Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Automate programmal hogy tudom megcsinálni azt, hogy ha egy adott Bluetooth eszközre csatlakozik a telefon, akkor induljon el a YouTube, és azon belül egy bármilyen Egyveleg lista?
Automate megvan, BT block megvan, YouTube indítás megvan, de semmilyen média folytatást, indítást nem találtam.Ha az egyveleg nem is megoldható, az is elég lenne, ha egy megállított zenelejátszás folytatódna, ne kelljen újra rányomnom a play gombra (pl. ha boltba mentem, leállítom az autót, megáll a zene, de újracsatlakozáskor nem folytatódik). Bár az egyveleg indítása lenne a legjobb.
Ott akadtam el, hogy egy az, hogy nem találok media resume, vagy hasonló parancsot, illetve ott, hogy automatán tudja figyelni egyáltalán a BT-t, vagy nekem kell indítanom a flow-t egy kezdőképernyő parancsikonnal? Mert akkor nem sok értelme van, amúgy is 3 gombnyomás egy YT egyveleg indítása, szóval vagy figyelje folyamatosan, vagy hagyom.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest