- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #130879 üzenetére
Én nem látom, hogy akciós lenne. Tudsz adni linket?
Ám engem is érdekelne, hogy mennyire jó. Valamint mennyire friss a térkép... -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #130704 üzenetére
Most nézem. 100 Gbyte-ot vettem végül, de kaptam egy 1.600 Forintos utalványt, amit bármire költhetek a play store-ba.
És a Drive, fotók alkalmazásban is ezt a tárhelyet írja. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #130699 üzenetére
Nekem az nem világos, hogy ha előfizetek több tárhelyre, akkor onnantól életem végéig fizetem? mi van, ha felhasználom a teljes 200 gigát, majd nem fizetek tovább...? Törlik?
-
MikeWazowski
veterán
Húhha gyerekek, nem vagyok ám annyira én sem képben, csak kaptam mailt hogy nálunk is elérhető. Én úgy látom, hogy ezzel vásárolva tárhelyet több szolgáltatást is kapok. Szerintem ez növeli a fotók és a drive tárhelyét, de közösen. tehát én előfizettem a 200 gigára, így sztem most a drive és a Fotók tárhelyem együttesen lett ennyi. De lehet én se látom jól.
Egyébként én a youtube premium-ot jobban várom, mert nekem megér minden pénzt, hogy reklámmentes hivatalos youtube-om legyen. tudom, van alternatíva, de azokkal nem élek.
-
MikeWazowski
veterán
Nálunk is elérhető lett a Google One. Én már elő is fizettem.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy dual sim-es telefont használok most két simmel, és olyan program kellene ami rögzíti, hogy melyik kártyával hány percet beszéltem és mennyi mbyte-ot neteztem.
Létezik erre valami jó, pontos program? Lehet fizetős, ha megbízható. -
MikeWazowski
veterán
Üdv! A Google fotók alkalmazásba a videókat is lehet korlátlan menteni? A képeket ugye tömöríti, bár a minőség elvileg nem romlik. Videókkal mi a helyzet? Feltehetek egy 4k-s 5 gigás videót is?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Be van állítva a telefonomon a gogle now szolgáltatás vagy mi. Tehát, ha a főképernyőn balra ugrok, akkor látok ott google híreket stb. Hogy lehet azt ott beállítani, hogy mutassa hogy hova mentem és honnan, és jelzi az időt, hogy az az út most mennyi lenne stb…
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Hogy tudom a memória kártyát formázni? A telefon elvileg tudja, nem? Mégse találom...Siker! -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #129397 üzenetére
Erre senki?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Montanába azt csinálja a telefonom, hogy feléled saját magától a kijelző. Ott van mellettem, egyszer csak felvillan a képernyő, de nem kapok semmit. Ez mitől lehet?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Telefonomon be van állítva a google now, asszem ez a neve. A főképernyőn balra elhúzva hírek jelennek meg, meg az időjárás stb.
Viszont láttam, hogy másnál jelezte is felül, hogy mekkora az út haza stb, egy kis térképen. Ezt hogyan tudom beállítani? illetve megjegyzi, hogy honnan indultam el, hova mentem, és azt mutatja? -
MikeWazowski
veterán
válasz
#61392896 #127386 üzenetére
Nekem is van jó pár giga képem, de eddig mindig a Google fotókba mentettem. Csak ugye oda butitva tölti fel. Ha felrakom a one driveot, akkor oda fel tudom tenni a képeket videókat eredeti méretben? Mennyit ad alapból a one Drive? Valamint a folder sync appot is fel kell tennem és mikor új képet csinálok az automatikusan feltölti a one drive felhőjebe?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #127186 üzenetére
Jah, figyelmetlen voltam. Két kérdés volt, azt hittem az első felére válaszoltál.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #127184 üzenetére
Az nem egy naptár app? Mintha azt használtam volna évekig.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Nektek.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #126903 üzenetére
Igen, de most felvetült a hiba, hogy akkor lehet hogy több ember is használja az appot, csak a tel szám miatt nem jelzi. Van egy csomó számom, ami 06XX-el indul. Hogy lehetne az összes számot cserélni 36XX típusra? Gondolom csak manuálisan.
Ám ez a telegram nagyon bejön egyelőre. Sokkal jobban mint a viber, de hát mindenki az utóbbit használja nálunk.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #126886 üzenetére
Istencsászár vagy! Ezer hála, pontosan ez volt a baj.
mobilizmo - köszönöm Neked is!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Telegram alkalmazásban olyan gondom van, hogy nem látja a páromat. Mármint neki is fel van telepítve, de nem mutatja az alkalmazáson belül, ha meg rám ír nem az a neve mint a kontaktok között, és emiatt nem is menti a párbeszédet. Mi lehet a gond? Hiába küldtem neki meghívót, valamiért az én telefonom nem jelzi hogy ő is használja. Lehet az a baj, hogy nekem androidom van neki meg IOS? Akik androidot használnak azokkal gond nélkül megy minden.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #126849 üzenetére
Köszönöm szépen!
Oldman2 - Neked is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #126846 üzenetére
Te használod és menti?
Csak azért kérdem mert biztosra szeretnék menni. Tehát tutira ment mindent felhőbe? -
MikeWazowski
veterán
Üdv, elkezdtem használni a telegram appot. Olyan kérdésem van hogy ez menti automatikusan felhőbe a beszélgetéseket? Tehát gyári visszaallitas után minden chat visszajon?
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, van olyan névnap app amibe ha beállítom mely neveknel jelezzen, azt felhőbe menti el? Mert minden fr után nem akarom azt a 30 nevet újra beállítani.
-
MikeWazowski
veterán
Vki meg tudja mondani hogy az új google fotók appban hogy lehet csinálni a meglevő képből fekete fehér hátteret és csak a személy legyen színes? Nem jövök rá sehogy.
-
MikeWazowski
veterán
Hogy is lehet kikapcsolni chrome-ba, hogy amikor bejelentkezek egy oldalra akkor ne kérdezzen rá hogy akarom-e hogy tárolja a bejelentkezési adatokat? baromi idegesítő ötödik alkalommal…
-
MikeWazowski
veterán
Mindenhol olvasom, hogy már nálunk is megjelent a Google Lens... de hogy lehet kipróbálni?
Régóta várok egy ilyen alkalmazásra... -
MikeWazowski
veterán
Na, akkor. Küldd a linkeket, hogy mikor szidtam a gmail app-ot. Heti 20X? Jöhet valami bizonyíték erre. Amennyiben csak egy esetet találsz, amikor szidtam, akkor a saját hsz-ed törölheted is és a figyelmeztetést is inkább saját magadnak add, mert valótlanul vádolsz.
És már bocsánat, hogy a véleményem leírom egy fórumra.
-
MikeWazowski
veterán
Nagyszerű. Szerencsére van alternatíva.
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #120262 üzenetére
(#120262) <- Erre senki?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Viberen le lehet valahogy tiltani kontaktokat, meg reklámokat, hogy ne tudjanak üzenetet küldeni? Utazó majom meg valami foxy állandóan zaklat….
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, be lehet valahogy állítani a YouTube app ban hogy bármilyen hálózat is van épp mindig full hd ban játsza le a videót? Full HD a telefonom és borzalmas állandóan minden videónal atallitani.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #119580 üzenetére
Na, ez engem is érdekelne.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #119396 üzenetére
Régen megvettem a digical naptárat, most azt kipróbáltam de az se mutatja az exchange eseményeket. Sőt még a yahoo-sat se.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #119392 üzenetére
Kipróbálok mindjárt egy naptárat. Hátha csak a goggle naptár nem szinkronizálja.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #119390 üzenetére
Nincs, mert nem is szerepel ott. Azt én is láttam egyébként. Csak a másik három címem jelenik ott meg.
darvinya - Azért szeretném, mert a google naptár widgetje nagyba ki van rakva az egyik kezdőlapomra és jó volna ott látni az összes eseményt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #119387 üzenetére
Próbáld úgy, hogy az exchange-es mail címedre hozod létre. Úgy nem működik. Ergó ami az exchange-es naptárba van azt nem szinkronizálja a google naptárba. Kipróbáltam a google-s címmel, azzal megy.
-
MikeWazowski
veterán
(#119356) <- Erre senki?
Legalább létezik olyan naptár, amibe a létrehozott feladatok a google-be szinkronizálódnak, és mutatja az exchange-en létrehozott eseményeket?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #119359 üzenetére
A levelezőt nem szeretném lecserélni, akkor már inkább a naptárat.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Levelekre az Outlook-ot, naptár alkalmazásnak meg a Google naptárat használom. Az outlook-ba jelenleg 4 mail cím van amiből az egyik a munkahelyi exchange. Kérdésem az lenne, hogy az értekezleteket miért nem látom a google naptár widhetjében? Miért nem szinkronizálja? Van rá valami megoldás? Vagy másik naptáralkalmazás kellene? Amennyiben igen, úgy melyikt ajánljátok? Olyan kellene amibe ha beállítok egy emlékeztetőt akkor a google fiókkal is szinkronizálja. lehet fizetős is. köszönöm előre is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #118660 üzenetére
Köszönöm Nektek!
Tehát, ha jól értem akkor azon kívül, hogy elmenti a felhasználóneveket/mail címeket és a jelszavakat, képes kitölteni ezeket a böngészőbe, vagy az appba lépni? Tehát elmentem mondjuk a reddit nevem meg jelszavam, és megnyitom az alkalmazást akkor importálja az adatokat, tehát nem kell bepötyögnöm? Mert utóbbi elég hasznos lenne részemre is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #118650 üzenetére
Valaki elmondaná, hogy mire jók ezek az alkalmazások? Én minden jelszavam fejből tudom, pedig nem ugyan azok. Ebbe és a hasonló programokba be tudom írni, hogy a google jelszavam: XXX, és bármikor meg tudom nézni? Erre jó, vagy mire? Komolyan nem tudom.
Azért érdekel mert ha ezeken felül jó ,még valamire akkor én is megvenném, ha már akciós és ennyire ajánljátok, meg hát 4,8-as értékelés is mond valamit.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Kicsit off, de pls segítsetek. Full HD kijelzős telefonom van. Szeretnék valami jó hátteret amit találok is a Zedge app-on belül, de ott nem mindegyik olyan ami oldalra mozgatva elmozdul. tehát egy képernyős a mérete. Így letöltenék gépről hátteret, csak nem tudom mekkora legyen a kép mérete. 5 lap van a kezdőképernyőn, mekkora legyen a kép, ha szeretném, hogy elmozduljon a kép is oldalra, görgetésnél? Nagyon köszönöm előre is!
-
MikeWazowski
veterán
Ezt próbálta már valaki? Google fejlesztés. Most lett elvileg worldwide elérhető. Az értékelések meggyőzőek.
-
MikeWazowski
veterán
Segítstek legyetek kedvesek!
Frissítettem a telefonom Oreo-ra. Azóta bármelyik app-ba belépve, pl reddit, amikor be akarok jelentkezni, nem tudom kb megadni a nevem, jelszavam, mert ott egy buborék, hogy automatikus kitültés google-lal…. hogy a bánatba lehet ezt kikapcsolni? -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Valaki le tudná írni, hogyan tudom aktiválni a google asszisztenst? Megköszönném!
-
MikeWazowski
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest