Hirdetés
- iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wolfskin
őstag
válasz

petipetya

üzenetére
						Ajánlom még a Play Áruház / beállítások / alkalmazások autó frissítése menüpontot, ahol be tudod állítani, hogy csak wifin vagy egyáltalán ne frissüljenek az alkalmazások.
ez ki van kapcsolvaNekem a beállítások / adathasználat menüpontban az összes olyan alkalmazás megtalálható a listában, amelyik felment a mobilnetre. Idővel nálad is látható lesz az összes.
igen, de itt csak azt lehet kikapcsolni, hogy a mobilnetet ne használjákHa ugyanitt (az adathasználat menüpontban) a beállítások / wifi adatokat is engedélyezed, akkor a wifi esetén is be tudod állítani azt, hogy melyik alkalmazások használják azt.
a wifi fül alatt ki kell venni a pipát, vagy be kell tenni? nem egyértelmű a megfogalmazás
("Háttár-adatkapcs. korlátoz..
Háttérben folyó adatkapcsolat letiltása csak mobil adathálózat esetén A wifi használatban lesz, amennyiben elérhető." kicsit olyan, mint a királyt megölni nem kell félnetek...
 )Ha idegesít némelyik gyári alkalmazás, akkor azt a beállítások / alkalmazások / összes menüpont alatt tudod letiltani úgy, hogy ráböksz és bepipálod [...] és rányomsz a letiltás gombra. Némelyik alkalmazás esetén ugyanitt először el kell távolítani a frissítést.
megkerestem itt (beállítások/általános/alkalmazáskezelő) a saját folyóiratot, de nem engedi letiltani, inaktív a "Letiltás" gomb...
@7Sony7
1.Tűzfal. (Nálam a 360 mobile security van fent, de van sok másik is).
én amit eddig kipróbáltam, az ezt a funkciót roothoz kötötte (pl. avast) ez tudja anélkül is?@Somatom
igen sajna, ilyesmit én is hallottam... hát ez szívás akkor.a knoxot nem tudja valaki, miért nem engedi tegnap óta a jelszót sem beírni...? eddig azt engedte...

- 

petipetya
nagyúr
válasz

petipetya

üzenetére
						és rányomsz a letiltás gombra. Némelyik alkalmazás esetén ugyanitt először el kell távolítani a frissítést. Nem Samsungom van és nincs rootolva a telefonom, így ennyit tudok mondani ezekkel kapcsolatosan.
Kevés az 5 perc szerkeszhetőség gyerekek, nem tudom elégszer (=mindig) mondani...

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
 - Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
 - Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

)

crok
 mobilizmo