- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
customer114 #95961 üzenetére
Mit kell ezen kifejteni bővebben? Ott van az Android Eszközkezelő. Keress rá Google-ban, ha többet akarsz róla tudni.
Egyébként ha más alkalmazásnak a nevét írja le, akkor se lesz több 2 szónál. Abból többet tudtál volna?
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #95952 üzenetére
Én se azért vettem meg, mert az ingyenes nem elégítette ki az igényeimet, hanem azért, mert ezzel is támogatom a fejlesztőt. Kevés root nélkül működő hívásrögzítő van, ami rendesen a bejövő hívást veszi fel, nem pedig csak a mikrofont.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aasgier #95894 üzenetére
Az AutoRemote esetében elvileg működik BT-n keresztül is (legalábbis a 3.0 changelog-ban benne van). Van Lite verziója is, bár ott csak 2 karaktert tudsz küldeni. A Z5 Compact-on megjelenik a BT ikon is a programban, viszont az Xperia V-n nem (lehet, hogy a 4.3-as Android nem tetszik neki), így még nem tudtam kipróbálni.
(#95897) air: Azért, mert Te nem tudsz ilyenről, még nem biztos, hogy nem is létezik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Remekelek28 #95838 üzenetére
Szerintem ilyen nem létezik, még iOS-en se. Ez kb. akkora kamu, mint PC-n a "Ki nézte meg a profilodat" című átverés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Remekelek28 #95836 üzenetére
Milyen képeidet?
-
Bozek
nagyúr
Tud valaki olyan Podcast alkalmazást, amelyik rendesen kezeli a SoundCloud-ot? Nem csak RSS feed alapján, mert a hosszabbitas.hu készítője sajnos nem frissíti az RSS-t...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #95430 üzenetére
Miért van az "Értem" mögött a smiley? Leírtam, hogy hogyan kell beállítani root nélkül, úgy működnie kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dolphine #95388 üzenetére
Solid Explorer-t használok már egy ideje, de a Sony gyári fájlkezelője is látta. Tegnap is egy exFAT-ra formázott pendriveról másoltam fájlokat a Z5 Compact-ra.
(#95378) fireman123: Field Recorder. Igaz, hogy nem olcsó, de a legjobb hangrögzítő.
(#95408) Heisenberg69: A legutóbbi fájlok fülnél ott van az SD kártya is elvileg. Na, arra rányomsz, majd alul lesz egy szöveg, amiben benne van, hogy kiválasztás. Arra nyomva megadtad az engedélyt.
(#95413) Mr. Y és (#95425) Somatom: Mióta kell root Android 6 alatt? Ne igyatok annyit.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #95289 üzenetére
A CPU kihasználtság ott van a Fejlesztői lehetőségek menüpont alatt, CPU használat mutatása néven.
(#95292) macilaci78: Jó reggelt. Már napok óta ez a téma.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tordaitibi #95273 üzenetére
"ha veletlenul Mari neni bankkartyaadatait dobna be a bongeszom valami hiba miatt, nem szednem le a 23789 forintjat a szamlajarol"
És ha mondjuk Matolcsy Györgyét?
Ha kiderülne, hogy tényleg véletlenül lett elérhető az iGo, akkor törölnéd és soha többé nem használnád?
-
Bozek
nagyúr
válasz
csadi0011 #95264 üzenetére
Azért fejlődik a Google: https://www.youtube.com/watch?v=xdlNC_T-HmI
Bár nekem semmi se jön elő a Home gomb megnyomására Z5 Compact-on.
(#95266) woodworm: Ha úgy sikerült, akkor nem emlékeztem rá, hogy milyen volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
galaxys80 #95260 üzenetére
Nem kell sajtótájékoztató, elég egy sajtóközlemény, de az se volt ezzel kapcsolatban. Azért a többi alkalmazás készítőjét ne hasonlítsd már az NNG-hez.
Egyébként elég lett volna a frissítés részleteihez is leírni, hogy május 16-ig ingyen elérhető bárki számára. Ezt a többi alkalmazás fejlesztője meg szokta csinálni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #95131 üzenetére
Gratulálok. Hoztál egy olyan linket, amit végig se olvastál. Idézek belőle Neked:
"High 10 Profile (Hi10P, 110)
Going beyond typical mainstream consumer product capabilities, this profile builds on top of the High Profile, adding support for up to 10 bits per sample of decoded picture precision."Ebből látszik, hogy a Hi10P támogatja a 10 bites kódolást. És miért is használnának 8 bittel Hi10P profilt, amikor ahhoz nincs igazából szükség rá. Az általam linkelt oldalról letöltött videóknál meg amúgy írja a 10 bitet a MediaInfo. Van még kérdés?
Az se tiszta, hogy miért hoztad ide az AVC Level-t. A Hi10P és a Level összefügg egymással, de nem ugyanaz. Utóbbinál a maximum az 5.2. Lentebb ott a táblázat is, a Hi10P profilnál lehet akár Level 1 is (192 kbit/s-el), de akár Level 5.2 is (720.000 kbit/s-el).
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Tegnap este kipróbáltam az új PowerAMP-ot, ami szerintem egész jó lesz. Szerintem a hangzása is jobb, és került bele pár új funkció is.
Például a kimenetet is lehet változtatni, van az alap Android API, a Hi-Res Audio és az OpenSL ES kimenet. Én a Hi-Res Audio-t használom most, abban van Sony Hi Res Audio is, ez nálam megdobja a hangzást. De van benne újramintavételezés (resampling) és zajmoduláció (dithering) is. Beépített a fejlesztő egy olyan hasznos funkciót is, hogy a hangerőváltásnál a közöket lehet állítani (30, 50, 76 és 100), így sokkal finomabban be lehet állítani a hangerőt. Került bele vizualizáció is, ahol akár külső, .milk kiterjesztésű fájlokat is tudunk használni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #95067 üzenetére
E-Robot, Tasker, Automagic vagy bármelyik automatizáló jó lehet erre a célra. Hogy root nélkül tudja-e, az leginkább a telefonon lévő Android verziótól függ.
(#95069) karldergroße: Nincs tökéletes navigáció, MINDIG az utat kell nézni. Sokáig nem volt benne a térképek 90%-ában egy áthelyezett vasúti átjáró. És nem csak az iGo nem tudott róla.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#13110016 #94969 üzenetére
Mentsd le őket gépre a MyPhoneExplorer-rel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#13110016 #94904 üzenetére
FolderSync, illetve FolderSync Lite
Persze vagy a géppel egy hálózaton kell lenni, vagy statikus IP-címmel kell rendelkezni, esetleg egy kifejezetten erre kitalált szolgáltatással (pl. DynDNS, No-IP) adni kell a gépnek egy nevet, amit bárhonnan elérsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kissjani85 #94892 üzenetére
Pocket Casts, csak hogy én is egy másikat ajánljak.
Sokat próbáltam, de egyik se nyerte el ezenkívül a tetszésemet.
-
Bozek
nagyúr
Én az F-Stop Media Gallery-t használom, mióta csita lett QuickPic.
-
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #94858 üzenetére
Akkor linkelj normálisan. Az elsőnek linkelt alkalmazás fejlesztője francia, míg a másodiknak (amiből a Pro-t is linkelted) ausztrál. Szerintem nagyon nem ugyanaz a kettő.
-
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #94854 üzenetére
1. Azt más fejlesztette, tehát nem ugyanaz a program, amit először megvettél.
2. Milyen szabadalmat? Nyílt forráskódú alkalmazásnál? -
Bozek
nagyúr
válasz
Dottore #94762 üzenetére
De akkor a videó alkalmazás sem látja a videókat, kivéve, ha abból se a gyárit használja. Nekem van .nomedia az egyik videós mappában, de csak azért, hogy az Album ne jelenítse meg őket. Az MX Player-be meg ugye be lehet kapcsolni, hogy ezeket is lássa.
(#94764) tordaitibi: Jó is lenne, de miután csatolni csak root-tal lehet, így nálam ez a megoldás kiesett.
-
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk még mindig fájlküldő alkalmazást keresett, nem FTP megosztást. Ha ez utóbbi kellene, akkor akár az SMB is jó lenne.
(#94601) Krill77: Hirtelen ezt találtam, egy próbát megérhet: [link].
Mondjuk azt se értem, hogy e-mailben elküldeni, vagy egy megosztott GDrive (vagy egyéb felhő tárhely) mappába feltölteni miért nem jó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #94517 üzenetére
Persze, ajánl a Servers Ultimate WebDAV-ot. Csak az épp nem arra való, amire a kérdező szeretné használni. A Servers Ultimate nem kapcsolatot, hanem szervereket (köztük WebDAV-ot) létre a telefonon. Amire aztán mással tudsz csatlakozni.
Legalább nézz utána, ha már írsz valamit...
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #94245 üzenetére
1. Minek? Attól, mert látod a sebességet, még nem lesz gyorsabb...
2. Tudsz mondani olyan OS-t, amiben ez alapból benne van? -
Bozek
nagyúr
válasz
Black_Raven #94215 üzenetére
Lehet olyan alkalmazás, amit nem bír. Az a 8 mag szépen hangzik, de egy szintén 8 magos Snapi 810 megeszi reggelire. A memória órajele is jóval nagyobb a Snapi-ban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kaciokos #94191 üzenetére
A Facebook Lite nem elég?
-
Bozek
nagyúr
"vagy aprón veszel egy ZTE Blade-et"
Régi szép idők. Első Android-os telefonom volt, mert túl sokat nem akartam kiadni azért, hogy kipróbáljam a rendszert. Mondjuk a főnökömnek (aki azért jóval többet keresett nálam) is ilyen volt, úgyhogy kérdezgettem róla, mielőtt megvettem. Még szerencse, hogy normális főnököm volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zebede #93976 üzenetére
Az még mindig macerás, mert ha csak épp az egyik előadót akarom hallgatni, akkor ahhoz is külön lejátszási listát kell csinálnom. A PowerAmp esetében meg csak kiválasztottam két mappát, hogy ezekből hozza be a számokat és kész. Le lett bontva előadókra, albumokra, stb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #93886 üzenetére
A 10 éves évforduló még odébb van. Az Android Market első kiadása 2008. október 23-én lett kiadva, Google Play meg 2012. március 6-a óta létezik. A Google maga meg 1998-as, szóval annak se volt 10 éves jubileuma.
De írtam amúgy, előbb az 1 millió, majd a 25 millió letöltést ünnepelték.
(#93892) flushman: A Sony-ban volt az Xperia for Facebook, ami szinkronizálta a névjegyeket. De az újabbakban már náluk sincs benn.
-
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #93868 üzenetére
2011. december 8-án elérte az (akkor még) Android Market az 1 millió letöltést, akkor volt egy nagyobb akció. 0,1 USD volt pár alkalmazás. Meg 2012. szeptember 26-án egy hasonló, 0,25 USD-s akció, akkor a 25 millió letöltést ünnepelték.
Azt azért tegyük hozzá, hogy abban az időben még alacsonyabb volt a dollár árfolyama...
-
Bozek
nagyúr
Tudtommal hivatalosan még mindig nincs eldöntve, hogy illegális-e a torrent. Filmek, zenék letöltése saját célra elvileg nem illegális. A megosztás körül meg ugye az a vita, hogy nem teljes adatot osztasz meg, hanem csak darabokat.
Igazából a Btk. is ködösen fogalmaz, de a 100 ezer Ft-os alsó határ attól még él, tehát ha 1 filmet letöltesz, akkor az még csak szabálysértés.
(#93582) darvinya: De akkor már miért app? Az megint egy angol szó, nincs ilyen a magyar nyelvben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #93537 üzenetére
Miután még nem a Google hozza a törvényeket, addig a felhasználónak semmi köze nincs hozzá, hogy mit ír elő a fejlesztőinek. Ha én előírom, hogy nem írhatsz nekem a fórumon, akkor onnantól fogva ki kell tiltani Téged, hiszen jogsértő tevékenységet folytatsz, amennyiben mégis írsz?
Jogsértő csak az lehet, amit a jog szabályoz. Kitilthat a Google a felhasználói közül, mert megsértetted a feltételeit, de mást nem tehet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #93514 üzenetére
Ilyen alapon akkor a root is warez, mivel a fejlesztői irányelvekben szerepel a következő is:
Kifejezetten tiltottak a következők: Olyan alkalmazások, amelyek biztonsági réseket idéznek elő vagy használnak ki.(#93528) Somatom: Ebből a 10. pontból melyik vonatkozik a BSPlayer-re? Szerintem egyik se. Amúgy egy példa (tudom, hülye példa, de akkor is): ha Béla bácsinak meg van tiltva, hogy szemüveg nélkül vezessen, akkor Te is csak szemüvegben vezetheted Béla bácsi autóját? Nem. A fejlesztőknek megtiltotta a Google, hogy háttérbe küldhessék a YT-t, de az az ő ügyük. A felhasználónak nem kell ismernie a Google policty-t, mivel az nem törvény. Legalábbis még nem az.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #93486 üzenetére
Az volt a téma, hogy alapból, EQ nélkül egyik zenelejátszónak sem jobb a hangja, mint bármelyik másiknak. Erre te jössz a driverrel és a viper4android-al, amiknek az alap témához semmi közül.
Megpróbálsz okosnak látszani és még mindig nem tűnt fel, hogy már senki nem vesz komolyan...
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #93481 üzenetére
És ezen változtat bármelyik zenelejátszó? Nem. Innentől fogva ismét egy értelmetlen beböfögés volt te "kódekhuszár".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest