Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kukinyo #75279 üzenetére
Én Xposed alatt, az App Settings -t használom erre, mert az más miatt is telepítve van. De egy másik droidomon símán, a beállítások menüben is van olyan lehetőség, hogy "Engedélyek". Sztem a Playen is találsz Permission Managereket. A root nélküli lehetőségekkel nem vagyok képben. A lényeg, hogy ezek felsorolják a kiválasztott app igényelt jogosultságait, amik közül tilthatsz. Van, amelyik a hálózati helyazonosításhoz kell. Ezeket békén szoktam hagyni. Csak azt tiltom, ami konkrétan az adatkommunikációt engedélyezi. Egy másik lehetőség, ha vmi tűzfallal tiltod az alkalmazás net hozzáférését. Csak nekem kínai dual SIM -es telóm van, aminél egy tűzfal olyan dolgokba is belerondíthat, amikbe nem kéne. Ezért inkább a jogosultságokkal manipulálok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest