- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
galuska95 #121367 üzenetére
Üdv
Ha még nem találtál megoldást, akkor én a callistics nevű programot ajánlanám. A watchdog lehet hogy jobb, több, de nekem ez lett szimpatikus, nem zavar értesítési sávon, nem "okoskodik", widgeten mutatja mennyi az annyi, és kész. Jól paraméterezhető, még soha nem csalódtam benne. Ha jól rémlik fizettem érte, azért mert elégedett voltam, az ingyenes is használható. Úgy rémlik...
-
Somatom
veterán
válasz
galuska95 #121369 üzenetére
Értettem, hogy mire gondolsz, de ez lehetetlen. Egy faék alkalmazás nem tudna megfelelni a szolgáltatók agymenéseinek, amik alapján a netet számolják. Pl. a Telenornál a MyTV nem fogyasztja az adatkeretet. Ha a Watchdog -ban nem lenne alkalmazás kivétel lehetőség, akkor semmi köze sem lenne a mért mennyiségnek a fizetendőhöz. Vagy, pl. ott a dual SIM kezelés, a roaming használat különválasztása, olcsóbb/drágább napszakok, átvihető adatmennyiség, időszakon belüli rátöltés, stb., stb.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
galuska95 #110297 üzenetére
ez nekem már google maps alatt sem működött.
otthon wifin leszedtem egy városnál jóval nagyobb területet, majd biciklire ültem és elmentem a város szélére.
igen, még bőven benne voltam a letöltött határsávban.
aztán egyszer csak már utat sem jelzett ott, ahol voltam.
mobilnetet bekapcsoltam és megjelent az út, meg még azok az utak, amik nem messze voltak.
net nélkül meg olyan volt, mintha út sem lett volna sehol ott.
szóval tesztnek ez jó volt, de élesben sose kéne.igo viszont elég jó Mo-ra, tegnap is jól jött, szépen ment net nélkül.
samsung tts-el még utcaneveket is bemondja, hogy hova kell fordulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest