- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
tordaitibi
veterán
válasz aprokaroka87 #92680 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #61600768 #92692 üzenetére
De tényleg tudja (legalábbis Nova launcherrel), megvettem annó akcióban és azt használom most is. A feloldó kulcs tényleg 30-at mutat, de a Today maga nem.
@batai15: Amúgy Nova + ikon pakk és bármelyik naptár ikon úgy mutatja. Általában fizetős pakkok tudják. Pl. Glim, Iride UI stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz batai15 #92700 üzenetére
Régebben még MP3-at se tudtak lejátszani a telefonok. Ha ilyen kérdés jön, hogy melyik zenelejátszót használja valaki, akkor arra is az a válaszod, hogy "de hát azt nem tudja a telefon"?
Most már tudja a Cardboard-ot a YT, innentől fogva teljesen lényegtelen, hogy mi volt régebben.
-
Bozek
nagyúr
válasz batai15 #92708 üzenetére
Miért nem ugyanaz? Ha valamit a múltban nem tudott a YT alkalmazás, akkor azt most se tudja a te leírásod szerint. Ha valaki megcáfolja a szavaidat, akkor jössz a "régebben nem működöt"-tel és az "Ezt illene tudni kedves"-el. Hozzáteszem, neked illene tudnod, hogy most már megy a Cardboard YT-vel is. Ha nem tudod, akkor vagy nézz utána, vagy ne válaszolj a kérdésre.
-
nagyúr
Ejnye skacok.
Amúgy találtam egy jó kis böngészőt ha valakit érdekel: Lightning Web Browser
Most jött új verzió, még play-re nincs kirakva azért próbáltam ki újra, legutóbb a 3.x verziót használtam. Elvileg tud szövegtördelést mint az UC csak sokkal kevesebb helyet foglal és mentes a felesleges sallangoktól. A fizetős verzió korlátlan tab-ot használhat és adblockja is van. Kíváncsi vagyok másnak is bejön-e, a szövegtördelés miatt használok csak UC-t, most egy darabig ezt fogom használni, remélem végleg lecserélhetem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zebede
őstag
-
Becur
újonc
Sziasztok! Alkalmazáskezelőben szemet szúrt egy bizonyos Remote mgnt nevezetű app amiről azt sem tudom hogy ki fia-borja. Vajon mi lehet ez ? Azért is nyugtalanít kicsit, mert szinte mindenhez hozzáfér engedélyek szerint, gúgliban semmi infót nem találtam róla. Ja igen, egy Samu Galaxy A3-ról lenne szó.
-
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Juditta_56 #92496 üzenetére
Ha valakit érdekel, rájöttem : Az L Launcherben azoknál az ikonoknál van kis piros pötty, aminek a képét megváltoztattam.
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Becur
újonc
válasz darvinya #92718 üzenetére
Oké, köszi a tippet. Csak azért szúrja a szemem, mivel se playről, se máshonnan nem lehet letölteni. Kicsit érdekes mivel a letöltött appok közt vettem észre, és az ikonja a cuccnak az Alcatel-Lucent logoja... Tv-hez távirányító app meg van gyári a samunak amit playről le lehet húzni.
-
tb83
tag
Köszi a választ! Mit jelent az, hogy "Ha jól van beállítva az Exchange fiók"? Hol tudom "jól" beállítani és mit kell "jól" beállítanom?
A fiókok között ott van az Outlook, de csak a címtár szinkronizálását lehet bepipálni, más nincs is ott. Az Office is ott van a listában, de abban nincs semmi. Magában az alkalmazásban is kerestem, de nem találtam. Ha próbálok hozzáadni új Office fiókot, azt írja ki, hogy nyissak meg egy Excel-t, Word-öt stb-t, de ha megnyitom, akkor csak belelép, hiába vagyok bejelentkezve az Excelben, nem történik semmi. Az Outlookban az alapértelmezett alkalmazás a naptárhoz a "Calendar", de ott is csak az az egyetlen lehetőség. Az viszont a google naptárat nem mutatja...
-
nagyúr
válasz #61600768 #92722 üzenetére
Ezt 11 hónappal ezelőtt írta redditen a sortördelés problémára:
Sadly, it isn't that reliable, but it does work on many websites in my testing. It's a hack using JavaScript, so it's the best we can do at this point in time. I'm going to play around with some settings more to see if I can get it working more consistently.
Tehát tud róla de mégse olyan jó mint UC-ben.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Karcub
senior tag
A chrome könyvjelzőit át tudom vinni a gyári böngészőbe?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálnám frissíteni a Rovio-s játékokat, de szinte mind elszáll 963-as hibával.. Most pl. az Angry Birds Go-t. De, ha eltávolítom, és feltenném újra, akkor is ugyan ez a hiba. Másnál is tapasztalható hasonló?
Áruház adatait töröltem, nem segített.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
beg
veterán
Amíg azt a feladatot nem tudják megoldani benne, hogy a könyvjelzők sorrendjét változtatni lehessen, addig szerintem a többi is kósza álom.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tybsen
addikt
Már másodjára fordul elő, hogy rezeg és hanggal is jelez a telefonom, mintha jönne egy értesítés, de az értesítési sávban nincs semmi. Tapasztalt valaki már hasonlót? Ki lehet deríteni, hogy mi ez? (Nexus 6). A páromnak is volt már ilyen (Moto G2), én a viberre gyanakszom, bár a rezgés ki van kapcsolva.. Nem értem. Olyan alkalmazást találtam ami rögzíti az összes értesítést, esetleg ez megoldás lehet?
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz aprokaroka87 #92737 üzenetére
A rendes Opera browserben nincs.
De ha te tudod hol kell bekapcsolni, megköszönném. -
kidnou
őstag
válasz aprokaroka87 #92739 üzenetére
Nincs, kivettèk belőle. A miniből pedig a sortördelès tűnt el...
-
-
kisspall
aktív tag
válasz aprokaroka87 #92749 üzenetére
Hm, érdekes, mert kikapcsoltam, de nekem meg így is tördel. Felbontás-függő lehet a viselkedése, megnézem a tableten is.
Vagy: nem ugyanazt értjük tördelés alatt. Ha ránagyítok, nem tördeli újra(mint az UC például), de ha nagy betűméretet állítok be, akkor annak megfelelően szabja újra az oldalt. Szóval, csak görgetni kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Kingston fury renegade DDR4 3600mhz eladó! 4x8GB
- ASUS GTX 1050 2GB
- POWER UP! Kolink Enclave 700W Gold tápegység INGYÉ FOXY
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest