- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Létezik olyan Xposed modul amiben lehet állítani az ébresztést emelkedő hangerőre?
Vagy esetleg egy ébresztő app? -
kukinyo
addikt
Helló
Ajánlanátok pár zárképernyő programot? Egyszerűt keresek mint a HoloLocker, ez meg is felelne ha nem cseszegetné a hom gombot. Csak minden második érintésre reagál, illetve csak kattan egyet.Többnyire saját tapasztalatra vagyok kíváncsi.
Köszi -
kukinyo
addikt
Hello
Létezik olyan app amivel a rezgés erősségét állítani tudom? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Call Recorder alkalmazást hogy lehet életre kelteni?
Alsa-mixer telepítve, szinte minden beállítást kipróbáltam, még sem vesz fel egyetlen hangot sem. -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Keresek olyan hang (zene) lejátszó programot ami lejátsza az amr fájlokat.
Köszi -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok olyan betűméret növelő programot ajánlani amelyik a telefon minden részén (beleértve a statusbar betűit is) megnöveli a betűket. Eddig a FontEditort használtam de telefont váltottam és ezen nem működik. -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok arra választ adni hogy miért nem működik a telefonomon a Messenger program?
Minden működik ezt az egyet kivéve. Google play-ről töltöttem le és minden indítás után kiírja hogy sajnos a program leállt. Kell ennek a működéséhez valami más program?
Az android verzió 4.1.2
Köszi -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Kb két hete elkezdtek zaklatni valami cég telemarketingesei, naponta többször is. Most már unom.
Ajánlanátok egy olyan híváskezelő appot amiben számokat le lehet tiltani? Könnyü kezelés, magyar nyelv előnyt jelentene.
Köszönöm -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan appliáció amibe be tudom állítani hogy a telefon 1 perc múlva jelezzen és utána 30mp múlva,
és így tovább ezt többször ismételve? -
kukinyo
addikt
St3ven:
tomy86: Köszi hogy próbáltok segíteni.
A linkelt fórumot mindenképpen átolvasom, hátha megtalálom benne a megoldást. -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Ajánlanátok nekem egy normálisan működő magyar nyelvű hívás és sms blokkoló appot?
Akár fizetős is lehet.
Köszi -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy elfogadható panoráma fotó készítő programot?
Köszi -
kukinyo
addikt
Létezik olyan hívásblokkoló program amiben be tudom állítani különböző számokhoz hogy foglaltat vagy kikapcsolt telefont jelezzen vissza?
-
kukinyo
addikt
Hello
Létezik olyan kamera app ami a fényképre ráteszi a fényképezés időpontját? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan app-ot 4.1.2 androidra, ami a telefon minden részletében nagyítja a betűket?
Kipróbáltam párat de mindegyik csak a menü részeket változtatja.
Volt android 2.3.7-re a FontSize, az még a statusbar óráját is nagyította.
Ilyesmire gondolok.
Köszi -
kukinyo
addikt
válasz
LonGleY #34240 üzenetére
Köszönöm a segítségedet de már kipróbáltam vagy 10 hasonló jellegű appot és sajnos CM10, azaz Android 4.1-en egyik sem működik tökéletesen.Tulajdonképpen mindegyik teszi a dolgát de nem maradéktalanul.
Eddig CM7-et, 10.1-et használtam, azokon a Screen Off and Lock jó volt. Pár próbálkozás után elkezdtem kutakodni, és bizony elég sokan panaszkodtak régebben ugyan erre a problémára.
Vagy ki sem kapcsolja a képernyőt, vagy ha kikapcsolja egy mp múlva visszajön a zárképernyő de van olyan is ami elsötétíti a kijelzőt de ( sötétben látszik) hogy nem kapcsolja ki rendesen.És mindez sajnos csak CM10 esetében.Gondoltam talán tudtok ajánlani egyet amit azóta már javítottak. -
kukinyo
addikt
CM10-hez melyik Screen lock programot ajánljátok ami hibátlanul működik is?
-
kukinyo
addikt
Ok, kipróbálom
Köszi
Tulajdonképpen nem baj ha hozzányúl az órához (legalább látom azt is).
CM7-ben egyszerűen megoldottam, windows alatt, font szerkesztő programmal megnöveltem az óra betű méretét és beépítettem a ROM-ba.A többi értesítést automatikusan lejjebb tolta.Ott működött is de itt mintha meg lenne határozva az óra megjelenítése csak egy bizonyos sávban engedélyezett.Tehát maga a sáv nem szélesedik ki mint CM7 esetében, csak kimondottan a betű növekszik, ezáltal eltűnik a fele.
Legjobb lenne ennek a sávnak a méretét is megnövelni.
Remélem érthetően írtam le.
Esetleg nincsen külön zárképernyő program, amiben ez megoldható? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Feltettem a telefonomra a CM10.1 legujabb változatát.Hogy a betűket lássam is használok egy Font Size nevű betűnagyító programot, ami a telefon minden részén megváltoztatja a betűk nagyságát.
A problémám az hogy a képernyőzáron lévő órát is megnagyította de akkorára hogy csak a számok fele látszik.Tudnátok ajánlani valamiféle megoldást ennek kiküszöbölésére?
Köszönöm -
kukinyo
addikt
Ezt láttátok már?
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
A DW_Contacts programba ki lehet kapcsolni a T9 keresést? -
kukinyo
addikt
Létezik olyan naptár app amivel nem kell szinkronizálnom és még is működik?
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan naptár program amivel nem kell szinkronizálni és még is működik?
Köszi -
kukinyo
addikt
Helló
Létezik olyan magyar névnap program ami kiteszi az aznapi névnapot a zárképernyőre is?
Köszi -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
válasz
The Seer #24591 üzenetére
Accupedo Pedometer
Én ennek egy régebbi változatát (1.9.3) használom és tökéletesen működik. -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan programot ami számolja a lépéseket, távolságot offline módban?
Esetleg ha mind ez meg lenne koronázva kalória számlálóval és magyar nyelvvel, az lenne a király.
Köszi -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Jó reggelt mindenkinek
Szeretném megkérdezni hogy CM7-re le lehet valahol tölteni az ICS navibar-t.
Vagy létezik ennek egyáltalán telepítős változata?
Mert valami leírást találtam a beépítéséről de azt nem is igazán értem és elég macerásnak tűnik.
Köszi -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy a Spare Parts programot le lehet tölteni valahol magyarul? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Megvásároltam a Full Screen Caller ID Pro verzióját és legnagyobb megrökönyödésemre olyan mint a lajhár.
A telefon már réges-rég csörög mire hajlandó előbukkanni.Ez így számomra nem elfogadható, szinte hasznavehetetlen.Kidobtam 900ft-ot az ablakon.Tudnátok ajánlani egy másik teljes kijelzős hívókép programot, ami egy kicsit gyorsabb?Lehet ingyenes vagy akár elfogadható árban is.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest