- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"csak drága" funkciók sajnos kilőve céges környezetben :/ Oldd meg. Ingyen, vagy lehetőleg annál egy kicsit olcsóbban. Tegnapra....
Valaki írta a Parental Controlt, azzal le tudom tiltani a telepítést is? Egyébként az AppLock van fent gyerekzásnak, az engedte át a pc-ről a telepítést :/
-
törölt tag
Üdv, esküszöm elolvastam az összefoglalót, választ még sem leltem
App kéne, vagy beállítási tanács
Alapsztori: Céges telefonok kiadva (zömében hozzá nem értő, és néhány kevésbé láma) embereknek. Akárhányszor a kezembe kerül egy telefon változatosabbnál változatosabb "hibákat" produkálnak. (gyorsan merülő akksi, elfogyott mobiladat, lassulás, lefagyás, indokolatlan rezgés...stb) Ezekről rendszerint kiderül, hogy akarva vagy épp kéretlenül telepített appok okozzák. Leírtom, majd minden kezdődik elölről...
A Googel Play-re már gyerekzárat tettem, így onnan letölteni nem tudnak.
Ismeretlen források telepítése kilőve.E kettő mellé gondoltam még valami appot ami blokkol minden nemű telepítést,és egy gyerekzárhoz hasonlóan jelszóval védhető.
Oka: pl a pc-ről, google play-en keresztül indított letöltést/telepítést simán átengedte a gyerekzár.... Így meg ugyanott tartok, hogy fel telepítenek minden ellenőrizetlen szirtszart, ami meg utána vonzza a kéretlen szemetet is magával :/
Szóval összességében a lényeg az lenne, hogy használhassák az összes feltelepített appot, de semmilyen újat ne tudjanak letölteni, telepíteni. Se szándékosan, se véletlenül, se sehogyan.
Kösz előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest