- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lomposfarkas #146116 üzenetére
Simán oda mented vagy töltöd onnan be
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
viewdetails #145459 üzenetére
Csak a lusták ahhoz is lusták (hülyék) hogy megtalálják ezeket
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #145448 üzenetére
Nem bíztok a Play-ben??
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #145442 üzenetére
Tudom
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #145439 üzenetére
Ez nem az. Nem ugyanaz a package
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142617 üzenetére
Ami amúgy Play szabályellenes
-
szabi__memo
nagyúr
Na úgy látom a Tasker is szúrta a szemét a Google-nek, Play-en már nincs
-
szabi__memo
nagyúr
Lassan őket is utolérhetnénk
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lomposfarkas #142245 üzenetére
Már miért ne lehetne??
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
ollie #138777 üzenetére
Legyen akkor amire az elmúlt évekből emlékszem. Bár tudom volt több hiba is amire Playen sokan panaszkodtak mégsem javították hosszú hónapokig konkrét nem jut eszembe, lehet át kéne görgetni (volt pl API váltásnál ami hónapokig nem lett javítva és új készüléken nem indult el, hogy a konkrét hiba mi volt nem rémlik). De ott a felsoroltak között a biometrikus azonosítás. Mikor vezették be? 18 november? Mekkora munka? Semmekkora? Mióta lehetett volna? Api23, 2015?
Nekem kicsit olyan érzésem van mintha pár kezdő fejlesztő csinálhatná. Hogy biztonságtechológia/banki informatikai végzettségű ember nincs köztük arra fogadnék -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Bozek #138774 üzenetére
Mindent. Ugyanis nem védett eléggé. Sajnos van amire nem gondoltak.. több is. Szerintem ha használod és gondolkodsz rajta kicsit, nézegeted rá fogsz jönni.
Sokkal kisebb magyar bankok is gondoltak pedig ezekre amikre gondolok. Ciki
Mondom én erre az appra sem a fejlesztők helyében sem a bank helyében nem lennék büszke. És nem érzem fröcsögésnek -
szabi__memo
nagyúr
válasz
csipuka #138772 üzenetére
Gondoltam hogy nem rám gondolsz mert én felsoroltam a tényeket. Lassú az app, éveket csúszik náluk a máshol már rég bevezetett funkciók. Ellenben mostanában sokat fejlődött (3.0) és javult. Ettől még egy ekkora bankhoz képest komolytalan. Indítsd már el nézd meg mire jutsz el alapállapotba. Mások már felsoroltak itt funkciókat amik hiányoznak. Van pár. Drawer átgondolatlan, szétszórt. Javítások, fejlesztéseket ritkák, lassúak függetlenül az okok nehézségi fokától, gondolok itt olyanokra amelyek széles körben ismertek, pillanatok alatt megoldhatóak. Tehát én az apptól magától sem vagyok elragadtatva, de inkább a bank/fejlesztésben látom az lassú és őskövület hozzáállást. De ahogy korábban is jeleztem fejlődik, sokat javult az elmúlt hónapokban. Viszont még bőven van hova. Kicsit újra kéne az egészet gondolkodni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Bozek #138746 üzenetére
Tehát nem az a baj hogy szar hanem az hogy leírom. Értem. Mert egy olyan banki alkalmazás nem szar amelyik annyit nem tud hogy ne szivárogtasson ki illetékteleneknek érzékeny banki információt? Szerintem ha nem tudod miről beszélek lehet jobb is ha nem erőltetjük a vitát
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
mobilizmo #138684 üzenetére
Nos. Lassú. Kevés funkció. Szoftver egonomia nulla. NFCs fizetésben utolsók, miközben egyik legnagyobb bank. Biometria úgyszintén. Ritka frissítés még akkor is amikor egyértelmű mi a hiba, és könnyen javítható. Egy pozitívum: mostanában legalább fejlődik. Fejlesztőként nem lennék rá büszke. Gyenge.
Te fejleszted hogy nem tetszik a véleményem? -
szabi__memo
nagyúr
Azt hogy a banki app ha jól működne lenne olyan amikor nem működik. Olyankor amikor a magisk nem működik. Ha az app nem dobja el magát legalább olyankor akkor bizony a banki app szarul van megírva. Márpedig fent az volt az állítás hogy mindig jó. Tehát szarul van megírva. Ez megint csak elemi logika
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138667 üzenetére
Mert annyira szarul vannak megvalósítva
-
szabi__memo
nagyúr
Átgondoltam. Mivel gyártók teszik fel a frissítő appot simán megfogható ez miatt az app, ha köthető hozzájuk ha nem.
- vagy a gyártó követi el a szabálysértést (ha a FB tudtán kivül csinája, de miért csinálná?)
- vagy a FB mivel a gyártónak biztosítja ehhez a frissítő appot.Tehát továbbra is tartom, hogy a Google egyszerűen szemet huny ez felett
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138503 üzenetére
Vágom. Szerintem ez az a megoldás amivel valóban nehéz mit kezdeni jogilag. Ettől függetlenül pontosan úgy van, hogy az app nem kerülheti ki a Play frissítési rendszerét. És itt ugye az appnnak ebben segít egy másik app.. Okosan kitalálták ezt. De szinte 100% biztos vagyok benne ha nem egy hatalmas cégről lenne szó ugyanúgy kivágnák a Play-ről.
Azt viszont nem tudom hogyan kerül az eszközre? Ezért fizet a FB?? GondolomSőt valószínüleg ha a frissítő app készítője ugyanaz akkor is szabályt szeg. Nem néztem de lehet nem is köthető a FB-hoz. És akkor ott véget ért a tudomány, nem tudod megfogni jogilag sem
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Somatom #138497 üzenetére
Mivel nem manuális frissítésről volt szó hanem hogy egy app kikerüli a Play-t valóban nem voltam elég pontos
Aki követte a folyamatot értenie kellett volna, aki csak a hozzászólást olvasta annak tényleg megtévesztő volt.
Tehát egy Play-es app nem kerülheti ki a Play-t. Alapvető szabály -
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #138492 üzenetére
Ott te frissíted. Az app nem frissíthet máshonnan.
Somatom: persze hogy volt ilyen kikötés. Mindig is. Csak bele kéne gondolni. Logika.A Google kétszínű viselkedésének ékes példák ez. Nem is olyan ritka sajnos
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138490 üzenetére
Playről származó appokról beszélünk. Nyilván ami nincs fent az nem sért semmit
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
internetezoo #138482 üzenetére
Érdekes hogy nem zavarja a Googlet ez a nyilvánvaló szabálysértés
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
instantwater #138468 üzenetére
Ez is igaz
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138206 üzenetére
1. Az ár miatt számít
2. Én nem így látom, eurós simán forintot akár levonni -
szabi__memo
nagyúr
Üdv.
In app payment mindenképpen Ft vagy van kártya/bármilyen mód hogy ne az legyen?
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #138102 üzenetére
Nem valószínű
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker #137951 üzenetére
"gyíkemberes Google chemtrail"
-
szabi__memo
nagyúr
Nyilván, de a teszteken általában ugyanúgy nézik (ugyanazon oldalon) azaz azok összehasonlíthatóak. Még ha nem is úgy használod de mondjuk az életben nem hozol ki 3 óránál többet a sajátodból valami meg 10 órát hoz bármilyen módon, akkor azért elég nyilvánvaló hogy mérvadó és mégis csak összehasonlítható
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx #137660 üzenetére
A büntetésnek semmi köze ahhoz hogy ostobaság amit csinálsz. Egyébként is kevered a bűncselekményt a szabálysértéssel, ahogy egyéb dolgokat is.
Egyébként egyértelmű hogy a profitmaximalizás a cél, ahogy minden cégnek -
szabi__memo
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx #137656 üzenetére
Nem kötelező semmiért sem rajongani, de az ostobaságra azért szerintem bárki felhívhatja a figyelmet. Azokra amikre nem tudtok válaszolni. Hogy mi értelme van pl Play nélkül az egésznek ami csak arra szolgál hogy vásárolni tudj és telepíteni, frissen tartani alkalmazásokat
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx #137629 üzenetére
A büntetést azért kapja mert olyan hatalmas a részesedése a piacon hogy torzítja a versenyt. Az apple pont ugyanezt csinálja mégsem kap büntetést. Minden cég ugyanezt csinálja, hiszen a saját terméküket nyomják. Logikusan (mi mást?). Csak egy idő után bele kell szólni, ennyi az egész és nem több.
Természetesen én sem csak a Google termékeit használom, ha van jó alternatíva, viszont az hogy nem használok Play-t mert a Google rossz és gonosz az alufóliasisakos gondolkodás, szerintem. Teljességgel értelmetlen -
szabi__memo
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx #137623 üzenetére
Nagy különbség hogy ezt az egészet ők készítették a többiek csak "lopják'. Hogy a magyarázatodhoz hasonuljak, olyan mintha a valaki felépítene egy piacot és más helyet követelne benne, csak mert..
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx #137619 üzenetére
Pedig a Google rendszerét használod. Egyre nehezebb lesz megúsznod
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Fall-N #137132 üzenetére
Én speciel a Google helyében nem is hagynám ilyen alkalmazásoknál. De hát a Google már csak ilyen nemtörődöm.
Ma másodszor jelentettem be egy alkalmazásról hogy a háttérből reklámokkat dobál kéretlenül naponta többször is. (Az alkalmazás ráadásul nem tartalmaz reklámot.) Egy hónapja írtam ticketet először. Már akkor több száz értékelés volt a Play-en erről. Történik valami? Szokás szerint nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest