiftkey apk. hogyan lehet ebből
ilyen beállítást kicsikarni ? -
Luissimo
veterán
telefon nélkül ?
mire tennéd ?
az nem ugy megy, hogy most megveszem és kifizetem, aztán majd karácsony után meg felinhalálom, ez nem az a filozófia.DEAZONBANELLENBEN.
Kérdés:
- a SPB TV alkalmazás kiváloan működik a telefonomon, de a tableten (DROPAD A8) , TP-LINKrouteren keresztül nem játszik semmit.
Viszont mikor elindítom, a kis képeken beadja az aktuális csatornán éppen folyó műsor álloképét, tehát látszólag online és látja , hogy min mi megy.
de ha el akarom indítani mondjuk az M1 lejátszását, akkor csak forog és forog és forog...milehet a prücök?
valamelyik port kéne neki a routerban , vagy miszar?Valaki tudja ezt orvosolni, valakinél megy
-
Luissimo
veterán
válasz
fatal` #23687 üzenetére
Próbáld meg valamilyen programba betuszakolni ezt a linket, ami tud közvetlenül rádiót streamelni:
hát ezaz, olyan programot kerestem volna.
de aztán kiderült , hogy a legujabb WinAmp is tudja eztet a marketről, csak a copy-pésztemmel volt valami prücök.
köszi mindenkinek.van valami oldal ahol rádióadók streamjeit lehet fellelni, akkor mostmár feltölteném a winamp-ot néhány jó kis adóval (sajnos az Est FM, Pont FM már megszűnt, meg a 88,1 Rockrádió is, de azért biztosan vannak még.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szafi77 #20259 üzenetére
KRESZ teszt mobilra. Magyar nyelven.
Kerékpáros KRESZ kérdések - azért hogy a kerékpárosok is tudják a rájuk vonatkozó KRESZ szabályokat.
Bírságok kvíz - azért hogy ne lepődj meg mikor valamiért megállít a rendőr, és bemondja a büntetési tétel. Mint a lottónyereménynél : MENNYI?!
+ hagyományos közlekedés szituációs kérdéseket is tartalmaz a program.
A célom az hogy minél biztonságosabb legyen a közlekedés, és ez a szabályok ismeretével kezdődik.
A teszik a program, válasz a velünk szerződésben álló oktatók közül - mondjuk engem
jópofa program, DE
Felhívnám a figyelmedet a (gondolom ) általad írt bevezető szöveg figyelmesebb elolvasására és a helyesírás hogyanjának mikéntjére.1, hogy elé vesszőt kell tenni
2, és elé viszont nemkell.
3 rendőrös mondatnál a tétel végéről hiányzikk egy tébetű
4, bár ha-val nemkezdünk mondatot (gondolom ez vezérelt ) de az utólsó mondatot mégiscsak szerencsésebb lenne ha-val kezdeni. Ja, és nem válasz , hanem válaszd.
esetleg válassz.Nemállítom , hogy mindet észrevettem, olvasd már át mégegyszer.
egyébként meg gratula a pogromhoz !!
-
Luissimo
veterán
egy másik fórumról egy kér(d)és:
"Sziasztok!
Androidra keresnék olyan fényképező alkalmazást, ami egy mem.kártyáról kiválasztott képet szellemként betesz háttérnek, és úgy tudok fotózni. Ilyen képsorozathoz kellene, before/after, de ugyanabból a szögből nagyon nehéz megcsinálni másik képet ilyenféle segítség nélkül "hmm?
nekem fogalmam sincs. -
Luissimo
veterán
válasz
domerator #19522 üzenetére
Erről, plusz egy másikról (bdwteam.net)
Az opera mobile teljesen korrekt volt, de mostanában kb. egy hete(kettő) ezt csinálja, ami kicsit macerás, odavissza belépkedni.
most éppena dolphinról írok, ez ugy működik, ahogyan kéne , csak nemértem mi változott a másikban, mikor semmi :-) -
Luissimo
veterán
Nostehát.
opera mobileal, ha belépek az egyik fórumra, akkor automatice kijelentkeztet egy másikról, ezt a dolphin nem teszi velem.
(És ez a lökött o/a sem tette az elmult hétig, mostviszont szívat, de folyamatosan, qrvaannyát)
Valaki hasonlót tapasztalt?
semmi beállításon nem változtattam közben.
miszar lehet ez ? -
-
Luissimo
veterán
válasz
bigrock #19078 üzenetére
nemtudom, de nálam ix hasonloan viselkedik a dropad a8 tablet.
opera mini nem böngész, de az opera mobile , a dolphin símán működik.
ehhez kellett 2 nap, hogy rájöjjek, mert először csak a mini volt telepítve a kütyün .
azota is ezt csinálja.
nemis értem,mert ugyanaz az opera mini az otthoni wifi routerral símán kommunikált.
engem is érdekelne az oka nekije :-) :-) -
-
Luissimo
veterán
válasz
sunahunter #18845 üzenetére
kösz, már az összes jóseggű csaj megvolt, kiolvastam őket
aldikot használok (figyelem ALDIKO és nem Ildiko :-))jöhet grisham, follett, merle , bármi, ami jó:-) :-)
-
Luissimo
veterán
jelentem, ma tovább mélyítettem ismereteimet a meggytartalmu búzaalapú sörökben (a sarokban) :-)
a sörről juteszembe , pub.
e-pub alaku könyveket keresek, aldikohoz, vámosmiklos, rejtő stb.
elérhetöséget tud valaki ?
minden jókönyv jöhet jeligére a privátpostafiokomba :-) :-)aggleány,vagy bárkimás ? ?
(elfogyottaz olvasnivalom az egyik várfürdőjéről méltán híres városunkban heverészve a plázson :-) :-) ) -
Luissimo
veterán
válasz
atillaahun #17025 üzenetére
megvilágosítanál, mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy Ráadásul ki sem lehet kapcsolni
ebben a szövegkörnyezetben ?
Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne. -
Luissimo
veterán
válasz
Segnior_Barthez #14838 üzenetére
pécés gémél klienssel állítsd be :-)
-
Luissimo
veterán
nostehátszóval,
MINDENKINEK jól működik az uj Gémél ??
értesít, jelez, miegymás ?? -
Luissimo
veterán
kérdésem továbbra is nyitott, válaszra vár.
Gmail uj verzioja (2.3.5) után az uj olvasatlan levélről szóló értesítés csak az értesítési sávon ("redőny") jelenik meg, a kis piros boríték ikonon nem jelenik meg a kis számocska.
Eddig minden frissítés után megjelent, jól működött, most ezzel az ujjal nem.
(pedig be van állítva)Másnál van hasonló tapasztalat ??
(ZTE Blade ) -
Luissimo
veterán
válasz
#40993792 #14457 üzenetére
Köszi, rendesvagy, de megtettem én azt már mielőtt végső elkeseredésemben a tetőrekimászás előtt beírtam ide.
ottan vannak mindenféle dolgok, igen, amiket nem változtattam meg, mintahogy eddig sem, amíg az evolucioban eljutottam eddig a verzioig.
és eddig minden frissítéskor megtartotta az előző beállításait és megjelentek az értesítési számok a logón.Egyébként az értesítési sávon mostis megjelenik, hogy uj levelem jött, de a boríték ikonon nem.
Na, még egykicsit állítgatom odavissza, hátha beragadt valamiha nincs elég dolgod , csinálj magadnak
-
Luissimo
veterán
nem lesz kevesebb az adatforgalom mert letölti az uj leveleket, csicsereg is minden alkalommal, csak a logójáról tűntek el a számok, az uj levelek jelzésére.
ez nemhiszem hogy adatforgalmat befolyásolna.
próbáltam már visszatenni a régit és ujra feltenni az ujat, de semmi változás.
nemértem a logikáját... -
Luissimo
veterán
válasz
atillaahun #14449 üzenetére
Droidra van az "AZ Menetrend" illetve van egy másik progi pestieknek és ide ingázóknak, a " BpMenetrend".
Mindkettő megérdemli hogy fentlegyen a telefonon.Ellenben.
A napokban jelzett a telo, hogy talált egy Gmail frissítést , az eddigi 2.3.4.1 helyett ----> 2.3.5-re.nos, azota nemlátszik a gmailes boríték ikonon, hogy hány uj üzenetem van, pedig az ujakat letölti és hanggal is jelzi.
Ebben az ujban viszont a beállítások menűpont nagyon stzegényes az előzőhöz képest, mindössze 3 pont van benne és az alapjaiban nem is hasonlít az előzőhöz, nemtudom példul kivenni a figyelmeztető hangot az uj üzenetek esetén.Valaki már belelépett hasonló khakiba ??
-
Luissimo
veterán
válasz
atillaahun #13869 üzenetére
szerintem a kolléga kezdetnek inkább cserélje le a mobilnetjét , a 150megásat, mondjuk legalább egy 1 gigásra :-) :-)
merthogy, ha minden alkalmazást és widgetet szinte letilt a netről, akkor elmulik az androidos telefon bukéja :-) :-)
akkor nyugodtan vissztérhet a buta symbianra :-) -
Luissimo
veterán
válasz
CoolBoy323 #13284 üzenetére
jajaja, régi, jólbevált aranyszabály :-)
"Ha sehogysem akar működni, olvasd el a user manualt" :-) -
Luissimo
veterán
válasz
schmo07 #12878 üzenetére
használjál app monstert, akkor minden általad addig telepített alkalmazást megtalálsz abban apk.-ként elmentve és bármikor visszarakhatsz bármit.
hogy neked mi volt fent, azt nagyvaloszinüséggel neked kell tudnod. nekem a dropadon 2.3 -alatt az 1.0.0.983 fut szépen és lehet vele hanghívni. (állítolag van már újabb, amivel a videohívások is mennek, de mivel azért nemvagyok annyira oda , így a jolbeváltat nem piszkálom:-)) -
Luissimo
veterán
válasz
#40993792 #12714 üzenetére
vazze, aki ebbe lát logikát, az festimagát. :-)
ha ékezetesen van a beállítás, akkor vannak külön ékezetes billek.
de ugyanakkor két gyors e-re is é-t ír a lüke program.
pedig annak nincs értelme, inkább az ékezetmentesben lenne, merthogy itt az ékezetesben ottvan erre a külön dedikált billentyű.
bezzeg az ékezetmentesben nincs ilyetén lehetőség . -
Luissimo
veterán
azért durva, hogy a google maps bepozicionált, ugy , hogy a tabletemben nincs gps vevő, tehátvaloszínűleg csak a wifis IP hálozat segítségével.
igaz, hogy a szomszédhoz pozicionált,de az símán belefér a 30 méteres tűrésébe.
ennyit a világháló mögötti anonimitásról.
mindent tudnak rólad... -
Luissimo
veterán
adott ugyebár az anysoft keyboard.
magyarítással alkalmazva.
és erreföl ottvan az egyik gombon a .com felirat, nagyon helyesen.
de
bogyantudnék egy másik gombra .hu feliratot varázsolni, hamár magyarított a kicsike ? ? -
Luissimo
veterán
válasz
hodostamas #12292 üzenetére
de én nem webrádiorol kérdeznék, hanem élő adásrol, amit a netezéssel akarnék hallgatni vételkörzeten kívül. pl RadioQ, vagy Class vagy Neo , vagy Petöfi vagy bármi.
erre is alkalmas a webrádio ? ?
én inkább valami médialejátszóra gondolnék, mert pc-n ezeket mediaplayerrel vagy a winamp-al simán tudom hallgatni a háttérben. -
Luissimo
veterán
válasz
hodostamas #12289 üzenetére
errőljut eszembe,
mivel érdemes neten élő rádioadásokat hallgatni?
én letöltöm most tabletre a stream linket ( .m3u ) és utána megnyitom a fennlévő rockplayerrel ami kicsit molyol rajta de azért megnyitja, de háttérben nem játsza le az adást, mert ha bármit nyomok, kilép belöle.
ti mit használtok ? ? -
Luissimo
veterán
kipróbáltam a Nimbuzz-t a Dropadon.
Tökéletesen lehet rajta beszélgetni az MSN partnerekkel.
Halleluja -
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12154 üzenetére
ötletként, egy probát megér:
a keyboard beállításoknál kapcsold be a hungarian qwerty-t (3 row) és a hungarian qwertz-tabletet.
hátha ééééééééé betűket ír a gyors pöttyökre :-) :-)
nálam bejött.amugy énis pingpongoztam már husvágódeszkával, sőt strandpapuccsal is :-) :-)
lehetezzel távolbabeszélgetni, igaz, de a fülhallgató csakjobb azér :-) :-) :-) -
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12152 üzenetére
hm, hm.
tableten fülessel használom, furcsalenne ez a kenyérvágódeszka a fülemhez emelve közben. :-)
de a bléden megy, nemhangosodik ki.az anysoft előző verzioja nemcsinált ilyen hülyeséget a magyar csomaggal sem.
persze van benne logika, de ígyakkor feleslges a teljes ékezetes billentyű, ha két gyors gombnyomással is megoldhato. -
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12149 üzenetére
mivel a skype nem ment a2.1-es tableten, ezért kiprobáltam énis a fringet, anno.
működött ésmég a videohívásokkal sem volt gond.
de aztán felkerült a honeycomb a dropadra és nagyon ügyesen viszonyult a skype-hoz, igazhogy nemmegy a videotelefonálás, de az nemis létfontosságú, lényeg hogy lehessen rendesen dumálni vele.a blade-en is megy szépen a skype, sokkal jobb, mint gsm-en társalogni, hamár ugyis van 5 giga szabadon felhasználható mobilnet.
ja, és a sörözőből is megy wifin :-)apropopó,
mitkell tenni az anysoft-al, hogy neirjon hosszu magánhangzot a két egymásutáni gyorsklikkre ? ?
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged