- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
9. Game Dev Story
10. Farm Frenzyteljes a lista.
-
hodostamas
addikt
Használja valaki a Parkolóóra alkalmazást?
Készült egy kis videó a userek használatából, azért látszik hogy mennyire sokan használják az okostelefon adta lehetőségeket
-
hodostamas
addikt
válasz
F-ECT$ #24871 üzenetére
Market-es mód szerint nem. Tehát nem tudod olyan egyszerűen megtenni.
Amúgy nemtudom hogy a Getjar-on adott megjelent verzió marad-e, vagy mindig cserélik. Ha utóbbi, akkor mindig újra kell telepíteni a progit a Getjar appból. De értesítést nem kapsz hogy új verzió..22 Ft-nél úgy gondolom ilyennek nem kellene szóba jönnie
Persze én már a kényelem híve vagyok, és szeretem az 1 klikkes megoldásokat. -
-
hodostamas
addikt
köszönöm a tippeket, meglesem őket
-
hodostamas
addikt
létezik olyan camera app, amivel hosszú záridős képet lehet készíteni?
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #23582 üzenetére
azt hogy durvább dolgok vannak benne mint a sima verzióban. több vér stb.. gondolom én
-
hodostamas
addikt
getjar mobil app másnak is ébren tartja a telót? illetve szépen motoszkál a háttérben. Tegnap felraktam este, elfelejtettem fagysztani, egész éjjel ébren volt, most reggel fagyasztottam, egyből el tudott menni alvóba..
-
hodostamas
addikt
akinek az új market-el letöltési problémája van, próbálja ki ezt. másnak segített ez
-
hodostamas
addikt
getjar-on ingyenes a tapatalk, tessék tölteni
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #21927 üzenetére
azta, nagyon popec lett az uj ui, es ami megjobb, hogy gyorsabb is lett :-) megerte megvenni anno!
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #21752 üzenetére
sajnos csak úgy lehet
-
hodostamas
addikt
Android 1.6-ra tud valaki működő video playert, ami tud képarányt is állítani? Mobo tudna, de sajnos nem találja meg a codec-et hiába is telepítem fel..
-
hodostamas
addikt
válasz
aggleány #21284 üzenetére
én még ajánlanám a friendcaster-t is, egész jó kis kliens, és mindent tud ami kell a facebook-hoz
-
hodostamas
addikt
Akinek van kedve, nézze meg a Textprof sms kezelő és fordító progit, nem rossz
No meg magyar fejlesztés is! -
hodostamas
addikt
Minap írtam hogy kijött a BlueStacks app player Windows-hoz. Kis okosítással szinte minden megtehető benne mint telefonon. Leírás
Market, launcher, net, gmail, maps stb.. -
hodostamas
addikt
válasz
FlagellumDei #20188 üzenetére
mivel az sg3ban nincs 3d gyorsito, ezert ilyen bugos, megoldas nincs ra :-(
-
hodostamas
addikt
Aki PC-n is szeretne android appot futtatni(nem SDK-val), az már megteheti a Bluestacks-el
-
hodostamas
addikt
válasz
cintula187 #20101 üzenetére
milyen böngészővel próbálod?
-
hodostamas
addikt
válasz
cintula187 #20096 üzenetére
milyen rar-t? ha a rendes gerjar oldalán próbálkozol ott apk-t ajánl fel, nem rar-t.
ja és persze érdemes a gyári böngészővel próbálni. -
hodostamas
addikt
Contact2Sim marketből.
-
hodostamas
addikt
Tudna valaki ajánlani egy jó RSS programot, widgetet? Olyasmi kellene mely tud 4x4-es widgetet, a widget görgethető legyen, és akár ömlesztve szolidan csak kirakná a beállított rss-eket. Néztem párat, de nem jöttek be. Fontos lenne hogy ne gomba kelljen görgetni, hanem ujjal húzással.
-
hodostamas
addikt
aki unná az új Marketet, az ezzel a programmal egyszerűen és gyorsan vissza tudja állítani a régit. (vagy épp a régi frissíteni az újra)
-
hodostamas
addikt
tud valaki olyan progit win/android-ra, amivel a windows hangot ki tudom rakni telóra? tehát bármilyen hang szólalna meg gépen, az a telón szólaljon meg. wifi, kékfog mind1.
-
hodostamas
addikt
válasz
Canonfan #18516 üzenetére
minél kevesebb a szabad memória, annál jobb.. miért is? mert annál több program van benne, így ha váltogatsz köztük, akkor nem kell megvárni míg elindulnak, hanem azonnal előjönnek. sose értettem azokat, akik pl az 512MB-os telójuknál azzal menőznek hogy most épp 300MB üresen van. az tök jó, de kb semmi haszna
No persze ez csak akkor működik ha olyan programok vannak a telón, amelyek nem eszik feleslegesen a CPU-t a háttérben.A jobb launchereknél meg be lehet állítani hogy lockolják magukat a memóban, így nem záródnak be.
-
hodostamas
addikt
válasz
Tesztelo.hu #18510 üzenetére
nem kell olyan programot telepíteni a gépre, ami képes ilyesmire
-
hodostamas
addikt
Nagyon sok telefonnál a 100% nem azt jelenti hogy megtelt az akku, csak hogy közel jár hozzá. Sajnos 1-2-nél ez a közel, nincs annyira közel, és azért kell még 2 óra utána mert tényleges töltés van még ugyan úgy, csak a telefon rosszul jelzi ezt ki.
Érdemes megnézni egy teljes töltési ciklus alatt hogy alakul a %-mV párosítás.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest