- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Használja valaki a Calendar Widget: Month+Agenda widgetet?
Az érdekelne, mi változik, ha letelik a 7 napos trial peiod.
Azt írja, "This is a full version with 7 days trial period. When the trial period expired, you will be asked to buy a license key. But you can keep using app even after trial period until you decide to buy or not.", de én meg ezzel valahogy így vagyok:
-
St3ven
addikt
A Fringet használja itt valaki?
-
St3ven
addikt
Melyik az a legegyszerűbb, ingyenes backup program, amelyik csak annyit csinál, hogy a nem rootolt telóról kimenti az apk-t az SD-re?
-
St3ven
addikt
válasz
zsoltzsolt #41372 üzenetére
Jelölj ki bármilyen szót, mondatrészt a hozzászólásodban, és csak utána nyomj a Link gombra.
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
Nem tudja valaki, hogy a HuMap térképletöltője mióta nem működik? Már egy ideje nem tudom frissíteni a térképeimet, manuálisan sem.
-
St3ven
addikt
A gépemen lévő VLC-t szeretném az androidos telefonommal irányítani. Fájl böngészés nem kell.
Wifi nélkül megoldható ez?
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Melyik az a legegyszerűbb (egyben leggyorsabb, legkisebb méretű) ingyenes alkalmazás, amellyel
1. meg tudom nyitni a .docx fájlokat az eredeti (alapvető) formázásaikat megtartva,
2. képernyőszélességre tördeli a megjelenített szöveget, és
3. szavakra tudok keresni vele?Nem egy 35 megás extra deluxe feature-packed full version office kell nekem, csak egy célprogram, ami a fenti kritériumoknak megfelel.
Köszönöm.
-
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #26163 üzenetére
Frissítettem a WhatsApp-ot. Azóta a leggyakrabban keresett kontaktom csak akkor kapja meg az üzeneteket, ha belép az alkalmazásba. Legutóbb 3,5 óra után.
(#26192) hunfatal
Jó lenne a Viber, de nekem nagyon megfogja a telómat, és elképesztően lassan indul, ami kimondottan idegesítő, amikor egymondatos üzeneteket akar csak elolvasni az ember. Ráadásul a hanghívás része wifi nélkül minősíthetetlen, abból áll, hogy: "Hallasz? Én hallak! Itt vagy? Én hallak. De te hallasz?"Akkor meg inkább nem is kell ez a funkció.
-
St3ven
addikt
A WhatsApp ma feldobta, hogy x nap múlva lejár az adott verzió, frissítsem, mert a jelenlegi (2.9.5196) nem lesz használható a továbbiakban.
Most ez komoly? Rákényszerít a készítő, hogy frissítsem az alkalmazását? De nekem tökéletesen megfelel ez a verzió, tapasztalataim szerint a frissítésekkel nagyon gyakran csak elbaxni szokták az appokat.
Van már valakinek tapasztalata, hogy ha nem frissített, tényleg nem indult az alkalmazás?
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
Látom frissült a WhatsApp; érdemes feltenni a 2.9 helyett az új, 2.10-es verziót?
Azt írja, "Új, továbbfejlesztett felhasználói felület". Ezen kívül van valami jelentős változás? Mert nekem ez az ICS vagy milyen UI nagyon nem jön be, én leragadtam a GB-nél.
Illetve még egy kérdés, a "Last seen" - "Utoljára látta" (sic!) - rész adott kontaktnál általában baromságot ír. Ez nálatok is így van? Vagy csak nekem nem frissül ez az adat rendesen?
-
St3ven
addikt
válasz
S e t h #21794 üzenetére
Azt nem tapasztaltad, hogy a Not Call Log 2 telepítése után a hívásfogadó felület rendre egy-két másodperces késéssel jelenne meg?
Azaz megszólal a csengőhang, majd rá egy-két másodpercre jelenik csak meg a hívó neve és képe a felvevő/elutasító csúszkákkal.
-
St3ven
addikt
A WhatsApp regisztrációm átvihető másik telefonra? Azaz ha a SIM kártyát átteszem egy másik telóba, és feltelepítem a WhatsApp-ot, felismeri, hogy volt már ezzel a számmal egy regisztráció?
-
St3ven
addikt
válasz
petipetya #21988 üzenetére
Köszi.
Az a 2,1 MB nekem sajnos már sok.
A Köpönyeg korábbi verzióinál egyébként sokan panaszkodtak, hogy minek tölti le minden frissítéskor az aktuális időjáráshoz tartozó felhőcskéket/napot/esőcseppeket stb. tartalmazó grafikákat. Ezt például a frissítésekkel jól megoldották, most alig eszik az alkalmazás 20-30 kB (!) adatot egy frissítés során (nem kötelező térképet is frissíteni).
Ja, és a fentiekre is reagálva, a Köpönyeg appban is van radarkép (meg hőtérkép, meg műholdfelvétel), ha valaki csak emiatt tartaná az Időképet.
-
St3ven
addikt
válasz
S e t h #21984 üzenetére
A hozzászólásokat olvastam, a legtöbb negatív vélemény a widget testreszabhatósága terén történt erőteljes visszalépésnek köszönhető, amivel én is egyetértek.
De maga az alkalmazás és annak designja, adattartalma egyértelműen előnyére változott.
Az észlelések meg annyira nem mozgatnak meg, amíg vannak igen pontos mért adatok.
A letöltött adatmennyiség viszont nagyon is érdekel, mert mire GPRS-en/EDGE-en lejön egy-egy országos térkép egy sebességérték miatt, több százalékot is esik az akksiszint.
-
St3ven
addikt
válasz
petipetya #21951 üzenetére
Az Időképpel nekem csak az volt a problémám mindig is, hogy nem mutatja a szélirányt és -sebességet, márpedig ez döntően befolyásolja a hőérzetet.
Szóval nekem marad a Köpönyeg, a legutóbbi verzióval már igen informatívvá vált az app, itt is vannak észlelések, térképek, előrejelzések.
-
St3ven
addikt
Aki használja, a Not Call Log 2 megbízhatóan teszi a dolgát?
-
St3ven
addikt
válasz
Mr. WolfDog #21415 üzenetére
-
St3ven
addikt
Aki aggódik a Nagy Testvér miatt, vessen egy pillantást erre a linkre, és ámuljon, miket tárol el a netes tevékenységéről a Google:
https://history.google.com/history/lookup?hl=huTörölni az előzményeket és kikapcsolni a szolgáltatást a Fogaskerék -> Beállítások oldalon lehet.
-
St3ven
addikt
Vibert is próbáltam az elmúlt pár évben nem egyszer, legutoljára a héten, de nagyon sok RAM-ot eszik, és az én telefonomon emiatt elég lassú is, és magát a rendszert is belassítja.
Meg nem szeretném, ha azon hívogatnának az ismerősök, ugyanis én 2G-t használok, és nem hiányzik az a butáskodás, hogy akadozik a hang, meg hogy kapcsoljak át 3G-re, csak hogy ott is akadozzon a hang, és a végén 10 percnyi szenvedés után GSM-en beszéljünk meg valamit 3 percben.
De könnyen lehet, hogy az én oldalamon van a hiba, mert a Gmail üzenetek is rendszerint késve érkeznek meg a telómra, volt, hogy következő nap kaptam róla a jelzést, amikor persze már nem is volt aktuális a kérdés.
Tényleg, hol/hogy kezeli az android a push-t globálisan, mert itt lehet nálam a gond.
-
St3ven
addikt
Most már pár napja tesztelgetem a
WhatsApp-ot, és elég vegyesek a tapasztalataim.
Maga a program és az elgondolás hatalmas, és nagyon barátságos a felülete is. Az akksit mondjuk azért eléggé eszi, az eddigi átlag 4-5 nap után most 3 nap alatt lemerült a telefonom.
De ami a leginkább zavar, hogy nagyon sokszor késve kapok jelzést az üzenetekről, vagy késve kapom meg őket, valamelyiket a kettő közül. Azaz írok valamit, lekapcsolom a kijelzőt, leteszem egy fél órára a telefont, majd feloldom a kijelzőt, hogy miért nem válaszol már az illető, és gyakorlatilag azonnal pittyeg a teló, az alkalmazásban pedig ott van az üzenet, kb. fél órával ezelőtti időponttal.
A másik fél is egy S60-as Nokiával gyakran panaszkodik, hogy az alkalmazás szerint x időpontban megjött az üzenetem, de csak további y idő eltelte után kapott értesítést róla.
Nem tudom, mi lehet a gond. Vagy ez így működik másnál is? Én 2G-n, ő 3G-n használja a telefonját, ha ez számít.
-
St3ven
addikt
A WhatsApp-nál mit jelent az elküldött üzeneteknél az egy pipa és a két pipa egymás mellett?
-
St3ven
addikt
A
WhatsApp-ról mik a tapasztalatok? Mennyire erőforrás-igényes (RAM, proci)? Nem eszi nagyon az akksit? Mennyire megbízható a működése? Nem maradoznak el egyes üzenetek?
-
St3ven
addikt
A Google Talk felületét nem tervezik kicsit pofásítani? Évek óta ugyanaz a gagyi design
-
St3ven
addikt
válasz
Pumika1975 #20904 üzenetére
Llama
-
St3ven
addikt
Másnak is megváltozott csak úgy, frissítés nélkül az Opera Mini egy oszlopos nézetében a betűtípus?
Nagyobb lett a betűméret, és a sorköz is ritkább lett.
Egyik belépésnél még a szokásos méretek voltak, következő belépésnél már az "új". 6.5-ös verziót használok.
-
St3ven
addikt
ha csak az "e-mail villog" ráérek megnézni a telfont(vagy ha úgy adódik egyszerűen megnyitom pc-n),viszont ha látom, hogy "belevillog" a piros, akkor rányúlok mert az hívás volt
Erre jó alternatíva lehet a jelzések állítható prioritása, ami ha jól olvastam, az ingyenes verzióban is elérhető. Bár én nem használom ezt a progit, csak nézegettem, amikor ilyesmit kerestem.
-
St3ven
addikt
Tegnap volt szó a képkeretekről.
Tud valaki olyat ajánlani, amihez társítható egy parancsikon? Ha tud váltogatni több képet, netán 4×3 méretben is kitehető, az nagyon jó, de nem feltétel!
Igazából egy névjegyet szeretnék hozzátársítani, tehát rákattintva megjelenne a sima névjegy-parancsikonnál is felbukkanó buborék, benne hogy hívás, üzenet, email...
-
St3ven
addikt
Igen, láttam a kommenteket, de valami gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi, nem olyanokéra, akiknek öt percig volt fent, nem bírtak még regisztrálni sem (vagy pl. nincs is bankkártyájuk... ilyet is olvastam, 1 csillagot adott a hülyéje), aztán miután jól lehúzták, törölték.
(#20713) elmouse
Igen, az a játék kegyetlen jó volt. -
St3ven
addikt
válasz
kerekx #20685 üzenetére
Az sms érvényessége a szolgáltatótól függ, azaz hogy az üzenetközpont mennyi ideig próbálja meg még eljuttatni a címzettnek az üzenetet. Ez pl. a T-Mobile-nál azt hiszem 48 óra. Szóval hiába volt a régi Nokiákon is olyan beállítás, hogy "az üzenet érvényessége: egy hét".
-
St3ven
addikt
A legutóbbi szervizelés alkalmával új rom került a telefonomra, ami tartalmaz egy előretelepített MasterCard Mobile nevű alkalmazást (1.2 verzió).
Próbálta már valaki ezt az appot, működik, jól használható?
-
St3ven
addikt
válasz
gipsztigris #19781 üzenetére
Az útvonaltervezés erősen online!
Ez nem gond, van mobilnetem.
Bámészkodni és a saját helyzetünk meghatározásához jó
Gyalogosként nem is kell nagyon másra. Meg persze jó, ha tudom, hol van egy pékség, egy élelmiszerbolt, egy dm, stb.
-
St3ven
addikt
válasz
illes.bence #19509 üzenetére
Opera Mini
-
St3ven
addikt
szeretnék valami nagyon okos hívás kezelő programot... pl ismeretlen (nem rejtett) szám napközben kicsörög, este 8 után nem. s ezt hasonlóan csoportonként is meg lehessen adni...
Ez inkább profilkezelő app, de tudsz megadni benne whitelist-et, és a különböző profilok - így a whitelist aktiválódása - időzíthetők, ill. különböző szabályok állíthatók be. Az ingyenesben három szám lehet a whitelist-ben (beleértve az ismeretlen számokat), a fizetősben 50. Amíg használtam, nekem az ingyenes is elég is volt - teszteltem, megbízhatóan működik.
(#19151) sharkybacsi:
Köszi, a Mapfactor Navigatort megtaláltam, jónak tűnik, ha lesz időm, letesztelem.
Azt mondjuk már látom, hogy jók ezek az OpenStreetMap térképek: nagyon részletesek, minden bank, Spar stb. bent van a nagyobb magyar városoknál! -
St3ven
addikt
Városi gyalogos navigációhoz mi jelenleg a leginkább javallott ingyenes app?
Fontos, hogy offline legyen (Google Maps kilőve), útvonaltervezés jól jönne (a távolság belövéséhez), de nem alapfeltétel, és részletes Magyarország térkép legyen hozzá.
-
St3ven
addikt
válasz
Peaceliker #18927 üzenetére
Én azért teszem repülő módba, hogy az ismerősök, munkatársak tudják, mi a rend, és ne hívogassanak se adott esetben, sem máskor alkalmatlan időben.
Egyébként személy szerint a telefon ki- bekapcsolása helyett használom a repülő módot, nem a halkítás helyett, mert szerintem előbbi jóval energiaigényesebb, mint a repülő mód használata.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Repülő üzemmódot szeretnék gyorsan ki- és bekapcsolni a telefonomon (gyári 2.3.6), de nem akarok erre külön appot feltenni. Viszont van egy olyan lehetőség a launcheremben (ADW), hogy "Custom shortcut"-ot tegyek ki, az "Activities" felsorolásában pedig van egy csomó tétel a "Beállítások" alatt, pl. a gyorsítótár törlése is egy parancsikonnal elérhető így.
Ki lehet vajon tenni a repülő üzemmódot is parancsikonként?
-
St3ven
addikt
Sosem ertettem, mit szenvednek az emberek ezzel a vezeteknev-keresztnev dologgal. En miota telefonom van, uj nevjegy felvetele eseten a legelso felkinalt szovegdobozba beirom a teljes nevet, legyen az eppen keresztnev- vagy vezeteknev-rovat. Nem is volt gondom a regi Nokiaktol fogva a mostani androidos telefonokig sosem a rendezessel vagy az oda-vissza migralassal.
-
St3ven
addikt
Meg arra, hogy a rendelkezésre álló képernyőfelület 100%-át kihasználjad, hasznos funkció szempontjából.
Igen, az átlag androidos launchert is telepakolhatnám ikonokkal és widgetekkel, egy talpalatnyi helyet sem hagyva, de hogy nézne már ki? Ízlésesnek semmiképpen nem mondanám, hát még ha háttérkép is lenne alatta.
Ez a launcher a csempés megoldás révén rendet tart a telóm képernyőjén, miközben nincs kihasználatlan felület a képernyőmön. Nekem, valamint - a letöltések számát és az értékeléseket nézve - sokaknak ez egy lényeges szempont, nem mindenkinek van szüksége 3D scrollozásra, amikor csak egy szaros emailt akar írni, vagy a böngészőbe akar belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest