- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
consono #166433 üzenetére
Az scrcpy megy akár LAN-on vagy WLAN-on is Wireless adb-vel is akár.
Ha nem akar az ember parancsokkal se szüttyögni akkor guiscrcpy de pl. az AppControl-ban is implementálva van (gyak. a fejlesztője egy guiscrcpy-t húzott be mint feature).
AppControl@XDA vagy saját oldal -
crok
Topikgazda
Remek..most az SD Maid 1 es 2 kerult ki a Google Play-bol es tiltottak le a fejlesztojet [link] 5 perce meg egy Huawei rendszer app mondta egy ertesitesben hogy a Google Play Services egy kartekony alkalmazas
Micsoda nyar...
-
crok
Topikgazda
válasz
Thunderzolee #166279 üzenetére
Reklamblokkolok es un. annoyance filterek a kulcsszavak [link]
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #166211 üzenetére
Azt nezd meg amit irtam, az okozza.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #166208 üzenetére
Soul bongeszo - Settings - Security - Keyboard security - neked ez most Always on de talan never vagy Incognito-only kene legyen.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltip #166177 üzenetére
Nincs semmi oka azon kívül hogy valahonnan a WebRTC / WebSockets és NodeJS backend-et a semmiből mégse szophatja ki, nem? Valahonnan elő kell keríteni a NodeJS alapot hogy egymást megtalálhassák.. Nem kell neki semmit külön megnyitni, az csak egy a lehetőségek közül, ha pl. akinek vagy aki küldene nem akar alkalazást telepíteni.
"Mi az oka, hogy nem megy készülékről készülékben direktben?" -- még mindig kérdezem hogy ezt honnan vetted, hol olvastad?
Ha nincs semmilyen net csak egy WLAN-on vannak (egy AP-n, nem kell Internethozzáférés) és a két készüléken ott az app akkor is megy természetesen mert az alkalmazásban már minden készen áll. És a másik készülékre app se kell ha egy WLAN-on vagytok és van net mert akkor ott van a pairdrop.net egy böngészőből megnyitva és a két eszköz megtalálja egymást.
De ott a LocalSend (nem véletlen a névválasztás) meg a Sharik. Mindnek ott a leírása / forrása. Már csak azt nem értem hogy trollkodsz vagy komolyan kérdezel, mert az Airdrop forrása szerintem még mindig nem open (tehát gyak. nem tudod mit is csinál) ellenben az összes általam említett forrása nyílt és csak el kellett volna olvasnod és értelmezned hogy hogy működnek. De ha amúgy az Airdrop-ot már használtad akkor nem teljesen mindegy mit is csinál ha működik? Ez(ek) legalább átlátható(k). -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltip #166175 üzenetére
"És egyúttal megfuttatja adott küdendő állományt a saját szerverén, majd forwardolja a fogadó készülékre?" -- ezt miből sikerült kiolvasnod? SEMMI ilyesmit NEM csinál egyik se.
1.) Ennek a kérdésnek a kontextusban értelme sincs. Ha nem vagytok egy hálózaton akkor ezek egyike se működik.
2.) Ez mindegyik ilyen lehetőség.A Pairdrop még úgy is működik hogy a random ember megnyitja a pairdrop.net-et meg te is (akár az alkalmazást akár a weboldalt) és ha egy WLAN-on vagytok akkor megy is.. mind egymás közt megy csak ezek közül, nincs semmilyen köztes szerver.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #166167 üzenetére
Emlekszem csinalt uj build-et ugyanebbol a verziobol.. ami ott van a GitHub-on az most ugyanaz amit te feltettel? Vagy mikor tetted fel a mostanit?
Ha mas nem akkor kitadai31 csinalt es karban is tart egy Android 6-7-re is mukodo manager-t [link]
Vagy
kastentop2005 fele Revancify-X-el is build-elhetsz neked valot.. [link]
Vagy
Az eredeti Revancify decipher3114-tol [link] az is mukodo kell legyen nekedDe ez az Android 6-7 dolog ez nag hatraltato tenyezo......
-
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #166160 üzenetére
Egyel haladobb de meg szinten root nelkul:
AdAway
es abban magadnak osszerakni a szurolistat, az Adguard lista is mehet igy plusz barmi mas is, ott is lehet whitelist-elni alkalmazasokat.
Egyel ettol is haladobb egy olyan firewall vagy DNS app amiben emellett kulon DNS szervert is lehet hozzaadni.. asszzem' pl. a personalDNS,
Ettol meg haladobb ha pl. NextDNS-t hasznalsz sajat beallitasokkal..
-
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #166133 üzenetére
A szolgáltatásért fizetni kell de van rá szolgáltató.. pl. OTP SimpleBusiness.
De nem úgy működik hogy társítod a kártyád.. -
crok
Topikgazda
válasz
X@b3e #166125 üzenetére
Persze hogy fehér, erre való a FLAG_Secure.. Én is földi halandó vagyok.. de root nélkül biztos nincs rá már mód, régi Androidon volt olyan hogy a Google Assistant tudta azt is "olvasni" és így az tudott valahogy róla screenshot-ot csinálni de szerintem az így megszűnt, nem tudok róla hogy lenne más.
-
crok
Topikgazda
válasz
X@b3e #166117 üzenetére
Piszkálatlan rendszeren sehogyan ha így írta meg a csudálatos fejlesztőgárda és nem hagyott a menüben kikapcsoló gombot hogy védje
magáttéged."Piszkált" rendszeren meg most a naaaaagy fejlesztgetések miatt nem egyszerű elindítani.. viszont ezt pl. pont ki lehet kapcsolni ha van nyitott bootloader, Magisk, LSPosed és a Disable FLAG_SECURE modul kell hozzá. Meg minden más ami ahhoz kell hogy a Magisk-t és a nyitott bootloader-t ne ismerje fel
Ha érdekel [link]
Ha mindenképp screenshot kéne akkor esetleg ADB és scrcpy / guiscrcpy egy PC-ről de egy OTP screenshot miatt lehet picit overkill.
-
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos #166115 üzenetére
Shelter
Google Play-ről elérhető ha volt már telepítve valaha.. de valamiért most nem érhető el mindenki számára.. gyanítom leszedték "a szabályozásnak nem megfelelő API használat" miatt de F-Droid-ról elérhető természetesen.Island
Google Play-ről de valamiért most nem érhető el ez sem.. valszeg' ugyanúgy leszedték "a szabályozásnak nem megfelelő API használat" miatt de Insular néven továbbra is elérhető F-Droid-ról mint eddig. -
crok
Topikgazda
válasz
Narxis #166107 üzenetére
Nekem megerte pedig egyetlen Pro feature-t se hasznalok
A GMail a FireBase szarakodasa miatt repult mindenhonnan, igy IMAP-el kozvetlen a szerver mondja meg van-e uj mail ami megbizhato es alig meriti a telefont. De ezt ugye tudja Pro nelkuk is (meg mas is..) szoval kinek mi.. van, aki szerint bonyolult, mas meg pont ezert szereti
-
crok
Topikgazda
válasz
astrojoe12 #166087 üzenetére
MIUI.. Az USB hibakereses melle engedelyezd a Biztonsagi beallitasojat is (fejlesztoi menuben ott van mellette).
-
crok
Topikgazda
válasz
astrojoe12 #166079 üzenetére
A tárhely nem RAM.. a frissítések után a bg-dexopt nem fut le.. töltőn kell hagyni sokáig hogy teljesen idle legyen de mivel a Messenger meg az ilyen-olyan alkalmazások service-ei meg job-jai futnak mindig így nincs igazán idle és nem fut le a bg-dexopt. Azért lassul le a futás mert interpretált marad egy csomó része és nincs optimalizált kód mert az a folyamat nem tud lefutni. Bővebben [itt] írtam mi ez az egész. Egy éjszaka hagyja fent a töltőn repülő módban (legalább pár órára) vagy akár ADB-n is lefuttatható. App frissítések és|vagy ROM frissítés után érdemes ismételni a folyamatot.
-
crok
Topikgazda
válasz
cappa72 #165942 üzenetére
@cappa72:
Már régen nincs mert nem fejlesztették, minSDK-t már nem igazították a Play szabályaihoz.. abandoned. Pedig én is nagyon szerettem de vagy 8 éve nem volt frissítve talán. APKPure-on még fent van ha kellene.@Peter.70
Pulsar - ingyenes zenelejátszó, pár Pro feature-t némi pénzért ad a fejlesztő de alapvetően ingyenes, nyílt és nagyon jó
Omnia Music Player - A Pulsar testvére (: kisebb változtatásokkal, más kinézettel
Musicolet - ingyenes és nyílt forrású zenelejátszó, pár Pro feature-t némi pénzért ad a fejlesztő újabban de alapvetően nyílt, ingyenes és jó
foobar2000 - ingyenes és nyílt forrású zenelejátszó
Music Player - MP3 Player - Retro - szintén nyílt forrású zenelejátszó
Metro music player - A Retro music player fork-ja, a Play-es verziótól abban tér el, hogy pl. a Google Play lib-eket nem tartalmazza, a Pro feature-öket viszont ingyen tartalmazza + apró UI különbségek..
Music Player (No Ads) - szintén nyílt és reklámmentes zenelejátszó
Music Player GO - nyílt forrású, ingyenes zenelejátszó (@GitHub / @F-Droid)
AIMP - ingyenes zenelejátszó
Vinyl Music Player - a Phonograph forkja, annak minden Pro részével felvértezve, ingyen @GooglePlay és @GitHub letöltések meg @F-Droid..
Music Folder Player és Full - kiváló zenelejátszó - weboldal - autó/futás mód (nagy gombok), folytatás onnan ahol abbahagytad, equalizer, sebességkontroll, konfigurálható beletekerés gombok, könyvtáralapú lejátszás, lejátszási lista, elalváskapcsoló..
Auxio - GitHub - F-Droid -
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #165841 üzenetére
GMail app - de a kis nyílra vagy a GDrive ikonra nyomtál? Nem átbeszéltük mi már ezt egyszer? Az a baj hogy a nyomorult GMail teljesen át van szőve a Google ökoszisztémával..
-
crok
Topikgazda
válasz
Dolphine #165804 üzenetére
Egyik se meríti ha nem kérsz tőle olyan statot ami aktív futást igényel. Az Android dumpsys két-három stat szolgáltatását használják általában forrásnak (BATTERY_STATS, DUMP és PACKAGE_USAGE_STATS) de csak kihúzzák az API-n keresztül az infót és megjelenítik neked. Van persze pár külön speciális eset (watchdog pl. a BetterBatteryStat-ban) ami írja is hogy ne használd aktívan csak hibakeresésre mert merít(het)i egyébként a készüléket.
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #165791 üzenetére
Minden ugyanaz lesz, általában minden NewPipe kiadás után pár óra, max 1..2 nap és volt NewPipeX build GitHub-on. Szól is ha van update de mivel nekem amúgy is van GitHub account-om így be van jelölve az értesítés (Watch -> Custom -> Release) és kapom a mail-t ha van új build.
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #165786 üzenetére
Kint van a forrása GitHub-on ugyanúgy mint a sima NewPipe-nak, gyak. csak annyi az eltérés hogy a szintén nyílvános SponsorBlock listát használja és csinálja meg ugyanazt mint az a kiegészítő. Leírták a NewPipe-osok miért nem rakják bele - a NewPipeX w/ SB meg az eredeti fork-ja + a SB. Nincs biztonsági kockázat benne (mármint ha a forrás érdekel).
-
crok
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #165746 üzenetére
Egyrészt nem ide való a téma.. max. Android szakmai.. semmi köze semmilyen alkalmazáshoz.
Másrészt igen, van különbség, a kodekben pl. és hogy mennyi az air time a lejátszás közben (mennyire lesz a közeg busy tőle), mennyire öli meg.. valamint mekkora az adóteljesítmény, mennyire "zavarja majd" a közben a közegbe kerülő WLAN kereteket. Etc.. etc..
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #165724 üzenetére
Xiaomi? MIUI? Mi Cloud sync? Ezt olvastad?
-
crok
Topikgazda
válasz
junior11 #165717 üzenetére
Itt én írtam már róla régen (4 éve) pont hasonló ügyben, én is használom. Azért az a 300K USD elég kellemes összeg hogy próbálkozzanak de egyelőre hír nincs hogy kifizették volna bárkinek. Csak a reklám része nem teljesen igaz ma már.
-
crok
Topikgazda
válasz
zoltanz #165686 üzenetére
Valami ilyet keresel?
$ su
:/data/data/com.termux/files/home # \
> dumpsys SurfaceFlinger | grep "OpenGL"
GLES: Qualcomm, Adreno (TM) 618, OpenGL ES 3.2 V@0502.0 (GIT@820d4a4028, I5580630f49, 1636016138) (Date:11/04/21)
:/data/data/com.termux/files/home #Ha nincs root ugyanez megy adb shell utan is ha valami mindenkepp parancssori megoldas kell.
De a Device info HW 1000x tobbet is elmond, ezt az info-t a SoC ful alatt megtalalod a Vulcan etc infokkal egyetemben.
-
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #165571 üzenetére
Nálam olyat csinált tegnap hogy értesítésre bökve nem indította el az alkalmazást.. frissítés megoldotta azonnal.
-
crok
Topikgazda
válasz
Aurig@ #165542 üzenetére
Van FairEmail Pro-m. Működik, presze.
Mással viszont ugyanilyen gondom, annyit csinált eddig az összes dev. hogy elkérte a Google-s nyugta számát, visszatérítette az árat én meg megvettem megint. Eddig az összes dev. ezt javasolta és ez mindig meg is oldotta, a hócipellője mindnek tele van ezzel hogy ez így elő-előfordul..
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #165487 üzenetére
Kutyát nem érdekli hogy te vagy-e vagy bárki más aki megnyitotta a linket, nem is erről szól az üzenet se.. ettől még az adott eszközön az adott programban való linkmegnyitással összeköthető hogy van-e reklámblokkolás vagy nincs és utána megtagadhatja a lejátszást. A cookie törlés / manipulálás valszeg segíthet ilyenkor, vagy a linkenkénti sandbox-ban futtatás esetleg. A privát mód se lesz jobb, pontosan ezek miatt. Lehet majd cookie-kat megtagadni, jöhetnek majd a userscript-ek megint, hjajj de szép lesz
Elérik azt a szintet majd hogy a sok vesződés a sok reklámblokkolósdival oda vezet hogy megunod aztán kifizeted
Trallalla..
Ajánlom esetleg majd unalmas perceidben nézd meg a böngésző developer mode-ban hogy egy YT link megnyitásával a GET után pontosan mi is történik közted meg a YT közt. Azt hiszem nagyon meg fogsz lepődni. -
crok
Topikgazda
Na, szép.. megint keménykedik a Youtube
Elindulhatott valami náluk mert ilyen üzenetek mentek ki egyes felhasználóknak mint [ez] hogy ejnyebejnye lesz a reklámot blokkolóknak, AndroidAuthority-n is megjelent.. persze shady az egész, mert az pl. nem derült ki hogy ez most böngésző vagy Vanced vagy ReVanced vagy honnan van ez az üzenet. Mindenesetre lehet "félni"
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #165459 üzenetére
Úgy két hónapja említettem, viszont ahogy nézem még mindig nincs hozzá web vault csak alkalmazás és böngészőkiegészítők.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Dolphine #165432 üzenetére
Merülést szerintem már régesrégen javították - én meg pl. a Blokada-t és az új csillivilli subscription model-jét utálom, a hideg futkos a hátamon.. Egyébként meg NextDNS aztán úgy tekergeted magadnak ahogy akarod.. meg amúgy van Reklámblokkolók topik.
-
crok
Topikgazda
Az nem az AdGuard VPN hanem az AdGuard adblock, ez local VPN és gyak semmi mást nem csinál mint a többi hasonló local VPN-en alapuló adblock alkalmazás, csak jól karban van tartva a "listája" meg nyilván a saját DNS-ét kérdezi. Lehet használni, csak tudja az ember mit használ.. meg hogy miért és egyébként mire jó.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #165425 üzenetére
&@DrKapocs #165417
A Nord-ra meg úgy alapvetően a VPN-ekre annyit mondok [link] && [link] valamint magánvéleményként: maradjon meg a VPN arra amire való (Virtual Private LAN), minden más vagy átverés és|vagy szürkezónázásra van használva (98+%). Borzasztóan csekély az értelme az előbbi 98+%-on túl R1 user felhasználásra. Persze ott vannak a "szűrők" amivel téged védenek meg (tehát ez tulajdonképpen neked jó). A malware-ektől, scammer-ektől, ransomware-ektől. Mondjuk ezt a szűrést ingyen is meg tudom oldani - de mindegy. Reptéren titkosítatlan WLAN-ra felmenni.. na akkor talán legalább a helyi Hekk Pisták nem próbálkoznak.. nagyon.. de átzavarod a forgalmad egy harmadik félen akik becsszó nem néznek semmibe bele és még csak ki se adják senkinek sőt, még big data elemzést se csinálnak rajta. Ühüm, persze, háthogyne'. -
crok
Topikgazda
válasz
Skillet #165366 üzenetére
Ha tényleg ezt szedted le és frissítetted is az itt levő legfrissebbre (mert ahogy írtam tegnap ez volt az egyetlen ami még nem frissült mert ezt automatikusan script generálja és a mai hajnali a legfrissebb build de amit te írtál az még a hétfői) akkor abban mennie kellene mert az már az új patch-el van patch-elve, ha valamiért nem menne (automatikusan kellene felismerje ha gond van..) akkor leírtam mit állíts be a spoof-hoz a #165345 végén. De mindenképp frissítsd a mai friss build-re mert az új patch csak a maiba került még bele.
-
crok
Topikgazda
válasz
Skillet #165344 üzenetére
Jó, akkor milyen apk, milyen verzió, milyen patch-ek, te patch-elted vagy előre patch-elt apk, melyik microg, etc.. picit több info-t
A patch nagyon friss, még mai.. A prebuild-ekből (j-ch féle vagy a revanced-apks pl.) már van új build (a shekhawat2 féle meg éjjel lesz futtatva, reggelre kész lesz). Nálam megy, automatikusan kellene menjen vele.. ha valamiért nálad nem akar akkor az új build-ekben (meg ha hozzáadtad magadnak patch-ben (client-spoof patch ami kell)) van egy beállítás amivel spoof-olni lehet egy régi / másik YT verziószámot így:
Revanced Setting -> Layout -> Spoof app version -> kér restart-ot de előbb még mégse mert -> Spoof app version -> legyen 16.08.35 -> most app restart -> kész. -
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #165334 üzenetére
Na várj.. ez a Drive-on belüli előnézet amit a képen látok meg a letöltés gomb amivel konkrétan letöltheted a készülékre. Itt azért nincs előnézet mert ez a Drive-on _belül_ az előnézet / megtekintés.
Ha megnyitod a https://drive.google.com/drive/settings oldalt akkor bal oldalon ott lesz a Manage apps, na ott kellene legyen PDF megtekintésre alkalmas alkalmazás a GDrive-on belül (un. connected app). Ilyen pl. a Google Docs vagy pl. ez a PDF viewer vagy pl. a Lunim PDF. Ha megnyitod a Drive-od akkor jobb fent a New gombra ha rámész és utána legalul More majd Connect more apps akkor ott tudsz válogatni, többek közt az említett PDF viewer vagy a Lumin vagy amit akarsz (pl. Google Docs - szerintem nincs hozzáadva a Drive-odhoz hogy hozzáférhessen és ezáltal te megnyithass onnan elemeket vele). -
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #165320 üzenetére
És ha betallózod azt a PDF-et ebben az alkalmazásban akkor megnyílik? PC-n megnyílik? Nem-e hibás a pdf..
-
crok
Topikgazda
válasz
Findzs #165254 üzenetére
Gyorsan hacsak nincs nagyon sok APK. Ha nincs akkor nyerő lehet egyenként.
Viszont ha relatív sok van akkor még olyat lehet hogy Swift Backup nem root-al hanem Shizuku-val (akkor legalább az alkalmazásokat beállításaik nélkül elteszi, azt tudod utána hurcibálni és következőn ugyanúgy Shizuku + Swift backip).Mindenesetre beléptetést, már meglevő beállításokat átmenteni programonként nem fogsz tudni root-al (még néha azzal se). De kontaktokat ha vannak.. azt nem nehéz.. többire amit írtam.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #165233 üzenetére
Mondjuk az hogy hianyzik belole az osszes csuda beepitett akkukimelo es hasonlo vacak..
-
crok
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #165174 üzenetére
Erre neked is a #165165-t mondanám.
-
crok
Topikgazda
válasz
Jokerdapro #165170 üzenetére
Még mindig inkább Android szakmai -mint írtam- és juttasd el a zip-et, akkor megnézem.
Mellesleg ez most le van szűrve egy alkalmazásra (10047 UID-ra) de az mindenesetre látszik már most hogy a készülék egyáltalán nem alszik, végig aktív a CPU akkor is mikor a droid alapvetően light doze-ban lehetne (deep nincs is említve se). -
crok
Topikgazda
válasz
zelos #165167 üzenetére
(Azért nem ajánlottam mert amit használt az 4 évvel "fiatalabb" és az F-Droid - GitHub alkalmazások (pl ez is amit ajánlotál) 6 éve frissültek utoljára.. és pont ez a baja azzal is amit használt eddig. Ugyanis ott van pl. a CaptivePortalLogin de az is 2017-es..)
-
crok
Topikgazda
válasz
Jokerdapro #165164 üzenetére
Inkább Android szakmai mert nem kifejezetten alkalmazással van bajod - de addig is inkább ezt olvasd át és csináld végig: Android telefon merülésének kiderítése - roottal vagy root nélkül
-
crok
Topikgazda
válasz
Cs1csó #165113 üzenetére
Hát felteszel egy patch-elt YTMusic-ot. Azt is ugyanúgy meg lehet patch-elni.
Vagy Play-ből felteszed a YTMusic-ot aztán a manager-el patch-eled és install patched -> delete original.. vagy leszeded az APK-t valahonnan és a manager-ben a patcher résznél betallózod, patch-eled, telepíted. -
crok
Topikgazda
válasz
F1r3b1rd #165109 üzenetére
Nem lehet hogy DNS probléma lesz ez? Megpróbál a készülék valahova csatlakozni de.. reklámblokkoló DNS miatt nem megy esetleg? Az alkalmazásnak van Support oldala itt és van megadva email + telefonszám, érdemes lenne megkeresni őket direktben mert a saját "rendszerkövetelmények" oldalukon levő aktuális PDF nem túl bőbeszédű ezzel kapcsolatban (Android főverziót nem ír csak egy példa készüléket meg hogy legyen naprakész a rendszere
"eredeti Android Googl billentyűzetet" ír elő ami a GBoard szerintük
meg hogy az online használathoz legyen SIM mobilnet vagy WLAN.. pff).
-
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #165107 üzenetére
"Mondjuk azt se tudom mik ezek, de látom hogy változnak." -- akkor inkább csak a színét nézd..
"miből tudom ténylegesen beazonosítani, hogy annak az értékeit látom?" -- a hálózat azonosítójából, ha kiválasztottad akkor kizárólag azt fogod úgyis látni de egyébként itthon nyilván MCC 216 alatt kell nézned a megfelelő MNC-t: Telekom: 30; Digi: 03; Vodafone: 70; Yettel: 01.
-
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #165105 üzenetére
Ilyen nemigen van egyik gyártónál se.. de Network Cell Info Lite és egy kis trükközéssel mindent végignézhetsz.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis #165086 üzenetére
Érdekes.. világ életemben ezt az aktiválást használtam náluk (volt egy másik alkalmazás amiben ugyanígy működtek az aktiváló kódjaim) és meggyőződésem volt hogy te ugyanígy csinálod..
In other news:
ReVanced - a hivatalos honlapjuk mostmár nem csak egy sima web redirekt a GitHub oldalukraés új logójuk / brand grafikájuk is lett
De egyébként így is (csak) a Manager letöltésére való nagyjából.
-
crok
Topikgazda
válasz
user26 #165062 üzenetére
A modul miatt crash-el mert más jellemzőket hazudik a ROM hogy átmenjen Play Integrity-n, mást mond magáról a modul Zygisk-el ha spec. Pixel jellemzőket kérdez a Play Services meg mást vár az app mikor capabilty list-et kellene összeállítania mert vannak kifejezetten Pixel specifikus smart feature-ök és kijön hogy a modul miatt mondjuk egy Pixel 6 jellemzőit kapja vissza de egyébként Play Services meg Pixel 3-at mond a ROM-ban levő okosság miatt.. csodálkozol hogy crash-el. Többet is olvashatsz magáról az alkalmazásról pl. itt. Gyanítom egyetlen "smart feature"-t se használsz a végtelen fotó szinkronizáción kívül szóval neked pont teljesen mindegy. Le is tilthatod / törölheted hogy ne is induljon (ha MIUI a rendszered akkor pont teljesen mindegy, a fotókhoz nincs köze).
Mindenesetre az android szoftver kibeszélőben kérdezni úgy, hogy beírod hogy nem tudod hogy MIUI (van topikja) Android (van szakmai topikja) vagy Magisk (van topikja) téma lenne és felteszed a kérdést egy negyedik topikban. Sokadjára látom ezt és sose fogom megérteni
-
crok
Topikgazda
Havalakitérdekel:
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most újra ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás app) mivel most van a hetedik születésnapja az alkalmazások első kiadásának (@Telegram):
Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw Pro(F-Droid-ról persze ugyanúgy beszerezhetőek ingyen is, mint eddig).
-
crok
Topikgazda
válasz
Jim74 #165037 üzenetére
Hivatalos leírás:
https://adguard-dns.io/en/public-dns.html
Default server
tls://dns.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads and trackers.Non-filtering servertls://unfiltered.adguard-dns.comAdGuard DNS will not block ads, trackers, or any other DNS requests.
Family protection server
tls://family.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads, trackers, adult content, and enable Safe Search and Safe Mode, where possible. -
crok
Topikgazda
válasz
bringasisti #164928 üzenetére
OTP SimpleBusiness pl, vagy a Vodafone ReadyPay mPOS terminálja is hasonló, piacon régebben QR kóddal fizettem de az a termelő is átállt NFC-re -- de hogy neked marad-e holnapra sörrevaló..
Mindenesetre nem ördögtől való.
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #164910 üzenetére
Ez ugye sima GMail fiók amiről beszélsz? Egy rendes email kliens FAQ-ja szerint jártam el évekkel ezelőtt (khm. FairEmail), 153-as pont szerint eleve az IMAP beállítások nem jók:
A weben belépve a Settings -> Forwarding and POP/IMAP
When I mark a message in IMAP as deleted:
Auto-Expunge off - Wait for the client to update the server.
(az Auto-Expunge on az alapértelmezett - na az nem jó!)
- valamint -
When a message is marked as deleted and expunged from the last visible IMAP folder:
Immediately delete the message forever
(Az Archive az alapértelmezett - na ez sem jó)
És némi magyarázat:
Note that archived messages can be deleted only by moving them to the trash folder first.
Some background: Gmail seems to have an additional message view for IMAP, which can be different from the main message view.Nem volt ilyen gondom mint neked sose. Hátha neked is segít. Nem hiszem hogy fekete a lábad (nem tom, lehet...) de szerintem csak nem pont úgy használod a GMail fiókod ahogy a többiek.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Cs1csó #164826 üzenetére
Ha erre a Simple Social Browser-re gondolsz APKMirror-on akkor az fent van Google Play Store-ban is itt, nem kell külső APK-ból telepíteni ha van Play Store a ROM-ban.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #164740 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P #164709 üzenetére
Itt megy jol.. AdBlocker-t hasznalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Windows 10
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Villanyszerelés
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Opel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest