- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Továbbra is keresem a megoldást, hogy Opera miért a gyári WebView használja és nem működik önállóan, mint Chrome.
Somatom
Secrity becenév
Fatrabbit jelzőEzek olyan felnőt tartalmakat tartalmazó témához kapcsolódik.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vadászcsiga
félisten
Van valami értelmes magyarázata a googlenak arra miért nem lehet 4.x óta külső appal kapcsolgatni a mobilnetet, vagy azért mert csak?
-
air
nagyúr
válasz vadászcsiga #95862 üzenetére
Lehet, csak root kell hozzá.
Ez is olyan, mint a wakelock-okat tartalmazó alarm log, amihez 4.4 óta kell root.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Ehhez még sok hasonló korlátozást hozzá lehetne írni. A holdig tudnám felrúgni azokat, akik e korlátozásokat megalkották. Merényletek az Android ellen.
-
darvinya
titán
Most csináltam meg Link2SD-vel, hogy Sony SmartConnet app rendszer alkalmazás legyen.
5.1.1-en ezután működik a mobilnet kapcsolgatás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tordaitibi
veterán
Muszaki ember leven, nem nagyon hiszek a szoftveres meresnek,
a 'hardveres' meresnek sokkal inkabb.Tesztalany: Alcatel one touch 995
Egyszeru digitalis multimeter
Akkufeszultseg 4VoltFull fenyero, fogyasztas
1,12WattMinimum fenyero, fogyasztas
0,56WattKepernyo kikapcsolva, wifi aktiv, fogyasztas
0,12WattKepernyo kikapcsolva, wifi kikapcsolva, fogyasztas
0,08WattA kijelzo valodi nagyfogyaszto a meresek alapjan, a wireles modul hasznalata nehany % csupan a keszulek uzemidejenek.
Ha kimodereljak a hozzaszolasomat,'am legyen, csak korrekt modon alatamasztva szerettem volna pontot tenni egy meddo vita vegere.
[ Módosította: ollie ]
-
törölt tag
válasz tordaitibi #95866 üzenetére
Sztem kár lenne kimoderálni. Azt hozzátenném, hogy a tesztalany 4,3" -os, 480x800 -as felbontással.. A wifi nagyságrendileg egy tepsifonban sem erőforrásigényesebb, ellentétben egy 5-6" -os, fullHD kijelzővel.
-
MODERÁTOR
Szerintem is kár lenne kimoderálni. Kicsit off, de teljesen rendben van a mérés.
Köszi a munkát![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
IldiH
tag
Van olyan hívásrögzítő app, aminél ki/be lehet kapcsolni az értesítősávi megjelenítést? Tehát nem csak az üzeneteit, hanem a felvétel közbeni kiírásokat is?
-
beg
veterán
Nem hinném, hogy bárkinek szúrná a szemét egy ilyen.
(De igazán lehetett volna OFF )You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Találkoztatok már ilyen oldalal? egy blogon jártam mikor ezt bedobta.
még nem kattintottam semmire.
--------------
A "android-secrity.fatrabbit.me" a neve. -
MODERÁTOR
-
Karcub
senior tag
Valaki tud jó kamera appot amivel "szebb" képeket lehet készíteni mint a gyárival?
-
A biztonság miatt, hogy egy app se tudja azt megcsinálni, hogy a tudtod nélkül, a háttérben bekapcsolja a mobilnetet, és le-, vagy feltöltöget valamit.
(#95866) tordaitibi: szerintem jól tetted, hogy megcsináltad ezt a hsz-t
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fulton
addikt
válasz Viktor0610 #95875 üzenetére
Köszönöm a választ sajnos a bezárás újraindítás nem segített úgy hogy a böngésző összes adatát az alkalmazás kezelő ben töröltem oda lettek a jelszavak a könyvtár mentések...de megoldodott.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz kaciokos #95601 üzenetére
Gyorsan merül a párom (s3 neo) és az én telom (moto x play), valami állandón "Ébren" tartja őket. Nincs rootolva egyik telo sem. Közös app-ok: viber, whatsapp, airdroid, cib token, keep, szótárak és a gyári app-ok. Gsam battery szerin nálam a gmail 50% körül fogyaszt, páromnál nem.
Rootolni nem tudjuk és nem is akarjuk. Mivel tudnám megnézni, h mi az ami állandóan ébren tartja? Vagy gsam-ben hol tudom megnézni?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan app-ot, mely utazás során beállítható időnként lő egy képet az útról? -
törölt tag
Sziasztok!
Androidon lehet valahogy régiót váltani? Angry birds-ön nem nagyon megy a cast. Vagy valakinek sikerült életre keltenie?
-
ctibor
senior tag
Na, ilyennel még nem találkoztam. Kijött az Android M (EMUI 4) gyári rom a telómhoz. Feltettem. 1-2 új app van rajta, 1-2 meg hiányzik az 5.1-hez képest. Nincs pl. Nagyító, pedig hasznos kis program. Sebaj, találtam a neten (szintén Huaweihez, P8-hoz valót), letöltöttem, felraktam.
Ha rögtön install után a telepítő ablakból nyitom meg, tökéletesen működik, ahogy kell. De ha kilépek belőle, akkor soha többé nem tudom megnyitni, mert egyszerűen nincs a programok között! EMUI-nál minden a főképernyőre települ, de ott sehol nincs, a Beállítások > > Alkalmazások menüpontban viszont ott mosolyog. Csakhogy onnan megnyitni nem lehet...
Ez miez?!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
brd
nagyúr
De ebből egy csomó minden nem az Android rendszer közvetlen része.
Tudom, ezért emeltem ki, hogy:
Annyit azért hozzátennék, hogy egy éppen használatban lévő 5.1-es Androidnak, egy telefonon, amelynek tudod is használni a HW képességeit, és tud(nál) appokat is indítani.
De oké, akkor nagyon szeretném tudni (te biztosan tudod, ha már ilyen könnyen osztogatod a butaság kifejezést), hogyan lehet elérni 5.1-nél, hogy mondjuk 3 GB-ból másfélnél többet tudjak úgy használni, hogy ne töltögesse újra folyamatosan az appokat, amikor a feladatkezelő szerint 400-500 MB RAM még szabad? A System RAM foglaltsága 850-1200 MB között változik a beépített feladatkezelő szerint úgy, hogy amit lehetett (ami nem kell a HW használatához, ill. nem fagy tőle), a gyártói bloatware-ekből (LG) eltávolítottam/letiltottam (de egyébként sem volt olyan nagyon sok, a többi készülékhez képest), és igyekeztem megtölteni a RAM-ot appokkal . Egyébként az összes, a rendszer működéséhez nem szükséges app FC-vel való bezárása után sem megy 850 MB alá a System.
The only real valuable thing is intuition.
-
air
nagyúr
A problémádat én nem fogom megoldani.
Egy dolgot kellene megértened és elfogadnod.
Ahány gyártó, ahány készülék az lényegében annyi egyedi Android rendszer.
Te általánosságban jelentetted ki, hogy AZ 5.1 mennyit foglal. Erre mondtam hogy butaság, mert próbáltam tapintatosan fogalmazni. Ezt most is így gondolom.
Az egyedi probléma megoldásában talán a készüléked saját topikjában tudnak segíteni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy miközben megy a Waze, a háttérben, meg a PowerAmp és egy vékony sávban látszódjon, hogy milyen zene megy? Érthető, hogy mit szeretnék?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
aasgier
tag
Üdv!
Adott egy tablet amit navigálásra használok, adott egy telefon.
Egy olyan alkalmazást keresek ami Bluetooth-on kapcsolódik a két készülék és a telefonra érkező értesítéseket a tableten is jelzi.
KösziXiaomi Redmi Note 4
-
törölt tag
válasz Dolphine #95895 üzenetére
Az egyik esetben a notibárra íratod ki. Ez sztem egysoros, futó üzenet lehet. A Waze felületén meg akkora, amekkorát akarsz. Válasszuk külön a megjelenítést, és a tartalmat!. A megjelenítés egy widget, amit beteszel egy Floating Widgets profilba. Ebben beállítod a méretét, pozícióját, átlátszóságát. A Floatihg Widgets Tasker plugin, tehát közvetlenül kezeli az automatizáló, amiben pedig azt állítod be, hogy akkor aktiválódjon a profil, amikor a Waze felülete fókuszban van.
Ami a tartalmat illeti, ha a Poweramp -nak alapból van ilyen widgete, akkor azt csak ki kell jelölni a Floating Widgets -ben. Ha nincs, akkor a widgetet is egyedileg kell elkészíteni. Ilyet Zooper Widgets -el tudsz csinálni. Nem nagy ügy, pár nap alatt össze lehet dobni. -
brd
nagyúr
A problémádat én nem fogom megoldani.
Sajnos nem csak az én problémám, sokaknak, többféle készüléken érzékelhető.
Egy dolgot kellene megértened és elfogadnod.
Ahány gyártó, ahány készülék az lényegében annyi egyedi Android rendszer.
Te általánosságban jelentetted ki, hogy AZ 5.1 mennyit foglal.Tény, hogy nem láttam a világ összes 5.1-et futtató HW-t működés közben. Azonban ez a probléma szélesebb körben észlelhető annál, hogy egyedinek lehetne nevezni. Mi a valószínűbb, hogy az összes gyártó, ahol jelentkezik a probléma, ugyanúgy elrontott volna valamit (ráadásul csak az 5.0, 5.1-nél ugye), vagy az, hogy a rendszer magjában van valamilyen probléma?
The only real valuable thing is intuition.
-
ctibor
senior tag
Másként fogalmazom meg a korábbi kérdésemet:
Tudtok-e olyan appot, ami shortcut-ot tud kezdőképrnyőre kitenni, bármely telepített alkalmazáshoz vagy dokumentumhoz és vélhetőleg 6.0 alatt is működik?
Előre is köszönöm a tippeket!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest