- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24350 üzenetére
hozzáadsz a telón egy új gmail fiókot a beállítások, fiókok és szinkronizáció menüpontnál.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24347 üzenetére
ugy emlékszem a market magátol ismeri fel a telo tipusát.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24154 üzenetére
akkor valami beállítás mégis. majd én is töröm a fejem mi lehet az.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24151 üzenetére
akkor esetleg próbálj meg letölteni valami ingyenes naptár alkalmazást a marketről, hogy abban is csak ez a kettő jelenik meg, vagy a harmadik is. ha abban megjelenik akkor a gyárival nem stimmel valami.
ja, olyat én se látok az érdekes naptárak között hogy időjárás előrejelzés.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24149 üzenetére
sajnos nincs több ötletem
illetve van még egy: hanyagold mára a problémát. elképzelhető hogy holnapra magától megoldódik
volt már ilyen
-
sssz
őstag
a lila szín csak az adott naptár jelölő színe szerintem. a másik kettőnek is különböző színei vannak.
nekem is a más naptárak alatt vannak ezek a naptárak és mégis látszódnak.
s7evcsenko : akkor az utolsó ötletem - ha még nem volt meg eddig - , hogy indítsd újra a telefont
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24144 üzenetére
na akkor azon a helyen amit a telóról készült kép mutat nyomjál egy menü gombot. elvileg így hozzá lehet adni plusz naptárt is.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24140 üzenetére
akkor ha belépsz a naptárba és nyomsz egy menü gombot majd egy beállításokat nincs ott egy olyan lehetőség hogy 'Minden naptár" ?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24131 üzenetére
milyen telefonod van és azon milyen verziós android?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24126 üzenetére
pedig ha beraktad a PC-n és utána a mobilon is kiválasztottad hogy megjelenjenek, utána pedig szinkronizáltad is, mutatnia kellene.
-
sssz
őstag
válasz
Something_ #24091 üzenetére
menj be a PC-n a marketbe, ott a fiókodban megtalálod az eddig telepített összes appot. csak sorban az installra kell nyomni és feltelepül újra. amit már megvettél azt újra fel tudod telepíteni.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24045 üzenetére
telón nyomtál szinkronizációt?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24018 üzenetére
szívesen
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24015 üzenetére
vedd ki a pipát az alábbi helyekről:
- összes nap események elrejtése
- aktuális összes nap esemény
- one day only -
sssz
őstag
de ez nem az iphone naptár formátuma?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #23935 üzenetére
a pc-n: gmail, naptárak,beállítások, naptárak, lap közepén alján van a más naptáraknál a tallózás érdekes naptárakban.
utána pedig a telón a naptár résznél a megelenítendő naptáraknál kipipálod ezeket is és nyomsz egy szinkronizálást.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #23916 üzenetére
vagy az advanced clock
ezeknél mind beállíthatod, hogy kirak egy órát a képernyőre és mellé pl az ébresztési időt, akksi állapotot, időjárást, stb.
-
sssz
őstag
gyors segítségre lenne szükségem a Vibert használóktól.
az alap probléma ez:link
Arra már rájöttem közben, hogy fel kellene venni a fiókokhoz a vibert mint pl a facebooknál. eddig nem is lenne gond, viszont mikor ez megtörténik és utána az adott névnél a gyári contact kezelőben csatolnám a vibert fiókot az adott egyénhez az égvilágon egy darab névjegy sem jön fel. ha magát a vibert nyitom meg és annak a contact listáját nézem abban benne van mindenki, de mikor csatolnám egy ember sincsen benne.
fontos lenne hogy a gyári contact listában lássam hogy ki tudok viberrel hívni, nem akarok mindig megnyitni egy alkalmazást.
én úgy tudom, hogy ez megoldató, de én valamiért nem tudok rájönni hogy hol a hiba, viszont sürgősen kellene a megoldás.
próbáltam egy régebbi verzióját is, de azzal is ugyanez a helyzet.
-
sssz
őstag
aki vibert használ attól kérdezném, hogy hogyan lehet - ha lehet - megcsinálni, hogy a gyári contactoknál i jelenjen meg egy emberke neve mellett a viber ikon, hogy azzal is hívhassam a contact listából.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #23787 üzenetére
probáld ki az adblocker-t, nem kell hozzá root ( igaz csak fél megoldás sokak szerint ) nekem bevállt. van egy pár napos trial. az ingyenes. ha beválik akkor vedd meg, nem drága.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #23352 üzenetére
whiteboard vagy whiteboard pro
-
sssz
őstag
válasz
silboy #23218 üzenetére
először is, teljesen fölösleges kilőni a programokat, mert az android amugyis újra fogja indítani. ez ilyen. ettől még nem lesz semmi baja a telefonodnak. az androidnak elég jól optimalizált a memóriakezelése. tudja ő mit mikor kell futtatni és mikor kell bezárni. felejtsd el azt a programot, teljesen fölösleges.
a másik, hogy azért nem mér a battery monitor, mert valószínűleg folyamatosan kilövöd a taskkillerrel. annak futnia kell a háttérben, különben honnan szerezné az infot az akksi töltöttségéről.ez egy nagyon rossz windows-os szokás, hogy minden programot be kell zárni, mert különben elfogy a memória.
az android majd megoldja, ne aggódj.
mellesleg, azzal hogy állandóan zárogatod és kilövöd a progikat, az android meg újraindítja, jóval több akksit eszik a teló, mintha hagynád simán, szépen működni. -
sssz
őstag
válasz
morbi04 #22991 üzenetére
a válasz nagyban függ milyen android verzió van a telefonodon: az újabbak a power+home gomb egyszerre történő nyomásával csinálnak screenshotot.
ha régebbi, de rootolt, akkor a marketen találsz párat, ha rákeresel a screenshot szóra.
ha régi és nem rootolt, akkor marad a PC-s megoldás, pl: android sdk telepítése a gépre vagy a a myphoneexplorer progi tudja még ezt azt hiszem
-
sssz
őstag
válasz
basaja #22939 üzenetére
media converter. én ezt használom mindenre.
-
sssz
őstag
válasz
pockos13 #22815 üzenetére
persze. a testreszabásnál, kezdőképernyő vagy valami ilyesmi aneve ami alatt többféle sítlusóból választhatsz és meg is változtathatod a 4 ikont.
amugy ha zavar az sms-nek ez a hibája (bár megvallom őszintén nem igazán értem hogy lényegében mi a gond), akkor rakd fel a handcent sms appot. azzal sokkal jobban jársz mint a gyárival.
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22682 üzenetére
hoppá, az nem is láttam, hogy ez csak a lite verzió és a teljes az fizetős
bocsánat
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22673 üzenetére
esetleg ez? foldersync
ennél ha jól látom írják az ftp-vel való szinkronizációt.
vagy ez? botsynctöbb ötletem nincsen
amugy a realsync ingyenes verzióját próbáltad már? 15 filera van limitálva ugyan, de arra jó, hogy kipróbáld, ha még nem tetted volna.
jano_77: sokan a mortplayert használják. én az mp4-emet
igen, igazad lehet. lehet hogy már próbálta. ezesetben bocsi
-
sssz
őstag
válasz
jano_77 #22671 üzenetére
2., Reklám csíkot az alján, hogy lehet megszüntetni, mert baromira idegesít! : az csak a beállításoknál jön elő, nem? azt meg alapból nem nagyon nézegeti az ember ha egyszer beállította.
3.értesítési beállítások/értesítési beállítások/értesítési hang/music (már ha az sd kártyádon lévő hangokból akarsz válogatni)
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22669 üzenetére
én ugyan nem használom, de úgy tudom, hogy az Es fiile explorer tud ftp-zni. az hogy kétirányú-e, azt nem tudom.
-
sssz
őstag
válasz
Keresztapper #22660 üzenetére
-
sssz
őstag
válasz
hodostamas #22198 üzenetére
erre a fórumra jó már? vagy várható hogy jó lesz?
-
sssz
őstag
válasz
transmission #22045 üzenetére
netcounter. wifit is mér és mobilnetet is.
-
sssz
őstag
válasz
FlagellumDei #21609 üzenetére
csináld így: link
az első résznél lévő kell neked.
-
sssz
őstag
válasz
FlagellumDei #21595 üzenetére
hívjátok fel a telót egy másik számról, amig tart a hívás nyomj egy home gombot, menj be a beállításokba és kapcsold ki a képernyőzárat.
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #21419 üzenetére
vagy ez : flip to mute
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
AXisBOLD #21391 üzenetére
próbáld ki a bsplyer lite-ot. kezel feliratot és szinte mindent visz.
-
sssz
őstag
Ajánlottam egy programot, mert nekem, az én felhasználói szokásaimnak megfelel.
Majd mindenki eldönti, hogy neki jó-e vagy sem. Én - munka közben - nem játszok, viszont elérhető vagyok az ismerőseimnek. Munka után elérhető vagyok telefonon így nem kell, hoyg neten elérhető legyek.Ok, ezek szerint NEKED nem megoldás, de másnak attól még jó lehet.
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #21260 üzenetére
ha elég százalékosan is, akkor azt tudja az android assistant is.
-
sssz
őstag
na az már biztos, hogy itt soha többet nem fogom felhozni ezt a root témát.
petipetya: ott a pont
-
sssz
őstag
bocs, már itt se vagyok.
TRob1: majd ha lesz időm megcsinálom a cikket és megmutatom
azt meg nem tudom honnan veszed, hogy nem tudok megoldani semmit se a telómon. És megint csak nem érted a lényeget, nem ellenzem a rootot. nem ez volt a lényeg. sajnálom, ha csak ezt szűrted le belőle. de nem tépem többet a számat inkább. -
sssz
őstag
reklámmenetesség : játék alatt kikapcsoloma netet (nem tölt be reklámot)
full backup? :minek, nem akarok romot cserélgetni (és aki nem rootolt, az valószínűleg szintén nem). my backup pro amugy szinte mindent lement root nélkül
a rendszerprogik nem zavarnak, elférnekDe ne vitázzunk, úgyis meddő a vita
-
sssz
őstag
Hmm,,, a 6-7tel fentebb lévő postjából a kollegának nem azt szűrtem le hogy profin nyomná
de ne legyen igazamaláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.
én csak azt akartam volna kifejezni, hogy ismerjük már meg a saját igényeinket és a telefonunkat mielőtt olyan dologra adjuk a fejünket amiről a végén kierül, hogy nem is használjuk ki az általa nyújtott lehetőségeket....de ennek ellenére első lépésünk vásárlás után a root volt, mert miért is ne? hiszen mindenki ezt csinálja és akkor biztos nekem is kell
na, de inkább hanyagoljuk a témát, mert ez úgyis örök "vita" köztünk amit már csak mi értünk és valaki ha belecsöppen megint engem fog leszúrni, hogy root ellenes vagyok, holott nem is.
Storms: bocs, mint írtam, nem ellened szólt
más: megkért az egyik forumtárs hogy írjak egy cikket az appokról. lehet úgy fogom megírni, annak tükrében, hogy mi az amit a rootolás nélkül is meg lehet oldani bizonyos app-okkal, ha az ember kicsit körbenéz a marketen (vagy máshol)
-
sssz
őstag
csak egy költői kérdés : de miért rootoltál ha nem akarod kihasználni a lehetőségeit? azt írtad pár napja van androidos telód, úgy tűnik nagyon még a használatával és alapfunkcióival se vagy tisztába, de már rootoltad.
(bocs, nem neked szólt közvetlenül a mondatom, hanem az 'elvnek", hogy miért kell nulla tudással rögtön nekiesni egy telefonnak és rootolni. nem csak te vagy így ezzel, ne érts félre)
-
sssz
őstag
válasz
speed3456 #21179 üzenetére
én is úgy tudom, hogy kell net előfizu. csak éppen ha így kapcsolódsz a facebookhoz azt nem fogja számlázni. de nézd meg még a vezeték nélküli.../mobilhálózatok/hozzáférési pontnál hogy minden jól van-e beállítva.
írja is a t-mobil:
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Go!Net M adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető.
szerk: hoppá, látom megelőztek
Aktív témák
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest